Κύπελλο Ελλάδος 2023-24, Final-8
Συντονιστής: Captains
Ποτέ δεν ήταν το ….ατου των συγκεκριμένων η πολύ…γλαφυρή μετάδοση αλλα …προτίμηση σε κάποια ομάδα ,σορυ κιόλας,εγώ δεν βλέπω ουτε ακούω…SluckyLuke13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 6:52 pmΤο μόνο σίγουρο για τους σπικερς είναι ότι θα μας κοιμήσουν. Τα υπόλοιπα ήταν προαποφασισμένα να τα γράψετε ο,τι και να έλεγαν.
Αν κάποιοι έχουν συνηθίσει επικό λυρικά ,φωνές κ γραφικότητες κλπ ειναι θέμα γούστου .Αυτο το …ακούω κανένα θεμα .Καλη φάση να κάνουμε πλάκα με κατι που λένε αλλα οκ πολύ νομίζω ασχολούμαστε .Γνωμη μου βέβαια ,σεβαστό οτι λέτε .
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Σε πολλές φάσεις στην αρχή είχαν άποψη για σφυρίγματα φυσικά υπερ του Παναθηναϊκού, αυτές είναι τακτικές Χατζηγεωργίου Ιωάννου.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 6:58 pmΠοτέ δεν ήταν το ….ατου των συγκεκριμένων η πολύ…γλαφυρή μετάδοση αλλα …προτίμηση σε κάποια ομάδα ,σορυ κιόλας,εγώ δεν βλέπω ουτε ακούω…SluckyLuke13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 6:52 pmΤο μόνο σίγουρο για τους σπικερς είναι ότι θα μας κοιμήσουν. Τα υπόλοιπα ήταν προαποφασισμένα να τα γράψετε ο,τι και να έλεγαν.
Αν κάποιοι έχουν συνηθίσει επικό λυρικά ,φωνές κ γραφικότητες κλπ ειναι θέμα γούστου .Αυτο το …ακούω κανένα θεμα .Καλη φάση να κάνουμε πλάκα με κατι που λένε αλλα οκ πολύ νομίζω ασχολούμαστε .Γνωμη μου βέβαια ,σεβαστό οτι λέτε .

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο