GBL: 4η Αγωνιστική - Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα δουλέψει η ομάδα χωρίς Σακ στο τρία και χωρίς Γκός στα γκάρντ. Λογικά ο Φουρνιέ θα βαρέσει 30λεπτο σήμερα και θα παίξει και ο Λαρετζάκης. Γεμάτους χρόνους θα έχουν και οι Ουόκαπ, Ντόρσει και Βιλτόζα. Πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει και τον Ράιτ αρκετά, γι αυτό μάλλον και τον χρησιμοποίησε τόσο πολύ με Μπάγερν. Θεωρεί ότι ματσάρει καλά με Λεσόρ.
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kojito την Κυρ Οκτ 27, 2024 1:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι οπαδικές εκφράσεις όταν αναφερόμαστε σε ομάδες
Λόγος: Όχι οπαδικές εκφράσεις όταν αναφερόμαστε σε ομάδες
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά εγώ θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη για σήμερα. Η ομάδα θα μασάει σίδερα. Θα παίξουν για τον κοουτς, για τον κόσμο, αλλά κυρίως γιατί έχει θιχτεί ο εγωισμός τους. Περιμένω πολλά φάουλ, πολύ "λάσπη και αίμα" και αρκετές "κοκορομαχιες". Αν παίξει ο Milutinov πάνω από 10 λεπτά θα είναι ο x-factor της αναμέτρησης. Ενδεχομένως και ο MVP. Προβλέπω νίκη σχετικά άνετη κιόλας, χωρίς δηλαδή να κριθεί στο τελευταίο λεπτό. Το ξέρω, διακινδυνεύω να πέσω τελείως έξω και να γίνω ολίγον περίγελος, αλλά αυτή είναι η διαίσθηση μου. Από τον Παναθηναϊκό περιμένω μεγάλο παιχνίδι του Σλούκα για άλλη μια φορά. Προς Θεού, δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την ομάδα του ΠΑΟ που αυτή την περίοδο είναι σε καλύτερη κατάσταση, απλά είναι τέτοια η συγκυρία που νομίζω η ομάδα θα βγάλει "τσαμπουκά", αντίδραση και θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
4
1
1
1
1

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

Eιναι υπουλη περιοδος, μεθαυριο παιζουν παλι, και τελος βδομαδα παλι.Mathematician92 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 27, 2024 3:02 pmΠαιδιά εγώ θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη για σήμερα. Η ομάδα θα μασάει σίδερα. Θα παίξουν για τον κοουτς, για τον κόσμο, αλλά κυρίως γιατί έχει θιχτεί ο εγωισμός τους. Περιμένω πολλά φάουλ, πολύ "λάσπη και αίμα" και αρκετές "κοκορομαχιες". Αν παίξει ο Milutinov πάνω από 10 λεπτά θα είναι ο x-factor της αναμέτρησης. Ενδεχομένως και ο MVP. Προβλέπω νίκη σχετικά άνετη κιόλας, χωρίς δηλαδή να κριθεί στο τελευταίο λεπτό. Το ξέρω, διακινδυνεύω να πέσω τελείως έξω και να γίνω ολίγον περίγελος, αλλά αυτή είναι η διαίσθηση μου. Από τον Παναθηναϊκό περιμένω μεγάλο παιχνίδι του Σλούκα για άλλη μια φορά. Προς Θεού, δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την ομάδα του ΠΑΟ που αυτή την περίοδο είναι σε καλύτερη κατάσταση, απλά είναι τέτοια η συγκυρία που νομίζω η ομάδα θα βγάλει "τσαμπουκά", αντίδραση και θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
Δε πιστευω να εχουμε τρελες κοκορομαχιες.
Ειμαι περιεργος πως θα το διαχειριστουν το ματς οι δυο ομαδες.
Στην ουσια ο Παναθηναικος με μια ηττα μεχρι 5-6 ποντους δε χανεται , για τον Ολυμπιακο ειναι πιο σημαντικο σιγουρα.
Την αλλη βδομαδα ευρωλιγκα - εκει θα πεσουν τα κορμια , που δε θ υπαρχει και αυτη η βλακεια με τον περιορισμο στους ξενους...
0
- coach blue
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6566
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και εγω περιμενω οτι θα τα δωσουν ολα και οι 2 ομαδες σημερα..εδω το καναν στο σουπερ καπ..
Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε κλειστα ροτεισον και κανενας δεν θα σκεφτει οτι εχουμε ματς στην ευρωλιγκα..Εξαλλου ειναι πολυ πιο σημαντικο ματς απο μια ηττα στην ευρωπη που δεν λεει και κατι..
Θεωρω οτι εμεις εχουμε το πλεονεκτημα λογω εδρας αλλα και επειδη ερχομαστε απο 2 ηττες σερι,μια ακομα απο παο θα αυξησει την πιεση στο κατακορυφο..απο την αλλη ο παο το ξερει αυτο και σιγουρα θα θελει να το εκμεταλλευτει.
Εμεις ξεκουρασαμε παικτες με την μπαγερν,ο παο ισως τους δυο πιο κομβικους του παικτες να χουν παιξει 35λεπτα με φενερ,ο λεσσορ νομιζω πρεπει να επαιξε κατω απο 30',σημερα τον κοβω για 35+.
Στα δυο ματς δεν θα κριθει το πλεονεκτημα?νομιζω την βγαλαν εκεινη την βλακεια την περσινη..Οποτε πρεπει και οι 2 να προσεξουν την διαφορα γιατι το λογικο ειναι εμεις να κερδισουμε σεφ και να χασουμε στο οακα και το πλεονεκτημα θα κριθει στον ποντο..
Γιατι βλεπω απο πολλους να λενε αδιαφορο το σημερινο ματς οταν κρινεται το πλεονεκτημα εδρας?ναι οκ σπανε οι εδρες αλλα να χεις το 3το ματς στην εδρα σου ειναι σωτηριο.
Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε κλειστα ροτεισον και κανενας δεν θα σκεφτει οτι εχουμε ματς στην ευρωλιγκα..Εξαλλου ειναι πολυ πιο σημαντικο ματς απο μια ηττα στην ευρωπη που δεν λεει και κατι..
Θεωρω οτι εμεις εχουμε το πλεονεκτημα λογω εδρας αλλα και επειδη ερχομαστε απο 2 ηττες σερι,μια ακομα απο παο θα αυξησει την πιεση στο κατακορυφο..απο την αλλη ο παο το ξερει αυτο και σιγουρα θα θελει να το εκμεταλλευτει.
Εμεις ξεκουρασαμε παικτες με την μπαγερν,ο παο ισως τους δυο πιο κομβικους του παικτες να χουν παιξει 35λεπτα με φενερ,ο λεσσορ νομιζω πρεπει να επαιξε κατω απο 30',σημερα τον κοβω για 35+.
Στα δυο ματς δεν θα κριθει το πλεονεκτημα?νομιζω την βγαλαν εκεινη την βλακεια την περσινη..Οποτε πρεπει και οι 2 να προσεξουν την διαφορα γιατι το λογικο ειναι εμεις να κερδισουμε σεφ και να χασουμε στο οακα και το πλεονεκτημα θα κριθει στον ποντο..
Γιατι βλεπω απο πολλους να λενε αδιαφορο το σημερινο ματς οταν κρινεται το πλεονεκτημα εδρας?ναι οκ σπανε οι εδρες αλλα να χεις το 3το ματς στην εδρα σου ειναι σωτηριο.
1
1

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίταξε, πιστεύω ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι υπέρ του δέοντος μαχητικοί και "επιθετικοί", για τους λόγους που προανέφερα. Και δε νομίζω τα οποία σκληρά φάουλ ή "τζατζαρίσματα" να μείνουν αναπάντητα από την πλευρά των πράσινων. Ίσα ίσα που αν στραβώσει για τον οποιοδήποτε το ματς, προβλέπω να έχουμε κανονικές κοκορομαχιες με ολιγόλεπτες διακοπές του αγώνα κτλ. Και ο ΠΑΟ, πριν τη μεγάλη νίκη στην Πόλη δεν ήταν και στα καλύτερα του, όποτε ούτε αυτούς τους παίρνει να χάσουν με πάνω από 10 πόντους πχ. Μακάρι να διαψευστώ και να δούμε καθαρό παιχνίδι, αλλά η πρόβλεψη μου είναι αυτή στο προηγούμενο ποστ.slok έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 27, 2024 3:11 pmEιναι υπουλη περιοδος, μεθαυριο παιζουν παλι, και τελος βδομαδα παλι.
Δε πιστευω να εχουμε τρελες κοκορομαχιες.
Ειμαι περιεργος πως θα το διαχειριστουν το ματς οι δυο ομαδες.
Στην ουσια ο Παναθηναικος με μια ηττα μεχρι 5-6 ποντους δε χανεται , για τον Ολυμπιακο ειναι πιο σημαντικο σιγουρα.
Την αλλη βδομαδα ευρωλιγκα - εκει θα πεσουν τα κορμια , που δε θ υπαρχει και αυτη η βλακεια με τον περιορισμο στους ξενους...
0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ένα είναι σίγουρο, είναι ότι το ντέρμπι το θέλουν ΟΛΟΙ και στις δύο ομάδες παραπάνω από το 2/2 μέσα στην εβδομάδα και θα τα δώσουν όλα. Αν θα βγει δικός μας παραπάνω τσαμπουκάς που λέει ο μαθηματικός ή σε κοκομπλόκο δεν το ξέρω, αλλά αποκλείεται να μην τα δώσει όλα και ας παίξει κάποιος παραπάνω από όσο πει ο γυμναστής για την διπλή εβδομάδα πχ.
Οι απέναντι εφόσον έβαλαν Οσμαν καταλαβαίνω καλά ότι θα αφήσει Γιουρτσεβεν εκτός έχοντας και Μητογλου αλλά ίσως όχι Παπαπετρου; Αν ισχύει αυτό είναι σημαντικό να μπορεί να παίξει ο Μιλου, όντως μάλλον θα κάνει διαφορά.
Οι απέναντι εφόσον έβαλαν Οσμαν καταλαβαίνω καλά ότι θα αφήσει Γιουρτσεβεν εκτός έχοντας και Μητογλου αλλά ίσως όχι Παπαπετρου; Αν ισχύει αυτό είναι σημαντικό να μπορεί να παίξει ο Μιλου, όντως μάλλον θα κάνει διαφορά.
1
1

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- golitog7
- Reactions: 1824
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis