Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 12:50 pm
Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 12:30 pm
Μακάρι να γίνει αυτό που λες. Επέτρεψε μου να διατηρώ κάποιους πολύ σοβαρούς προβληματισμούς σε σχέση με την ομάδα , που δυστυχώς δεν τους είχα ως τώρα και οφείλονται σε κάποια πράγματα που είδα την Δεύτερα………και δεν εννοώ την ήττα. Αυτή ήταν ούτως η άλλως το πιθανότερο σενάριο και το βλέπαμε οι περισσότεροι ……από άλλα προβληματίστηκα!!! Όμως ας μην γίνω μάντης κακών ή γκρινιάρης που την γκρίνια την απεχθάνομαι!!! Εύχομαι να βγω 100% ΛΑΘΟΣ…………..
Φιλε το λες και το ξαναλες. ειπες μαλιστα οτι ο Μπαρτζωκας εχει χασει τα αποδυτηρια(εχεις καποια πληροφορηση απο μεσα αναρωτιεμαι) οτι ειναι γραφικος και αλλα τετοια στο περιστατικο με τον Παπ. το τι ειναι γραφικο βεβαια ειναι στην κριση του καθενα.
χτες στο οακα ηταν η αποκορυφωση της γραφικοτητας με το euroleague mafia και την συμπεριφορα του Αταμαν αλλα δεν μετραει γιατι ο ΠΑΟ εχει ομαδαρα, 7 κουπες κλπ οκ. γραφικος ειναι ο λουζερ Μπαρτζωκας.
Αν κατι παντως δεν εχει χασει ο μπαρτζωκας ειναι τα αποδυτηρια. την ψυχραιμια του μπορει, τον ελεγχο την ωρα του ματς μπορει, αλλα τα αποδυτηρια οχι.
Τα ιδια λεγανε οταν πηγε να του επιτεθει ο Γκος ή οταν τσακωνοταν στο παγκο με αλλους παικτες. μπουρλοτο τα αποδυτηρια το ειδαμε.
Εγω ξερεις τι βρισκω τοξικο και φουλ γραφικο? ολο αυτο το συστημα προπαγανδας εναντιον της ομαδας και του προπονητη που υπαρχει και στα σοσιαλ και στα μιντια και επηρεαζει πολυ κοσμο. Δυστυχως και ολυμπιακους.
Τουλαχιστον η ομαδα δεν εχει επαρση σαν οργανισμος.
εμενα αυτο μου αρεσει.
και ο Μπαρτζωκας μπορει να ριχνει καντηλια και να βγαινει εκτος εαυτου αλλα ειναι απολυτα προσγειωμενος ανθρωπος. ειναι πολυ δυσκολο να εισαι παθιασμενος με μια ομαδα να την προπονεις και ταυτοχρονα να εισαι προσγειωμενος και μετρημενος στις κουβεντες σου ως κοουτς.
εγω το μονο που περιμενω σημερα ειναι να μπουμε πνευματικα ετοιμοι και με πυγμη.
αν γινει αυτο θα παρουμε το παιχνιδι.
Γιατι την Δευτερα ημασταν απαραδεκτα αλλου για αλλου. και δεν ειναι η ηττα σαν ηττα αλλα το ποσο πατημα εδωσε η ομαδα παλι για να γραφτουν διαφορα και να φτιαχτει κλιμα.
Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα σε σειρά………το να λες σε κάποιον ότι λέει και ξαναλέει, είναι απολύτως αναφαίρετο δικαίωμα και λογική αντίδραση από μεριάς σου, αρκεί βέβαια να την στηρίζεις κιόλας!!!!
1). ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ??? ΠΟΤΕ??? Μπορείς να το βρεις και να το ποστάρεις σε παρακαλώ, διότι εγώ δεν το θυμάμαι………
2). Το τι έγινε εχθές στο ΟΑΚΑ , γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει???? ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαι φίλε,όχι ΠΑΟ και ούτε εφήμερος οπαδός της Ζαλγκίρις ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας που παίζει ο αντίπαλος μου.
3). Εφόσον γράφεις ότι λέω και ξαναλέω σημαίνει ότι παρακολουθείς τα γραφόμενά μου……ΣΩΣΤΑ??? Οπότε και προφανώς θα έχεις διαβάσει ότι έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο μιντιακό σύστημα που χτυπάει την ομάδα και μάλιστα έχω πει ότι είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που εμείς ακολουθούμε τον δύσκολο τον δρόμο και πορευόμαστε μόνοι μας……οπότε ΠΡΟΣ ΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΕΠΙΘΕΣΗ????
………….ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ , ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ!!!!!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,