Stoiximan Super Cup Ελλάδας 2026, 2ος ημιτελικός: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (26/9/2026, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:32 am

Τι φάση με τον Γιαμπουσέλε; Όταν έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το NBA ήταν απλά σωματώδης με κάποια μυϊκή υπερτροφία και γύρισε από εκεί σαν baby "baby Shaq".

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:32 am

Coach Periklis έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:45 pm
Conan1982 έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:24 pm

Γιατί έτσι; Εδω και 2-3 χρόνια δεν έχω κεραία και παρακολουθώ από μια εφαρμογή που έχει όλα τα Ελληνικά Κανάλια (ενταξει, δεν ξέρω αν λείπει κανένα περιφερειακό) και το είδα όλο απροβληματιστα.

Εγώ που το έβλεπα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, μου πέταξε στο 2:30 πριν τη λήξη 502 bad getaway . Σουρρεαλιστικές καταστασεις για αγώνα μπάσκετ να φας φολα πριν τη λήξη του ματς :hammer:
Και πριν απ' αυτό πέταξε τον Κωνσταντάρα με τη Μάρω Κοντού σε παγωμένη εικόνα. :D

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:36 am

SbioTech έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:53 pm

Ο Γιαμπου είναι βαρυς για το 4, αλλα εξακολουθώ να πιστεύω οτι δεν μπορεί να παίξει στο 5 στην Ευρωλιγκα. Θα πρέπει να ρολαρει, να βρει ρυθμο και άνεση στις κινήσεις του στο χώρο.
Δεν μπορεί να βρει ρυθμό και άνεση στις κινήσεις του στο χώρο, γιατί βασικά πιάνει ολόκληρο τον χώρο. Πού να κινηθεί;;; :sorry:

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:46 am

GreenLantern έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:54 pm

επίσης χάθηκε ένας τίτλος, μη το πλασάρουμε σα καμπανάκι, καμπανάκι θα ήταν να χάναμε ενα ματς πρωταθλήματος.
Όχι μωρέ , ούτε αυτό . Μπορεί να έχουμε και στο πρωτάθλημα ήττες από τις ομάδες που χτίζονται στη Θεσσαλονίκη

Θα είναι πιο μαραθώνιος η φάση από κούρσα για δύο (μάλλον)

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:52 am

Επειδή από ανάλυση δεν έχω ιδέα, έχει καταλάβει κάποιος ποιος θα είναι ο ρόλος του Γιαμπουσέλε; Κυρίως επιθετικά δηλαδή.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 27, 2026 1:04 am

TonyTonyChopper έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 12:52 am
Επειδή από ανάλυση δεν έχω ιδέα, έχει καταλάβει κάποιος ποιος θα είναι ο ρόλος του Γιαμπουσέλε; Κυρίως επιθετικά δηλαδή.
να παιρνει την μπαλα στο ποστ να πηγαινει κωλο κωλο κυριολεκτικα ομως και να βαζει καλαθι :mrgreen:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Ο μόνος χαμένος είναι ο Αλαφούζος..ο παο και που έχασε δεν έγινε κάτι , είχε και ισχυρό αντίπαλο.. ενώ γλίτωσε και μια ητα από τον ολυμπιακό που θα έφερνε μια κάποια γκρίνια .. ο ολυμπιακός από την άλλη πιθανότατα θα πάρει έναν πιο ξεκούραστο τίτλο ενώ και να χάσει από τον παοκ δεν νομίζω να στεναχωρηθεί κανείς

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 27, 2026 1:06 am

shaq7 έγραψε: ↑
Ο μόνος χαμένος είναι ο Αλαφούζος..ο παο και που έχασε δεν έγινε κάτι , είχε και ισχυρό αντίπαλο.. ενώ γλίτωσε και μια ητα από τον ολυμπιακό που θα έφερνε μια κάποια γκρίνια .. ο ολυμπιακός από την άλλη πιθανότατα θα πάρει έναν πιο ξεκούραστο τίτλο ενώ και να χάσει από τον παοκ δεν νομίζω να στεναχωρηθεί κανείς
ε ναι ετσι οπως τα περιγραφεις ο παο δεν εχασε και τιποτα :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 27, 2026 1:15 am

Για μένα έχουμε τέτοιες ομάδες που μόνο η Ευρωλίγκα μετράει και αν δεν την πάρει κανείς μας πια μετράει το πρωτάθλημα.. όλα τα άλλα είναι να περνάει η ώρα

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Σεπ 27, 2026 1:42 am

2 παρατηρήσεις. Πρώτον, θεωρώ ότι στο τέλος έγινε κακό κοουτσάρισμα από τον Ζέλικο. Έπρεπε να σημαδέψουν ξεκάθαρα τον Καλάθη στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ και να του κάνουν φάουλ αφού έχει χειρότερα ποσοστά και από τα τρίποντα στις βολές και δεύτερον, το 9% λίπους που ανέφερε ο Λαλάκης ότι έχει ο Yabusele το έχει λογικά στα νύχια. Αρχίζω και πιστεύω ότι σε περίπτωση που ανέβει ο Dorsey προς ΠΑΟΚ γίνεται υποψήφιος για πρωτάθλημα αφού είναι το missing piece της ομάδας που χτίζεται.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Σεπ 27, 2026 1:46 am

Δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει σβηστά αύριο. Οκ, ο ΠΑΟΚ έκανε υπερπροσπάθεια σήμερα και ίσως είναι λίγο πιο άδειος από δυνάμεις, αλλά έχει τεράστιο κίνητρο. Σκέψου με το καλημέρα να παίρνεις το Σουπερ Καπ με back-to-back νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ό,τι δεν έχει ζήσει ο ΠΑΟΚ εδώ και 25 χρόνια περίπου θα το έχει ζήσει μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Προβάδισμα 55-45 στον Ολυμπιακό το πολύ θα έδινα, όχι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό υλικό, και ο Καλάθης ακόμα και στα 37 του για μένα στέκεται άνετα σαν δευτεροτρίτος άσσος και στους δύο αιώνιους. Δεν θεωρώ ότι ο Τζόζεφ ή ο Γκραντ είναι καλύτεροι.

Στα του αγώνα, σίγουρα θα δούμε διαφορετική εικόνα όταν μπουν και οι απόντες του Παναθηναϊκού. Για τον Γιαμπουσελε που γράψανε και κάτι παιδιά, για μένα ο Ζέλικο ψάχνει τρόπους να τον αξιοποιήσει ακόμα. Ίσως όταν επιστρέψει ο NHD να είναι πιο ξεκάθαρο. Μάλλον προς το 5 βλέπω να πηγαίνει γιατί στο 4 είναι κάπως βαρύς και δεν απειλεί με ντρίμπλα ιδιαίτερα. Στο 5 αμυντικά τουλάχιστον δεν έχει τόσα θέματα (εκτός από τους δεινόσαυρους) και στην επίθεση σε pick n pop μπορεί να τραβάει τον αντίπαλο ψηλό προς τα έξω. Σε σχήματα όμως με Yabusele στο 4 και Lessort στο 5, νομίζω θα χάνει πολύ στην άμυνα ο ΠΑΟ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”