Stoiximan Super Cup Ελλάδας 2026, 2ος ημιτελικός: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (26/9/2026, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:28 pm

Pani7.0 έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 11:13 am
Θα επιστρεψουν και οι τραυματιες και θα τον βρει τον δρομο του ο ΠΑΟ.

Εγώ έχω απορία (το τονιζω απορια και όχι συγκεκαλυμμενη ελπίδα) για το πώς θα ταιριάξουν Ναν και Φρανσίσκο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το περιμενω με ενδιαφέρον.

Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχει κενό είναι στη θεση 5. Ο Λεσορτ δεν είναι (ακόμα;) ο παλιος του εαυτός, τουλάχιστον ως προς τις αντοχές. Και το θέμα είναι οτι δεν επέστρεψε χθες. Ειχε όλο το καλοκαίρι να έρθει σε φυσικη κατασταση.
Ο Γιαμπουσέλε θα δείξει στην πορεία, με την ομάδα πλήρη, τι ρόλο θα εχει και πόσο επιδραστικός θα είναι. Ειναι ενα (μικρό) ερωτηματικό παντως.
Και ο Φαλ, ποιος ξερει πώς θα επιστρέψει και αν θα είναι σε θεση να προσφέρει.

Πιστεύω στο 5 θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης, ισως απ τους κομμενους του NBA.

Τεσπα μετά τον Γενάρη θα κρίνουμε τον ΠΑΟ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτην τη φαση.
Δεν το βρισκω και βεβαιο πως Φρανσισκο+Ναν θα παιρνουν μαζι 20+ λεπτα στο παρκε. Πιστευω θα το μοιρασει καπως, Φρανσισκο-Μπαντιο/Γκραντ ή Μπαντιο/Γκραντ-Ναν. Τουλαχιστον στην Ευρωπη γιατι ελλαδα εχει να κανει κ με τι ξενους θα επιλεγει. Αλλα βλεπω ο Ζοτς δινει βαση κυριως στην αμυνα οποτε οι πενταδες του θεωρω θα ειναι ισορροπημενες με αρκετο αμυντικο στοιχειο μεσα κ οχι κατ αναγκη παιζουν οι 5 καλυτεροι μαζι.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:41 pm

kite26 έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 9:04 am
Ο Γιαμπ σαν να είχε κιλάκια παραπάνω ή μου φάνηκε;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:50 pm

Ευγενές αέριο έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 9:35 am
τουλουμπα έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 12:13 am

εγω νομιζω οτι ηταν οκ αλλα βασικη προϋπόθεση ειναι τα σεντερ σου να μην σφαλιαριζουν την μπαλα οπως ο γεωργιτσης την λασκαρη οταν τον εβαλε να κοψει το μουστακι αλλα να την μαζευουν
Αυτή τη σφαλιάρα τελικά ποιός την έκανε; Δεν έδειξαν στα ριπλέι. Απαράδεκτη κίνηση. Αφού δεν μπορείς να την πιάνεις στειλτη μακρυά έστω.
Για την ιστορία, ο Λεσόρ την έκανε την πατάτα τελικά

https://youtube.com/shorts/V09-BHzoHwg? ... ZUNop-xtq3

Ενιγούει μπράβο στον ΠΑΟΚ και στον Οσμάν. Δε νομίζω να έχουν τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό βέβαια. O Τούρκος θα έχει σκάσει μετά τα 31 λεπτά. Για να δούμε τί θα ετοιμάσει ο Τρινκέρι.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:54 pm

TuTiS έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 11:29 am
kein έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 10:09 am
Βασικα το να ψάχνουμε αιτίες της ήττας είναι κατά κάποιον τρόπο και λίγο «ασέβεια» στην αξία της νίκης του ΠΑΟΚ. Ο οποίος έπαιξε ψυχωμένα για 40 λεπτά, έδειξε ποσό πολύ το ήθελε και το πήρε, όντας η καλύτερη ομάδα χθες στο γήπεδο.
Προς θεού, την άξιζε ο ΠΑΟΚ 1000% την νίκη. Απλά μου ξένισε το play από τον Ζέλικο στην τελευταία φάση αφού το σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να φάουλ στον «τουβλαδόρο» στις βολές της αντίπαλης ομάδας όπως επισήμανε και ο @Ευγενές αέριο .
Όχι αδερφέ δεν πήγαινε σε σένα ή διαπίστωση. Σε "πράσινους" πηγαινε κυρίως. Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι ό.τι καλύτερο για το εγχώριο μπάσκετ. Εγώ δεν χαλάστηκα καθόλου με την ήττα, και σήμερα θα υποστηρίζω ανοιχτά ΠΑΟΚ, όχι γιατί παίζει ενάντια στον αιώνιο. Ένας τίτλος στην συμπρωτεύουσα, θα ήταν μια νέα αρχη.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Σεπ 27, 2026 1:09 pm

Rivers15 έγραψε: ↑
Pani7.0 έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 11:13 am
Θα επιστρεψουν και οι τραυματιες και θα τον βρει τον δρομο του ο ΠΑΟ.

Εγώ έχω απορία (το τονιζω απορια και όχι συγκεκαλυμμενη ελπίδα) για το πώς θα ταιριάξουν Ναν και Φρανσίσκο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το περιμενω με ενδιαφέρον.

Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχει κενό είναι στη θεση 5. Ο Λεσορτ δεν είναι (ακόμα;) ο παλιος του εαυτός, τουλάχιστον ως προς τις αντοχές. Και το θέμα είναι οτι δεν επέστρεψε χθες. Ειχε όλο το καλοκαίρι να έρθει σε φυσικη κατασταση.
Ο Γιαμπουσέλε θα δείξει στην πορεία, με την ομάδα πλήρη, τι ρόλο θα εχει και πόσο επιδραστικός θα είναι. Ειναι ενα (μικρό) ερωτηματικό παντως.
Και ο Φαλ, ποιος ξερει πώς θα επιστρέψει και αν θα είναι σε θεση να προσφέρει.

Πιστεύω στο 5 θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης, ισως απ τους κομμενους του NBA.

Τεσπα μετά τον Γενάρη θα κρίνουμε τον ΠΑΟ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτην τη φαση.
Δεν το βρισκω και βεβαιο πως Φρανσισκο+Ναν θα παιρνουν μαζι 20+ λεπτα στο παρκε. Πιστευω θα το μοιρασει καπως, Φρανσισκο-Μπαντιο/Γκραντ ή Μπαντιο/Γκραντ-Ναν. Τουλαχιστον στην Ευρωπη γιατι ελλαδα εχει να κανει κ με τι ξενους θα επιλεγει. Αλλα βλεπω ο Ζοτς δινει βαση κυριως στην αμυνα οποτε οι πενταδες του θεωρω θα ειναι ισορροπημενες με αρκετο αμυντικο στοιχειο μεσα κ οχι κατ αναγκη παιζουν οι 5 καλυτεροι μαζι.
Νομίζω θα εξαρτηθεί απο τον Μπαντιό αυτο. Αν δεν κάνει μπλουμπεριές πιστεύω θα τον νπαντρεψει με τον Ναν. Εχει τα ball handling skills να ανταποκριθεί στον ασσο και δεν είναι κακος (είναι μετριος) σουτερ ώστε να χαλάσει αποστάσεις. Και τρέχει να καλύψει τα ακάλυπτα του Ναν.

Αν όμως αρχίσει τις ομορφιές που εκανε στην πίεση των 4ων 10λεπτων περυσι στους προημιτελικους θα τον φάει το μελιτζανί σκοτάδι

Βέβαια αυτό αφήνει το ερωτηματικό αν θα δουλευτεί διδυμο Φραντζισκο Ναν που θα ειναι Παναγία μου βοηθά μπροστά, αλλα παρομοίως και πίσω...

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Κυρ Σεπ 27, 2026 1:11 pm

Μπράβο στον ΠΑΟΚ και στον ενθουσιασμό που έχουν οι οπαδοί του. Αφού και εγώ πήγα να γράψω στα social για το σημερινό ματς "Αθήνα μαμιολα ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα"....Ε μια στιγμή είμαι Ολυμπιακός :D

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Σεπ 27, 2026 1:18 pm

SbioTech έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 1:09 pm
Rivers15 έγραψε: ↑

Νομίζω θα εξαρτηθεί απο τον Μπαντιό αυτο. Αν δεν κάνει μπλουμπεριές πιστεύω θα τον νπαντρεψει με τον Ναν. Εχει τα ball handling skills να ανταποκριθεί στον ασσο και δεν είναι κακος (είναι μετριος) σουτερ ώστε να χαλάσει αποστάσεις. Και τρέχει να καλύψει τα ακάλυπτα του Ναν.

Αν όμως αρχίσει τις ομορφιές που εκανε στην πίεση των 4ων 10λεπτων περυσι στους προημιτελικους θα τον φάει το μελιτζανί σκοτάδι

Βέβαια αυτό αφήνει το ερωτηματικό αν θα δουλευτεί διδυμο Φραντζισκο Ναν που θα ειναι Παναγία μου βοηθά μπροστά, αλλα παρομοίως και πίσω...
Το Φρανσίσκο-Ναν πίσω είναι βόηθα Παναγιά αλλά το ίδιο ήταν και το Σλούκας-Ναν που η ομάδα έπαιξε φοβερή άμυνα το 2023-2024 οπότε γίνεται.

Πιστεύω θα προσπαθήσει να το κάνει να δουλέψει, σίγουρα με Μπόνγκα-Ντέιβις στα φόργουορντ και αν είναι σε καλή κατάσταση ο Φαλ ίσως και με αυτόν στη ρακέτα να κάνει τον τερματοφύλακα για όποιον περνάει από τη περιφέρεια

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Σεπ 27, 2026 2:19 pm

ο γιαμπου πως εχει βαρυνει για 4? Στο 9% λιπος επρεπε να πεταει φωτιες μιας και ειναι πιο στεγνος απο το 90% της λιγκας :hoho: ποσο πια να παει δεν εχει να χασει αλλο..μετα κατεβαινει στο μιστερ ολυμπια.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 27, 2026 3:12 pm

Conan1982 έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 9:30 am
Κυρ Σεπ 27, 2026 12:02 am
προσαγωγο και ο χουαντσο

σε καθε παιχνιδι και ενα παλουκαρι κλαταρει
ειπε ο λαλαξ οτι ηταν πολυ σκληρη η προετοιμασια του μεγαλου
Μάθαμε τελικά τι εχει; Θα λείψει την εβδομάδα που έρχεται; Σε συνδυασμό με απουσίες Ντέιβις,Φαλ θα χρειαστεί βοήθειες από Μαντζουκα, Μητογλου.
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υποβλήθηκε στις εξετάσεις, που έδειξαν πως ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό.
Ο ημιτελικός του Super Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ άφησε ακόμα ένα πρόβλημα για το «τριφύλλι», που είδε τον Ισπανό άσο να έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.

Ο Χουάντσο μετέβη στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», όπου έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, που έδειξαν πως ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό και ξεκίνησε ήδη θεραπεία, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο Ισπανός άσος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/9, 21:15) κόντρα στη Βιλερμπάν και «τρέχει» να προλάβει το ματς.

Μάλιστα αν ο Ερνανγκόμεθ δεν αγωνιστεί απέναντι στη γαλλική ομάδα ο Παναθηναϊκός θα μετράει 5 απουσίες κομβικών παικτών όπως οι Κέντρικ Ναν, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Κώστας Σλούκας και Μουσταφά Φαλ!

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουάντσο παρά τις ενοχλήσεις αγωνίστηκε κανονικά στο υπόλοιπο του ματς με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ζήλο.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Σεπ 27, 2026 4:54 pm

shaq7 έγραψε: ↑
ο γιαμπου πως εχει βαρυνει για 4? Στο 9% λιπος επρεπε να πεταει φωτιες μιας και ειναι πιο στεγνος απο το 90% της λιγκας :hoho: ποσο πια να παει δεν εχει να χασει αλλο..μετα κατεβαινει στο μιστερ ολυμπια.
Ποιο 9%; Έβλεπα βίντεο από το ταβερνόξυλο που είχε παίξει με την Παρτιζάν. Τότε παίζει να ήταν 9% λίπος αφού ήταν κτιστός. Τώρα είναι 2 νούμερα μεγαλύτερα φοράει. Είναι λες και έχει καταπιεί τον Montero.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Σεπ 27, 2026 5:00 pm

shaq7 έγραψε: ↑
Ποιο 9%; Έβλεπα βίντεο από το ταβερνόξυλο που είχε παίξει με την Παρτιζάν. Τότε παίζει να ήταν 9% λίπος αφού ήταν κτιστός. Τώρα είναι 2 νούμερα μεγαλύτερα φοράει. Είναι λες και έχει καταπιεί τον Montero.
Είναι μυς :D

Ή όπως λένε οι γιαγιάδες, μην ανησυχείς θα το κάνει ύψος.

Άβαταρ μέλους
DSP

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης

Κυρ Σεπ 27, 2026 5:21 pm

Δεν έχει δει μονοψήφιο ποσοστό στη ζωή του ο Γιαμπουσέλε! Ακόμη και σε παλιές φωτογραφίες (Celtics), δεν υπάρχει περίπτωση.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Σεπ 27, 2026 6:19 pm

DSP έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 5:21 pm
Δεν έχει δει μονοψήφιο ποσοστό στη ζωή του ο Γιαμπουσέλε! Ακόμη και σε παλιές φωτογραφίες (Celtics), δεν υπάρχει περίπτωση.
Επειδή έχει καλές σχέσεις με Fournier παίζει να είναι και δολιοφθορά από τον Evan. Τώρα τρίγωνα, μετά προβατίνα… :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 9:13 pm

Σάβ Σεπ 26, 2026 11:27 pm
basilis_.kts έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:26 pm
επισης με αυτα που ειδα...ο γιαμπουσελε πρεπει οπωσδηποτε να χασει κιλα.αυτο το πραγμα δεν ειναι μυς.ειναι απιστευτα αργοκινητος
9% λιπαρια εχει ρε φιλε ποσο να παει επιτελους :hoho:
Μα αυτο ειναι το προβλημα, ισχνο ειναι το παλικαρι λεμε!

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 9:16 pm

tarp7 έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:29 pm
Conan1982 έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:24 pm

Γιατί έτσι; Εδω και 2-3 χρόνια δεν έχω κεραία και παρακολουθώ από μια εφαρμογή που έχει όλα τα Ελληνικά Κανάλια (ενταξει, δεν ξέρω αν λείπει κανένα περιφερειακό) και το είδα όλο απροβληματιστα.
Εμένα με κούρασε η φλυαρία του Σκουντή
Μα γιατι, ελεγε και αγωνα!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”