Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 24, 2022 7:49 pm

Μπραβο ρε Τακιανε μαγκα!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 534
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Μπορει να μην ηταν οτι καλυτερο απο θεμα ποιοτητας, ηταν ομως φοβερη ματσαρα το σημερινο Λαρισα-Κολοσσος. Ο Moody ελατηρια εχει στα ποδια? Λες κι δεν κουραζεται ειναι ο ατιμος.Μακαρι κι οι 2 να παιξουν Ευρωπη του χρονου. Με το σημερινο αποτελεσμα κι την ευκολη επικρατηση του Προμηθεα χθες,μαλλον πεφτει 6η η ΑΕΚ κι μενει εκτος BCL(με τα τοσα μπαν δεν ειναι αυτο το νο1 θεμα αλλα κι παλι...)

1
1 Εικόνα
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Μάιος 24, 2022 8:27 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Μπορει να μην ηταν οτι καλυτερο απο θεμα ποιοτητας, ηταν ομως φοβερη ματσαρα το σημερινο Λαρισα-Κολοσσος. Ο Moody ελατηρια εχει στα ποδια? Λες κι δεν κουραζεται ειναι ο ατιμος.Μακαρι κι οι 2 να παιξουν Ευρωπη του χρονου. Με το σημερινο αποτελεσμα κι την ευκολη επικρατηση του Προμηθεα χθες,μαλλον πεφτει 6η η ΑΕΚ κι μενει εκτος BCL(με τα τοσα μπαν δεν ειναι αυτο το νο1 θεμα αλλα κι παλι...)
Καλά, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα αρχικά, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο μη ελαστικό το BCL στο να παρακάμψει κάποια θέση αν χρειαστεί :wink:

Πολλά συγχαρητήρια στη Λάρισα για την τετράδα (και στον Κολοσσό για την πορεία στην κανονική περίοδο), παίξανε σίγουρα πάνω από τις δυνάμεις τους και τα μπάτζετ τους. Και ο Τακιανός νομίζω πολύ υποτιμημένος για πολλά χρόνια.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2619
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μάιος 24, 2022 8:32 pm

Το είπε και το έκανε, στο νεο καταστατικό της ΕΟΚ προβλέπεται ότι αν υπάρχει ban όχι μόνο δεν βγαίνουν νέα δελτία, ανακαλούνται και τα υπάρχοντα.

Για να το δουμε να εφαρμόζεται...

Πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα και ας του έλειπε η ποιότητα.
Με βάση την πορεία τους θα ήθελα να είναι και οι 2 στην 4αδα.
https://www.eurohoops.net/el/ellada/134 ... os-omadas/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Τρί Μάιος 24, 2022 8:48 pm

benchwarmer έγραψε:
PeristeriBCfan έγραψε:
Καλά, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα αρχικά, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο μη ελαστικό το BCL στο να παρακάμψει κάποια θέση αν χρειαστεί :wink:

Πολλά συγχαρητήρια στη Λάρισα για την τετράδα (και στον Κολοσσό για την πορεία στην κανονική περίοδο), παίξανε σίγουρα πάνω από τις δυνάμεις τους και τα μπάτζετ τους. Και ο Τακιανός νομίζω πολύ υποτιμημένος για πολλά χρόνια.
Άμα υπάρξει κενή θέση στο BCL κι από Ελλάδα κι μέσω wildcard ελέω απαγόρευσης συμμετοχής των Ρωσικών, βλέπω πρώτο κι καλύτερο το Περιστέρι να θέτει υποψηφιότητα... Κάτι που δεν ξέρω άμα είναι καλό ή κακό

Όπως λέει κι ο Pan24,στο ερχόμενο πρωτάθλημα δεν θα δύναται να συμμετέχει ομάδα που έχει BAN,άρα η ΑΕΚ έχει μπόλικη δουλειά να κάνει....

0
BillyPao

champion
Reactions: 2569
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 24, 2022 9:16 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 8:48 pm
benchwarmer έγραψε:

Άμα υπάρξει κενή θέση στο BCL κι από Ελλάδα κι μέσω wildcard ελέω απαγόρευσης συμμετοχής των Ρωσικών, βλέπω πρώτο κι καλύτερο το Περιστέρι να θέτει υποψηφιότητα... Κάτι που δεν ξέρω άμα είναι καλό ή κακό

Όπως λέει κι ο Pan24,στο ερχόμενο πρωτάθλημα δεν θα δύναται να συμμετέχει ομάδα που έχει BAN,άρα η ΑΕΚ έχει μπόλικη δουλειά να κάνει....
Να το δω και να μην το πιστέψω!

1
1 Εικόνα
nestoras kommatos

junior
Reactions: 106
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ν. Κόμματος, Β. Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Larisa

Τρί Μάιος 24, 2022 10:33 pm

Είμαι πολύ συγκινημένος, είναι η μεγαλύτερη μέρα στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ που παρακολουθώ και στηρίζω από τη μεριά μου τόσα χρόνια, η φετινή ομάδα πραγματικά τρύπησε το ταβάνι και από κει που ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό έφτασε μέσα σε λίγους μήνες να διεκδικεί συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος, είναι πραγματικά απίστευτο! Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια μένω πολλά χιλιόμετρα μακριά από Λάρισα, δεν μπορώ να πηγαίνω να παρακολουθώ τους αγώνες, αλλά όντας πολιτογραφημένος Δωδεκανήσιος την Κυριακή βρέθηκα στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο και τα συναισθήματα ήταν εκπληκτικά.

Ένα μπράβο είναι πολύ λίγο για τον κύριο Τακιανό, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και όλο γενικά το σταφ της ομάδας. Είναι ΜΑΓΚΕΣ και μας έκαναν περήφανους.

Ο Κολοσσός επίσης εξαιρετική ομάδα, θεωρώ μάλιστα ότι έπαιξε καλύτερα από μας και στα δύο παιχνίδια, αλλά εμείς φαίνεται να είχαμε περισσότερη δίψα στο τέλος. Εξαιρετικό επίσης το κλίμα στο κλειστό της Ρόδου. Ό,τι καλύτερο σε αυτές τις δύο νοικοκυρεμένες επαρχιακές ομάδες!

8
4 Εικόνα 3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας

Τετ Μάιος 25, 2022 4:11 pm

nestoras kommatos έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 10:33 pm
Είμαι πολύ συγκινημένος, είναι η μεγαλύτερη μέρα στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ που παρακολουθώ και στηρίζω από τη μεριά μου τόσα χρόνια, η φετινή ομάδα πραγματικά τρύπησε το ταβάνι και από κει που ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό έφτασε μέσα σε λίγους μήνες να διεκδικεί συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος, είναι πραγματικά απίστευτο! Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια μένω πολλά χιλιόμετρα μακριά από Λάρισα, δεν μπορώ να πηγαίνω να παρακολουθώ τους αγώνες, αλλά όντας πολιτογραφημένος Δωδεκανήσιος την Κυριακή βρέθηκα στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο και τα συναισθήματα ήταν εκπληκτικά.

Ένα μπράβο είναι πολύ λίγο για τον κύριο Τακιανό, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και όλο γενικά το σταφ της ομάδας. Είναι ΜΑΓΚΕΣ και μας έκαναν περήφανους.

Ο Κολοσσός επίσης εξαιρετική ομάδα, θεωρώ μάλιστα ότι έπαιξε καλύτερα από μας και στα δύο παιχνίδια, αλλά εμείς φαίνεται να είχαμε περισσότερη δίψα στο τέλος. Εξαιρετικό επίσης το κλίμα στο κλειστό της Ρόδου. Ό,τι καλύτερο σε αυτές τις δύο νοικοκυρεμένες επαρχιακές ομάδες!
Μπράβο φίλε. Ήθελα κι εγώ να το γράψω πως ο Κολοσσός εμφανίστηκε ως καλύτερη ομάδα, αλλά ε ει άλλη σημασία να το γράφει αντίπαλος. Εύγε.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
BillyPao

champion

Τετ Μάιος 25, 2022 5:48 pm

Βλέπω το Προμηθέας-ΑΕΚ, και θα το ξαναπώ, αν και έχει καταντήσει κουραστικό. Πώς γίνεται επαγγελματίες παίκτες να είναι τόσο άστοχοι στις βολές; Είναι ντροπή, και φυσικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στα του αγώνα, απογοητευτικό μπάσκετ, και έχουμε και τον Χατζηγεωργίου να προσπαθεί να μας πείσει ότι βλέπουμε καλό μπάσκετ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας

Τετ Μάιος 25, 2022 6:02 pm

BillyPao έγραψε:
Βλέπω το Προμηθέας-ΑΕΚ, και θα το ξαναπώ, αν και έχει καταντήσει κουραστικό. Πώς γίνεται επαγγελματίες παίκτες να είναι τόσο άστοχοι στις βολές; Είναι ντροπή, και φυσικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στα του αγώνα, απογοητευτικό μπάσκετ, και έχουμε και τον Χατζηγεωργίου να προσπαθεί να μας πείσει ότι βλέπουμε καλό μπάσκετ.
Τι ειπε; Ότι είναι:"α-πι-στευ-το" κάποιο ριμπάουντ;
Τελικά το ματς είναι για τα μπάζα ή για το μπαζερ;

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
BillyPao

champion

Τετ Μάιος 25, 2022 6:07 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Μάιος 25, 2022 6:02 pm
BillyPao έγραψε:
Τι ειπε; Ότι είναι:"α-πι-στευ-το" κάποιο ριμπάουντ;
Τελικά το ματς είναι για τα μπάζα ή για το μπαζερ;
Νομίζω ότι σε κάποια στιγμή είπε "Καθίστε να το δείτε, δεν είναι κακό ματς". Και άλλα θα έχει πει, αλλά δε δίνω πια τόση σημασία.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Τετ Μάιος 25, 2022 9:31 pm

Το πάλεψε το Περιστέρι ενάντια στον Ολυμπιακό, παρά το στενό rotation κι το τελικό σκορ το αδικεί, καθώς ήταν κοντά σε ολο το ματς. Επιτέλους έδειξαν λίγο πάθος κι ενέργεια τα παιδιά του ΓΣΠ,κι είδαμε κι μια σύνθετη άμυνα από τον Τόμιτς

0
BillyPao

champion

Παρ Μάιος 27, 2022 8:14 pm

Βλέπω το Περιστέρι-Ολυμπιακός, και πραγματικά έχω πλέον πειστεί ότι έχουμε το λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Θλίψη και απογοήτευση, τίποτα άλλο. Αλήθεια, ο Γιαννόπουλος γιατί δεν παίζει;

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2134

Παρ Μάιος 27, 2022 8:29 pm

BillyPao έγραψε:
Βλέπω το Περιστέρι-Ολυμπιακός, και πραγματικά έχω πλέον πειστεί ότι έχουμε το λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Θλίψη και απογοήτευση, τίποτα άλλο. Αλήθεια, ο Γιαννόπουλος γιατί δεν παίζει;
Καλά και συ τα πλέυ οφ περίμενες να πειστείς;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 263
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Παρ Μάιος 27, 2022 8:32 pm

tarp7 έγραψε:
Παρ Μάιος 27, 2022 8:29 pm
BillyPao έγραψε:
Καλά και συ τα πλέυ οφ περίμενες να πειστείς;
Ήλπιζε ο άνθρωπος ότι όταν θα έσφιγγαν τα πράγματα μπορεί να βλέπαμε κάτι πιο ανταγωνιστικό. Το ίδιο ήλπιζα και εγώ αλλά διαψευστήκαμε οικτρά. Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα ακόμα και σε νοκ άουτ σειρές πλέι οφ πραγματικά απελπίζεσαι.

Διάβασα και ένα άρθρο χθες με στατιστική ανάλυση για το πόσο κακός ποιοτικά ήταν ο αγώνας Προμηθέας-ΑΕΚ, 2 ομάδες που έχουν αξιώσεις για την τρίτη θέση θεωρητικά. Τι να λέμε ρε παιδιά, απελπισία.....

edit Πωπω! 28-61 είναι το σκόρ???

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”