Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις 2022-2023

Συντονιστές: Super Moderators, Hall of Fame, Captains

Αυτοκράτορας

sophomore
Reactions: 26
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 29, 2023 7:42 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Δευ Μάιος 29, 2023 7:32 pm
Αυτοκράτορας έγραψε:
Δευ Μάιος 29, 2023 6:12 pm

Οχι, αν ισχύει ή όχι θα το δούμε σε 20 μέρες το πολύ όταν θα έχουν τελειώσει οι τελικοί και εδώ και εκεί. Απλά κράτα το μήνυμά μου κι εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε ξανά όταν οριστικοποιηθεί που θα καταλήξει ο σλούκας

κάτσε να σου πω τι ισχύει. Ο Σλούκας θα ανανεώσει για 2+1 χρόνια. Ήδη υπάρχει συμφωνία. Ο Σάσα 80-20 να πάει NBA. Ο Μιλουτινοφ επιστρέφει στο λιμάνι και θα είναι η πρώτη μεταγραφή.

Ο Μήτογλου που τόσο καιρό τον περιμένατε, έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό από το νέο έτος.
οκ φίλε, αποθηκεύω το μήνυμά σου και όταν θα έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ του Ολυμπιακού, της παρτιζάν και των υπόλοιπων ομάδων θα επιστρέψω στο συγκεκριμένο μήνυμα. το αν είναι κάποιος φίλαθλος του Ολυυμπιακού ή της Παρτιζάν ή του Παναθηναϊκού δεν παίζει ρόλο στην πληροφόρηση.

σε κάθε περίπτωση κρατάω τα εξής
Σλούκας-> Ολυυμπιακός
Μιλουτίνοφ-> Ολυμπιακός
Μητογλου-> Ολυμπιακός
Βεζένκοφ->νβα

ΥΓ. μήπως σε λένε πολύνικο;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Moderator
Reactions: 1438
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς, Chris Weber
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 29, 2023 8:10 pm

Ένα φάουλ και 7 μέρες αποκλεισμό στον Αυτοκράτορα για συνεχή απαξιωτικά σχόλια με σκοπό να προκαλέσει και επειδή είναι υποτροπος.

Δεν είναι αποδεκτά σχόλια που σκοπό έχουν να προκαλέσουν είτε άμεσα , είτε έμμεσα, μικρές γραμματοσειρές, μεγάλες, μικρά, κεφάλαια διορθώθηκαν.
Συνεχίζουμε επί του θέματος.

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 34
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 29, 2023 8:41 pm

qspock έγραψε:
Δευ Μάιος 29, 2023 2:33 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Μάιος 29, 2023 9:22 am

το σχημα με μπολομοι στο 4 δοκιμαστηκε σε καποια ματς προετοιμασιας . εγω θεωρω οτι η τριαδα πιτερς μπολομποι μπλακ ειχε δουλεψει καλα σε εκεινα τα ματσακια αφου με καποιον τροπο καταφερνε ο ενας να καλυψει τις αδυναμιες του αλλου και το προσημο κατέμε ηταν θετικο . Απο την αλλη μαλλον ο μπαρτζωκας ξερει λιιιιιιιιιιιγο περισσοτερο μπασκετακι απο εμενα οποτε για να μην το επιχειρησε ακομα και σε στιγμες που ειχαμε το βεζε τραυματια μαλλον κατι θα εβλεπε που δεν τον επειθε .
Το ξερει λιγο παραπανω ο Μπαρτζωκας, αν το δεχτουμε ας σταματησουμε το topic. Και τι μ αυτο? Δεν δικαιουμαστε να βλεπουμε και να λεμε αυτα που βλεπουμε ή ειναι αλανθαστος ο κοουτς?

Δεν ειναι ετσι..
Εχω πει κι εγω. Το σχημα με Μπολομποι στο 4 θα λειτουργουσε ωραιοτατα αφου ουτε ο Μπολομποι ουτε ο Μπλακ θα χανανε κανεναν αντιπαλο γιατι επιστρεφουν γρηγορα πισω. Και φυσικα εχει σουτ απ εξω ο Μπολο στην επιθεση, κινησεις πιβοτ δεν εχει.

Γνωμη μου ειναι πως κακως δεν χρησιμοποιηθηκαν τετοιου ειδους σχηματα με Μπολο στο 4 και Πιτερς στο 3. Το τελευταιο δουλευτηκε στην αρχη της σεζον με Πιτερς στο 3 και Βεζε στο 4 και ειχε μαλιστα εκαιρετικα αποτελεσματα!

Ειλικρινα πιστευω πως το ταβανι της ομαδας χαμηλωσε παρα πολυ με τη μη αξιοποιηση των 2 αυτων παιχτων οπως θα μπορουσε σε βαρυτερα σχηματα. Νομιζω πως ο Ολυμπιακος θα κυριαρχουσε απεναντι στους αντιπαλους αφου δεν θα εχανε ουτε ριμπαουντ ουτε θα ετρωγε ευκολα καλαθια.

Τον εφαγε το small ball τον κοουτς, αλλωστε ετσι εχασε και τον τελικο, με τριποντα μεχρι τελικης πτωσης...

Το μπακστ ομως δεν ειναι μονον τριποντα!

Λυπαμαι που το λεω, αλλα αν αποχωρησει οποιοσδηποτε απο τους ψηλους ειτε ο Μπλακ ειτε ο Μπολομποι, θα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα που μπορει να κανει μεταγραφικα ο κοουτς...
Αν δε διωξει και τους 2, κλαυτα χαραλαμπε.

Ο Μιλου ειναι βιταμακι μπροστα τους... Ελαφρα λιπαρα και λουζερ ολκης. Θα τα δουμε του χρονου, δυστυχως.
Μονο ως τρολ μπορω να εκλαβω αυτο το ποστ..Μαλλον εχουμε ξεχασει ποιος ειναι ο μιλουτινοφ η τον μπερδευουμε

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 331

Δευ Μάιος 29, 2023 8:52 pm

Ο Λεντέϊ θα πήγαινε σε ομάδα που θα χε το βασικό ρόλο στο 4.Άρα μπαίνει στην εξίσωση μόνο αν φύγει ο Βεζένκοβ....
1)Ο Σλούκας ότι κι αν λένε μερικοί-μερικοί που πιστεύουν ραδιο-αρβύλα σαϊτ με γυαλάκια, το πιο πιθανό είναι να μείνει στο ΣΕΦ...
2)Άπαξ και υπογράψει ο Μιλουτίνοβ φεύγουν και Μπολομπόϊ και Μπλακ (και καλά θα κάνουν, με 1 στα 5 ματς καλούτσικο δε κάνεις για 2ος, ο Μάρτιν έδωσε περισσότερα πέρσι ως 2ος).Για 3ο σέντερ θα επιλέξει 4-5άρι σε τέτοια περίπτωση.
3)Επιβάλεται να μείνει ο Κάνααν, δύσκολα βρίσκεις Αμερικάνο με αξιόλογο σουτάκι και φιλότιμο στην άμυνα όπως αυτός.Το παληκάρι την κέρδισε τη θέση του.
4)Αντί Λάρι ή Λούντζη ή Πάπας θα μου άρεσε ο Ρογκαβόπουλος στο ρόστερ.Νομίζω μόνο κερδισμένη θα βγαινε η ομάδα, θα παιρνε και μερικά λεπτά πίσω απ τον Παπ στο 3 στην Ευρωλίγκα και θα έμενε ο Σάκης στο 2 με Κάνααν.

0
assistant77

nba
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 29, 2023 8:58 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Ο Λεντέϊ θα πήγαινε σε ομάδα που θα χε το βασικό ρόλο στο 4.Άρα μπαίνει στην εξίσωση μόνο αν φύγει ο Βεζένκοβ....
1)Ο Σλούκας ότι κι αν λένε μερικοί-μερικοί που πιστεύουν ραδιο-αρβύλα σαϊτ με γυαλάκια, το πιο πιθανό είναι να μείνει στο ΣΕΦ...
2)Άπαξ και υπογράψει ο Μιλουτίνοβ φεύγουν και Μπολομπόϊ και Μπλακ (και καλά θα κάνουν, με 1 στα 5 ματς καλούτσικο δε κάνεις για 2ος, ο Μάρτιν έδωσε περισσότερα πέρσι ως 2ος).Για 3ο σέντερ θα επιλέξει 4-5άρι σε τέτοια περίπτωση.
3)Επιβάλεται να μείνει ο Κάνααν, δύσκολα βρίσκεις Αμερικάνο με αξιόλογο σουτάκι και φιλότιμο στην άμυνα όπως αυτός.Το παληκάρι την κέρδισε τη θέση του.
4)Αντί Λάρι ή Λούντζη ή Πάπας θα μου άρεσε ο Ρογκαβόπουλος στο ρόστερ.Νομίζω μόνο κερδισμένη θα βγαινε η ομάδα, θα παιρνε και μερικά λεπτά πίσω απ τον Παπ στο 3 στην Ευρωλίγκα και θα έμενε ο Σάκης στο 2 με Κάνααν.
Μου το χαλασες με το 4)..........δηλαδη πιστευεις οτι θα αντικαταστησει την προσφορα του Λαρε ή ακομα-ακομα και του Λουτζη ενα παιδι 22 χρονων που εκανε πεντε καλα παιχνιδια στη γιαβρουμ-αμαν-γιαβρουμσπορ;;;;;;;

0
assistant77

nba
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 29, 2023 9:01 pm

https://www.sport24.gr/basket/aizeia-ka ... 60992.html

Παλικαρι απ τα λιγα...........τιμω τους επαγγελματιες σε ολους τους τομεις κι αυτος ειναι επαγγελματιας οσο δεν παει.........

2
2 Εικόνα
WeRuleThisLand

junior
Reactions: 107
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 29, 2023 9:04 pm

assistant77 έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Μου το χαλασες με το 4)..........δηλαδη πιστευεις οτι θα αντικαταστησει την προσφορα του Λαρε ή ακομα-ακομα και του Λουτζη ενα παιδι 22 χρονων που εκανε πεντε καλα παιχνιδια στη γιαβρουμ-αμαν-γιαβρουμσπορ;;;;;;;
Θεωρώ ότι είναι καλύτερο πρότζεκτ ο ρογκα. 22 ετών και στη θέση 3 που πρέπει να ψήσουμε παίχτη. Έχει υψηλότερο ταβάνι και από Λουτζη και από λαρετζακη. Έχοντας τον Παπ και την ασφάλεια του Μακισικ να παίρνει χρόνο στο 3 θα ήθελα ρογκαβοπουλο και θα του έδινα σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής Ευρωλίγκα.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1317
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Δευ Μάιος 29, 2023 9:06 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Κι εγώ πιστεύω -είμαι σχεδόν σίγουρος, δηλαδή- ότι ο Σλούκας δεν πρόκειται να φύγει.
Συμφωνώ, επίσης, ότι με Μιλουτίνοφ πρέπει να φύγουν και Μπόλο και Μπλακ και να πάμε με 4/5άρι, γι' αυτό είπα τον Λεντέι, να μοιράζεται το χρόνο με τον Σάσα στο 4 και να κατεβαίνει και στο 5, αν χρειαστεί.
Για Ρογκαβόπουλο είχα γίνει σχεδόν γραφικός πέρυσι, που τον πρότεινα συνέχεια, και οι περισσότεροι έλεγαν ότι είναι λίγος ακόμα και ...παλιοχαρακτήρας. Τώρα σφάζονται η Μπασκόνια με τη Βαλένθια ποιός θα τον πάρει!

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 34
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 29, 2023 9:21 pm

assistant77 έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
5 καλα παιχνδια;;Ολη την χρονια ηταν φοβερος και με την εθνικη και στην τουρκια.Επισης τον θελει η μπασκονια..κατι πρεπει να μας λεει αυτο καθως ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα στο σκαουτινγκ.Τον λαρε δεν τον αντικαθηστας.Ακομα και να μην παιζει στα δυσκολα στην ρεγκιουλαρ ειναι πολυ καλος.Λουντζη θα εβγαζα οντως και θα τον αντικαθιστουσα με ρογκα αλλα οχι 12ος παικτης ο ρογκα θα του εδινα ολη την θεση πισω απο τον παπ

Γουοκαπ,σλου
Κανααν,σακ,λαρε
Παπ,ρογκα
Σικμα,4-5αρι ποιοτικο,κασελακης
Φαλ,Μιλου

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

Reactions: 1634
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 29, 2023 9:45 pm

Ο σικμα παντως που οι περισσοτεροι βαζετε στα ροστερ σας ειναι ενας 34χρονος παικτης μη αθλητικος,αργοκαρουτα,χωρις αξιολογο 3ποντο και που παιζει ολη του την ζωη στην αλμπα και σκοραρει 8π μ.ο και 6 ριμπαουντ.. Ναι πανεξυπνος ,ναι δημιουργος ρακετας αλλα ηδη εχουμε τον φαλ που το μονο που κανει ειναι να ψαξει να δωσει πασα .. Ειδικα αν ερθει ο μιλου δεν κολλαει καθολου. Στο μπασκετ μπαρτζωκα θα κολλαγε αν ειχε καλο τριποντο αλλα τωρα δυσκολα να χωρεσει καπως.

Ο κασελακης ειναι πολυ τιμιος για ρολιστας και να συμπληρωνει,απορω πως δεν τον κρατησε ο παο ενω ειναι καλυτερος απο τους περισσοτερους ελληνες που εχει.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1317
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Δευ Μάιος 29, 2023 9:49 pm

Jamesharden13 έγραψε:
assistant77 έγραψε:

5 καλα παιχνδια;;Ολη την χρονια ηταν φοβερος και με την εθνικη και στην τουρκια.Επισης τον θελει η μπασκονια..κατι πρεπει να μας λεει αυτο καθως ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα στο σκαουτινγκ.Τον λαρε δεν τον αντικαθηστας.Ακομα και να μην παιζει στα δυσκολα στην ρεγκιουλαρ ειναι πολυ καλος.Λουντζη θα εβγαζα οντως και θα τον αντικαθιστουσα με ρογκα αλλα οχι 12ος παικτης ο ρογκα θα του εδινα ολη την θεση πισω απο τον παπ

Γουοκαπ,σλου
Κανααν,σακ,λαρε
Παπ,ρογκα
Φαλ,Μιλου
Δεν είναι άσχημο αυτό το ρόστερ. Κι αν είναι ο Λεντέι το ποιοτικό 4-5αρι, τότε το βλέπω ότι δουλεύει μια χαρά.
Και θα φτιάξουμε και Έλληνα 3άρι για τα επόμενα 10 χρόνια.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

Reactions: 1634
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 29, 2023 9:55 pm

lefpan έγραψε:
Δευ Μάιος 29, 2023 9:49 pm
Jamesharden13 έγραψε:

Γουοκαπ,σλου
Κανααν,σακ,λαρε
Παπ,ρογκα
Φαλ,Μιλου
Δεν είναι άσχημο αυτό το ρόστερ. Κι αν είναι ο Λεντέι το ποιοτικό 4-5αρι, τότε το βλέπω ότι δουλεύει μια χαρά.
Και θα φτιάξουμε και Έλληνα 3άρι για τα επόμενα 10 χρόνια.
ποιος θα παιζει αμυνα εκτος του φαλ στο 4-5?Μιλου μετριος ,σικμα κατω του μετριου και ο λεντει χανεται δεν το πολυ εχει με την αμυνα.
Τον ρογκα δεν τον εχω δει φετος τι κανει,το θυμαμαι απο τις εθνικες ομως οτι ειχε μεγαλη προοπτικη,μεγαλο ρισκο ωστοσο αν εχουμε στοχο να το παρουμε και οχι να μπουμε 8δα..Για τοσο μεγαλο ρολο εννοω,αν ηταν να ρθει σαν 12τος παικτης αλλαζει το πραγμα.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Moderator
Reactions: 1182
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Μάιος 30, 2023 2:03 am

Ο Sikma θα πρέπει οπωσδήποτε να πλαισιωθει με αρκετά αθλητικό παίκτη στο 5 αν ερχόταν. Αλλά κι εμένα δεν μου κολλάει σε ομαδα Μπαρτζώκα τόσο, ειδικά με Fall και Milutinov στο 5. Δεν ξέρω ποιο είναι το κασέ του, αλλά να πω την αλήθεια θα προτιμούσα να μείνει ο Peters σαν ρεζέρβα και να πάμε για ένα βαρβάτο 4αρι τύπου Mickey, που και αθλητικοτητα προσδίδει στην θέση, και στο 5 μπορεί να παίξει λίγο αν χρειαστεί, και μακρινό σουτακι έχει (έστω και υποτυπώδες).

Ο Ρογκαβόπουλος λένε ότι είναι πολύ κοντά στην Μπασκόνια. Αλλά και να μην πάει εκεί, ίσως για την εξέλιξη του ίδιου να του έκανε καλύτερο μια καλή ομάδα Eurocup ή μικρομεσαία Euroleague όπου θα παίζει βασικός, παρά να έρθει εδώ για να παίζει 10 λεπτά. Έχει potential, αλλά νομίζω τώρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής παρά συμπληρωματικό ρόλο.

Επίσης του χρόνου στην Ελλάδα καλύτερα κάθε εβδομάδα να ξεκουράζει τουλάχιστον έναν εκ των Σλούκα, Παπανικολάου, Walkup και McKissic. Δεν χρειάζεται να παίζουν συνέχεια, είναι μεγάλη η σεζόν και οι παίκτες επίσης μεγαλώνουν ηλικιακά
Ας κρατήσει για αυτόν τον λόγο τον Νικολαϊδη ή τον Κολοβερο.

0
Christofis

senior
Reactions: 130

Τρί Μάιος 30, 2023 6:22 am

Αν φυγει ο βεζενκωφ & μεινει ο σλουκας τοτε θα χρειαστουμε ποντους και παικτες με εμπειρια στο 5 ωστε να καλυψουμε τον νεζενκωφ καθως παικτης εκτος απο μιροτις που να μπορει να τον αντικαταστησει δεν υπαρχει. Ο λουντζης δυστυχως δεν εκανε το step up ειναι καλος για ειδικους ρολους οπως σποτ τριποντο και αμυνα αλλα αυτα τα παιρνεις και απο γουοκαπ, καναν μακκισικ λαρυ. Ο λαρυ θεωρω οτι ειναι πολυ τιμιος παικτης ο οποιος θυσιαζεται για την ομαδα και για τον ρολο του ειμαι μια χαρα. Δυστυχως ο λουντζης δεν ειναι καλος οργανωτης οποτε αν φυγει ο βεζενκωφ δεν θα τον κρατουσα. Θα προτιμουσα αν επρεπε αναγκαστηκα να ηταν ελληνας ο αντικαστατης του τον φλιωνη της αεκ για αυτον το λογο.
Οποτε στο απευχθεν σεναριο που θα εφευγε ο βεζεκωφ θα πηγαινα σε ενα ροστερ
Γουοκαπ Σλουκας στο 1
Καναν λαρεντζακης μακκισικ
Παπανικοαλου, Ντομπριτζ ή καλιντς που υπο συνθηκες θα μπορουσαν σε χαμηλα σχημαυα να παιξουν και 4 λογω εμπειριας ογκου ο 2ος και ογκου αθλητικοτητας ο 1ος. Στο 4 θα κρατουσα πιτερς για να μην αλλαξω ολη την ομαδα κρατωντας το τριποντο στη θεση. Θα επαιρνα σιμκα γιατι ειναι καλος δημιουργος και θα μπορουσε να παιξει σε σχημα με τον Μιλουτινοφ. Σε αυτην την περίτωση ομως θα ηταν επιτακτικος ενα αθλητικος ημιψηλος τυπου Μοτλει για να καλυπτει τις αδυναμιες των αλλων 2. Αν υπηρχε η δυνατοτητα να ερθει ο μητογλου και να παιξει φετος τοτε θα εκανα all in εκει διωχνωτας τον πιτερς θα επαιρνα εναν αθλητικο ψηλο παλι αλλα που να μην χρειαζετε να ακουμπησει στο 5 δηλαδη εναν καλο αμυντικο τυπου πετγουει χωρις να χρειαζομαι αποκλειστικα μεγαλο σκορ απο αυτον. Ετσι θα μπορουσα να κοιταξω για εναν παικτη αθλητικο στο 3 βαζοντας τον παπανικολαου κατα συθηκη στο 4 καθως με την παροδο του χρονου χανει σε αθλητικοτητα

Οποτε ανακεφαιλαιωνω ιδανικα για μενα:
Γουοκαπ Σλουκας Φλιωνης
Καναν Σακ Λαρεντζακης
Παπανικολαου, Καλινιτς ή Ντομπριτς ( αν μπορει να ερθει οτζελεγε τοτε θα προτιμουσα ντομπριτς) και Οτζελεγε
Μητογλου αθλητικο 4
Μιλουτινωφ Φαλ

Θα εκανα προσπαθεια να φερω και τον αλεξ αντετοκουμπο σαν επίπλεον λυση που λογω αθλητικοτητας θα μπορουσε να μαθει απο τον μπαρτζωκα και ισως σε 1-2 χρονια μπορεσει να παιξει μπασκετ.

Ετσι κρατας τον κορμο που σε εφερε μεχρι εδω δηλαδη γουοκαπ σλουκα μακκισικ λαρεντζακη φαλ παπαμικολαου και αντικαθιστας το σκορ και τα ριπαουντ του βεζενκωφ με 3 παικτες οντζλεγε μητογλου και Μιλουτινωφ. Κερδιζεις σε εμπειρια και αμυνα σε σχεση με πιτερς με τον καλινιτς και δεν ξεφευγεις πολυ σε αριθμο ξενων. Και λογω πολυθεσιτων καλινιτς ή ντομπριτς παπανικολαου και οντζελεγε μπορεις να περιμενεις για καποιο διαστημα τον μητογλου.

Επισης δεν ξεφευγεις πολυ με το μπατζετ καθως μετα 2 εκ. Του μπαιπθτ του βεζενκωφ και το 1.4 του συμβολαιου του, τα 800 του μπολομποι τα 600 του πιτερς και 400 του μπλακ εχεις ενα πλεονασμα 5,2 εκ. Σχεδον οποτε 1.4 στον μιλουτινοφ 1.2 στον οντζελεγε και 700-800 στον ντομπριτς ή καλινιτς μενουν 2 εκ. για μητογλου γυρω στις 800 και ενα αθλητικο 4αρι στις 700-800. Περισσευει και ενα ποσο γυρω στις 300-400 για τις ανανεωσεις φαλ μακκισικ και γουοκαπ με την μικρη αυξηση του μπετζετ να πηγαινει σε αυτες τις ανανεωσεις

Φυσικα αλλη περνουν τις αποφασεις και ξετουν καλυτερα απο μενα . Εγω παλι με μπαρτζωκα δεν φοβαμαι καθολου μου εχει αποδειξει οτι ξερει να φτιαχνει ομαδες και οτι και ακομα και αν δεν τα καταφερει να παει φαιναλ φορ η ομαδα θα παιξει χορταστικο μπασκετ και θα ειναι στον αφρο τα επομενα χρονια. Γιατι ηεγαλυτερη επενδυση ειναι να εχεις εναν εξαιρετικο προπονητη που να ταιριαζει με τη φιλοσοφια της διοικησης δειτε τον παναθηναικο των γιανακοπουλων με ομπραντοβιτς που παρα τα λεφτα που ξοεδευσε ο υιος και ανιψιος δεν τα καταφερε στημ ευρωλιγκα, δειτε τη ρεαλ του Λασο που παρολο που εφευγαν αστερες εμενε στον αφρο βγαζοντας παικτες που δεν του υπολογιζες δειτε την μπαρτσελονα του τσαβι που φευγωντας αφησε μεγαλο κενο παρα το τεραστιο μπατζετ, δειτε την τσσκα του μεσινα . Οπως ειπα δεν σημαινει καλος προπονητης και επιτυχια( εκτος απο ομπραντοβιτς - που εχει το αγγιγμα του μιδα) αλλα και να ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια της ομαδας και της διοικησης. Και ο Μπαρτζωκας ειναι το καλυτερο μετα απο Τον δασκαλο εχουμε δει στον παγκοβτου ολυμπιακου ξέπερνωντας για μενα τον Ιωαννιδη ο οποιος φυσικα μας εβγαλε τη δεκαετια του 90 απο υην αφανεια. Αυτες οι σκορπιες σκεψεις. Η αληθεια ειχα καιρο να ποσταρω καθως πηρα λιγο κατακαρδα τον τελικο με την ρεαλ ηια τον τροπο που ηρθε κυριως

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 523

Τρί Μάιος 30, 2023 8:37 am

qspock έγραψε:
Δευ Μάιος 29, 2023 2:33 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Μάιος 29, 2023 9:22 am

το σχημα με μπολομοι στο 4 δοκιμαστηκε σε καποια ματς προετοιμασιας . εγω θεωρω οτι η τριαδα πιτερς μπολομποι μπλακ ειχε δουλεψει καλα σε εκεινα τα ματσακια αφου με καποιον τροπο καταφερνε ο ενας να καλυψει τις αδυναμιες του αλλου και το προσημο κατέμε ηταν θετικο . Απο την αλλη μαλλον ο μπαρτζωκας ξερει λιιιιιιιιιιιγο περισσοτερο μπασκετακι απο εμενα οποτε για να μην το επιχειρησε ακομα και σε στιγμες που ειχαμε το βεζε τραυματια μαλλον κατι θα εβλεπε που δεν τον επειθε .
Το ξερει λιγο παραπανω ο Μπαρτζωκας, αν το δεχτουμε ας σταματησουμε το topic. Και τι μ αυτο? Δεν δικαιουμαστε να βλεπουμε και να λεμε αυτα που βλεπουμε ή ειναι αλανθαστος ο κοουτς?

Δεν ειναι ετσι..
Εχω πει κι εγω. Το σχημα με Μπολομποι στο 4 θα λειτουργουσε ωραιοτατα αφου ουτε ο Μπολομποι ουτε ο Μπλακ θα χανανε κανεναν αντιπαλο γιατι επιστρεφουν γρηγορα πισω. Και φυσικα εχει σουτ απ εξω ο Μπολο στην επιθεση, κινησεις πιβοτ δεν εχει.

Γνωμη μου ειναι πως κακως δεν χρησιμοποιηθηκαν τετοιου ειδους σχηματα με Μπολο στο 4 και Πιτερς στο 3. Το τελευταιο δουλευτηκε στην αρχη της σεζον με Πιτερς στο 3 και Βεζε στο 4 και ειχε μαλιστα εκαιρετικα αποτελεσματα!

Ειλικρινα πιστευω πως το ταβανι της ομαδας χαμηλωσε παρα πολυ με τη μη αξιοποιηση των 2 αυτων παιχτων οπως θα μπορουσε σε βαρυτερα σχηματα. Νομιζω πως ο Ολυμπιακος θα κυριαρχουσε απεναντι στους αντιπαλους αφου δεν θα εχανε ουτε ριμπαουντ ουτε θα ετρωγε ευκολα καλαθια.

Τον εφαγε το small ball τον κοουτς, αλλωστε ετσι εχασε και τον τελικο, με τριποντα μεχρι τελικης πτωσης...

Το μπακστ ομως δεν ειναι μονον τριποντα!

Λυπαμαι που το λεω, αλλα αν αποχωρησει οποιοσδηποτε απο τους ψηλους ειτε ο Μπλακ ειτε ο Μπολομποι, θα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα που μπορει να κανει μεταγραφικα ο κοουτς...
Αν δε διωξει και τους 2, κλαυτα χαραλαμπε.

Ο Μιλου ειναι βιταμακι μπροστα τους... Ελαφρα λιπαρα και λουζερ ολκης. Θα τα δουμε του χρονου, δυστυχως.
στο κατι ξερει παραπανω ο κοουτς απο εμενα αναφερομουν ,σε εμενα. ακομα και εκ του αποτελεσματος μαλλον ο κοουτς δικαιωθηκε και οχι εγω που θα ηθελα το τριπλο αυτο σχημα σε 3-4-5 . ο μιλου τη χρονια που εφυγε απο εμας ηταν μετα τον ταβαρες ο καλυτερος σεντερ στην ευρωπη, σαρωνε στα επιθετικα ριμπαουντ και απλα δεν ειχε αντιπαλο στην επιθεση. Ο μπολομποι οσο κι αν μου αρεσε σαν παικτης φετος πολλες φορες κατω απο το καλαθι με εκανε να αναπολησω τον λιβιο ζαν σαρλ αφου αν δεν καρφωσει με αλευ ουπ τα τελειωματα του ειναι απελπιστικα ασχημα για να τα βλεπει κανεις ,γουστα εινα αυτα θα μου πεις, και θα εχεις και δικιο γιατι ισως αν τραβιοταν λιγο πιο μακρυα να ηταν πιο αποτελεσματικος αλλα με το ισως και με το αν θα μπορουσαμε να συζηταμε για μηνες χωριςνα βγαινει ακρη . ο μπλακ αντιθετως επαιξε οσο μπορουσε (αν παρατηρησες δεν επαιξε σε συνεχομενα παιχνιδια πολλα λεπτα) και απεδωσε αυτα που περιμεναμε η΄ελπιζαμε ολοι οτι θα βλεπαμε απο τον μπλακ . καλη εως εξαιρετικη αμυνα , φοβερα μπακ σκριν που ανοιγαν διαδρομους τιμια δουλεια στην επιθεση χωρις πολλα πολλα φαντεζι με λιγα λογια πραγματα που οταν στα δινει τοσο απλοχερα ο τριτος σεντερ σου απλα ανοιγεις σαμπανιες. εχω γραψει και σε αλλο φιλο οτι την φετεινη ομαδα του ολυμπιακου θα την κραταγα αυτουσια και του χρονου ,μοιραζοντας ισως ρολους και χρονους πιο ορθολογικα . ο καθενας μας κανει λαθη και ο καθενας μας αν εχει μια στοιχειωδη νοημοσυνη μαθαινει απο αυτα και ο κοουτς μπι νομιζω οτι ειναι ενας εξυπνος ανθρωπος . αν αποφασισει αν κρατησει τον κορμο της ομαδας ως εχει μαζι του θα ειμαι γιατι πιστευω οτι θα εχει ηδη οργανωσει το πλανο του αν αποφασισει να αλλαξει κατι παλι μαζι του θα ειμαι για τον ιδιο ακριβως λογο και θα περιμενω να κρινω οπως ολοι μας εκ του αποτελεσματος. φετος πχ ειδα σε γενικες γραμμες και με ελαχιστες εξαιρεσεις μια ομαδα που ρολαριζε ομορφα και απεδιδε ομορφο μπασκετ και στην τελικη εχασε ενα τελικο ευρωλιγκας για ενα σκοτωμενο σουτ η για ενα χαμενο ριμπαουντ η για δυο χαμενες βολες κτλ κτλ για μια λεπτομερεια με λιγα λογια οπως το πηραμες εμεις στην πολη το 12 ,οποτε δεν μπορω να δωσω αρνητικη ψηφο ,συμφωνα παντα με τα δικα μου κριτηρια. καποιος αλλος μπορει αν εχει την αποψη του που για μενα θα ειναι απολυτα σεβαστη ακομα και αν δεν με βρισκει συμφωνο και θα χαιρομαι παντα να την συζηταω μαζι του κοσμια και με μπασκετικα κριτηρια. Την καλημερα μου φιλε ...

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”