Αλλαγή στην Διαχείριση του Φόρουμ 2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 01, 2025 11:52 am

Καλησπέρα σε όλους

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που συνεχίζουν να κατάνε το φόρουμ ψηλά, ευχαριστώ όσους μπαίνουν να ανταλλάσσουν απόψεις με ευπρέπεια και ζητώ συγγνώμη αν κάποιον αδίκησα

:bball: :bball: :bball:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μαρ 01, 2025 1:05 pm

Δεν ειχα δει το ποστ και τις ανακοινωσεις για την αλλαγη,οποτε θα κανω ετεροχρονισμενο σχολιο.
Αρχικα θέλω να τονίσω την σπουδαιότητα του έργου του Σωκράτη,ο οποίος ανέλαβε το φόρουμ όταν ο Στέλιος αποχώρησε, και κυρίως με την δουλειά που αφιέρωσε για να επαναφέρει το φόρουμ μετα την επίθεση που δέχτηκε.Αν δεν ήταν ο Σωκράτης δεν θα ήμασταν εδώ τώρα πιθανότατα.
Επίσης,συγχαίρω τον αγαπητό Conan για την αποφαση να αναλαβει το φορουμ,κατι που δεν ευκολο,καθως χρειαζεται χρονο,ο οποιος δεν ειναι ευκολο να βρεθει οσο μεγαλωνουμε και οι υποχρεωσεις δεν μειωνονται. Καλή αρχή και "σιδεροκέφαλος"!
Μπράβο και σε όλα τα παιδιά που συνεχίζουν το δύσκολο έργο του moderating,και όλοι μαζί συντελούν στο να παραμένει ενεργό το φόρουμ μας.

Μινι αναδρομη:
Προσωπικά, το φόρουμ είναι ένα κομμάτι της ζωής μου,γράφτηκα τυχαία τον Σεπτέμβριο του 2007, ψάχνοντας στο google μπασκετικα φόρουμ. Μπήκα ιδιαίτερα ενεργά στην καθημερινότητα του φόρουμ, αφού έχω τρέλα με το μπασκετ,κυρίως στο να παίζω,και μετά και να βλέπω,τσίμπησα και 2 πρώτα μου φάουλακια οχι σε μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλα καιρό με τον καιρό μου άρεσε πολυ ο χώρος,και έτσι άφησα στην άκρη την "τοξικότητα" (όχι πάντα,οκ :D ,αλλα πάντα κόσμια),και το ένα φάουλ του έβγαλε ο Pierce, το δεύτερο μετα απο λίγο καιρό ο Dizzy,και αυτό ηταν. Μέσα απο τα basketforum meetings συναντηθηκα και γνωρισα τα παιδια, τον dizzy,τον rchos,τον AirKef,τον sacarame,τον spysta,τον Λυκο,τον apkat,τον χαρουμενο λουκουμα,τον bench,τον συγχωρεμενο Flash, και αρκετους που ξεχναω. Το σημαντικοτερο ειναι οτι με πολλα απο τα παιδια εκανα φιλια.Rchos Sacarame Pierce Spysta κλπ.Βρισκομασταν σε βολτες,γιορτες κλπ.Mε τον
Σε ενα ψησιμο στο σπιτι μου Αυγουστο του 14, ο rchos με τον sacarame, με επριξαν να αναλαβω mod στα του Παναθηναικου.
Με βρηκαν μποσικο που δεν μπορουσα να ανασανω απο τις πανσετες τα μπριζολιδια και τα λουκανικα,αρα δεν ειχα ενεργεια για αντιπαραθεση και αρνηση,και δεχτηκα.(Επομενως ξερω απο μεσα οτι δεν ειναι ευκολο να εισαι mod,ολοι δειξτε λιγο κατανοηση στα παιδια, δεν μεροληπτουν αναλογα με την ομαδα που υποστηριζουν,αν κατι σας φαινεται στραβο).Μετα γνωρισα απο κοντα και τον Σωκρατη,ηπιαμε και τα ποτακια μας ενα βραδυ,με τον οποιο ακομα τα λεμε αραια και που αφου ειμαστε σε διαφορετικες πολεις.
Κλεινω την αναδρομη,συγκινηθηκα,παω να δω λιγο προσφατο ποδοσφαιρικο Παναθηναικο για να ξενερωσω και να συνελθω :lol:

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
ggr

allstar
Reactions: 170
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Σάβ Μαρ 01, 2025 1:39 pm

Μπράβο και καλή συνέχεια παιδιά.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 650
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Μάιος 01, 2025 12:23 pm

Καλημέρα.

Θα ήθελα να ανακοινώσω την απόσυρση μου από τη θέση του μοντ.

Δυστυχώς, προσωπικά προβλήματα με εμπόδιζαν να κάνω σωστή διαχείριση των παναθηναϊκών τοπικ.

Λόγω μιας κατάστασης συνεχόμενου στρες, αντί να βοηθήσω εδώ, προξενούσα αναστάτωση.

Ζήτω συγνώμη, σε όσους αδίκησα, και προσωπικά στον Στηβ που μου έδειξε εμπιστοσύνη και υποστήριξη όσο ήμουν εδώ.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους, θα συνεχίσω να γράφω σαν απλό μέλος, όταν ξεμπερδεψω με κάποιες προσωπικές υποθέσεις.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”