Δεν το βρισκω και βεβαιο πως Φρανσισκο+Ναν θα παιρνουν μαζι 20+ λεπτα στο παρκε. Πιστευω θα το μοιρασει καπως, Φρανσισκο-Μπαντιο/Γκραντ ή Μπαντιο/Γκραντ-Ναν. Τουλαχιστον στην Ευρωπη γιατι ελλαδα εχει να κανει κ με τι ξενους θα επιλεγει. Αλλα βλεπω ο Ζοτς δινει βαση κυριως στην αμυνα οποτε οι πενταδες του θεωρω θα ειναι ισορροπημενες με αρκετο αμυντικο στοιχειο μεσα κ οχι κατ αναγκη παιζουν οι 5 καλυτεροι μαζι.Pani7.0 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 11:13 amΘα επιστρεψουν και οι τραυματιες και θα τον βρει τον δρομο του ο ΠΑΟ.
Εγώ έχω απορία (το τονιζω απορια και όχι συγκεκαλυμμενη ελπίδα) για το πώς θα ταιριάξουν Ναν και Φρανσίσκο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το περιμενω με ενδιαφέρον.
Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχει κενό είναι στη θεση 5. Ο Λεσορτ δεν είναι (ακόμα;) ο παλιος του εαυτός, τουλάχιστον ως προς τις αντοχές. Και το θέμα είναι οτι δεν επέστρεψε χθες. Ειχε όλο το καλοκαίρι να έρθει σε φυσικη κατασταση.
Ο Γιαμπουσέλε θα δείξει στην πορεία, με την ομάδα πλήρη, τι ρόλο θα εχει και πόσο επιδραστικός θα είναι. Ειναι ενα (μικρό) ερωτηματικό παντως.
Και ο Φαλ, ποιος ξερει πώς θα επιστρέψει και αν θα είναι σε θεση να προσφέρει.
Πιστεύω στο 5 θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης, ισως απ τους κομμενους του NBA.
Τεσπα μετά τον Γενάρη θα κρίνουμε τον ΠΑΟ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτην τη φαση.
Stoiximan Super Cup Ελλάδας 2026, 2ος ημιτελικός: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (26/9/2026, 21:00)
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για την ιστορία, ο Λεσόρ την έκανε την πατάτα τελικάΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 9:35 amΑυτή τη σφαλιάρα τελικά ποιός την έκανε; Δεν έδειξαν στα ριπλέι. Απαράδεκτη κίνηση. Αφού δεν μπορείς να την πιάνεις στειλτη μακρυά έστω.
https://youtube.com/shorts/V09-BHzoHwg? ... ZUNop-xtq3
Ενιγούει μπράβο στον ΠΑΟΚ και στον Οσμάν. Δε νομίζω να έχουν τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό βέβαια. O Τούρκος θα έχει σκάσει μετά τα 31 λεπτά. Για να δούμε τί θα ετοιμάσει ο Τρινκέρι.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όχι αδερφέ δεν πήγαινε σε σένα ή διαπίστωση. Σε "πράσινους" πηγαινε κυρίως. Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι ό.τι καλύτερο για το εγχώριο μπάσκετ. Εγώ δεν χαλάστηκα καθόλου με την ήττα, και σήμερα θα υποστηρίζω ανοιχτά ΠΑΟΚ, όχι γιατί παίζει ενάντια στον αιώνιο. Ένας τίτλος στην συμπρωτεύουσα, θα ήταν μια νέα αρχη.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω θα εξαρτηθεί απο τον Μπαντιό αυτο. Αν δεν κάνει μπλουμπεριές πιστεύω θα τον νπαντρεψει με τον Ναν. Εχει τα ball handling skills να ανταποκριθεί στον ασσο και δεν είναι κακος (είναι μετριος) σουτερ ώστε να χαλάσει αποστάσεις. Και τρέχει να καλύψει τα ακάλυπτα του Ναν.Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 12:28 pmΔεν το βρισκω και βεβαιο πως Φρανσισκο+Ναν θα παιρνουν μαζι 20+ λεπτα στο παρκε. Πιστευω θα το μοιρασει καπως, Φρανσισκο-Μπαντιο/Γκραντ ή Μπαντιο/Γκραντ-Ναν. Τουλαχιστον στην Ευρωπη γιατι ελλαδα εχει να κανει κ με τι ξενους θα επιλεγει. Αλλα βλεπω ο Ζοτς δινει βαση κυριως στην αμυνα οποτε οι πενταδες του θεωρω θα ειναι ισορροπημενες με αρκετο αμυντικο στοιχειο μεσα κ οχι κατ αναγκη παιζουν οι 5 καλυτεροι μαζι.Pani7.0 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 11:13 amΘα επιστρεψουν και οι τραυματιες και θα τον βρει τον δρομο του ο ΠΑΟ.
Εγώ έχω απορία (το τονιζω απορια και όχι συγκεκαλυμμενη ελπίδα) για το πώς θα ταιριάξουν Ναν και Φρανσίσκο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το περιμενω με ενδιαφέρον.
Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχει κενό είναι στη θεση 5. Ο Λεσορτ δεν είναι (ακόμα;) ο παλιος του εαυτός, τουλάχιστον ως προς τις αντοχές. Και το θέμα είναι οτι δεν επέστρεψε χθες. Ειχε όλο το καλοκαίρι να έρθει σε φυσικη κατασταση.
Ο Γιαμπουσέλε θα δείξει στην πορεία, με την ομάδα πλήρη, τι ρόλο θα εχει και πόσο επιδραστικός θα είναι. Ειναι ενα (μικρό) ερωτηματικό παντως.
Και ο Φαλ, ποιος ξερει πώς θα επιστρέψει και αν θα είναι σε θεση να προσφέρει.
Πιστεύω στο 5 θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης, ισως απ τους κομμενους του NBA.
Τεσπα μετά τον Γενάρη θα κρίνουμε τον ΠΑΟ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτην τη φαση.
Αν όμως αρχίσει τις ομορφιές που εκανε στην πίεση των 4ων 10λεπτων περυσι στους προημιτελικους θα τον φάει το μελιτζανί σκοτάδι
Βέβαια αυτό αφήνει το ερωτηματικό αν θα δουλευτεί διδυμο Φραντζισκο Ναν που θα ειναι Παναγία μου βοηθά μπροστά, αλλα παρομοίως και πίσω...
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το Φρανσίσκο-Ναν πίσω είναι βόηθα Παναγιά αλλά το ίδιο ήταν και το Σλούκας-Ναν που η ομάδα έπαιξε φοβερή άμυνα το 2023-2024 οπότε γίνεται.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 1:09 pmΝομίζω θα εξαρτηθεί απο τον Μπαντιό αυτο. Αν δεν κάνει μπλουμπεριές πιστεύω θα τον νπαντρεψει με τον Ναν. Εχει τα ball handling skills να ανταποκριθεί στον ασσο και δεν είναι κακος (είναι μετριος) σουτερ ώστε να χαλάσει αποστάσεις. Και τρέχει να καλύψει τα ακάλυπτα του Ναν.Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 12:28 pm
Δεν το βρισκω και βεβαιο πως Φρανσισκο+Ναν θα παιρνουν μαζι 20+ λεπτα στο παρκε. Πιστευω θα το μοιρασει καπως, Φρανσισκο-Μπαντιο/Γκραντ ή Μπαντιο/Γκραντ-Ναν. Τουλαχιστον στην Ευρωπη γιατι ελλαδα εχει να κανει κ με τι ξενους θα επιλεγει. Αλλα βλεπω ο Ζοτς δινει βαση κυριως στην αμυνα οποτε οι πενταδες του θεωρω θα ειναι ισορροπημενες με αρκετο αμυντικο στοιχειο μεσα κ οχι κατ αναγκη παιζουν οι 5 καλυτεροι μαζι.
Αν όμως αρχίσει τις ομορφιές που εκανε στην πίεση των 4ων 10λεπτων περυσι στους προημιτελικους θα τον φάει το μελιτζανί σκοτάδι
Βέβαια αυτό αφήνει το ερωτηματικό αν θα δουλευτεί διδυμο Φραντζισκο Ναν που θα ειναι Παναγία μου βοηθά μπροστά, αλλα παρομοίως και πίσω...
Πιστεύω θα προσπαθήσει να το κάνει να δουλέψει, σίγουρα με Μπόνγκα-Ντέιβις στα φόργουορντ και αν είναι σε καλή κατάσταση ο Φαλ ίσως και με αυτόν στη ρακέτα να κάνει τον τερματοφύλακα για όποιον περνάει από τη περιφέρεια
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υποβλήθηκε στις εξετάσεις, που έδειξαν πως ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό.
Ο ημιτελικός του Super Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ άφησε ακόμα ένα πρόβλημα για το «τριφύλλι», που είδε τον Ισπανό άσο να έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.
Ο Χουάντσο μετέβη στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», όπου έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, που έδειξαν πως ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό και ξεκίνησε ήδη θεραπεία, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.
Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο Ισπανός άσος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/9, 21:15) κόντρα στη Βιλερμπάν και «τρέχει» να προλάβει το ματς.
Μάλιστα αν ο Ερνανγκόμεθ δεν αγωνιστεί απέναντι στη γαλλική ομάδα ο Παναθηναϊκός θα μετράει 5 απουσίες κομβικών παικτών όπως οι Κέντρικ Ναν, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Κώστας Σλούκας και Μουσταφά Φαλ!
Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουάντσο παρά τις ενοχλήσεις αγωνίστηκε κανονικά στο υπόλοιπο του ματς με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ζήλο.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι μυς
Ή όπως λένε οι γιαγιάδες, μην ανησυχείς θα το κάνει ύψος.
Μα αυτο ειναι το προβλημα, ισχνο ειναι το παλικαρι λεμε!τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:27 pm9% λιπαρια εχει ρε φιλε ποσο να παει επιτελουςbasilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:26 pmεπισης με αυτα που ειδα...ο γιαμπουσελε πρεπει οπωσδηποτε να χασει κιλα.αυτο το πραγμα δεν ειναι μυς.ειναι απιστευτα αργοκινητος![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο