Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
- PeristeriBCfan
- Reactions: 534
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορει να μην ηταν οτι καλυτερο απο θεμα ποιοτητας, ηταν ομως φοβερη ματσαρα το σημερινο Λαρισα-Κολοσσος. Ο Moody ελατηρια εχει στα ποδια? Λες κι δεν κουραζεται ειναι ο ατιμος.Μακαρι κι οι 2 να παιξουν Ευρωπη του χρονου. Με το σημερινο αποτελεσμα κι την ευκολη επικρατηση του Προμηθεα χθες,μαλλον πεφτει 6η η ΑΕΚ κι μενει εκτος BCL(με τα τοσα μπαν δεν ειναι αυτο το νο1 θεμα αλλα κι παλι...)
1
1

Favorite players: Kobe Bean Bryant
- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα αρχικά, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο μη ελαστικό το BCL στο να παρακάμψει κάποια θέση αν χρειαστείPeristeriBCfan έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 7:49 pmΜπορει να μην ηταν οτι καλυτερο απο θεμα ποιοτητας, ηταν ομως φοβερη ματσαρα το σημερινο Λαρισα-Κολοσσος. Ο Moody ελατηρια εχει στα ποδια? Λες κι δεν κουραζεται ειναι ο ατιμος.Μακαρι κι οι 2 να παιξουν Ευρωπη του χρονου. Με το σημερινο αποτελεσμα κι την ευκολη επικρατηση του Προμηθεα χθες,μαλλον πεφτει 6η η ΑΕΚ κι μενει εκτος BCL(με τα τοσα μπαν δεν ειναι αυτο το νο1 θεμα αλλα κι παλι...)

Πολλά συγχαρητήρια στη Λάρισα για την τετράδα (και στον Κολοσσό για την πορεία στην κανονική περίοδο), παίξανε σίγουρα πάνω από τις δυνάμεις τους και τα μπάτζετ τους. Και ο Τακιανός νομίζω πολύ υποτιμημένος για πολλά χρόνια.
0
- pan24
- Reactions: 2619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το είπε και το έκανε, στο νεο καταστατικό της ΕΟΚ προβλέπεται ότι αν υπάρχει ban όχι μόνο δεν βγαίνουν νέα δελτία, ανακαλούνται και τα υπάρχοντα.
Για να το δουμε να εφαρμόζεται...
Πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα και ας του έλειπε η ποιότητα.
Με βάση την πορεία τους θα ήθελα να είναι και οι 2 στην 4αδα.
https://www.eurohoops.net/el/ellada/134 ... os-omadas/
Για να το δουμε να εφαρμόζεται...
Πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα και ας του έλειπε η ποιότητα.
Με βάση την πορεία τους θα ήθελα να είναι και οι 2 στην 4αδα.
https://www.eurohoops.net/el/ellada/134 ... os-omadas/
1
1

- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα υπάρξει κενή θέση στο BCL κι από Ελλάδα κι μέσω wildcard ελέω απαγόρευσης συμμετοχής των Ρωσικών, βλέπω πρώτο κι καλύτερο το Περιστέρι να θέτει υποψηφιότητα... Κάτι που δεν ξέρω άμα είναι καλό ή κακόbenchwarmer έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 8:27 pmΚαλά, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα αρχικά, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο μη ελαστικό το BCL στο να παρακάμψει κάποια θέση αν χρειαστείPeristeriBCfan έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 7:49 pmΜπορει να μην ηταν οτι καλυτερο απο θεμα ποιοτητας, ηταν ομως φοβερη ματσαρα το σημερινο Λαρισα-Κολοσσος. Ο Moody ελατηρια εχει στα ποδια? Λες κι δεν κουραζεται ειναι ο ατιμος.Μακαρι κι οι 2 να παιξουν Ευρωπη του χρονου. Με το σημερινο αποτελεσμα κι την ευκολη επικρατηση του Προμηθεα χθες,μαλλον πεφτει 6η η ΑΕΚ κι μενει εκτος BCL(με τα τοσα μπαν δεν ειναι αυτο το νο1 θεμα αλλα κι παλι...)![]()
Πολλά συγχαρητήρια στη Λάρισα για την τετράδα (και στον Κολοσσό για την πορεία στην κανονική περίοδο), παίξανε σίγουρα πάνω από τις δυνάμεις τους και τα μπάτζετ τους. Και ο Τακιανός νομίζω πολύ υποτιμημένος για πολλά χρόνια.
Όπως λέει κι ο Pan24,στο ερχόμενο πρωτάθλημα δεν θα δύναται να συμμετέχει ομάδα που έχει BAN,άρα η ΑΕΚ έχει μπόλικη δουλειά να κάνει....
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
-
- Reactions: 2569
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Να το δω και να μην το πιστέψω!PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 8:48 pmΆμα υπάρξει κενή θέση στο BCL κι από Ελλάδα κι μέσω wildcard ελέω απαγόρευσης συμμετοχής των Ρωσικών, βλέπω πρώτο κι καλύτερο το Περιστέρι να θέτει υποψηφιότητα... Κάτι που δεν ξέρω άμα είναι καλό ή κακόbenchwarmer έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 8:27 pm
Καλά, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα αρχικά, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο μη ελαστικό το BCL στο να παρακάμψει κάποια θέση αν χρειαστεί![]()
Όπως λέει κι ο Pan24,στο ερχόμενο πρωτάθλημα δεν θα δύναται να συμμετέχει ομάδα που έχει BAN,άρα η ΑΕΚ έχει μπόλικη δουλειά να κάνει....
1
1

-
- Reactions: 106
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ν. Κόμματος, Β. Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι πολύ συγκινημένος, είναι η μεγαλύτερη μέρα στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ που παρακολουθώ και στηρίζω από τη μεριά μου τόσα χρόνια, η φετινή ομάδα πραγματικά τρύπησε το ταβάνι και από κει που ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό έφτασε μέσα σε λίγους μήνες να διεκδικεί συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος, είναι πραγματικά απίστευτο! Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια μένω πολλά χιλιόμετρα μακριά από Λάρισα, δεν μπορώ να πηγαίνω να παρακολουθώ τους αγώνες, αλλά όντας πολιτογραφημένος Δωδεκανήσιος την Κυριακή βρέθηκα στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο και τα συναισθήματα ήταν εκπληκτικά.
Ένα μπράβο είναι πολύ λίγο για τον κύριο Τακιανό, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και όλο γενικά το σταφ της ομάδας. Είναι ΜΑΓΚΕΣ και μας έκαναν περήφανους.
Ο Κολοσσός επίσης εξαιρετική ομάδα, θεωρώ μάλιστα ότι έπαιξε καλύτερα από μας και στα δύο παιχνίδια, αλλά εμείς φαίνεται να είχαμε περισσότερη δίψα στο τέλος. Εξαιρετικό επίσης το κλίμα στο κλειστό της Ρόδου. Ό,τι καλύτερο σε αυτές τις δύο νοικοκυρεμένες επαρχιακές ομάδες!
Ένα μπράβο είναι πολύ λίγο για τον κύριο Τακιανό, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και όλο γενικά το σταφ της ομάδας. Είναι ΜΑΓΚΕΣ και μας έκαναν περήφανους.
Ο Κολοσσός επίσης εξαιρετική ομάδα, θεωρώ μάλιστα ότι έπαιξε καλύτερα από μας και στα δύο παιχνίδια, αλλά εμείς φαίνεται να είχαμε περισσότερη δίψα στο τέλος. Εξαιρετικό επίσης το κλίμα στο κλειστό της Ρόδου. Ό,τι καλύτερο σε αυτές τις δύο νοικοκυρεμένες επαρχιακές ομάδες!
8
4
3
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο φίλε. Ήθελα κι εγώ να το γράψω πως ο Κολοσσός εμφανίστηκε ως καλύτερη ομάδα, αλλά ε ει άλλη σημασία να το γράφει αντίπαλος. Εύγε.nestoras kommatos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 10:33 pmΕίμαι πολύ συγκινημένος, είναι η μεγαλύτερη μέρα στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ που παρακολουθώ και στηρίζω από τη μεριά μου τόσα χρόνια, η φετινή ομάδα πραγματικά τρύπησε το ταβάνι και από κει που ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό έφτασε μέσα σε λίγους μήνες να διεκδικεί συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος, είναι πραγματικά απίστευτο! Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια μένω πολλά χιλιόμετρα μακριά από Λάρισα, δεν μπορώ να πηγαίνω να παρακολουθώ τους αγώνες, αλλά όντας πολιτογραφημένος Δωδεκανήσιος την Κυριακή βρέθηκα στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο και τα συναισθήματα ήταν εκπληκτικά.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Βλέπω το Προμηθέας-ΑΕΚ, και θα το ξαναπώ, αν και έχει καταντήσει κουραστικό. Πώς γίνεται επαγγελματίες παίκτες να είναι τόσο άστοχοι στις βολές; Είναι ντροπή, και φυσικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στα του αγώνα, απογοητευτικό μπάσκετ, και έχουμε και τον Χατζηγεωργίου να προσπαθεί να μας πείσει ότι βλέπουμε καλό μπάσκετ.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ειπε; Ότι είναι:"α-πι-στευ-το" κάποιο ριμπάουντ;BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 25, 2022 5:48 pmΒλέπω το Προμηθέας-ΑΕΚ, και θα το ξαναπώ, αν και έχει καταντήσει κουραστικό. Πώς γίνεται επαγγελματίες παίκτες να είναι τόσο άστοχοι στις βολές; Είναι ντροπή, και φυσικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στα του αγώνα, απογοητευτικό μπάσκετ, και έχουμε και τον Χατζηγεωργίου να προσπαθεί να μας πείσει ότι βλέπουμε καλό μπάσκετ.
Τελικά το ματς είναι για τα μπάζα ή για το μπαζερ;
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Νομίζω ότι σε κάποια στιγμή είπε "Καθίστε να το δείτε, δεν είναι κακό ματς". Και άλλα θα έχει πει, αλλά δε δίνω πια τόση σημασία.yorgos έγραψε: ↑Τετ Μάιος 25, 2022 6:02 pmΤι ειπε; Ότι είναι:"α-πι-στευ-το" κάποιο ριμπάουντ;BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 25, 2022 5:48 pmΒλέπω το Προμηθέας-ΑΕΚ, και θα το ξαναπώ, αν και έχει καταντήσει κουραστικό. Πώς γίνεται επαγγελματίες παίκτες να είναι τόσο άστοχοι στις βολές; Είναι ντροπή, και φυσικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στα του αγώνα, απογοητευτικό μπάσκετ, και έχουμε και τον Χατζηγεωργίου να προσπαθεί να μας πείσει ότι βλέπουμε καλό μπάσκετ.
Τελικά το ματς είναι για τα μπάζα ή για το μπαζερ;
2
2

- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- taraboura
- Reactions: 263
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήλπιζε ο άνθρωπος ότι όταν θα έσφιγγαν τα πράγματα μπορεί να βλέπαμε κάτι πιο ανταγωνιστικό. Το ίδιο ήλπιζα και εγώ αλλά διαψευστήκαμε οικτρά. Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα ακόμα και σε νοκ άουτ σειρές πλέι οφ πραγματικά απελπίζεσαι.
Διάβασα και ένα άρθρο χθες με στατιστική ανάλυση για το πόσο κακός ποιοτικά ήταν ο αγώνας Προμηθέας-ΑΕΚ, 2 ομάδες που έχουν αξιώσεις για την τρίτη θέση θεωρητικά. Τι να λέμε ρε παιδιά, απελπισία.....
edit Πωπω! 28-61 είναι το σκόρ???
1
1