Δίκιο είχαν κ φάνηκε κ απο τα φάουλ ο Άρης έπαιξε στην αρχη υπερβολικά σκληρα κ για τα δικά του δεδομένα κ ήταν και πολύ …κουλ στους χαρακτηρισμούς .ΚΑΜΙΑ σχέση με το …ιερό δίδυμο της κρατικής τηλεόρασης .tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 7:08 pmΣε πολλές φάσεις στην αρχή είχαν άποψη για σφυρίγματα φυσικά υπερ του Παναθηναϊκού, αυτές είναι τακτικές Χατζηγεωργίου Ιωάννου.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 6:58 pm
Ποτέ δεν ήταν το ….ατου των συγκεκριμένων η πολύ…γλαφυρή μετάδοση αλλα …προτίμηση σε κάποια ομάδα ,σορυ κιόλας,εγώ δεν βλέπω ουτε ακούω…
Αν κάποιοι έχουν συνηθίσει επικό λυρικά ,φωνές κ γραφικότητες κλπ ειναι θέμα γούστου .Αυτο το …ακούω κανένα θεμα .Καλη φάση να κάνουμε πλάκα με κατι που λένε αλλα οκ πολύ νομίζω ασχολούμαστε .Γνωμη μου βέβαια ,σεβαστό οτι λέτε .
Κύπελλο Ελλάδος 2023-24, Final-8
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Διαφωνώ αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 7:18 pmΔίκιο είχαν κ φάνηκε κ απο τα φάουλ ο Άρης έπαιξε στην αρχη υπερβολικά σκληρα κ για τα δικά του δεδομένα κ ήταν και πολύ …κουλ στους χαρακτηρισμούς .ΚΑΜΙΑ σχέση με το …ιερό δίδυμο της κρατικής τηλεόρασης .tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 7:08 pm
Σε πολλές φάσεις στην αρχή είχαν άποψη για σφυρίγματα φυσικά υπερ του Παναθηναϊκού, αυτές είναι τακτικές Χατζηγεωργίου Ιωάννου.
Σα σταματημένο τον περνάνε ….SluckyLuke13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 7:37 pmΑυτό ήθελα να γράψω. Ξεκούραση για Λεσόρ ενώ ο Πολωνός μια χαρά τα έχει πάει αμυντικά.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και τον λεσορ σαν σταματημενο τον περνανεΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 7:40 pmΣα σταματημένο τον περνάνε ….SluckyLuke13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 7:37 pm
Αυτό ήθελα να γράψω. Ξεκούραση για Λεσόρ ενώ ο Πολωνός μια χαρά τα έχει πάει αμυντικά.
μην σου πω και τον κωστα
εχουμε παψει να ασχολουμαστε πλεον και να το γραφουμε το εχουμε σαν δεδομενο ποια
Αυτο νομίζω σήμερα οφείλεται περισσότερο στους παίκτες του Αρη κ μερικές φορές στις βοήθειες παρά στην αμυνα του Πολωνού αλλα οκ περι ορέξεως ,δεν ειναι θέμα ….SluckyLuke13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 17, 2024 7:48 pmΚαλάθι δεν του έβαλαν. Το αν τον πέρασαν στη περιφέρεια χαίρω πολύ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο