Κύπελλο Ελλάδος 2023-24, Final-8
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2298
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 269
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παναθηναικος ειναι ντεφορμε, συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο το αξιζε και το ηθελε πιο πολυ μετα τις 2 ηττες.
Πρεπει να βαλει αλλους παιχτες ο Αταμαν στο ροτεισον, δεν βγαινει η σεζον ετσι.
Μοναδικος θετικος ο Μητογλου, απ την αλλη οι Ραιτ-Πετρουσεφ εβαλαν καινουργια πραγματα στο παρκε και ο Αταμαν θα πρεπει να βρει λυσεις.
Προχωραμε, η διακοπη στην Ευρωλιγκα ερχεται λουκουμι να ξαναβρουμε την φορμα μας.
Πρεπει να βαλει αλλους παιχτες ο Αταμαν στο ροτεισον, δεν βγαινει η σεζον ετσι.
Μοναδικος θετικος ο Μητογλου, απ την αλλη οι Ραιτ-Πετρουσεφ εβαλαν καινουργια πραγματα στο παρκε και ο Αταμαν θα πρεπει να βρει λυσεις.
Προχωραμε, η διακοπη στην Ευρωλιγκα ερχεται λουκουμι να ξαναβρουμε την φορμα μας.
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 675
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κανει λαθη καποιες φορες ,βριζει υπερ του δέοντος αλλα ο Μπαρτζωκας ειναι προπονηταρας και εμεις πολυ τυχεροι που τον εχουμε...Να σαι καλα coach παντα εδω!
Υ.Γ.Προφανως ο Παναθηναϊκός θα ηταν καλυτερα να ειχε παρει σεντερ αλλα εχω την αισθηση ο Μπαλτσεροφσκι στα χερια του Μπαρτζωκα θα ηταν πολυ καλυτερος
Υ.Γ.Προφανως ο Παναθηναϊκός θα ηταν καλυτερα να ειχε παρει σεντερ αλλα εχω την αισθηση ο Μπαλτσεροφσκι στα χερια του Μπαρτζωκα θα ηταν πολυ καλυτερος
7
7

- kite26
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- plo koon
- Reactions: 758
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολυμπιακός κρατάει ότι κατάφερε να νικήσει χωρίς Γκος που θα μπορούσε το παιχνίδι να το πάει στους 75-80 πόντους και να είχε μια πιο άνετη επικτράτηση.
Ο ΠΑΟ κρατάει το ότι περνάει ντεφορμάρισμα και ελπίζει να παίξει καλύτερη μπάλα στο μέλλον. Ωστόσο, το ροτέισον είναι πρόβλημα και η μη απόκτηση 5αριού σχεδόν πετάει στα σκουπίδια τη χρονιά. Δλδ δεν ξέρω πως θα τα βγάλει πέρα ο Λεσόρ σε μία σειρά 5 αγώνων.
Ο ΠΑΟ κρατάει το ότι περνάει ντεφορμάρισμα και ελπίζει να παίξει καλύτερη μπάλα στο μέλλον. Ωστόσο, το ροτέισον είναι πρόβλημα και η μη απόκτηση 5αριού σχεδόν πετάει στα σκουπίδια τη χρονιά. Δλδ δεν ξέρω πως θα τα βγάλει πέρα ο Λεσόρ σε μία σειρά 5 αγώνων.
1
1

Η προσθήκη πετρουσεφ Ράιτ έχει αλλάξει την ομάδα. Η τριάδα ψηλών μας ΦΑΛ πετρουσεφ Ράιτ νομίζω έκριναν το παιχνίδι μαζί με τον γουοκαπ. Ο τρόπος που κινείται ο πετρουσεφ στην επίθεση είναι για σεμινάριο.
Μπράβο στην ομάδα κερδίσαμε το κυπελακι. Το επόμενο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις είναι πολύ κρίσιμο η ομάδα δείχνει σε ανοδική τροχιά
Μπράβο στην ομάδα κερδίσαμε το κυπελακι. Το επόμενο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις είναι πολύ κρίσιμο η ομάδα δείχνει σε ανοδική τροχιά
5
5

- Coach Periklis
- Reactions: 2298
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τρομερά μπασκετικός ψηλός ο Πετρουσεφ , συμφωνώ ντελικατες κινήσειςtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 18, 2024 9:12 pmΗ προσθήκη πετρουσεφ Ράιτ έχει αλλάξει την ομάδα. Η τριάδα ψηλών μας ΦΑΛ πετρουσεφ Ράιτ νομίζω έκριναν το παιχνίδι μαζί με τον γουοκαπ. Ο τρόπος που κινείται ο πετρουσεφ στην επίθεση είναι για σεμινάριο.
Ο Ράιτ άλλαξε όλη την ομάδα, μεγάλο κέρδος. Ξεκούρασε και τον Φαλ ( εξαιρετική εμφάνιση κιόλας )
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Κυρ Φεβ 18, 2024 9:16 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"