Αλλαγή στην Διαχείριση του Φόρουμ 2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3270
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 16, 2025 4:12 pm

Αλλαγές.

Τα πράγματα αλλάζουν συχνά χωρίς να το θέλουμε. Οι υποχρεώσεις είναι αμίλητες μπροστά στα χόμπι και τον ελεύθερο χρόνο.
Το Basketforum αλλάζει διαχείριση.

Ο Conan σε αυτήν την δύσκολη περίοδο ανέλαβε με προσωπικό κόστος την μετάβαση του φόρουμ και την συνέχεια της σελίδας με τις αγαπημένες μας μπασκετικές συζητήσεις.
Ήταν λίγο πολύ γνωστό πως ο shtarkws θα αποχωρούσε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.
Το προσωπικό του έργο ήταν τεράστιο. Ανέλαβε να αναστήσει το φόρουμ μετά την πρώτη του δημιουργία και το χακάρισμα που δέχθηκε η σελίδα.
Έτρεξε για πολλά που δεν φαίνονται, έλυσε πολλά που δε μπορούσαμε και του χρωστάμε ευγνωμοσύνη γιατί ότι δημιουργήθηκε και ότι περάσαμε.
Όπως ζήτησε ο ίδιος θα παραμείνει ως Honorary Member , μαζί με τους υπόλοιπους θρύλους-δημιουργούς της σελίδας για να μπορεί να μπαίνει περιστασιακά να λέει την άποψη του. Χωρίς αυτόν δε θα μιλούσαμε τώρα και ήταν άξιος διαχειριστής αφήνοντας εξίσου καλό έργο με τους προκατόχους του. :obey:

Η νέα διαχειριστική ομάδα:

Ο Conan ανέλαβε το τεχνικό και διαχειριστικό κομμάτι καθώς και όλη την περίπλοκη διαδικασία μετάβασης και θα είναι ο νέος μας admin.

Ο Kojito προάγεται ως Captain με την εξαίσια παρουσία του τόσα χρόνια.
O Βenchwarmer παραμένει αόρατη σκιά επίλυσης προβλημάτων ως Captain.
Εγώ, ως SteveNashidis, στην 3η εποχή διαχείρισης της σελίδας που βρέθηκα, θα φαίνομαι ως Admin-Captain, στην αναγκαία διαχειριστική μετάβαση του shtarkws στον Conan, στην μάλλον τελευταία μου θητεία στο Basketforum.gr, χωρίς βέβαια να αλλάξει τίποτα ιδιαίτερο στην παρουσία μου εδώ μέσα.

Pan24, gspara και Μορφη συνεχίζουν το ουσιαστικό έργο τους ως Moderator.
Ο Xomitsious όπως ξέρετε προάχθηκε σε Moderator.

Ο Webite θα διαδεχτεί τον Netexpert ως τεχνικός της σελίδας και τον ευχαριστούμε απόλυτα καθώς σε λίγο χρόνο πραγματοποίησε την μετάβαση και μας έδειξε νέα κόλπα στην λειτουργία του φόρουμ.

Εύχομαι στον Conan καλή αρχή, η οποία είναι πάντα δύσκολη. Η προσπάθεια να μείνει το φόρουμ μακριά από οπαδικές ακρότητες, μακριά από τοξικότητα των social media, σε ένα κλίμα πολεμικής αθλητικής επικαιρότητας, έτσι ώστε να παραμείνει το μοναδικό καταφύγιο αγνού μπασκετικού περιεχομένου για όλες τις ομάδες, είναι πιο δύσκολη από ότι νομίζει κανείς.
Φαντάζομαι θα μπει να γράψει κάποια αποφώνηση και ο shtarkws για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν διαχειριστής.

Και όπως έλεγε μια καλή ψυχή του φόρουμ....
...Συνεχίζουμε 2025.

Basketforum.gr
Since 2004

18
9 Εικόνα 9 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
pain of salvation

euroleague
Reactions: 17
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Το 14 στο Κουκάκι

Πέμ Ιαν 16, 2025 4:21 pm

Μπράβο σε όλους σας όλα αυτά τα χρόνια. Από την εποχή του dizzy fingers, είστε καλή παρέα μου.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιαν 16, 2025 4:32 pm

Μπράβο! Ιδιαίτερα στον Κόναν που τον αγαπώ, αλλά δεν του έχω πει ποτέ:)

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιαν 16, 2025 4:47 pm

pain of salvation έγραψε:
Μπράβο σε όλους σας όλα αυτά τα χρόνια. Από την εποχή του dizzy fingers, είστε καλή παρέα μου.
Πότε πέρασαν τα χρόνια που γράφαμε για παιχνίδια Ολυμπιάδα Παπάγου - Κουκάκι με τα απαραίτητα γαλλικά φίλε μου; Να είσαι καλά!

0
Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Πέμ Ιαν 16, 2025 4:55 pm

Καλή συνέχεια Μπράβο που κρατάτε το φόρουμ μακριά από τοξικότητα και τρολ.

1
1 Εικόνα
pain of salvation

euroleague
Reactions: 17
Αγαπημένος παίκτης: Το 14 στο Κουκάκι

Πέμ Ιαν 16, 2025 4:57 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 4:47 pm
pain of salvation έγραψε:
Πότε πέρασαν τα χρόνια που γράφαμε για παιχνίδια Ολυμπιάδα Παπάγου - Κουκάκι με τα απαραίτητα γαλλικά φίλε μου; Να είσαι καλά!
Χαχα. Ωραία χρόνια ρομαντικά. Είσαι από τις καλές φωνές μέσα στο φόρουμ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:03 pm

Καθαρα απο περιεργεια αλλα ο ρολος καπταιν τι αρμοδιοτητες εχει?Συντονιζει τους μοντς?

Πολυ ευχαριστο οτι ανελαβε ο κοναν και δεν εκλεισε η σελιδα..καλη δυναμη σε ολους.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3270
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:06 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 5:03 pm
Καθαρα απο περιεργεια αλλα ο ρολος καπταιν τι αρμοδιοτητες εχει?Συντονιζει τους μοντς?

Πολυ ευχαριστο οτι ανελαβε ο κοναν και δεν εκλεισε η σελιδα..καλη δυναμη σε ολους.
Ακριβώς.
Και ρόλος περισσότερων αρμοδιοτήτων διαμόρφωσης στην εσωτερική πλατφόρμα του φόρουμ, αυτό που βλέπετε εσείς ως αρχική σελίδα.

Το πρόβλημα είναι ότι λιγόστεψαν οι moderator και το βάρος μεταφέρθηκε στους Captains. (Foul, edit posts ) :drunk:

Εύχομαι να γεμίσουμε ξανά χέρια στην διαχειριστική ομάδα.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:40 pm

καλή δύναμη στον "νέο" καπετάνιο, άντε να πάει απροβλημάτιστα η μετάβαση !

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:54 pm

Στην ουσία παιδιά ο Στιβ με την αγάπη του για το φορούμ φρόντισε για την ομαλή αλλαγή και φυσικά είναι πάντα εδω να ψάχνει και να προβληματίζεται. Εγώ έτυχε να έχω απλώς 2 ξαδέλφια που ο ένας ανέλαβε να μας φιλοξενήσει δωρεάν το φόρουμ από δω και πέρα και ο άλλος στον ελεύθερο χρόνο του να αναλάβει τα τεχνικά ζητήματα και να λύσει ότι πρόβλημα προέκυψε και ήταν αρκετά και τους ευχαριστώ και από εδώ.

13
5 Εικόνα 8 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:55 pm

Ευχαριστούμε οικογένεια Κόναν! <3

5
5 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 878
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Παρ Ιαν 17, 2025 7:04 pm

Αν και έχω λίγο ελαττώσει την παρουσία μου στη νέα εποχή του φόρουμ, θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε Conan και SteveNashidis. Είναι δύο μέλη από τους σχετικά παλιούς και τους θυμάμαι ως απλά μέλη την προηγούμενη δεκαετία όπως ήμουν άλλωστε και εγώ. Έχω ζήσει το φόρουμ σε όλες του τις φάσεις, σίγουρα στο peak του κάπου το 2008-2009 (αν και κάποιοι λένε ότι το 2007 ήταν η καλύτερη χρονιά του), αλλά και πιο μετά που συνέχιζε σταθερά την πορεία του.

Μπήκα πολύ μικρός, έχοντας προβληματίσει και κάποιους γιατί ήταν φοιτητές και εγώ πήγαινα Γυμνάσιο και το 2025 μπαίνοντας στα 30 έχω ζήσει όμορφες φάσεις εδώ μέσα. Αυτό που με έμαθε το basketforum είναι πρώτον να σχολιάζω μπάσκετ χωρίς τοξικότητα και με αγάπη για το άθλημα (ε ντάξει στο Twitter είμαι λίγο χειρότερος :D ) και ότι ο καθένας βάζει το λιθαράκι του. Όντας moderator πολλά χρόνια στο greekcomics.gr, ξέρω καλά πόσο χρόνο θέλει να μιλάς, να δημιουργείς περιεχόμενο και να συντονίζεις συζητήσεις για ένα χόμπι σου. (Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί, αλλά στο παρελθόν υπήρξε συζήτηση να μπω moderator εδώ, αλλά δεν είχα τον χρόνο δυστυχώς)

Καθένας βάζει το λιθαράκι του φίλοι μου. Ο dizzy δημιούργησε κάτι σπουδαίο και δημιούργησε παρέες και φιλίες ζωής. Ο rchos συνέχισε την προσπάθεια με πολύ ωραίες κινήσεις, όπως και ο sacarame. (Α ρε Στέλιο θα θυμάμαι πάντα εκπομπές του φόρουμ να με χαιρετάς ως Νικόλα Ηγέτη Ανέμισε τη χαίτη, ήρθαν τα στρατά το 2017 και δεν επέστρεψε η χαίτη ποτέ :roofl: ). Ο shtarkws ανέλαβε να συνεχίσει κάτι με πολλή όρεξη και έκανε την πολύ δύσκολη μετάβαση στο νέο φόρουμ που ήταν σημαντική κίνηση. Θυμάμαι πάντα τα γέλια με τον Μορφή, τους γρίφους του NBAer, τον Pierce να μου στέλνει συμβουλές όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο, γενικά πολλά ωραία πράγματα.

Είναι πάντα καλή η μετάβαση και όπως καταλάβατε στο φόρουμ έχω δει πολλές. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά που ανέλαβαν θα το πάνε ένα βήμα παρακάτω, όπως και τα παιδιά που είναι mods (shout out σε kojito και Benchwarmer γιατί με τον πρώτο γραφτήκαμε με τρεις μέρες διαφορά και με τον δεύτερο την ίδια μέρα και παραμένουμε από τους λαίουρες του φόρουμ). Όπως έλεγε και ένας παλιός φίλος που τον ανέφερα: Συνεχίζουμε...

8
5 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Παρ Ιαν 17, 2025 8:16 pm

Μπράβο και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που θυσιάζουν πολύτιμο προσωπικό χρόνο που στις μέρες μας δεν περισσεύει ώστε να κρατάνε κάτι πολύ όμορφο ζωντανό και να δίνουν στους υπόλοιπους την ευκαιρία να μιλάμε για το αγαπημένο μας άθλημα!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1548
Αγαπημένη θέση: Bench

Σάβ Ιαν 18, 2025 11:30 pm

Τις καλύτερες ευχές και από εμένα στον Conan για την καινούρια σελίδα του φόρουμ, σιδεροκέφαλος.
Πολλά ευχαριστώ στον Steve για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει όλα τα τελευταία χρόνια.

Είμαστε πλέον στα 20 χρόνια του φόρουμ (και εγώ είμαι εδώ τα 18 από αυτά). Πολλά έχουν αλλάξει, τα φόρουμ πλέον είναι στην πλειοψηφία τους μουσειακό είδος στη σημερινή εποχή του ίντερνετ, ενώ φυσικά η κυβερνοεπίθεση που είχαμε δεχτεί πριν 4 χρόνια έχει ακόμα αφήσει μεγάλες πληγές.

Αλλά είμαστε ακόμα εδώ, συνεχίζουμε για αυτό που αγαπάμε, έστω και λίγο λιγότερο κάποιοι από όσο συνηθίζαμε ή όσο θα έπρεπε.
Καλές συζητήσεις σε όλους, με σύνεση και ψυχραιμία :bball:

5
2 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1288
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 19, 2025 12:11 am

Καλη αρχη στη διαχειριση στον Φιλτατο Κοναν. Και ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους συνεβαλαν ωστε να μπορουμε να ανταλαζουμε αποψεις μπασκετικα μακρια απο τον ακρατο φανατισμο. Εγω μπορει να μην ειμαι τοσα πολλα χρονια στο φορουμ καθως δεν γνωριζα την υπαρξη του την οποια εμαθα τυχαια στο μπαρμπερικο απο ενα παλιο φορουμιτη αλλα απηυδησμενος τοσα χρονια με ολα τα οπαδικα σαιτ, το οτι καποιος αφιερωνει προσωπικο χρονο(το μοναδικο αγαθο που δεν γυριζεται πισω) για να μπορουμε να μιλαμε για το σπορ που αγαπαμε μονο ενα μεγαλο ευχαριστω μπορουμε να πουμε και καλη δυναμη και υπομονη

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”