Τι ακριβώς δεν ισχύει ; Αυτό που εγώ γράφω ή αυτό που εσυ υπέθεσες ότι γράφω ; Γιατί δεν λέω πουθενά ότι έπαιζε μαν του μαν ο Ισπανός. Είπα ότι έκανε πάρτι και ότι ειβαι κακός στη. Οφ μπολ άμυνα. Το είδε ο κοουτς και το γύρισε με την είσοδο του χεις.Lapro13 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 7:57 pmkein έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 6:51 pm
1. Αυτή τη στιγμή Ο Χείζ είναι ο καλύτερος σκρίνερ μας, ο Χουαντσο ο αμέσως επόμενος ! Δηλαδή τα 4άρια μας είναι καλυτερα από τα σέντερ, και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα, και έχω βαρεθεί να το γράφω από την αρχή της σεζόν. Ο χολμς δείχνει γενικά να δουλεύει και να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Γιαυτό και η επιμονή του κόουτς σε σχέση με τον πιο μπαρουτοκαπνισμένο με το ευρωπαϊκό μπάσκετ Φαρίντ. Ίσως βλέπει πράγματα στην προπόνηση που εμείς δεν τα γνωρίζουμε και περιμένει να κάνει ότι έκανε πχ ο Χουαντσο στο τέλος της πρώτης χρονιάς του.
2. Ο Όσμαν μετά το διάστρεμμα, ατυχώς, προσβλήθηκε από την γρίπη Α και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Ακόμα δεν έχει έχει βρει εντελώς τα πατήματα του, και τα τελειώματα του είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανετοιμότητας του. Πιστεύω σύντομα θα βρει ρυθμό, το ελπίζω δηλαδή.
3. Ο Ναν ήταν κι αυτός ένα μήνα εκτός και χρειάζεται να βρει ρυθμό. Θα τον βοηθήσει η έλευση Χέιζ.
4. Ο Χουάντσο όσο καλός είναι στο παιχνίδι πανω από την ρακέτα τα ριμπάουντ και τις μάχες στο ζωγραφιστό, τόσο κακός είναι στην off-ball άμυνα και το περιφερειακό σουτ. Όσο ήταν μέσα ο Σάσα έκανε πάρτι. Όταν έχεις Χέιζ, που είναι ο "κρυπτονίτης" του Σάσα, ε είναι λογικό να πας σε αυτή την δοκιμασμένη λύση.
4. Δεν ισχύει αυτό που λες, στο 1ο δεκάλεπτο παίζαμε με αλλαγές. Ο Χουαντσο πήγαινε στο γκαρντ, μετά το switch.
Κύπελλο Ελλάδος 2025-26, Final-8
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Lapro13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ρε φίλε, συμφωνούμε ότι έκανε ότι ήθελε ο Σασα. Αλλα δεν ευθύνεται μόνο ο Χουαντσο, αυτό λέω. Γενικά έχει γρήγορα πόδια ο Ισπανός, δεν βλέπω να αποδεικνύεται στατιστικά ότι δεν είναι καλός off ball.
Σε πολλά σουτ ο Βεζενκοφ είχε μπροστά του τον Γκραντ η’ τον Ναν μετά τις αλλαγές. Αυτό δείχνει ότι η περιφερειακή άμυνα πάσχει από συγκέντρωση και σβελτάδα, όχι ο Χουαντσο η’ ο Χολμς.
Δεν μπορεί να μαρκάρει ο Χουαντσο man to man τον Βεζενκοφ; Για ξανακοίταξε αλλά ματς μεταξύ τους, όταν τον έπαιζε από μπροστά, κυνήγι παντού και δεν μπορούσε να πάρει καλά σουτ.
Γενικά κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις αλλά με τίποτα δεν φταει μόνο ο Χουαντσο.
Σε πολλά σουτ ο Βεζενκοφ είχε μπροστά του τον Γκραντ η’ τον Ναν μετά τις αλλαγές. Αυτό δείχνει ότι η περιφερειακή άμυνα πάσχει από συγκέντρωση και σβελτάδα, όχι ο Χουαντσο η’ ο Χολμς.
Δεν μπορεί να μαρκάρει ο Χουαντσο man to man τον Βεζενκοφ; Για ξανακοίταξε αλλά ματς μεταξύ τους, όταν τον έπαιζε από μπροστά, κυνήγι παντού και δεν μπορούσε να πάρει καλά σουτ.
Γενικά κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις αλλά με τίποτα δεν φταει μόνο ο Χουαντσο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
νομιζω οι περισσοτεροι βλεπαμε αλλα και βλεπουμε οτι ο χειζ ηταν το missing piece που λενε και στο χωριο μου..ειδικα για τα ματς απεναντι σε μας.πιστευω θα ανεβει και ο σορτς τωρα και θα δουμε αλλον παο..Αν δεν γυρισει ο λεσορ σε τιμια κατασταση βεβαια θα χει και αυτος μια τρυπα στο 5.Δεν νομιζω να πιστευει κανενας οτι μπορει να παιζει ο ντινος ετσι σε πολλα ματς.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Lapro13 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 8:12 pmΝαι ρε φίλε, συμφωνούμε ότι έκανε ότι ήθελε ο Σασα. Αλλα δεν ευθύνεται μόνο ο Χουαντσο, αυτό λέω. Γενικά έχει γρήγορα πόδια ο Ισπανός, δεν βλέπω να αποδεικνύεται στατιστικά ότι δεν είναι καλός off ball.
Διαφωνώ μόνο στο κομμάτι που αναφέρεις κάτι που εγώ ποτε δεν έγραψα αλλά εσυ υπέθεσες ότι το έγραψα. Στα αλλά δεν διαφωνούμε. Απλως δεν γίνεται μα δεχτώ κάτι που δεν έχω γράψει ! Νομίζω το καταλαβαίνεις.
Στην άμυνα οφ μπολ είναι κάκιστος ο χουαντσο, ειδικά στην περιφέρεια νου γεγονός ότι είναι γρήγορος δεν εξασφαλίζει και την σωστή άμυνα. Αν θες δες την πρώτη φάση με το που ξαναμπήκε στο ματς για να ξεκουράσει λίγο τον χειζ. Τρώει κατάφατσα τρίποντο από τον φουρνιέ και ήταν η κλασική ολιγωρία που έχει δε τέτοιες καταστάσεις. Αν δεις αγώνες και προσέξεις τον Ισπανό θα δεις ότι έχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Θυμίζει λίγο τον φωτση !
-
Lapro13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να χεις δίκιο, θα το ξαναδώ και θα παρατηρώ αυτό που λες.kein έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 8:20 pmLapro13 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 8:12 pmΝαι ρε φίλε, συμφωνούμε ότι έκανε ότι ήθελε ο Σασα. Αλλα δεν ευθύνεται μόνο ο Χουαντσο, αυτό λέω. Γενικά έχει γρήγορα πόδια ο Ισπανός, δεν βλέπω να αποδεικνύεται στατιστικά ότι δεν είναι καλός off ball.
Διαφωνώ μόνο στο κομμάτι που αναφέρεις κάτι που εγώ ποτε δεν έγραψα αλλά εσυ υπέθεσες ότι το έγραψα. Στα αλλά δεν διαφωνούμε. Απλως δεν γίνεται μα δεχτώ κάτι που δεν έχω γράψει ! Νομίζω το καταλαβαίνεις.
Στην άμυνα οφ μπολ είναι κάκιστος ο χουαντσο, ειδικά στην περιφέρεια νου γεγονός ότι είναι γρήγορος δεν εξασφαλίζει και την σωστή άμυνα. Αν θες δες την πρώτη φάση με το που ξαναμπήκε στο ματς για να ξεκουράσει λίγο τον χειζ. Τρώει κατάφατσα τρίποντο από τον φουρνιέ και ήταν η κλασική ολιγωρία που έχει δε τέτοιες καταστάσεις. Αν δεις αγώνες και προσέξεις τον Ισπανό θα δεις ότι έχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Θυμίζει λίγο τον φωτση !
Ελπίζω να παίζουν και οι δυο μαζί πάντως σε σημαντικά ματς, με Χειζ στο 3 και Χουαντσο στο 4. Θα δούμε ωραία πράγματα!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα θα παίξουν μαζί, θα δούμε πολλά σχήματα καινούργια γιατί ο χεις είναι ελβετικός σουγιάς! Αν πας μια δυο σελιδες πίσω έχω γράψει ένα σεντόνι για αυτό χθεσινό ματς και τα σχήματα που φέρνει ο χεις.Lapro13 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 8:23 pmΜπορεί να χεις δίκιο, θα το ξαναδώ και θα παρατηρώ αυτό που λες.kein έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 8:20 pm
Ελπίζω να παίζουν και οι δυο μαζί πάντως σε σημαντικά ματς, με Χειζ στο 3 και Χουαντσο στο 4. Θα δούμε ωραία πράγματα!
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μόλις πριν 20 μέρες παίξαμε με την Ρεάλ και κερδίσαμε. Όπως κερδίσαμε και στην Μαδρίτη, με την ίδια φροντ λάην. Από τοτε υπαρχει μικρή βελτίωση του Χολμς και με την έλευση του Χέις εκτος ότι έχει βαθος στους ψηλούς, βάζεις στο παιχνίδι και τον Ντίνο. Δεν είμαστε η καλυτεροι στην Λίγκα άλλα ούτε και για κλάματα. Αν κρίνει η ομάδα ότι θέλει ενίσχυση δεν νομίζω να αρνηθεί η διοίκηση. Αντί να κράζετε συνέχεια, αφήστε αυτούς που ξέρουν να αποφασίζουν και χαρείτε το μπάσκετ, γιατί χόμπι είναι και πρέπει να σας γεμίζει όχι να σας έχει όλη την ώρα στην γκρίνια και την μουρμούρα.JERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 11:06 pmΑπέναντι σε Ταβαρες, Μιλου, Φαλ ο Χολμς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι αυτό που έκανε ο Χεις Ντέιβις με την κάμερα ανά χειρας. Χρειαζόμαστε ένα πρώτο 5αρι μέχρι να ανέβει ο Λεσσορτ και να μονοπωλησουν την θέση.
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κέιν αν δεν ήταν το ΦΦ στο ΟΑΚΑ θα ήμουνα σαφώς λιγότερο γκρινιάρης. Γενικά δεν γκρινιάζω πολύ αν και χόμπι μου είναι η μεταγραφολόγια. Γενικά έγινα εντατικά γκρινιάρης από τον τραυματισμό του Λεσσορτ και έπειτα. Ήταν μια τραυματική εμπειρία και μαζί τα σέντερ που ακολούθησαν
. 

Αν το σηκωσουμε φέτος η δεν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, υπόσχομαι του χρόνου να είμαι λιγότερο γκρινιάρης

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχουμε εικόνα από Λεσσορ, ότι μαθαίνουμε είναι από SDNA, ότι δηλαδή θέλει η διοίκηση να δώσει (ψίχουλα) προς τα έξω. To Μόνο σίγουρο είναι πως εδώ και λίγο καιρό ανέβαζε βίντεο που πήγαινε στο ΟΑΚΑ για προπονήσεις, ατομικές εννοείται. Αυτή την εβδομάδα είπαν, ότι μπαίνει κανονικά σε ομαδικές. Αμέσω μετά το F8. Συνεπώς έχει 3 μήνες ολόκληρους μέχρι το F4 να επανέλθει. Είναι αρκετός καιρός, υπάρχουν εύκολα ματς που μπορεί σιγά σιγά να πάρει ρυθμό στην Α1. Στόχος είναι να είναι παρόν στο F4, και να μπορεί έστω να σου δώσει κάποια ποιοτικά (10-15) λεπτά όταν όλα θα κρίνουν τον τίτλο. Τώρα αν σου δώσει και κάτι το ελάχιστο στα πλέι οφ ακόμα καλύτερα. Έχουμε 1μιση μήνα μέχρι τότε. Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι λίγο πιο εύκολο από κάποιον γκαρντ που πρέπει να βρει μηχανική στο σουτ του, να κάνει και άλλες κινήσεις ταχυδυναμικές που οι ψηλοί δεν κάνουν.
Όπως και να χει, εμείς κάνουμε υποθέσει, απλά υποθέσεις χωρίς να έχουμε καμία εικόνα, αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Σίγουρα στην ομάδα ξέρουν, και εφόσον ο πρόεδρος έχει κάνει all in για το F4, δεν νομίζω να λυπηθεί ένα ακόμα συμβόλαιο, για τον ΔΠΓ μιλάμε. Αν αποφασίσουν ότι δεν χρειαζόμαστε άλλο ψηλό, ε κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς, τον κάθε ανώνυμο του τουίτερ ή τον κάθε Βετάκη. Υπομονή σε 2 μέρες θα μας έχει λυθεί κάθε απορία.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η λογικη λεει οτι ο παιχτης δεν θα γυρισει οπως ηταν πριν ωστε να λενε οτι ειναι εσωτερικη μεταγραφηkein έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 11:45 amΔεν έχουμε εικόνα από Λεσσορ, ότι μαθαίνουμε είναι από SDNA, ότι δηλαδή θέλει η διοίκηση να δώσει (ψίχουλα) προς τα έξω. To Μόνο σίγουρο είναι πως εδώ και λίγο καιρό ανέβαζε βίντεο που πήγαινε στο ΟΑΚΑ για προπονήσεις, ατομικές εννοείται. Αυτή την εβδομάδα είπαν, ότι μπαίνει κανονικά σε ομαδικές. Αμέσω μετά το F8. Συνεπώς έχει 3 μήνες ολόκληρους μέχρι το F4 να επανέλθει. Είναι αρκετός καιρός, υπάρχουν εύκολα ματς που μπορεί σιγά σιγά να πάρει ρυθμό στην Α1. Στόχος είναι να είναι παρόν στο F4, και να μπορεί έστω να σου δώσει κάποια ποιοτικά (10-15) λεπτά όταν όλα θα κρίνουν τον τίτλο. Τώρα αν σου δώσει και κάτι το ελάχιστο στα πλέι οφ ακόμα καλύτερα. Έχουμε 1μιση μήνα μέχρι τότε. Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι λίγο πιο εύκολο από κάποιον γκαρντ που πρέπει να βρει μηχανική στο σουτ του, να κάνει και άλλες κινήσεις ταχυδυναμικές που οι ψηλοί δεν κάνουν.
Όπως και να χει, εμείς κάνουμε υποθέσει, απλά υποθέσεις χωρίς να έχουμε καμία εικόνα, αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Σίγουρα στην ομάδα ξέρουν, και εφόσον ο πρόεδρος έχει κάνει all in για το F4, δεν νομίζω να λυπηθεί ένα ακόμα συμβόλαιο, για τον ΔΠΓ μιλάμε. Αν αποφασίσουν ότι δεν χρειαζόμαστε άλλο ψηλό, ε κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς, τον κάθε ανώνυμο του τουίτερ ή τον κάθε Βετάκη. Υπομονή σε 2 μέρες θα μας έχει λυθεί κάθε απορία.
σε 3 μηνες η ευρωλιγκα τελειωνει και ετσι οπως τα εχουνε κανει η ομαδα χρειαζεται ενα 8/10 η στην καλυτερη 7/10 για να ειναι στην 4αδα δηλαδη σημαινει οτι ολα τα παιχνιδια ειναι do or die δεν υπαρχουν περιθωρια για πειραματα και προσαρμογες παιχτων
για τον ιδιο λογο ειμαι κατα του μπασει γιατι προτιμω εναν παιχτη που να παιξει οτι μπορει αμεσως οχι οτι τρελαινομαι για τον ρεινολντς αλλα αυτη την στιγμη θα τον προτιμουσα
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ναι, δεν θα γυρίσει όπως ήταν, θα χρειαστεί χρόνο, και ένα τρίμηνο είναι αρκετό, για να είναι σε κάλο βαθμό ετοιμότητας. Δεν θα τον βάλουμε να κάνει 35λεπτα.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 12:04 pmη λογικη λεει οτι ο παιχτης δεν θα γυρισει οπως ηταν πριν ωστε να λενε οτι ειναι εσωτερικη μεταγραφηkein έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 11:45 am
Δεν έχουμε εικόνα από Λεσσορ, ότι μαθαίνουμε είναι από SDNA, ότι δηλαδή θέλει η διοίκηση να δώσει (ψίχουλα) προς τα έξω. To Μόνο σίγουρο είναι πως εδώ και λίγο καιρό ανέβαζε βίντεο που πήγαινε στο ΟΑΚΑ για προπονήσεις, ατομικές εννοείται. Αυτή την εβδομάδα είπαν, ότι μπαίνει κανονικά σε ομαδικές. Αμέσω μετά το F8. Συνεπώς έχει 3 μήνες ολόκληρους μέχρι το F4 να επανέλθει. Είναι αρκετός καιρός, υπάρχουν εύκολα ματς που μπορεί σιγά σιγά να πάρει ρυθμό στην Α1. Στόχος είναι να είναι παρόν στο F4, και να μπορεί έστω να σου δώσει κάποια ποιοτικά (10-15) λεπτά όταν όλα θα κρίνουν τον τίτλο. Τώρα αν σου δώσει και κάτι το ελάχιστο στα πλέι οφ ακόμα καλύτερα. Έχουμε 1μιση μήνα μέχρι τότε. Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι λίγο πιο εύκολο από κάποιον γκαρντ που πρέπει να βρει μηχανική στο σουτ του, να κάνει και άλλες κινήσεις ταχυδυναμικές που οι ψηλοί δεν κάνουν.
σε 3 μηνες η ευρωλιγκα τελειωνει και ετσι οπως τα εχουνε κανει η ομαδα χρειαζεται ενα 8/10 η στην καλυτερη 7/10 για να ειναι στην 4αδα δηλαδη σημαινει οτι ολα τα παιχνιδια ειναι do or die δεν υπαρχουν περιθωρια για πειραματα και προσαρμογες παιχτων
για τον ιδιο λογο ειμαι κατα του μπασει γιατι προτιμω εναν παιχτη που να παιξει οτι μπορει αμεσως οχι οτι τρελαινομαι για τον ρεινολντς αλλα αυτη την στιγμη θα τον προτιμουσα
Ο Ρεινολντς δεν είναι πολύ φανατικός με την άμυνα, στην παρούσα φάση που βρίσκεται, αμυντικά δεν πρόκειται να δώσει κάτι παραπάνω από τον Χολμς. Αλλά αν η ομάδα κρίνει ότι θα χρειαστεί, ας τον παρουν, σίγουρα απο μενα και σενα περισσοτερα θα ξέρουν

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο