Δεν την απαξιώνει βρε κανείς την ομάδα!!! Η ίδια η ομάδα αδικεί τον εαυτό της, διότι καλώς ή κακώς τα μόνα παιχνίδια είναι ως επί το πλείστον αυτά που δίνουν τίτλους και δυστυχώς σε αυτά η ομάδα παρουσιάζει ακριβώς τις ίδιες μα ίδιες παθογένειες!!! Κανείς δεν είπε ότι δεν είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, οπότε σε ποιά απαξίωση αναφερόμαστε???
Κύπελλο Ελλάδος 2025-26, Final-8
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δύο σερί μονά ματς κρίνουν την έκβαση του σημαντικότερου τροπαίου της σεζόν όμως. Και χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης, θα πω πως συμφωνώ 100% σε αυτό που λες για την απαξίωση. Με την υποσημείωση πως την μέγιστη απαξίωση τη δείχνει η ίδια η ομάδα στον εαυτό της, δηλαδή οι περισσότεροι παίχτες και το προπονητικό staff, με εμφανίσεις και στάσεις όπως η σημερινή.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεκτό αυτό. Το πώς φτάσαμε βέβαια να βάζουμε στο ιδιο τσουβαλι τους τελικούς κυπελλου με το φ4, με ξεπερνάει. Νομίζω ότι βλέπουμε φαντάσματα και οι ίδιοι οι οπαδοί πλέον. Λυπάμαι που το λέω, αλλά εσείς δεν εμπιστεύεστε την ομάδα. Την εμπιστεύεστε λιγοτερο από οτι η ομάδα τον εαυτό της.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:05 pmΔύο σερί μονά ματς κρίνουν την έκβαση του σημαντικότερου τροπαίου της σεζόν όμως. Και χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης, θα πω πως συμφωνώ 100% σε αυτό που λες για την απαξίωση. Με την υποσημείωση πως την μέγιστη απαξίωση τη δείχνει η ίδια η ομάδα στον εαυτό της, δηλαδή οι περισσότεροι παίχτες και το προπονητικό staff, με εμφανίσεις και στάσεις όπως η σημερινή.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τώρα που μπορείς να πάρεις τη ευρωλιγκα, το λες. Στην πρώτη δυσκολία όμως, στο πρωτάθλημα θα στηρίξεις τις ελπίδες και το γόητρο σου. Αυτό είναι εκεί κάθε χρόνο.
- Gerasimos Moraitis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμπιστοσύνη μπορεί να έχουμε, κάλυψη στα point guards έχουμε;Erether έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:09 pmΔεκτό αυτό. Το πώς φτάσαμε βέβαια να βάζουμε στο ιδιο τσουβαλι τους τελικούς κυπελλου με το φ4, με ξεπερνάει. Νομίζω ότι βλέπουμε φαντάσματα και οι ίδιοι οι οπαδοί πλέον. Λυπάμαι που το λέω, αλλά εσείς δεν εμπιστεύεστε την ομάδα. Την εμπιστεύεστε λιγοτερο από οτι η ομάδα τον εαυτό της.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:05 pm
Δύο σερί μονά ματς κρίνουν την έκβαση του σημαντικότερου τροπαίου της σεζόν όμως. Και χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης, θα πω πως συμφωνώ 100% σε αυτό που λες για την απαξίωση. Με την υποσημείωση πως την μέγιστη απαξίωση τη δείχνει η ίδια η ομάδα στον εαυτό της, δηλαδή οι περισσότεροι παίχτες και το προπονητικό staff, με εμφανίσεις και στάσεις όπως η σημερινή.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειναι το θέμα η ήττα και η απώλεια κυπέλου. Σιγά το πράγμα.
Το πρόβλημα είναι η επαναλαμβανόμενη προβληματική εικόνα σε ματς νοκ άουτ..και ο παο σημερα δεν έπαιξε την σκληρή άμυνα που μπορεί να σου παίξει η Φενέρ η Μονακό στα καλά της στο φάιναλ φορ. Και είδαμε όλοι πως χάσαμε με κάτω τα χέρια.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Ο Ολυμπιακός έφτασε έφτασε κοντά στο φάιναλ φορ στο Βελιγράδι στον τελικό και έχασε το τρόπαιο την επόμενη χρονιά στη Λιθουανία γιατί η βάση του ήταν η άμυνα. Να παίζει αυτός δυνατή άμυνα.
Από την στιγμή που πλέον άλλαξε η ταυτότητα μας και είμαστε soft αμυντικά θα χάνουμε με κάτω τα χέρια σε νοκ άουτ μάτς.
Το πρόβλημα είναι η επαναλαμβανόμενη προβληματική εικόνα σε ματς νοκ άουτ..και ο παο σημερα δεν έπαιξε την σκληρή άμυνα που μπορεί να σου παίξει η Φενέρ η Μονακό στα καλά της στο φάιναλ φορ. Και είδαμε όλοι πως χάσαμε με κάτω τα χέρια.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Ο Ολυμπιακός έφτασε έφτασε κοντά στο φάιναλ φορ στο Βελιγράδι στον τελικό και έχασε το τρόπαιο την επόμενη χρονιά στη Λιθουανία γιατί η βάση του ήταν η άμυνα. Να παίζει αυτός δυνατή άμυνα.
Από την στιγμή που πλέον άλλαξε η ταυτότητα μας και είμαστε soft αμυντικά θα χάνουμε με κάτω τα χέρια σε νοκ άουτ μάτς.
- Boston1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που προτείνεις απαιτεί μπασκετικό ορθολογισμό που είναι υπό εξαφάνιση στην ομάδα.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 10:46 pmΕγώ για χάρη της ομάδας μου εύχομαι να βγω λάθος, Αφετηρία για παράδειγμα θα είναι να έρθει σοβαρό PG με σουτ, χειρισμό και απειλή 1v1, να κεντάει να το πω λαϊκά, και να περάσει ο Γουόκαπ μόνιμα 2ος. Βαρέθηκα το ανελέητο under στα γκαρντ και τον μέτριο χειρισμό τον Ντόρσει και Φουρνιέ, που με το ζόρι πάνε να κάνουν πράγματα εκτός ρεπερτορίου.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οσο υπαρχει μπαρτζωκας ο γουοκαπ θα παιζει 25 λεπτα μινιμουμBoston1 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:22 pmΑυτό που προτείνεις απαιτεί μπασκετικό ορθολογισμό που είναι υπό εξαφάνιση στην ομάδα.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 10:46 pmΕγώ για χάρη της ομάδας μου εύχομαι να βγω λάθος, Αφετηρία για παράδειγμα θα είναι να έρθει σοβαρό PG με σουτ, χειρισμό και απειλή 1v1, να κεντάει να το πω λαϊκά, και να περάσει ο Γουόκαπ μόνιμα 2ος. Βαρέθηκα το ανελέητο under στα γκαρντ και τον μέτριο χειρισμό τον Ντόρσει και Φουρνιέ, που με το ζόρι πάνε να κάνουν πράγματα εκτός ρεπερτορίου.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο συσχετισμός των 2 (κύπελλο, F4) έχει να κάνει με το γεγονός ότι κρίνεται τίτλος στο ίδιο format, δηλαδή συνεχόμενα μονά ματς. Σε αυτό το format η ομάδα δείχνει με ανησυχητική συνέπεια τις ίδιες παθογένειες. Δεν λέει κανείς ότι τα δύο τρόπαια έχουν την ίδια σημασία.Erether έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:09 pmΔεκτό αυτό. Το πώς φτάσαμε βέβαια να βάζουμε στο ιδιο τσουβαλι τους τελικούς κυπελλου με το φ4, με ξεπερνάει. Νομίζω ότι βλέπουμε φαντάσματα και οι ίδιοι οι οπαδοί πλέον. Λυπάμαι που το λέω, αλλά εσείς δεν εμπιστεύεστε την ομάδα. Την εμπιστεύεστε λιγοτερο από οτι η ομάδα τον εαυτό της.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:05 pm
Περι φαντασμάτων και εμπιστοσύνης που αναφέρεις, δεν ξύπνησε μια μέρα ο μέσος οπαδός του ΟΣΦΠ να πει ξέρεις κάτι ρε αδερφέ, δεν μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος, κάτι παίζει και είμαστε μουτζωμένοι. Αυτό που αισθανόμαστε οι περισσότεροι είναι απόρροια της πολύ πρόσφατης ιστορίας εμφανίσεων που έχουμε κάνει, και μοιραιά-λογικά κλονίζεται και η εμπιστοσύνη μας, μιας και η σχέση ομάδας-οπαδών είναι αμφίδρομης δυναμικής, αλληλοεπηρεάζονται.
Και για να το θέσω λίγο διαφορετικά, εγώ έχω τυφλή εμπιστοσύνη πως ο Tyrique Jones θα δώσει το 100% όπου βρεθεί και όπου σταθεί, μα θα είναι σε τελικούς, σε PO, σε Φ4, δεν έχει σημασία. Σημαίνει πως δε θα υποπέσει σε λάθη; Όχι. Σημαίνει ότι θα κερδίσει ό,τι διεκδικήσει και αυτός και η ομάδα; Ευχόμαστε ναι, αλλά εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Με σιγουριά όμως μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι δε θα τον δεις με βλέμμα απλανές και χαμένο, να είναι πίσω στο σκορ και να αφήνεται απλώς στην τύχη του. Ε την ίδια εμπιστοσύνη θα ήθελα να αισθάνομαι και για τους υπόλοιπους, αλλά ποιος πραγματικά έχει δείξει τέτοια ανάλογη εικόνα για να το εμπνεύσει αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Σάβ Φεβ 21, 2026 11:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχω δει το ματς οποτε θα κανω μονο ενα γενικοτερο σχολιο.
Το πνευματικο κομματι ειναι πολυ σημαντικο στον αθλητισμο, μπορει να βγαινει ο καλυτερος σουτερ στον κοσμο μονος του μεσα απο το συστημα και να βαραει σιδερο επειδη απλα δε το πιστευει. Και ολα αυτα που συζηταμε εδω μεσα για ημιτελικους και Γιουλ κλπ ζουν στο μυαλο και των παιχτων σα φαντασματα τα τελευταια χρονια.
Το περσινο πρωταθλημα και ο τροπος που κατακτηθηκε ηταν/ειναι ευκαιρια για πνευματικο reset και οφειλουμε/οφειλαμε να χτισουμε πανω σ αυτο. Το σημερινο δυστυχως αποτελει ενα ανησυχητικο πισωγυρισμα ωστοσο θα αποδειχθει μοιραιο μονο αν εμεις το επιτρεψουμε. Και οι αναφορες του κοουτς σε τραυματιες ειναι στη λαθος κατευθυνση οσο βαση κι αν εχουν.
Ταμειο στο τελος και παλι, δεν αλλαζει αυτο, αλλα σημερα σαν να ειδαμε ενα τρειλερ απο τα προσεχως και οσο αυτο επαναλαμβανεται η υπερβαση και το "ξεμπλοκαρισμα" θα γινεται καθε χρονια και πιο δυσκολη.
Το πνευματικο κομματι ειναι πολυ σημαντικο στον αθλητισμο, μπορει να βγαινει ο καλυτερος σουτερ στον κοσμο μονος του μεσα απο το συστημα και να βαραει σιδερο επειδη απλα δε το πιστευει. Και ολα αυτα που συζηταμε εδω μεσα για ημιτελικους και Γιουλ κλπ ζουν στο μυαλο και των παιχτων σα φαντασματα τα τελευταια χρονια.
Το περσινο πρωταθλημα και ο τροπος που κατακτηθηκε ηταν/ειναι ευκαιρια για πνευματικο reset και οφειλουμε/οφειλαμε να χτισουμε πανω σ αυτο. Το σημερινο δυστυχως αποτελει ενα ανησυχητικο πισωγυρισμα ωστοσο θα αποδειχθει μοιραιο μονο αν εμεις το επιτρεψουμε. Και οι αναφορες του κοουτς σε τραυματιες ειναι στη λαθος κατευθυνση οσο βαση κι αν εχουν.
Ταμειο στο τελος και παλι, δεν αλλαζει αυτο, αλλα σημερα σαν να ειδαμε ενα τρειλερ απο τα προσεχως και οσο αυτο επαναλαμβανεται η υπερβαση και το "ξεμπλοκαρισμα" θα γινεται καθε χρονια και πιο δυσκολη.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω εκ του αποτελέσματος στον Παναθηναϊκό - παικτες και προπονητής - το κύκλωσαν το παιχνίδι ως "κερδίζουμε γιατί αλλιώς χανόμαστε" και ίσως μετά από πολλές "επικοδομητικές συζυτήσεις αυτών"
- που δε θα μάθουμε ποτέ - αποφάσισαν να πορευτούν για το καλύτερο, όσο μπορούν. Το είχα επισημάνει πριν λίγες ημέρες ότι είναι πιθανό να συμβεί.
Γενικά οι προπονητές του μπάσκετ - ειδικά στην Ευρώπη και ιδιαίτερα οι Βαλκάνιοι - είναι φοβερά δυσκοίλιοι να ψελίσουν τη φράση "σήμερα φταίω εγώ, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, τα παιδιά δε φταίνε κλπ". Έχει μπει στο μυαλό τους το αλάθητο του Πάπα - από τους Σέρβους που είχαμε στη χώρα μας (και τον ξανθό φυσικά) - και έχει εξαπλωθεί στη συντριπτική πλειοψηφία των νυν προπονητών. Επειδή ο προπονητής μας έχει άφθονη πίστωση/ασυλία
από τη διοίκηση και την πλειοψηφία του κόσμου - όχι από εμένα - έτσι για την αλλαγή, για το γούρι αφού επικαλείται κατά καιρούς την αστρολογία
, θα μπορούσε για τον λιγότερο σημαντικό τίτλο της σεζόν να βγει και να πει ένα "mea culpa".
Γενικά οι προπονητές του μπάσκετ - ειδικά στην Ευρώπη και ιδιαίτερα οι Βαλκάνιοι - είναι φοβερά δυσκοίλιοι να ψελίσουν τη φράση "σήμερα φταίω εγώ, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, τα παιδιά δε φταίνε κλπ". Έχει μπει στο μυαλό τους το αλάθητο του Πάπα - από τους Σέρβους που είχαμε στη χώρα μας (και τον ξανθό φυσικά) - και έχει εξαπλωθεί στη συντριπτική πλειοψηφία των νυν προπονητών. Επειδή ο προπονητής μας έχει άφθονη πίστωση/ασυλία
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μα πως δείχνει τις ίδιες παθογένειες; Προπερσι κατέκτησε το κύπελλο με μέτριο ρόστερ, πέρυσι το έχασε στις λεπτομέρειες και μόνο φέτος παρουσίασε κακη εικόνα. Λίγο νωρίς να βγάζουμε τέτοιο συμπερασμα. Στο φ4 τα τελευταία 2 χρονια δεν ήμασταν καν ανταγωνιστικοι.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:26 pmΟ συσχετισμός των 2 (κύπελλο, F4) έχει να κάνει με το γεγονός ότι κρίνεται τίτλος στο ίδιο format, δηλαδή συνεχόμενα μονά ματς. Σε αυτό το format η ομάδα δείχνει με ανησυχητική συνέπεια τις ίδιες παθογένειες. Δεν λέει κανείς ότι τα δύο τρόπαια έχουν την ίδια σημασία.Erether έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:09 pm
Δεκτό αυτό. Το πώς φτάσαμε βέβαια να βάζουμε στο ιδιο τσουβαλι τους τελικούς κυπελλου με το φ4, με ξεπερνάει. Νομίζω ότι βλέπουμε φαντάσματα και οι ίδιοι οι οπαδοί πλέον. Λυπάμαι που το λέω, αλλά εσείς δεν εμπιστεύεστε την ομάδα. Την εμπιστεύεστε λιγοτερο από οτι η ομάδα τον εαυτό της.
Περι φαντασμάτων και εμπιστοσύνης που αναφέρεις, δεν ξύπνησε μια μέρα ο μέσος οπαδός του ΟΣΦΠ να πει ξέρεις κάτι ρε αδερφέ, δεν μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος, κάτι παίζει και είμαστε μουτζωμένοι. Αυτό που αισθανόμαστε οι περισσότεροι είναι απόρροια της πολύ πρόσφατης ιστορίας εμφανίσεων που έχουμε κάνει, και μοιραιά-λογικά κλονίζεται και η εμπιστοσύνη μας, μιας και η σχέση ομάδας-οπαδών είναι αμφίδρομης δυναμικής, αλληλοεπηρεάζονται.
Και για να το θέσω λίγο διαφορετικά, εγώ έχω τυφλή εμπιστοσύνη πως ο Tyrique Jones θα δώσει το 100% όπου βρεθεί και όπου σταθεί, μα θα είναι σε τελικούς, σε PO, σε Φ4, δεν έχει σημασία. Σημαίνει πως δε θα υποπέσει σε λάθη; Όχι. Σημαίνει ότι θα κερδίσει ό,τι διεκδικήσει και αυτός και η ομάδα; Ευχόμαστε ναι, αλλά εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Με σιγουριά όμως μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι δε θα τον δεις με βλέμμα απλανές και χαμένο, να είναι πίσω στο σκορ και να αφήνεται απλώς στην τύχη του. Ε την ίδια εμπιστοσύνη θα ήθελα να αισθάνομαι και για τους υπόλοιπους, αλλά ποιος πραγματικά έχει δείξει τέτοια ανάλογη εικόνα για να το εμπνεύσει αυτό;
Υ.Γ Ο Μακκισικ θεωρώ ότι είναι αντίστοιχης νοοτροπίας. Το έχει αποδείξει άπειρες φορές και θεωρώ ότι αν είχε παίξει στον τελικό του Κάουνας, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Στα σημαντικα ματς μεταμορφώνεται.
Ντορσευ επίσης. Έχει κάνει το ΟΑΚΑ δεύτερο σπίτι του
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ φοβισμένος κατέβηκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι και φανερά επηρεασμένος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τους τραυματίες που οφείλουν να προφυλαχθούν και διάφορα τέτοια πράσινα άλογα. Ήταν προφανές ότι αν έπαιζε μόνο με τον Χολ η βραδιά θα κατέληγε σε συντριβή, οπότε όταν ο Μπαρτζώκας κατάλαβε ότι αυτά τα παιχνίδια θέλουν ψυχωμένους παίκτες πήγαν περίπατο οι τενοντίτηδες και οι φαγούρες, αλλά η νίκη είχε κάνει φτερά από το δεύτερο δεκάλεπτο.
Γενικά η νοοτροπία να προσέξουμε μην πάθουν κάτι τα παιδιά, να φύγει ο άλλος υπερατλαντικό ταξίδι εν μέσω φάιναλ8, να πάμε χαλαρά μέχρι τον τελικό και όλα αυτά ήταν φανερά από το πρώτο ματς την Τρίτη και κατέληξαν εκεί που καταλήγουν συνήθως.
Ένα κέρδος από το αποψινό για την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο ήταν το καλό δείγμα για το τι έχει να αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα με την προσθήκη του Ντέιβις στον Παναθηναϊκό και να αρχίσει να ετοιμάζει τον τρόπο αντίδρασης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Ευρωλίγκα σε δύο εβδομάδες.
Γενικά η νοοτροπία να προσέξουμε μην πάθουν κάτι τα παιδιά, να φύγει ο άλλος υπερατλαντικό ταξίδι εν μέσω φάιναλ8, να πάμε χαλαρά μέχρι τον τελικό και όλα αυτά ήταν φανερά από το πρώτο ματς την Τρίτη και κατέληξαν εκεί που καταλήγουν συνήθως.
Ένα κέρδος από το αποψινό για την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο ήταν το καλό δείγμα για το τι έχει να αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα με την προσθήκη του Ντέιβις στον Παναθηναϊκό και να αρχίσει να ετοιμάζει τον τρόπο αντίδρασης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Ευρωλίγκα σε δύο εβδομάδες.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και περσι εμείς πήραμε το κύπελλο αλλά κανείς δε το θυμόταν τον Ιούνιο.Τα στέρνα τιμούν τα πρώτα
Οπότε εκτός το ότι είναι ένας τίτλος επι του αιωνίου που θα πανυγηρισουμε ,το βασικό για μένα είναι το ψυχολογικό κομμάτι.Η ψυχολογική επίδραση που (ελπίζω πως) θα έχει αυτή η νίκη στη συνέχεια της σεζον μας.
Διαβάζοντας και τις δηλώσεις Ναν,Σλουκα κλπ για το ποσο ηρεμία κ σιγουριά έδωσε στην ομάδα o NHD είμαι σίγουρος πως θα μας δώσει μεγάλο μπουσταρισμα.Ελπιζω να δεησουμε να τον δουμε μαζί με τον Λεσορ από φέτος (έτσι φαίνεται btw),θα είμαστε άλλη ομάδα
Το δεύτερο που θέλω να πω είναι πως παρατήρησα τον Ναν σήμερα να έχει κάνει ένα βήμα πίσω. Μακαρι!Θα του κάνει καλό να ηρεμήσει να προσηλωθει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά (να σκοραρει δλδ)
Τρίτον ο Ρογκα.Τοσο στην επίθεση αλλά και στην αμυνα.Μακαρι να συνεχίσει έτσι (και μακάρι να ξεκολλήσει κι ο Αυαμαν με τον Οσμαν όταν είναι ετσι)
Τέλος θέλω αυτή τη διάθεση κι αυτή την αυταπάρνηση και στην ευρολιγκα .Ας συμβεί αυτό κι ασ μη πάρουμε πλεονέκτημα,με Σορτς Φαριντ κ έναν έστω στο 70% (φετος) Λεσορ δε θα είναι κ πολλές οι ομάδες που θα μπορούν να μας πάρουν 3 στα 5 στα πλει οφ
Οπότε εκτός το ότι είναι ένας τίτλος επι του αιωνίου που θα πανυγηρισουμε ,το βασικό για μένα είναι το ψυχολογικό κομμάτι.Η ψυχολογική επίδραση που (ελπίζω πως) θα έχει αυτή η νίκη στη συνέχεια της σεζον μας.
Διαβάζοντας και τις δηλώσεις Ναν,Σλουκα κλπ για το ποσο ηρεμία κ σιγουριά έδωσε στην ομάδα o NHD είμαι σίγουρος πως θα μας δώσει μεγάλο μπουσταρισμα.Ελπιζω να δεησουμε να τον δουμε μαζί με τον Λεσορ από φέτος (έτσι φαίνεται btw),θα είμαστε άλλη ομάδα
Το δεύτερο που θέλω να πω είναι πως παρατήρησα τον Ναν σήμερα να έχει κάνει ένα βήμα πίσω. Μακαρι!Θα του κάνει καλό να ηρεμήσει να προσηλωθει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά (να σκοραρει δλδ)
Τρίτον ο Ρογκα.Τοσο στην επίθεση αλλά και στην αμυνα.Μακαρι να συνεχίσει έτσι (και μακάρι να ξεκολλήσει κι ο Αυαμαν με τον Οσμαν όταν είναι ετσι)
Τέλος θέλω αυτή τη διάθεση κι αυτή την αυταπάρνηση και στην ευρολιγκα .Ας συμβεί αυτό κι ασ μη πάρουμε πλεονέκτημα,με Σορτς Φαριντ κ έναν έστω στο 70% (φετος) Λεσορ δε θα είναι κ πολλές οι ομάδες που θα μπορούν να μας πάρουν 3 στα 5 στα πλει οφ
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Χαμηλά το κεφάλι θα πω εγώ…………και το λέω καλοπροαίρετα να ξέρεις!!!big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:40 pmΚαι περσι εμείς πήραμε το κύπελλο αλλά κανείς δε το θυμόταν τον Ιούνιο.Τα στέρνα τιμούν τα πρώτα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο