Κύπελλο Ελλάδας 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Gkos

champion
Reactions: 482
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 28, 2024 7:54 pm

Ποστ του Γιώργου Μάνταλου (είναι δημόσιο γι αυτό το ποστάρω)

"Από την Εντατική του John Hopkins, εδώ που η ζωή σου θυμίζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι το μπάσκετ είναι απλά ένα πολύ όμορφο παιχνίδι κ που αν τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί θαυμάσια (δόξα τω Θεώ) δεν θα μιλούσα για πολύ καιρό για μπάσκετ, παρακολούθησα (όπως μπόρεσα) την μεγάλη νίκη των παλικαριών μου κ των αδελφών-συνεργατών μου μέσα στην Αμαλιάδα!
Η νίκη αυτή είναι η μεγαλύτερη της -όποιας- καριέρας μου γιατί απέδειξε περίτρανα ότι στο οικοδόμημα που χτίστηκε με πολύ πολύ δουλειά, γνώσεις κ σοβαρότητα ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο δεν είναι αναντικατάστατο, ούτε καν το άσχημο δικό μου!
Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω ή κάτι προσωπικό. Θα τα πω σ’ αυτούς που πρέπει, απλά ρε παιδιά …τα Μέγαρα της Γ’ ΕΣΚΑΝΑ σε back to back f4 του UNICEF trophy… not bad!
Not bad at all…"

https://www.facebook.com/share/p/6TCzBe7fVy1rZXk6/

Περαστικά στον άνθρωπο!

0
General for ever

Reactions: 13
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
Αγαπημένη ομάδα: Papagou

Σάβ Σεπ 28, 2024 10:57 pm

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Ωραίο ματς σήμερα μεταξύ δύο ομάδων με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά εξίσου ανταγωνιστικές.
Το Ψυχικό ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα εκμεταλλευόμενο την εμπειρία του και το άγχος του Παπάγου, προηγούμενο μέχρι και 8 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο καμμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ, κλείνοντας τι πρώτο ημίχρονο, με τον Παπάγο να προηγείται με 4 πόντους...Στο 3 δεκάλεπτο το Ψυχικό μπήκε δυνατά, ισοφάρισε γρήγορα αλλά ο Παπάγος με την πιεστική άμυνα (εκεί θα ποντάρει φέτος) πήρα πάλι το προβάδισμα κρατώντας κάποιες μικρές διαφορές 5,6,7 πόντων...Στο 4 δεκάλεπτο η ομάδα μου ξεκίνησε δυνατά και πήρε την μέγιστη διάφορα που ήταν μέχρι 14 πόντους εάν δεν θυμάμαι και κάπου εκεί το παιχνίδι έλαβε τέλος...Το Σαλούν σχεδόν γεμάτο και φυσικά ο κόσμος πάντα παρών...
Από τον Παπάγο πολύ καλός ο Ηλίας Καραμαλεγκος με 13 πόντους ευστοχώντας σε δύο κρίσιμα τρίποντα, παρόλο που η ομάδα ήταν πολύ άστοχη από την περιφέρεια σήμερα.
Καλή εμφάνιση και από τον αδερφό του Γιάννη, με καλή οργάνωση του παιχνιδιού και κρίσιμα καλάθια στο τέλος. Σταθερή αξία ο αρχηγός Σανδραμανης με 10 πόντους και αρκετή δουλειά στο γήπεδο. Πολύ καλός αμυντικά σήμερα ο Άνταμς με 8 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ ο Ράις είχε μεν 10 πόντους αλλά ήταν πολύ άστοχος με 1/8 τρίποντα.
Σταθερά ανεβασμένος ο Τουλιάτος, πολύ καλή δουλειά από τον Μπαλό ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο Σπάρταλης που παίζει με διπλό δελτίο από τον Ολυμπιακό (πολύ γερό κορμί και καλή τεχνική).
Από το Ψυχικό, πολύ καλός ο Μπράουν με 26 πόντους ενώ όλοι οι άλλοι κινήθηκαν στη μετριότητα.Final four λοιπόν και παρόλο που δεν ήμαστε φαβορί, θα πάμε να το ευχαριστηθούμε.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα εκτός έδρας με τον Κόροιβο.
Καλό βράδυ σε όλους

1
1 Εικόνα
Γιαννης

a1greece
Reactions: 431
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Κυρ Σεπ 29, 2024 9:17 am

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την πρόκριση Στρατηγέ.!Το περίμενα ότι δεν θα ανταποκριθεί η ΑΕΨ στην συνεχή πίεση λόγω του ότι έχει πολλούς ανέτοιμους που θέλουν τον χρόνο τους.
Κακή επίδοση πάλι στα τρίποντα.Με Ερυθραία και Παπάγου σουταρε συνολικά περίπου 50 και έβαλε....6.

1
1 Εικόνα
General for ever

Reactions: 13
Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
Αγαπημένη ομάδα: Papagou

Κυρ Σεπ 29, 2024 10:51 am

Γιαννης έγραψε:
Κυρ Σεπ 29, 2024 9:17 am
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την πρόκριση Στρατηγέ.!Το περίμενα ότι δεν θα ανταποκριθεί η ΑΕΨ στην συνεχή πίεση λόγω του ότι έχει πολλούς ανέτοιμους που θέλουν τον χρόνο τους.
Κακή επίδοση πάλι στα τρίποντα.Με Ερυθραία και Παπάγου σουταρε συνολικά περίπου 50 και έβαλε....6.
Η αλήθεια είναι ότι το Ψυχικό έχει πολλούς ανέτοιμους παίκτες και ότι στο πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα πιο έτοιμο... Ωστόσο, θεωρώ ότι δεν έπαιξε όσο έπρεπε από το ζωγραφιστο που υπερτερούσε λόγω Διαμαντακου (τον έκλεισαν βέβαια με βοήθειες οι "ψηλοί" του Παπάγου). Μου έκανε εντύπωση και η πολύ μέτρια εμφάνιση του Κουκά με πολλά νεύρα και γκρίνια απέναντι στους διαιτητές. Σίγουρα μόλις ανέβει και ο Σταρακουκας το Ψυχικό θα βρει τα πατήματα του

0
polykos

nba
Reactions: 780

Παρ Δεκ 27, 2024 5:40 pm

Το πολεμάει γερά η Μεγαρίδα στο ημίχρονο.
Σε αυτό το διάστημα έχει πάρει καθαρά το πρώτο λόγο

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Γιαννης

a1greece
Reactions: 431
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Παρ Δεκ 27, 2024 6:07 pm

Ωραίο ματς .

0
polykos

nba
Reactions: 780

Παρ Δεκ 27, 2024 9:05 pm

Οχι απλά run n gun, αλλά run and AK47

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1023
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Σάβ Δεκ 28, 2024 10:00 pm

Η ΝΕ Μεγαρίδος ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του UNICEF Trophy επικρατώντας του Αιγάλεω με 90-69. Έτσι κατέκτησε το τρόπαιο και μαζί το «εισιτήριο» για το Final 8 του Κυπέλλου.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4438
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 20, 2025 1:34 pm

Για να καταλαβαιτε την γελοιοτητα της διοργανωσης ο τριτος της βαθμολογιας εχει πολυ πιο ευκολο παιχνιδι απτον πρωτο και τον δευτερο

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697

Δευ Ιαν 20, 2025 1:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 1:34 pm
Για να καταλαβαιτε την γελοιοτητα της διοργανωσης ο τριτος της βαθμολογιας εχει πολυ πιο ευκολο παιχνιδι απτον πρωτο και τον δευτερο
Καλά, δεν νομίζω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτό. Έτσι κι αλλιώς κατά 99% ο τελικός θα είναι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι τις υπόλοιπες ομάδες τις ενδιαφέρει τόσο αν θα αποκλειστούν στον προημιτελικό ή τον ημιτελικό.

Τουλάχιστον έτσι ίσως υπάρχει ελαφρώς παραπάνω ενδιαφέρον, αφ'ενός γιατί αν ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ έπαιζαν με την Μεγαρίδα μπορεί να της έριχναν σβηστά 40-50 πόντους, και αφ'ετέρου ώστε τουλάχιστον ο Προμηθέας να πάει λίγο πιο ξεκούραστος ίσως να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ στον ημιτελικό έχοντας παίξει με την Μεγαρίδα νωρίτερα απ'οτι αν έπαιζε π.χ. με το Περιστέρι στα προημιτελικά.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4438
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 20, 2025 2:05 pm

kojito έγραψε:

Καλά, δεν νομίζω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτό. Έτσι κι αλλιώς κατά 99% ο τελικός θα είναι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι τις υπόλοιπες ομάδες τις ενδιαφέρει τόσο αν θα αποκλειστούν στον προημιτελικό ή τον ημιτελικό.

Τουλάχιστον έτσι ίσως υπάρχει ελαφρώς παραπάνω ενδιαφέρον, αφ'ενός γιατί αν ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ έπαιζαν με την Μεγαρίδα μπορεί να της έριχναν σβηστά 40-50 πόντους, και αφ'ετέρου ώστε τουλάχιστον ο Προμηθέας να πάει λίγο πιο ξεκούραστος ίσως να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ στον ημιτελικό έχοντας παίξει με την Μεγαρίδα νωρίτερα απ'οτι αν έπαιζε π.χ. με το Περιστέρι στα προημιτελικά.
αν ο τελικος ειναι παο οσφπ τοτε κακως γινεται ολο το φ8

εφοσον καποιοι αποφασισαν να γινει ας μην το γελοιοποιουν στον μεγιστο βαθμο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697

Δευ Ιαν 20, 2025 5:05 pm

τουλουμπα έγραψε:
kojito έγραψε:

Στην Ελλάδα νομίζω δεν έχει καθόλου νόημα το Final-8. Πέρα από το γεγονός ότι η πιθανότητα κάποιας έκπληξης είναι μικρή αφού οι δύο αιώνιοι απέχουν έτη φωτός από τις υπόλοιπες ομάδες, ούτε για την τοπική κοινωνία προσφέρει πολλά πράγματα ίσως. Μισοάδεια γήπεδα θα βλέπουμε πάλι, με εξαίρεση ίσως τον τελικό. Ποιος θα πάει μεσημέρι/απόγευμα καθημερινής να δει ένα ματς Προμηθέας-Μεγαρίδα ή ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για παράδειγμα στο Ηράκλειο;

Πέρσι αν δεν κάνω λάθος κιόλας το φτηνότερο εισιτήριο ήταν 70 ευρώ. Ποιος θα δώσει 70 ευρώ για να πάει να δει 3-4 ματς το πολύ ουσιαστικά;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 841
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Φεβ 19, 2025 3:58 pm

kojito έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 5:05 pm
τουλουμπα έγραψε:

Στην Ελλάδα νομίζω δεν έχει καθόλου νόημα το Final-8. Πέρα από το γεγονός ότι η πιθανότητα κάποιας έκπληξης είναι μικρή αφού οι δύο αιώνιοι απέχουν έτη φωτός από τις υπόλοιπες ομάδες, ούτε για την τοπική κοινωνία προσφέρει πολλά πράγματα ίσως. Μισοάδεια γήπεδα θα βλέπουμε πάλι, με εξαίρεση ίσως τον τελικό. Ποιος θα πάει μεσημέρι/απόγευμα καθημερινής να δει ένα ματς Προμηθέας-Μεγαρίδα ή ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για παράδειγμα στο Ηράκλειο;

Πέρσι αν δεν κάνω λάθος κιόλας το φτηνότερο εισιτήριο ήταν 70 ευρώ. Ποιος θα δώσει 70 ευρώ για να πάει να δει 3-4 ματς το πολύ ουσιαστικά;

Ετσι ακριβώς. Στην Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα το F8 και μάλιστα με τους 2 μεγάλους να συναντώνται υποχρεωτικά μονάχα στον τελικό. Τα ματς τουλάχιστον θα έπρεπε να γίνουν στην έδρα κάποιας από τις υπόλοιπες 6 ομάδες για να έχει τουλάχιστον και μία όποια αβάντα μπορεί να έχει, όπως έγονε πχ στην Ισπανία με τα Κανάρια (και την Τενερίφη που είναι κοντά). Εδώ παίξαμε το κύπελλο σε ένα γήπεδο με σκληρό αχρησιμοποίητο παρκέ, σκληρές μπασκέτες και κυρίως με διαφορετική μπάλα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις. ο ΟΣΦΠ έπαιξε 3 ματς, 2 κολλητά και όλοι κάναμε το σταυρό μας να μην χτυπήσουν παίχτες των ομάδων.... Απίθανα πράγματα.....

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδας”