Σελίδα 1 από 1

Α2 Γυναικών - Playoff και Playout 2022-2023

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 11, 2023 10:37 am
από benchwarmer
Το πρόγραμμα των πλέι-οφ και πλέι-άουτ που αρχίζουν αύριο για όλους τους ομίλους.

https://www.basket.gr/ellinika/eidhseis ... on-agonon/

Re: Α2 Γυναικών - Playoff και Playout

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 23, 2023 9:35 am
από benchwarmer
Αρκετές μεγάλες μάχες είχαμε στον 1ο γύρο των πλέι-οφ, με τις σειρές Αθηναϊκός-Δαναοί, Μελίσσια-Κρόνος και Ηρακλής-Πυλαία να φτάνουν όχι απλώς στο deciding game, αλλά και στην παράταση σε αυτό.

Πλέον περνάμε στην 2η φάση, όπου τα ζευγάρια είναι:

Ιωνικός ΝΦ – Αθηναϊκός
Μελίσσια – Αμύντας
ΣΚ Ιωάννινα – Ηρακλής
Πανσερραϊκός – Αρης

Οι σειρές στις δύο νίκες, με το πρώτο ματς στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε χαμηλότερα στον όμιλό της, και τα άλλα δύο σε αυτήν που τερμάτισε υψηλότερα.



Όσον αφορά τα πλέι-άουτ, οι νικήτριες του 1ου γύρου σώθηκαν, ενώ οι ηττημένες θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία σε μονά παιχνίδια σε ουδέτερο γήπεδο. Τα ζευγάρια είναι:
Πανιώνιος - ΑΕΚ Περιστερίου
Απόλλων Καλαμαριάς - Πανόραμα

Re: Α2 Γυναικών - Playoff και Playout

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 09, 2023 4:13 pm
από benchwarmer
Τα ζευγάρια των μονών τελικών ανόδου στην Α1:

11/04/23 22.00 Α’ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ
12/04/23 20.30 ΜΙΚΡΑΣ Α’ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ – ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908


Οι 28 ομάδες (2 όμιλοι των 14) που θα αγωνίζονται του χρόνου στην κατηγορία θα είναι:

- Οι 2 χαμένοι των τελικών ανόδου
- Οι Δάφνη Αγίου Δημητρίου και Παναθλητικός που υποβιβάστηκαν από την Α1
- Οι υπόλοιπες 12 ομάδες που δεν τα κατάφεραν στα πλέι-οφ (Άμιλλα Περιστερίου, Δαναοί Άργους, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ιωνικός Ν.Φ., Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Ολύμπια Λάρισας, ΣΚ Ιωάννινα, Απόλλων Πτολεμαϊδας, Πιερικός Αρχέλαος, Πανσερραϊκός, Πυλαία)
- Οι 6 ομάδες που επιβίωσαν των πλέι-άουτ (Πορφύρας, Τερψιθέα, Αναγέννηση Νέου Ρύσιου, Πάνθηρες Καβάλας, ΑΕΚ Περιστερίου, Πανόραμα)
- 6 ομάδες που θα ανέβουν από τα τοπικά (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ και τρία πανεπαρχιακά)

Re: Α2 Γυναικών - Playoff και Playout 2022-2023

Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιουν 03, 2024 11:28 am
από SteveNashidis
Από τις καλύτερες σειρές σε γυναικείο ήταν αυτή που έληξε με τον Αμύντα να νικάει τον Ιωνικό με 2-1. Και οι τρεις αναμετρήσεις τελείωσαν στον πόντο, με τρομερά σουτ, πάνω - κάτω το σκορ και φυσικά την ένσταση και επανάληψη του πρώτου αγώνα.

Ίσως να άξιζαν και οι δύο ομάδες την άνοδο μαζί με το ζευγάρι Παναθλητικου Πανσερραϊκού που ναι μεν κρίθηκε εύκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και η ομάδα των Σερρών θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην Α1.

Ιστορική άνοδος για Αμύντα.

Το δυστυχες είναι ότι είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς και σοβαρούς, δείγμα ότι δεν πρέπει να κρατάει τόσο μακριά το πρωτάθλημα καθώς το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο όλων των εθνικών πρωταθλημάτων της ΕΟΚ.