GBL: 4η Αγωνιστική - Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 930
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 27, 2024 1:05 pm

Σε άλλα νέα ο Γκος πάλι δεν θα παίξει σήμερα :hoho:

Μέχρι και ο ίδιος πρέπει να έχει ξενερώσει με τους τραυματισμούς τους. Το θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα τον ανανεώσουμε το καλοκαίρι. Ειδικά αν γυρίσει δυνατά ο Έβανς.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα δουλέψει η ομάδα χωρίς Σακ στο τρία και χωρίς Γκός στα γκάρντ. Λογικά ο Φουρνιέ θα βαρέσει 30λεπτο σήμερα και θα παίξει και ο Λαρετζάκης. Γεμάτους χρόνους θα έχουν και οι Ουόκαπ, Ντόρσει και Βιλτόζα. Πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει και τον Ράιτ αρκετά, γι αυτό μάλλον και τον χρησιμοποίησε τόσο πολύ με Μπάγερν. Θεωρεί ότι ματσάρει καλά με Λεσόρ.

0
Dimmitz

euroleague

Κυρ Οκτ 27, 2024 1:07 pm

prime7 έγραψε:
Σε άλλα νέα ο Γκος πάλι δεν θα παίξει σήμερα :hoho:

Μέχρι και ο ίδιος πρέπει να έχει ξενερώσει με τους τραυματισμούς τους. Το θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα τον ανανεώσουμε το καλοκαίρι. Ειδικά αν γυρίσει δυνατά ο Έβανς.
Ακόμα και υγιής να είναι, θα ήταν παράλογο να τον πετάξει μέσα ενώ ο Βιλτόζα δείχνει να ανεβαίνει και ο Ντόρσει κατά παράδοση παίζει καλά με τον ΠΑΟ. Επίσης, ποιον θα άφηνε εκτός; Ο Μίλου είναι ανέτοιμος, δεν ρισκάρεις να πας χωρίς Ράιτ στο ντέρμπι.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kojito την Κυρ Οκτ 27, 2024 1:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι οπαδικές εκφράσεις όταν αναφερόμαστε σε ομάδες
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 27, 2024 2:19 pm

ο γκος μπορουσε να παιξει αφου κανει κανονικα προπονηση..απλα προτιμησε να τον κοψει αντι του μιλου..

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Κυρ Οκτ 27, 2024 3:02 pm

Παιδιά εγώ θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη για σήμερα. Η ομάδα θα μασάει σίδερα. Θα παίξουν για τον κοουτς, για τον κόσμο, αλλά κυρίως γιατί έχει θιχτεί ο εγωισμός τους. Περιμένω πολλά φάουλ, πολύ "λάσπη και αίμα" και αρκετές "κοκορομαχιες". Αν παίξει ο Milutinov πάνω από 10 λεπτά θα είναι ο x-factor της αναμέτρησης. Ενδεχομένως και ο MVP. Προβλέπω νίκη σχετικά άνετη κιόλας, χωρίς δηλαδή να κριθεί στο τελευταίο λεπτό. Το ξέρω, διακινδυνεύω να πέσω τελείως έξω και να γίνω ολίγον περίγελος, αλλά αυτή είναι η διαίσθηση μου. Από τον Παναθηναϊκό περιμένω μεγάλο παιχνίδι του Σλούκα για άλλη μια φορά. Προς Θεού, δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την ομάδα του ΠΑΟ που αυτή την περίοδο είναι σε καλύτερη κατάσταση, απλά είναι τέτοια η συγκυρία που νομίζω η ομάδα θα βγάλει "τσαμπουκά", αντίδραση και θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

4
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Κυρ Οκτ 27, 2024 3:11 pm

Mathematician92 έγραψε:
Παιδιά εγώ θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη για σήμερα. Η ομάδα θα μασάει σίδερα. Θα παίξουν για τον κοουτς, για τον κόσμο, αλλά κυρίως γιατί έχει θιχτεί ο εγωισμός τους. Περιμένω πολλά φάουλ, πολύ "λάσπη και αίμα" και αρκετές "κοκορομαχιες". Αν παίξει ο Milutinov πάνω από 10 λεπτά θα είναι ο x-factor της αναμέτρησης. Ενδεχομένως και ο MVP. Προβλέπω νίκη σχετικά άνετη κιόλας, χωρίς δηλαδή να κριθεί στο τελευταίο λεπτό. Το ξέρω, διακινδυνεύω να πέσω τελείως έξω και να γίνω ολίγον περίγελος, αλλά αυτή είναι η διαίσθηση μου. Από τον Παναθηναϊκό περιμένω μεγάλο παιχνίδι του Σλούκα για άλλη μια φορά. Προς Θεού, δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την ομάδα του ΠΑΟ που αυτή την περίοδο είναι σε καλύτερη κατάσταση, απλά είναι τέτοια η συγκυρία που νομίζω η ομάδα θα βγάλει "τσαμπουκά", αντίδραση και θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
Eιναι υπουλη περιοδος, μεθαυριο παιζουν παλι, και τελος βδομαδα παλι.

Δε πιστευω να εχουμε τρελες κοκορομαχιες.

Ειμαι περιεργος πως θα το διαχειριστουν το ματς οι δυο ομαδες.

Στην ουσια ο Παναθηναικος με μια ηττα μεχρι 5-6 ποντους δε χανεται , για τον Ολυμπιακο ειναι πιο σημαντικο σιγουρα.

Την αλλη βδομαδα ευρωλιγκα - εκει θα πεσουν τα κορμια , που δε θ υπαρχει και αυτη η βλακεια με τον περιορισμο στους ξενους...

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1361

Κυρ Οκτ 27, 2024 3:32 pm

Ειναι ενα ματς σε κακο ταιμινκ λογω διπλης αγωνιστικης στην ευρωλιγκα το οποιο δεν κρινει τιποτα παρα μονο θα προσθεσει εξτρα πιεση στον χαμενο .

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 27, 2024 3:42 pm

Και εγω περιμενω οτι θα τα δωσουν ολα και οι 2 ομαδες σημερα..εδω το καναν στο σουπερ καπ..
Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε κλειστα ροτεισον και κανενας δεν θα σκεφτει οτι εχουμε ματς στην ευρωλιγκα..Εξαλλου ειναι πολυ πιο σημαντικο ματς απο μια ηττα στην ευρωπη που δεν λεει και κατι..
Θεωρω οτι εμεις εχουμε το πλεονεκτημα λογω εδρας αλλα και επειδη ερχομαστε απο 2 ηττες σερι,μια ακομα απο παο θα αυξησει την πιεση στο κατακορυφο..απο την αλλη ο παο το ξερει αυτο και σιγουρα θα θελει να το εκμεταλλευτει.
Εμεις ξεκουρασαμε παικτες με την μπαγερν,ο παο ισως τους δυο πιο κομβικους του παικτες να χουν παιξει 35λεπτα με φενερ,ο λεσσορ νομιζω πρεπει να επαιξε κατω απο 30',σημερα τον κοβω για 35+.

Στα δυο ματς δεν θα κριθει το πλεονεκτημα?νομιζω την βγαλαν εκεινη την βλακεια την περσινη..Οποτε πρεπει και οι 2 να προσεξουν την διαφορα γιατι το λογικο ειναι εμεις να κερδισουμε σεφ και να χασουμε στο οακα και το πλεονεκτημα θα κριθει στον ποντο..

Γιατι βλεπω απο πολλους να λενε αδιαφορο το σημερινο ματς οταν κρινεται το πλεονεκτημα εδρας?ναι οκ σπανε οι εδρες αλλα να χεις το 3το ματς στην εδρα σου ειναι σωτηριο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Κυρ Οκτ 27, 2024 3:46 pm

slok έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 3:11 pm
Mathematician92 έγραψε:
Eιναι υπουλη περιοδος, μεθαυριο παιζουν παλι, και τελος βδομαδα παλι.

Δε πιστευω να εχουμε τρελες κοκορομαχιες.

Ειμαι περιεργος πως θα το διαχειριστουν το ματς οι δυο ομαδες.

Στην ουσια ο Παναθηναικος με μια ηττα μεχρι 5-6 ποντους δε χανεται , για τον Ολυμπιακο ειναι πιο σημαντικο σιγουρα.

Την αλλη βδομαδα ευρωλιγκα - εκει θα πεσουν τα κορμια , που δε θ υπαρχει και αυτη η βλακεια με τον περιορισμο στους ξενους...
Κοίταξε, πιστεύω ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι υπέρ του δέοντος μαχητικοί και "επιθετικοί", για τους λόγους που προανέφερα. Και δε νομίζω τα οποία σκληρά φάουλ ή "τζατζαρίσματα" να μείνουν αναπάντητα από την πλευρά των πράσινων. Ίσα ίσα που αν στραβώσει για τον οποιοδήποτε το ματς, προβλέπω να έχουμε κανονικές κοκορομαχιες με ολιγόλεπτες διακοπές του αγώνα κτλ. Και ο ΠΑΟ, πριν τη μεγάλη νίκη στην Πόλη δεν ήταν και στα καλύτερα του, όποτε ούτε αυτούς τους παίρνει να χάσουν με πάνω από 10 πόντους πχ. Μακάρι να διαψευστώ και να δούμε καθαρό παιχνίδι, αλλά η πρόβλεψη μου είναι αυτή στο προηγούμενο ποστ.

0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Οκτ 27, 2024 4:05 pm

Αν ένα είναι σίγουρο, είναι ότι το ντέρμπι το θέλουν ΟΛΟΙ και στις δύο ομάδες παραπάνω από το 2/2 μέσα στην εβδομάδα και θα τα δώσουν όλα. Αν θα βγει δικός μας παραπάνω τσαμπουκάς που λέει ο μαθηματικός ή σε κοκομπλόκο δεν το ξέρω, αλλά αποκλείεται να μην τα δώσει όλα και ας παίξει κάποιος παραπάνω από όσο πει ο γυμναστής για την διπλή εβδομάδα πχ.

Οι απέναντι εφόσον έβαλαν Οσμαν καταλαβαίνω καλά ότι θα αφήσει Γιουρτσεβεν εκτός έχοντας και Μητογλου αλλά ίσως όχι Παπαπετρου; Αν ισχύει αυτό είναι σημαντικό να μπορεί να παίξει ο Μιλου, όντως μάλλον θα κάνει διαφορά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 27, 2024 4:09 pm

Ο ΠΑΟ είναι η χειρότερη άμυνα στο πικ ν ρολ ή από τις χειρότερες. Πιστεύω σήμερα ο Φουρνιε θα παίξει τουλάχιστον 30 λεπτά και θα έχει 20 πόντους σβηστά

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Οκτ 27, 2024 4:50 pm

golitog7 έγραψε:
Ο ΠΑΟ είναι η χειρότερη άμυνα στο πικ ν ρολ ή από τις χειρότερες. Πιστεύω σήμερα ο Φουρνιε θα παίξει τουλάχιστον 30 λεπτά και θα έχει 20 πόντους σβηστά
Θα τους βάλει με layup ή με σουτ ?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 27, 2024 4:56 pm

HackerBaby έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 4:50 pm
golitog7 έγραψε:
Θα τους βάλει με layup ή με σουτ ?
Κυρίως πουλ απ μετά το σκριν αλλά και με λει απ

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Κυρ Οκτ 27, 2024 5:07 pm

Must win το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, με νίκη ηρεμεί λίγο τη κατάσταση μετά το στραβοπάτημα στη Γερμανία.

Για την ομάδα μου κομβικό το αν θα αντέξει ο Λεσορ απέναντι σε 3 5αρια, αν εμφανιστεί ο κανονικός Μητογλου που συνήθως κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό και κατά πόσο θα βοηθήσουν Οσμαν, Χουαντσο.

0
Dimmitz

euroleague

Κυρ Οκτ 27, 2024 8:04 pm

Πριν ξεκινήσει το ντέρμπι θέλω να δώσω ένα respect στον Μιλουτίνοφ, ο οποίος στα βίντεος της ομάδας φαίνεται σε τρομερή σωματική κατάσταση. Έχει φάει αρκετό κράξιμο δικαίως εδώ μέσα, από μένα χίλια μπράβο γιατί δεν ειναι εύκολο αυτό που έκανε.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”