Κύπελλο Ελλάδος 2025-26, Final-8
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ άντεξα με 1000 ζόρια γιατι ηθελα να ειμαι κοσμιος!big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Φεβ 18, 2026 10:10 pmΕτεροφωτος όμως![]()
Δεν είναι κ ..Περπερογλου(σορρυ δεν άντεξα
)
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι δικοι μου διπλα ξυνιζουν με μπλοσομγκειμ .MichaelKoch έγραψε: ↑Τετ Φεβ 18, 2026 10:37 pmΈνα πεντάρι τύπου μπάσεϊ τώρα και θα δέσει το υλικό, δε θέλουμε παίκτες να τρώνε γιουσετζ, έχουμε αρκετούς, θέλουμε χαμαλοδουλειά να σφίξουν τα γάλατα
Εμεις θελουμε ξυλοκοπους στα γκαρντ και δαντελενιους στο 4-5 .
Το εχουμε γυρισει εντελως τουμπα το πραγμα
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κατά τη γνώμη μου, ο Blossomgame είναι ιδανικός παίκτης για να πλαισιώσει τον Βεζένκοφ στο 4.coach blue έγραψε: ↑Τετ Φεβ 18, 2026 10:43 pmΟι δικοι μου διπλα ξυνιζουν με μπλοσομγκειμ .MichaelKoch έγραψε: ↑Τετ Φεβ 18, 2026 10:37 pmΈνα πεντάρι τύπου μπάσεϊ τώρα και θα δέσει το υλικό, δε θέλουμε παίκτες να τρώνε γιουσετζ, έχουμε αρκετούς, θέλουμε χαμαλοδουλειά να σφίξουν τα γάλατα
Το εχουμε γυρισει εντελως τουμπα το πραγμα![]()
Δίνει άμυνα, αθλητικότητα, επαφή και δουλειά χωρίς τη μπάλα, στοιχεία που δεν μπορεί ο Βεζένκοφ, αλλά ούτε και ο Πίτερς να δώσει. Από την άλλη, ο Βεζένκοφ κρατά το spacing, το scoring και την επιθετική απειλή. Μαζί δημιουργούν ισορροπία: ο ένας παράγει επιθετικά, ο άλλος στηρίζει αμυντικά και δένει το σχήμα.
Από κει και πέρα στα Γκαρντ, σίγουρα θα πήγαινα σε φιρμα
Εύκολα φτιάχνει ο Ολυμπιακός,ο Μπλόσομ θα δεσει τη γραμμή των ψηλών κ φέρνουν για 1 χρ τον Μάικ Τζέιμς αντι των χοντρούληδων αμερικανών κ για του χρόνου είναι φουλ κομπλέMichaelKoch έγραψε: ↑Τετ Φεβ 18, 2026 10:52 pmΚατά τη γνώμη μου, ο Blossomgame είναι ιδανικός παίκτης για να πλαισιώσει τον Βεζένκοφ στο 4.coach blue έγραψε: ↑Τετ Φεβ 18, 2026 10:43 pm
Οι δικοι μου διπλα ξυνιζουν με μπλοσομγκειμ .
Το εχουμε γυρισει εντελως τουμπα το πραγμα![]()
Δίνει άμυνα, αθλητικότητα, επαφή και δουλειά χωρίς τη μπάλα, στοιχεία που δεν μπορεί ο Βεζένκοφ, αλλά ούτε και ο Πίτερς να δώσει. Από την άλλη, ο Βεζένκοφ κρατά το spacing, το scoring και την επιθετική απειλή. Μαζί δημιουργούν ισορροπία: ο ένας παράγει επιθετικά, ο άλλος στηρίζει αμυντικά και δένει το σχήμα.
Από κει και πέρα στα Γκαρντ, σίγουρα θα πήγαινα σε φιρμα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο