Α2 Γυναικών 2022/23 - 2ος όμιλος
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 6
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Μπαρτσα
- Προειδοποιήσεις:
1
Βρέθηκα στα Μελίσσια για το ντέρμπι της αγωνιστικής Μελίσσια-Κρονος ευκολη νίκη για τον Κρόνο αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντυπωση και μάλιστα αρνητική ήταν η συμπεριφορά του προπονητη και βοηθου των γηπεδουχων που πραγματικα σε καθη φάση γκρίνιαζαν ... Γενικά κακοί νοοτροπία μήπως οι υπεύθυνοι να παρουν θέση?? Εκτός και αν επικροτούν τέτοιες συμπεριφορές...
Από ότι έμαθα δεν είναι το πρωτο παιχνιδι που υπάρχουν τέτοια γεγονότα....
Από ότι έμαθα δεν είναι το πρωτο παιχνιδι που υπάρχουν τέτοια γεγονότα....

0
- jhantzop
- Reactions: 36
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: ο έκτος!
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η εικόνα που είδες δεν συνάδει με τη νοοτροπία ούτε του συλλόγου, ούτε των ανθρώπων και προπονητών του. Ήταν μία εξαίρεση (προϊόν άλλων πραγμάτων που απ' όσο βλέπω σε δίπλα threads πιθανότατα να γνωρίζεις) και δεν θα υπάρξει στο μέλλον κάτι στο οποίο θα μπορείς να αναφερθείς ξανά. Το τι έχεις μάθει για άλλα παιχνίδια, θα έλεγα πως καλό θα ήταν να τα είχες δει ιδίοις όμμασι για να μπορείς να κρίνεις. Πολλά μπορούμε να πούμε όλοι μας για πολλά πράγματα. Ελπίζουμε να σε ξαναδούμε στο γήπεδό μας.Popay έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 21, 2022 2:01 amΒρέθηκα στα Μελίσσια για το ντέρμπι της αγωνιστικής Μελίσσια-Κρονος ευκολη νίκη για τον Κρόνο αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντυπωση και μάλιστα αρνητική ήταν η συμπεριφορά του προπονητη και βοηθου των γηπεδουχων που πραγματικα σε καθη φάση γκρίνιαζαν ... Γενικά κακοί νοοτροπία μήπως οι υπεύθυνοι να παρουν θέση?? Εκτός και αν επικροτούν τέτοιες συμπεριφορές...
Από ότι έμαθα δεν είναι το πρωτο παιχνιδι που υπάρχουν τέτοια γεγονότα....![]()
Σε ευχαριστώ
0
-
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Μπαρτσα
- Προειδοποιήσεις:
1
Χαίρομαι για την απάντηση λογικά πρεπει να έχεις σχέση με το σωματείο.
Εγώ ανέφερα αυτά που είδα και απλά επειδή το συζήτησα μου είπαν ότι δεν είναι η πρωτη φορα εγώ προσωπικά έχω δεί μόνο το χθεσινό παιχνιδι για φέτος.. .
Πάντως χαίρομαι για την άποψη σου που απο ότι κατάλαβα το αντιληφθηκες και εσυ...
Καλη συνέχεια στην ομάδα...
Εγώ ανέφερα αυτά που είδα και απλά επειδή το συζήτησα μου είπαν ότι δεν είναι η πρωτη φορα εγώ προσωπικά έχω δεί μόνο το χθεσινό παιχνιδι για φέτος.. .
Πάντως χαίρομαι για την άποψη σου που απο ότι κατάλαβα το αντιληφθηκες και εσυ...
Καλη συνέχεια στην ομάδα...
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
- benchwarmer
- Reactions: 1546
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελική βαθμολογία:
Κρόνος Αγίου Δημητρίου 12-2
Ιωνικός Ν.Φ. 10-4
Αγία Παρασκευή 10-4
Μελίσσια 9-5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΑΕΚ Περιστερίου 6-8
Τερψιθέα 5-9
Αιγέας Χίου 0-14
Φοίνικας Πειραιά απόσυρση
ΑΕΚ Περιστερίου και Τερψιθέα θα είναι στα πλέι-άουτ από το 1-1, ενώ για τα πλέι-οφ τα ζευγάρια είναι Κρόνος-Μελισσία (από το 2-0) και Ιωνικός-Αγία Παρασκευή (από το 2-0), όλα στις 3 νίκες.
Ένας όμιλος με λιγότερες ομάδες από τους άλλους εξ'αρχής, που έγιναν ακόμη λιγότερα παιχνίδια λόγω της απόσυρσης του Φοίνικα. Πρώτες σκόρερ οι Μαρία Δανδουλάκη (1.86-1998) με συμμετοχές και με τον Φοίνικα και με την Τερψιθέα με 209 πόντους, η Αναστασία Τσέρου (1.68-1995) της Αγίας Παρασκευής με 196, Ουρανία Λέρη (1.73-2003) του Ιωνικού με 169 και Δανάη Καμμένου (1.72-1990) του Κρόνου με 168.
Κρόνος Αγίου Δημητρίου 12-2
Ιωνικός Ν.Φ. 10-4
Αγία Παρασκευή 10-4
Μελίσσια 9-5
ΑΕΚ Περιστερίου 6-8
Τερψιθέα 5-9
Αιγέας Χίου 0-14
Φοίνικας Πειραιά απόσυρση
ΑΕΚ Περιστερίου και Τερψιθέα θα είναι στα πλέι-άουτ από το 1-1, ενώ για τα πλέι-οφ τα ζευγάρια είναι Κρόνος-Μελισσία (από το 2-0) και Ιωνικός-Αγία Παρασκευή (από το 2-0), όλα στις 3 νίκες.
Ένας όμιλος με λιγότερες ομάδες από τους άλλους εξ'αρχής, που έγιναν ακόμη λιγότερα παιχνίδια λόγω της απόσυρσης του Φοίνικα. Πρώτες σκόρερ οι Μαρία Δανδουλάκη (1.86-1998) με συμμετοχές και με τον Φοίνικα και με την Τερψιθέα με 209 πόντους, η Αναστασία Τσέρου (1.68-1995) της Αγίας Παρασκευής με 196, Ουρανία Λέρη (1.73-2003) του Ιωνικού με 169 και Δανάη Καμμένου (1.72-1990) του Κρόνου με 168.
0