Greek Super Cup 2023
Συντονιστής: Captains
οκ πρωτος αγωνας φανηκε η ανετοιμοτητα ηταν φυσιολογικο το ξεραμε!δεν περιμενα τετοια χαλια οκ να χασεις αλλα οχι ετσι...τεσπα το θεμα ειναι δεν εχουμε το σκορερ να μας ξεκολλησει καθετο παιχνιδι να μπουκαρει μεσα κ στο 5 το ξεραμε οτι ο οσφπ ειναι δυνατος αλλα δινω χρονο να δω το μπαλτσεροφσκι γιατι ειναι νεος κ εχει προοπτικη!για μενα 2 αλλαγες απο τωρα πτεπει να γινουν αν κ ο γκραντ προσπαθει δεν μου κολλαει στο συνολο κ γενικα θελω ενα παιχτη πιο σκληρο σε αμυνα αλλα κ με μπουκα κ μετα γκριγκονις τι να τον κανω δε κολλησε με την ομαδα ποσο να το περιμενω μενα στυλ μιχαλιουκ η τεσπα ενα παιχτη με προσωπικοτητα σκορερ να ξεκολλαει την ομαδα!θα δουμε...αν δεν κανει κατι ο γκριγκονις κ τη παρασκευη ε ποτε θα παιξει με τη καρδιτσα κ θα τον αποθεωνουν?
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου αρέσει το "τρομερά μεμπτό", θυμίζει κάτι από ολίγον έγκυοςnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 2:13 pmΠάντως αυτό για τις διαμαρτυρίες του Μπαρτζωκα δεν νομίζω ότι είναι κάτι τρομερά μεμπτό. Έχω παίξει οργανωμένο μπάσκετ σχεδόν 25-30 χρόνια. Έχω βάλει και έχω φάει πάμπολλες 30ρες. Συνήθως η φάση (και από τις 2 μεριές) ήταν «οκ χαλαρά, κερδίσαμε εύκολα, σεβασμός στα παιδιά».
Οι μόνες φορές στις οποίες οι αντίπαλοι πανηγύριζαν, φώναζαν, διαμαρτυρόντουσαν κλπ ήταν πάντα αυτές με τις οποίες έτρεχε κάτι εξωαγωνιστικό. Αλλιώς χαρακτηριζόταν ως λίγο γραφικές. Μη με πάρετε με τις πέτρες, δεν λέω τον Μπαρτζωκα, Λαρε κλπ γραφικούς, ούτε ότι οφείλει να αφήνει το πόδι από το γκάζι. Απλά προσωπικά, σαν παίκτης πάντα μου έκαναν εντύπωση αυτοί που αντιδρούσαν έτσι, και μάλιστα όταν ήμουν και πιο μεγάλος έβαζα χέρι στους μικρούς αν αντιδρούσαν έτσι.
Εντελώς προσωπική εκτίμηση, μην μου πείτε «ναι αλλά για τη Μαρφίν δε λέτε» τα ίδια θα έλεγα για τον Αταμαν και για οποιοδήποτε, όπως για το πανό στη Λεωφόρο.
Για τον Σικμα: Οκ ήταν έξω από τα νερά του και θα είναι χρήσιμος παίκτης. Έτσι ήταν το σουλούπι του και πέρυσι; Έμοιαζε λίγο σα να βρήκαν κάποιον περαστικό απ’εξω και τον έβαλαν να παίξει![]()

Δεν θέλω να σχολιάσω συγκεκριμένα αν είναι μεμπτό να κρίνει κανείς τις αντιδράσεις ενός κόουτς, γενικά δεν είναι.
Το μόνο που ίσως το κάνει μεμπτό εδώ είναι η συνεχόμενη δολοφονία χαρακτήρα που έχει υποστεί ο συγκεκριμένος κόουτς και που το αφήγημα | φωνάζει υπερβολικά = κομπλεξικός | τελικά εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό ή τέλος πάντων χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο.
Από την άλλη βέβαια, προφανώς και δεν μπορεί αυτό να λειτουργεί ως αιτία για μη κριτική σε συμπεριφορές ή το οτιδήποτε και άρα καταλήγουμε στο να ξεχωρίζουμε ποιος λέει τι και με ποιο τρόπο.
Αν γράψεις εσύ κάτι πχ, μπορεί να διαφωνήσω τελικά αλλά δεν θα το πάρω ως κάτι μεμπτό, αν το γράψει κάποιος που συνηθίζει να μεταφέρει τέτοιες απόψεις θα είναι αλλιώς.
2
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 2981
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι, δεν πιστεύω ότι υπάρχει απόλυτο κακό (ή καλό).
Δεν έρχεσαι περίπου στα λόγια μου εδώ όμως; Όπως έγραψα πριν, τέτοια σκηνικά είχαμε συνήθως με ομάδες που βριζόμασταν εδώ στο basketforum το πάλαι ποτέ ή με προπόνητες που είχαν προσωπικές βεντέτες κλπ. Αυτά τώρα σε τοπικά πρωταθλήματα έτσι; Τυχάρπαστοι είμαστε εμείς.AlexD έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 4:37 pmΔεν θέλω να σχολιάσω συγκεκριμένα αν είναι μεμπτό να κρίνει κανείς τις αντιδράσεις ενός κόουτς, γενικά δεν είναι.
Το μόνο που ίσως το κάνει μεμπτό εδώ είναι η συνεχόμενη δολοφονία χαρακτήρα που έχει υποστεί ο συγκεκριμένος κόουτς και που το αφήγημα | φωνάζει υπερβολικά = κομπλεξικός | τελικά εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό ή τέλος πάντων χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο.
Από την άλλη βέβαια, προφανώς και δεν μπορεί αυτό να λειτουργεί ως αιτία για μη κριτική σε συμπεριφορές ή το οτιδήποτε και άρα καταλήγουμε στο να ξεχωρίζουμε ποιος λέει τι και με ποιο τρόπο.
Αν γράψεις εσύ κάτι πχ, μπορεί να διαφωνήσω τελικά αλλά δεν θα το πάρω ως κάτι μεμπτό, αν το γράψει κάποιος που συνηθίζει να μεταφέρει τέτοιες απόψεις θα είναι αλλιώς.
Έχεις λοιπόν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αντικειμενικά από τους πιο πετυχημένους στη δουλειά του, με καθολική αναγνώριση από παίκτες και συναδέλφους σε όλη την Ευρώπη, δυναστεία στην Ελλάδα εναντίον του μεγάλου αντιπάλου κλπ. Και εκείνος επιλέγει να δώσει βάση σε μια μικρή μερίδα βλαμμένων. Ε δεν βγάζει κάτι αρνητικό αυτό; O Λάρε από την άλλη, act like you've been here before δικέ μου, που λέει και το quote. Και ξαναλέω δεν θέλω να φανώ εμπαθής με τον Μπαρτζώκα γιατί είναι στον Ολυμπιακό. Σκατά και στον Αταμάν που δεν πήγε στη συνέντευξη. Όταν μιλάς πολύ, πρέπει να μάθεις και να ξέρεις και να τα δέχεσαι, έτσι είναι αυτά.
0

- j-kidd13
- Reactions: 1705
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aς πω 2 λογια για το χθεσινο ναυαγιο.
* Ειναι το δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν,και το πρώτο με αντίπαλο υψηλού(τοπ για την ακρίβεια) επιπέδου. Έστω και αν ειναι για το super cup, δεν παυει να ειναι επίσημο ματς, που δινει έναν τίτλο(για μενα ουδεμια σημασία έχει σαν τίτλος),είναι το γόητρο κλπ. Επειδη ο μπιλης εγραψε οτι η εικόνα του Παναθηναικου δεν ειναι αυτη χθες, αλλα αυτη των φιλικων,οχι δεν γινεται η εικονα 100 φιλικων να μπει πανω απο την εικονα σε οποιοδηποτε επισημο ματς. Φυσικα οπως εχουμε πει,κανενα συμπερασμα δεν βγαινει,οχι απο το πρωτο,αλλα απο τα πρωτα ματς της σεζον.
*Ο Ολυμπιακος ξεκινησε με το γνωστο του στυλ,εξαιρετικη αμυνα,πιεση στα γκαρντ,ενα θηριο στην ρακετα, και στην επιθεση με την πολυ καλη κυκλοφορια που εχει. Ο Παναθηναικος προσπαθησε και αυτος να κυκλοφορησει την μπαλα,αλλα οταν εισαι μια καινουργια ομαδα που ακομα δουλευεται,και απεναντι εχεις μια απο τις 2-3 καλυτερες αμυνες της ευρωπης,δεν ειναι καθολου απιθανο να χασεις τον μπουσουλα.Παραλληλα, ο Παναθηναικος δεν ηταν αποτελεσματικος στην αμυνα,με την αρχη του αγωνα, ο Ολυμπιακος αρχισε να παιρνει διαφορα,οι δικοι μας "αγχωθηκαν" μην ανοιξει το σκορ,τα σουτ δεν εμπαιναν,αρχισαν τις βεβιασμενες επιλογες, τα τουβλα και τα λαθη διαδεχονταν το ενα το αλλο,ολα αυτα αποτελεσμα της εξαιρετικης αμυνας του Ολυμπιακου που εκανε τον Παναθηναικο να μοιαζει με ομαδα απο το basketaki,ο Ολυμπιακος,παιρνοντας ρυθμο και αυτοπεποιθηση απο την αμυνα του,αρχισε να βρισκει τρομερο ρυθμο στην επιθεση,και αυτοπεποιθηση στις προσπαθειες του,τα τριποντα εμπαιναν,η διαφορα πηγε στα υψη,και ο Αταμαν,κοιτουσε ανημπορος να βοηθησει καπως την ομαδα στο πρωτο ημιχρονο.
* Φυσικα μιλαμε για αρχη της σεζον,τα σημαδια ηταν οχι ανησυχητικα, αλλα τρομακτικα,αλλα μονο για το μεμονωμενο παινχιδι.Δεν πιστευω πως η συνεχεια θα ειναι αναλογη.Ακομα ακομα και απο το παιχνιδι της Παρασκευης μπορει να δουμε αντιδραση,αλλα εκει ειναι κομβικο να αποσυμφορηθουν οι παικτες απο το χθεσινο αποτελεσμα,να μην υπαρχει το "αγχος" και το "βαρος" της "απαντησης" στον αντιπαλο,και να το αντιμετωπισουν απλα σαν ενα ντερμπι που πρεπει να παρουσιαστουν ετοιμοι. Θα ερθουν και αλλα κακα ματς,και αλλες μεγαλες ηττες με κακη εικονα,η ομαδα θα χρειαστει πολυ καιρο για να αρχισει να αποδιδει κοντα σε αυτο που θελουμε.
* Ο Μπαλτσεροφσκι, χθες, λες και εβαλες στο παρκε κανεναν πιτσιρικα 15χρονο απο καποια ακαδημια. Μιλαμε το παληκαρι εκτος τοπου και χρονου,με το καλημερα,σε 4 λεπτα ολα κι ολα, εκανε 2 σερι φαουλ,2 λαθη,και 2 χαμενες προσπαθειες. Εδω και αν θελει υπομονη. Εχει πολυ ενδιαφεροντα στοιχεια,αλλα ΑΝ μπορει να φτασει σε σημειο να λογιζεται ως δευτερος σεντερ ευρωλιγκας,αυτο θα φανει σε πολυ βαθος χρονου,για την ωρα δεν μπορει.Θελει σιγα σιγα,δουλεια,και υπομονη.
* Ο Σλουκας το παλεψε χθες, αλλα τον ζορισε τρομερα η αμυνα του Ολυμπιακου,ηταν και το πρωτο ματς ως αντιπαλος του Ολυμπιακου,που θα ηθελε να δειξει πραγματα, το ματς στραβωσε με το καλημερα και εξελιχθησε σε διασυρμο,οποτε και αυτο τον επιρρεασε στον τροπο που διαχειριστηκε το παιχνιδι.
* Ο Χουαντσο τι φαση με τα τοσα χαμενα πεναλτι-λει απ κατω απο το καλαθι μονος του??Αστοχει σε εκνευριστικα ευκολες προσπαθειες για επαγγελματια υψους 2.5-2.06. Το παλεψε παντως χθες.
* Ο Σικμα ειχε εικονα παλαιμαχου,αλλα πιστευω πως με τον καιρο θα βρει τα πατηματα του.Εκτος αν ο 1 χρονος εξτρα,τον επιρρεασει τοσο πολυ.
*Μιλουτινοφ και Φαλ στην ιδια ομαδα ειναι το απολυτο cheat, ο Ολυμπιακος στο 5 ειναι σε επιπεδο οχι απλα τοπ, αλλα πανω απο το ταβανι.
* Γκαι στο πρωτο δυσκολο ματς, εκτος τοπου και χρονου. Λογικα ετσι θα ειναι μεχρι να εγκληματιστει στο επιπεδο της ευρωλιγκας. Πιστευω πως θα μας βοηθησει φετος γιατι εχει ταλεντο.
* Υπομονη,υπομονη υπομονη και δουλεια. Η αρχη δεν θα ειναι ευκολη,αλλα η λογικη λεει οτι με τον καιρο,αγωνα με τον αγωνα,προπονηση με την προπονηση,η ομαδα καποια στιγμη θα φτασει σε ενα σημειο να αποδιδει καλα,και να διεκδικησει με μεγαλες πιθανοτητες να μπει στην 8αδα(για κατι κουβεντες περι φ4,για την ωρα γελαω,αυτο δεν ειναι καν το φως στην ακρη του τουνελ,γιατι απλα ακομα δεν βλεπουμε ουτε την ακρη του τουνελ). Το χθεσινο ηταν ενα καλο μαθημα για να πεσουν λιγο οι τονοι,τα μεγαλα λογια,και να παμε ταπεινά και με δουλεια.
* O Παναθηναικος χρειαζεται στην περιφερεια του ,στο 2-3,εναν παικτη σκορερ,αθλητικο,με τουλαχιστον αξιοπρεπη αμυνα.
* Ειναι το δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν,και το πρώτο με αντίπαλο υψηλού(τοπ για την ακρίβεια) επιπέδου. Έστω και αν ειναι για το super cup, δεν παυει να ειναι επίσημο ματς, που δινει έναν τίτλο(για μενα ουδεμια σημασία έχει σαν τίτλος),είναι το γόητρο κλπ. Επειδη ο μπιλης εγραψε οτι η εικόνα του Παναθηναικου δεν ειναι αυτη χθες, αλλα αυτη των φιλικων,οχι δεν γινεται η εικονα 100 φιλικων να μπει πανω απο την εικονα σε οποιοδηποτε επισημο ματς. Φυσικα οπως εχουμε πει,κανενα συμπερασμα δεν βγαινει,οχι απο το πρωτο,αλλα απο τα πρωτα ματς της σεζον.
*Ο Ολυμπιακος ξεκινησε με το γνωστο του στυλ,εξαιρετικη αμυνα,πιεση στα γκαρντ,ενα θηριο στην ρακετα, και στην επιθεση με την πολυ καλη κυκλοφορια που εχει. Ο Παναθηναικος προσπαθησε και αυτος να κυκλοφορησει την μπαλα,αλλα οταν εισαι μια καινουργια ομαδα που ακομα δουλευεται,και απεναντι εχεις μια απο τις 2-3 καλυτερες αμυνες της ευρωπης,δεν ειναι καθολου απιθανο να χασεις τον μπουσουλα.Παραλληλα, ο Παναθηναικος δεν ηταν αποτελεσματικος στην αμυνα,με την αρχη του αγωνα, ο Ολυμπιακος αρχισε να παιρνει διαφορα,οι δικοι μας "αγχωθηκαν" μην ανοιξει το σκορ,τα σουτ δεν εμπαιναν,αρχισαν τις βεβιασμενες επιλογες, τα τουβλα και τα λαθη διαδεχονταν το ενα το αλλο,ολα αυτα αποτελεσμα της εξαιρετικης αμυνας του Ολυμπιακου που εκανε τον Παναθηναικο να μοιαζει με ομαδα απο το basketaki,ο Ολυμπιακος,παιρνοντας ρυθμο και αυτοπεποιθηση απο την αμυνα του,αρχισε να βρισκει τρομερο ρυθμο στην επιθεση,και αυτοπεποιθηση στις προσπαθειες του,τα τριποντα εμπαιναν,η διαφορα πηγε στα υψη,και ο Αταμαν,κοιτουσε ανημπορος να βοηθησει καπως την ομαδα στο πρωτο ημιχρονο.
* Φυσικα μιλαμε για αρχη της σεζον,τα σημαδια ηταν οχι ανησυχητικα, αλλα τρομακτικα,αλλα μονο για το μεμονωμενο παινχιδι.Δεν πιστευω πως η συνεχεια θα ειναι αναλογη.Ακομα ακομα και απο το παιχνιδι της Παρασκευης μπορει να δουμε αντιδραση,αλλα εκει ειναι κομβικο να αποσυμφορηθουν οι παικτες απο το χθεσινο αποτελεσμα,να μην υπαρχει το "αγχος" και το "βαρος" της "απαντησης" στον αντιπαλο,και να το αντιμετωπισουν απλα σαν ενα ντερμπι που πρεπει να παρουσιαστουν ετοιμοι. Θα ερθουν και αλλα κακα ματς,και αλλες μεγαλες ηττες με κακη εικονα,η ομαδα θα χρειαστει πολυ καιρο για να αρχισει να αποδιδει κοντα σε αυτο που θελουμε.
* Ο Μπαλτσεροφσκι, χθες, λες και εβαλες στο παρκε κανεναν πιτσιρικα 15χρονο απο καποια ακαδημια. Μιλαμε το παληκαρι εκτος τοπου και χρονου,με το καλημερα,σε 4 λεπτα ολα κι ολα, εκανε 2 σερι φαουλ,2 λαθη,και 2 χαμενες προσπαθειες. Εδω και αν θελει υπομονη. Εχει πολυ ενδιαφεροντα στοιχεια,αλλα ΑΝ μπορει να φτασει σε σημειο να λογιζεται ως δευτερος σεντερ ευρωλιγκας,αυτο θα φανει σε πολυ βαθος χρονου,για την ωρα δεν μπορει.Θελει σιγα σιγα,δουλεια,και υπομονη.
* Ο Σλουκας το παλεψε χθες, αλλα τον ζορισε τρομερα η αμυνα του Ολυμπιακου,ηταν και το πρωτο ματς ως αντιπαλος του Ολυμπιακου,που θα ηθελε να δειξει πραγματα, το ματς στραβωσε με το καλημερα και εξελιχθησε σε διασυρμο,οποτε και αυτο τον επιρρεασε στον τροπο που διαχειριστηκε το παιχνιδι.
* Ο Χουαντσο τι φαση με τα τοσα χαμενα πεναλτι-λει απ κατω απο το καλαθι μονος του??Αστοχει σε εκνευριστικα ευκολες προσπαθειες για επαγγελματια υψους 2.5-2.06. Το παλεψε παντως χθες.
* Ο Σικμα ειχε εικονα παλαιμαχου,αλλα πιστευω πως με τον καιρο θα βρει τα πατηματα του.Εκτος αν ο 1 χρονος εξτρα,τον επιρρεασει τοσο πολυ.
*Μιλουτινοφ και Φαλ στην ιδια ομαδα ειναι το απολυτο cheat, ο Ολυμπιακος στο 5 ειναι σε επιπεδο οχι απλα τοπ, αλλα πανω απο το ταβανι.
* Γκαι στο πρωτο δυσκολο ματς, εκτος τοπου και χρονου. Λογικα ετσι θα ειναι μεχρι να εγκληματιστει στο επιπεδο της ευρωλιγκας. Πιστευω πως θα μας βοηθησει φετος γιατι εχει ταλεντο.
* Υπομονη,υπομονη υπομονη και δουλεια. Η αρχη δεν θα ειναι ευκολη,αλλα η λογικη λεει οτι με τον καιρο,αγωνα με τον αγωνα,προπονηση με την προπονηση,η ομαδα καποια στιγμη θα φτασει σε ενα σημειο να αποδιδει καλα,και να διεκδικησει με μεγαλες πιθανοτητες να μπει στην 8αδα(για κατι κουβεντες περι φ4,για την ωρα γελαω,αυτο δεν ειναι καν το φως στην ακρη του τουνελ,γιατι απλα ακομα δεν βλεπουμε ουτε την ακρη του τουνελ). Το χθεσινο ηταν ενα καλο μαθημα για να πεσουν λιγο οι τονοι,τα μεγαλα λογια,και να παμε ταπεινά και με δουλεια.
* O Παναθηναικος χρειαζεται στην περιφερεια του ,στο 2-3,εναν παικτη σκορερ,αθλητικο,με τουλαχιστον αξιοπρεπη αμυνα.
4
4

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δεν υπάρχει το απόλυτο κακό δεν διαφωνώ σε αυτό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 5:25 pmΕ ναι, δεν πιστεύω ότι υπάρχει απόλυτο κακό (ή καλό).
Δεν έρχεσαι περίπου στα λόγια μου εδώ όμως; Όπως έγραψα πριν, τέτοια σκηνικά είχαμε συνήθως με ομάδες που βριζόμασταν εδώ στο basketforum το πάλαι ποτέ ή με προπόνητες που είχαν προσωπικές βεντέτες κλπ. Αυτά τώρα σε τοπικά πρωταθλήματα έτσι; Τυχάρπαστοι είμαστε εμείς.AlexD έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 4:37 pmΔεν θέλω να σχολιάσω συγκεκριμένα αν είναι μεμπτό να κρίνει κανείς τις αντιδράσεις ενός κόουτς, γενικά δεν είναι.
Έχεις λοιπόν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αντικειμενικά από τους πιο πετυχημένους στη δουλειά του, με καθολική αναγνώριση από παίκτες και συναδέλφους σε όλη την Ευρώπη, δυναστεία στην Ελλάδα εναντίον του μεγάλου αντιπάλου κλπ. Και εκείνος επιλέγει να δώσει βάση σε μια μικρή μερίδα βλαμμένων. Ε δεν βγάζει κάτι αρνητικό αυτό; O Λάρε από την άλλη, act like you've been here before δικέ μου, που λέει και το quote. Και ξαναλέω δεν θέλω να φανώ εμπαθής με τον Μπαρτζώκα γιατί είναι στον Ολυμπιακό. Σκατά και στον Αταμάν που δεν πήγε στη συνέντευξη. Όταν μιλάς πολύ, πρέπει να μάθεις και να ξέρεις και να τα δέχεσαι, έτσι είναι αυτά.
Έρχομαι στα λόγια σου ως προς το ότι άνθρωποι σαν εσένα και με τον τρόπο που διατυπώνεις μια άποψη, είναι δεκτή ως τέτοια και όχι ως οτιδήποτε άλλο.
Ως προς την άποψη την ίδια έχω κάποιες ενστάσεις, βλέποντας το θέμα λίγο πιο ολιστικά και χωρίς να θυμάμαι τόσο καθαρά τις αντιδράσεις του Μπαρτζωκα (ή του Λαρε).
Εντάξει δεν ξέρω αν μπορώ να μπω στην ψυχολογία ενός ανθρώπου που εκτίθεται δημόσια και δέχεται επιθέσεις ή/και αποθέωση σε αυτόν τον βαθμό, που έχει να διαχειριστεί τέτοια πίεση συνεχώς και έχει περάσει και ένα "πάρκινγκ".
Ενδεχομένως να το διαχειρίζεται "κάπως", δεν είμαι καν σίγουρος, αλλά κάπου μοιάζει λίγο σαν να τα βάζουμε με το θύμα επειδή αντέδρασε "υπερβολικά" σε μια αδικία που συνεχίζεται αέναα και μάλιστα για έναν κόουτς που δεν χαλαρώνει και ιδιαίτερα ποτέ εν ώρα αγώνα, ειδικά στην αρχή της σεζόν που ακόμα δουλεύει πράγματα. Δεν είναι απλώς μια "μικρή" μειοψηφία όταν μιλάμε για δημοσιεύματα που διαβάζει κόσμος και πορώνεται εναντίον του, άνθρωποι που περπατάνε ανάμεσα του στην πόλη.
Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να με προπηλακίσουν οργανωμένοι οπαδοί, αλλά φαντάζομαι είναι κάτι που αν σου συμβεί σε στιγματίζει κάπως.
Η οποία πραγματικότητα δεν ισχύει μόνο για τον Μπαρτζωκα προφανώς (και ας έχει πράγματι στοχοποιηθει σε αυτήν την συγκυρία). Για κανέναν κόουτς, παίχτη ή οποιονδήποτε είναι κάθε φορά στο επίκεντρο της μπασκετικής επικαιρότητας, ούτε για τον Γιάννη, τον Ιτούδη, όποιον κόουτς ή παίχτη έφυγε νύχτα, δεν είναι κλίμα αυτό να λειτουργεί ένας άνθρωπος.
Δεν θα ήθελα να μπω στην θέση του Αταμάν αν ο πρόεδρας τσαντιστεί μαζί του και αποφασίσει να απασφαλίσει ας πούμε.
Το περιέγραφε και ο Φαλ άψογα προχτές στην συνέντευξη του που έλεγε ότι εκείνος είναι αντίπαλος για 40' και κατά τα άλλα κάνει παρέα με παίχτες του Παναθηναϊκού και δεν τον νοιάζει που του την λένε, του φαίνεται τρέλα αυτό το κλίμα οπότε "αντιστέκεται" με αυτόν τον τρόπο ας το πούμε.
0
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δαίδαλος λέει τον καφέ:
Δίνω προβάδισμα στον ΠΑΟ, γιατί έχει πιο ακριβό ροστερ, άρα θεωρητικά μεγαλύτερη ποιότητα. Επίσης καλύτερο προπονητή(3 ευρολιγκας έναντι μιας)
Μπορεί να μην πέφτει ποτέ μέσα (τάλε κουάλε ήταν κι η πρόβλεψή του για τη σειρά με τη Φενέρ) αλλά χουβαρντάς είναι. Χαρίζει επιπλέον ευρωλίγκες σε προπονητές, έτσι για το κουρίκουλουμ τους.
Τα όσα διάβασα για την άδεια που πήρε ο Γκος προκειμένου να παραβρεθεί στη γέννηση του παιδιού του τα αποδίδω στην κακιά στιγμή του χρήστη Δαίδαλου. ΄΄Αλλωστε όλοι έχουμε από δαύτες.
Δίνω προβάδισμα στον ΠΑΟ, γιατί έχει πιο ακριβό ροστερ, άρα θεωρητικά μεγαλύτερη ποιότητα. Επίσης καλύτερο προπονητή(3 ευρολιγκας έναντι μιας)
Μπορεί να μην πέφτει ποτέ μέσα (τάλε κουάλε ήταν κι η πρόβλεψή του για τη σειρά με τη Φενέρ) αλλά χουβαρντάς είναι. Χαρίζει επιπλέον ευρωλίγκες σε προπονητές, έτσι για το κουρίκουλουμ τους.
Τα όσα διάβασα για την άδεια που πήρε ο Γκος προκειμένου να παραβρεθεί στη γέννηση του παιδιού του τα αποδίδω στην κακιά στιγμή του χρήστη Δαίδαλου. ΄΄Αλλωστε όλοι έχουμε από δαύτες.

3
1
2

-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δυστυχώς το απόλυτα κακό υπάρχει κι είναι καταγεγραμμένο στην ιστοριογραφία. Ακόμα κι εκείνη την απολύτως

Τώρα, για το απόλυτα καλό μάλλον θα συμφωνήσω. Εκτός από τον Σιντάρτα Γκαουτάμα ενδεχομένως και τον Δαίδαλο. ΄'Αντε και τη Κυρία Μενδώνη να προσθέσω, λόγω κόμης κυρίως.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπαίνω στο αεροπλάνο, λέει ο πιλότος "δε θα ΄΄εχουμε ίντερνετ στη σημερινή πτήση λόγω αναβάθμισης". Έριξα δυο γαμοσταυρίδια σε άπταιστα ελληνικά, 18€ το χρεώνουν το ίντερνετ στην πτήση κι αν έχει μπασκετάκι περνάνε οι 11 ώρες νερό. Αν δεν έχει, δε πουλ.
Προσγειώνομαι, κάνω τις δουλειές μου, τελειώνω 2 το πρωί, λέω ας μπω στο basketforum να δω τι έγινε στο ματς.
Στην πέμπτη σελίδα ήμουν κάπως έτσι:
Προσγειώνομαι, κάνω τις δουλειές μου, τελειώνω 2 το πρωί, λέω ας μπω στο basketforum να δω τι έγινε στο ματς.
Στην πέμπτη σελίδα ήμουν κάπως έτσι:
3
3

- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είχα γράψει και σε άλλο post ότι ως Ολυμπιακός ίσως δεν μπορώ να δω τις αντιδράσεις του Μπαρτζώκα όπως φαίνονται και αξιολογούνται από τους αντιπάλους , οπότε δεν είμαι απόλυτος ως προς αυτό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 2:13 pmΠάντως αυτό για τις διαμαρτυρίες του Μπαρτζωκα δεν νομίζω ότι είναι κάτι τρομερά μεμπτό. Έχω παίξει οργανωμένο μπάσκετ σχεδόν 25-30 χρόνια. Έχω βάλει και έχω φάει πάμπολλες 30ρες. Συνήθως η φάση (και από τις 2 μεριές) ήταν «οκ χαλαρά, κερδίσαμε εύκολα, σεβασμός στα παιδιά».
Οι μόνες φορές στις οποίες οι αντίπαλοι πανηγύριζαν, φώναζαν, διαμαρτυρόντουσαν κλπ ήταν πάντα αυτές με τις οποίες έτρεχε κάτι εξωαγωνιστικό. Αλλιώς χαρακτηριζόταν ως λίγο γραφικές. Μη με πάρετε με τις πέτρες, δεν λέω τον Μπαρτζωκα, Λαρε κλπ γραφικούς, ούτε ότι οφείλει να αφήνει το πόδι από το γκάζι. Απλά προσωπικά, σαν παίκτης πάντα μου έκαναν εντύπωση αυτοί που αντιδρούσαν έτσι, και μάλιστα όταν ήμουν και πιο μεγάλος έβαζα χέρι στους μικρούς αν αντιδρούσαν έτσι.
Εντελώς προσωπική εκτίμηση, μην μου πείτε «ναι αλλά για τη Μαρφίν δε λέτε» τα ίδια θα έλεγα για τον Αταμαν και για οποιοδήποτε, όπως για το πανό στη Λεωφόρο.
Για τον Σικμα: Οκ ήταν έξω από τα νερά του και θα είναι χρήσιμος παίκτης. Έτσι ήταν το σουλούπι του και πέρυσι; Έμοιαζε λίγο σα να βρήκαν κάποιον περαστικό απ’εξω και τον έβαλαν να παίξει![]()
Θα ήθελα μόνο να επισημάνω το γεγονός ότι γενικά και κατά την διάρκεια του αγώνα είναι όντως από τους προπονητές που πολλές φορές αντιδρά έντονα (εξού και οι αρκετές τεχνικές) ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.
Για μένα λοιπόν θα ήταν απόλυτα μεμπτό αν έβλεπα έναν καθόλα ήρεμο και συγκρατημένο άνθρωπο να αντιδρά μόνο απέναντι στον ΠΑΟ γιατί αυτό θα φώναζε κόμπλεξ από μακρυά και εκεί είναι η ένστασή μου στο θέμα.
Τώρα αν οι ήδη υπερβολικές του αντιδράσεις δείχνουν ακόμα πιο δυναμικές στα ντέρμπι , δεν είναι κάτι τόσο περίεργο αν σκεφτούμε την πίεση και το πρέπει που αιωρείται πάντα πάνω από τέτοια παιχνίδια , ενώ δεν αναφέρομαι καν στα εξωαγωνιστικά γιατί εδώ δέχομαι ότι ως επαγγελματίας θα πρέπει να είναι σε θέση να μην επηρεάζεται.
Με λίγα λόγια αν μου πει κάποιος ότι δεν γουστάρει γενικά το τρόπο που αντιδρά ο Μπαρτζώκας είναι απολύτως δεκτό, απλά δεν βλέπω γιατί αυτό πρέπει να συγκεκριμενοποιείται.
Αν για παράδειγμα στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ο Γιασικεβίτσιους που είναι εξίσου αντιδραστικός στην διάρκεια του αγώνα , μπορεί και πάλι να αντιδρούσαν οι φίλοι του ΠΑΟ αλλά κανείς δεν θα μιλούσε για κόμπλεξ αφού ως γνωστόν δεν είναι Ολυμπιακός σε αντίθεση με τον coach B.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2981
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
@Alex: οκ, δεκτό. Διαφωνούμε, αλλά τεσπα. Εγώ πιστεύω ότι προσωπικότητες τέτοιου βεληνεκούς, δεν γίνεται να καταπιάνονται με το τι νομίζει το κατακάθι της κοινωνίας γι’αυτούς.
@georbap: Δεν με πειράζουν καθόλου οι «υπερβολικές» αντιδράσεις, δεν σχολιάζω αυτό. Σχολίασα τις υπερβολικές αντιδράσεις *σε παιχνίδι 30 πόντων*. Έχει διαφορά σημαντική για μένα. Επίσης δεν αναφέρω πουθενά την λέξη «κόμπλεξ» btw. Νομίζω ότι χρησιμοποιείται με μεγάλη αφθονία εδώ στο φόρουμ χωρίς λόγο.
@georbap: Δεν με πειράζουν καθόλου οι «υπερβολικές» αντιδράσεις, δεν σχολιάζω αυτό. Σχολίασα τις υπερβολικές αντιδράσεις *σε παιχνίδι 30 πόντων*. Έχει διαφορά σημαντική για μένα. Επίσης δεν αναφέρω πουθενά την λέξη «κόμπλεξ» btw. Νομίζω ότι χρησιμοποιείται με μεγάλη αφθονία εδώ στο φόρουμ χωρίς λόγο.
0

-
- Reactions: 1700
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
προσεχε τα λογια σου......ειναι το γουρι μας.......καλα θα παει κι αυτη η χρονια.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 9:59 pmΔαίδαλος λέει τον καφέ:
Τα όσα διάβασα για την άδεια που πήρε ο Γκος προκειμένου να παραβρεθεί στη γέννηση του παιδιού του τα αποδίδω στην κακιά στιγμή του χρήστη Δαίδαλου. ΄΄Αλλωστε όλοι έχουμε από δαύτες.![]()
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεκτό όντως. Απλώς διαφωνούμε, δε φτάνει που δεν σου αρέσει το χιπ χοπ, θα μας πεις και ότι έχει κόμπλεξ ο Μπαρτζω από πάνω!nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 11:27 pm@Alex: οκ, δεκτό. Διαφωνούμε, αλλά τεσπα. Εγώ πιστεύω ότι προσωπικότητες τέτοιου βεληνεκούς, δεν γίνεται να καταπιάνονται με το τι νομίζει το κατακάθι της κοινωνίας γι’αυτούς.
Όντως δεν αναφέρεις κάτι τέτοιο, αναφέρθηκε έχω την εντύπωση σε αυτό το τοπικ, σίγουρα έχει αναφερθεί στο παρελθόν και είμαι σίγουρα (γενικά) επηρεασμένος από παιδικό φίλο που μου ανέλυε σοβαρά πόσο κομπλεξικός είναι ο Μπαρτζωκας σε βαθμό που αν διαφωνούσα ήμουν "εκτός πραγματικότητας". Αν έγραψα ότι εσύ είπες κάτι τέτοιο συγγνώμη.
Είμαι επίσης επηρεασμένος από γνωστό μου εδώ στο κέντρο της Αθήνας που μου είπε προ καιρού "φέτος θα του σκίσουμε τον π.. του Μπαρτζωκα να μάθει να λέει μαλακιες, όπου τον βρούμε".
Ειλικρινά θα ξανά δω το ματς για αυτόν τον λόγο και από αυτό το πρίσμα γιατί η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο που πρόσεχα ήταν αυτό. Παρόλο που έβλεπα το ματς με αυτόν τον φίλο που παραδόξως τώρα που το λες δεν είμαι τίποτα κατά την διάρκεια του ματς για τον Μπαρτζω, ο "τσακωμός" έγινε πριν.
1
1

- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατάλαβα τι είπες Νικόλα , ξέρω ότι δεν μίλησες για κόμπλεξ , απλά το post σου μου έδωσε την αφορμή να γράψω ώστε να διαβάσουν και κάποιοι που νομίζω ήταν υπερβολικοί απέναντι στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 11:27 pm
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ακόμα και πέρυσι σε παιχνίδια που ο Ολυμπιακός κέρδιζε εύκολα μέσα στην σεζόν , θυμάμαι πολλές φορές τον coach να μην ηρεμεί οπότε και πάλι προσωπικά δεν με ξένισε η συμπεριφορά του στο ματς με ΠΑΟ.
0