Stoiximan Super Cup Ελλάδας 2026, 2ος ημιτελικός: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (26/9/2026, 21:00)
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ελλείψεις , για να έχει ευκολια επιλογών ο προπονητής. Οι ξένοι όμως πάλι 6 θα είναι. Αν είχε Ναν και Ντέιβις, παλι θα κατέβαινε με 2 γκαρντ και 2 ψηλούς...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:17 pmΕντάξει, για να μη τρελαινόμαστε κιόλας, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και το πήρε ο ΠΑΟΚ γιατί ο Παναθηναϊκός είχε σοβαρές ελλείψεις και είναι ακόμα ανέτοιμη ομάδα.
Άντε να πεις ότι θα υπήρχε σαν έξτρα λυση ο Σλούκας, αν καταφέρει να επανέλθει ολότελα....
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Επιθετικά, στρετσάρει απο το 4 και το 5. Τώρα με τους δυο καλύτερους παίχτες σου τραυματίες δεν είναι τόσο επιδραστικό αυτό. Όταν όμως είναι μέσα και τους δίνει space, θα δούμε πιο κλασικό μπάσκετ ζέλικο. Ακομα και με τόσες απουσίες η μπάλα πήγε προς τα μέσα. Αν έχεις το Χειζ να ποσταρει και 2 εκ των Μπαντιο-Ναν-Σισκο να μπουκαρουν και στα φτερά τουλαχιστον έναν με καλο σποτ 3ποντο, θα φανεί η συμβολή του Γιαμπου.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 12:52 amΕπειδή από ανάλυση δεν έχω ιδέα, έχει καταλάβει κάποιος ποιος θα είναι ο ρόλος του Γιαμπουσέλε; Κυρίως επιθετικά δηλαδή.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιαμπουσέλε αδικείται από το πως είμαστε έχω την εντύπωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και ο ίδιος δε δείχνει να είναι ακόμα πίσω σωματικά.
Ο ρόλος του θεωρώ πως θα είναι είτε στο 5 με NHD δίπλα του όπου ο NHD θα παίζει στο ποστ και θα δημιουργεί από εκεί είτε ως παρτενέρ του Λεσόρ να ανοίγει το γήπεδο στη λογική ότι με Φρανσίσκο-Ναν στη περιφέρεια και Γιαμπου στο φτερό θα υπάρχει τεράστιοι χώροι για τον Λεσόρ.
Τώρα το όλο σύστημα βραχυκυκλώνει.
Κάτι τέτοιο και με τον Μπόνγκα όπου κανονικά ο ρόλος του θα είναι να παίζει άμυνα, να μοιράζει μπάλα σωστά και να βαράει κάνα ελεύθερο σουτ ή να μπαίνει μέσα αν βρει ανοιχτό διάδρομο. Τώρα προσπαθεί να κάνει περισσότερα από όσα χρειάζεται και του αναλογούν.
Οπότε ψυχραιμία. Και ο Ολυμπιακός που δεν είναι νέα ομάδα, αν είχε εκτός Μοντέρο-Βεζένκοφ παρόμοια εικόνα θα είχε.
Ωστόσο για τον Γιαμπουσέλε, δε ξέρω γιατί να περιμένει κάποιος ότι θα έχει μέσο όρο 15-20 πόντους.
10,8 πόντους μέσο όρο καριέρας έχει, στη Ρεάλ τις δυο τελευταίες χρονιές του είχε 9,7 και 10,5 σε περίπου 24 λεπτά και τις δυο χρονιές οπότε στατιστικά κάπου γύρω στους 10-12 πόντους πρέπει να τον περιμένουμε.
Ο ρόλος του θεωρώ πως θα είναι είτε στο 5 με NHD δίπλα του όπου ο NHD θα παίζει στο ποστ και θα δημιουργεί από εκεί είτε ως παρτενέρ του Λεσόρ να ανοίγει το γήπεδο στη λογική ότι με Φρανσίσκο-Ναν στη περιφέρεια και Γιαμπου στο φτερό θα υπάρχει τεράστιοι χώροι για τον Λεσόρ.
Τώρα το όλο σύστημα βραχυκυκλώνει.
Κάτι τέτοιο και με τον Μπόνγκα όπου κανονικά ο ρόλος του θα είναι να παίζει άμυνα, να μοιράζει μπάλα σωστά και να βαράει κάνα ελεύθερο σουτ ή να μπαίνει μέσα αν βρει ανοιχτό διάδρομο. Τώρα προσπαθεί να κάνει περισσότερα από όσα χρειάζεται και του αναλογούν.
Οπότε ψυχραιμία. Και ο Ολυμπιακός που δεν είναι νέα ομάδα, αν είχε εκτός Μοντέρο-Βεζένκοφ παρόμοια εικόνα θα είχε.
Ωστόσο για τον Γιαμπουσέλε, δε ξέρω γιατί να περιμένει κάποιος ότι θα έχει μέσο όρο 15-20 πόντους.
10,8 πόντους μέσο όρο καριέρας έχει, στη Ρεάλ τις δυο τελευταίες χρονιές του είχε 9,7 και 10,5 σε περίπου 24 λεπτά και τις δυο χρονιές οπότε στατιστικά κάπου γύρω στους 10-12 πόντους πρέπει να τον περιμένουμε.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και κάπως έτσι ο άχαρος θεσμός του σούπερ καπ απέκτησε ενδιαφέρον.
Κ τελικά άκουσα τον σχολιαστή να λέει πως έδωσε το πινακάκι στο βοηθό του να σχεδιάσει την επίθεση
Οκ δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω. Αν και συνηθίζεται, μου κακοφάνηκε τη δεδομένη στιγμή.
Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν έχει πιάσει ρυθμό ώστε να μπορεί να αντέξει διαβολοβδομάδες. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς το ~50% ευστοχία στις 36 (!) βολές αμέσως μετά το 95% με την Παρί.
Οπότε δε θα με ξαφνιάσει μια γκέλα την επόμενη εβδομάδα.
Η πρώτη απορία μου στο ταιμ αουτ ήταν αν ο Ομπράντοβιτς θα δώσει οδηγία για φαουλ ώστε να έχει την τελευταία επίθεση δική του. Ήταν κάτι που το συνήθιζε κατά την πρώτη περίοδο στον Παναθηναϊκό.
Κ τελικά άκουσα τον σχολιαστή να λέει πως έδωσε το πινακάκι στο βοηθό του να σχεδιάσει την επίθεση
Οκ δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω. Αν και συνηθίζεται, μου κακοφάνηκε τη δεδομένη στιγμή.
Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν έχει πιάσει ρυθμό ώστε να μπορεί να αντέξει διαβολοβδομάδες. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς το ~50% ευστοχία στις 36 (!) βολές αμέσως μετά το 95% με την Παρί.
Οπότε δε θα με ξαφνιάσει μια γκέλα την επόμενη εβδομάδα.
Αυτή τη σφαλιάρα τελικά ποιός την έκανε; Δεν έδειξαν στα ριπλέι. Απαράδεκτη κίνηση. Αφού δεν μπορείς να την πιάνεις στειλτη μακρυά έστω.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
Seven star

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Πάτρικ Μπερκ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το ότι γυρνάμε και πλέον νοσταλγούμε τον Οσμάν είναι απίστευτο, ένας κατά τα άλλα μονοδιάστατος παίκτης μόνο με μπούκες χωρίς άμυνα χωρίς τίποτα άλλο , τον είδαμε και πέρυσι και προπερσι, μια χαρά ταμάμ κολάει στον ΠΑΟΚ που θα παίζει 35+ λεπτά και θα τρέχει σαν κατσίκι πάνω κάτω.
Κατά τα άλλα μια ήττα από τον ΠΑΟΚ θα κάνει περισσότερο καλό από μια ήττα από τον ΟΣΦΠ διότι αυτή την περίοδο δεν κοντραρεται θα βάλω μέσα και τις ελείψεις διότι ναι μεν με έξι ξενους θα παίζεις , αλλά αν προσθέσεις τον Σλούκας το διαβατήριο του φαλ και ναν Χέιζ αντι χουαντσο μπονγκα δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα.
Κατά τα άλλα μια ήττα από τον ΠΑΟΚ θα κάνει περισσότερο καλό από μια ήττα από τον ΟΣΦΠ διότι αυτή την περίοδο δεν κοντραρεται θα βάλω μέσα και τις ελείψεις διότι ναι μεν με έξι ξενους θα παίζεις , αλλά αν προσθέσεις τον Σλούκας το διαβατήριο του φαλ και ναν Χέιζ αντι χουαντσο μπονγκα δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα.
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα επιστρεψουν και οι τραυματιες και θα τον βρει τον δρομο του ο ΠΑΟ.
Εγώ έχω απορία (το τονιζω απορια και όχι συγκεκαλυμμενη ελπίδα) για το πώς θα ταιριάξουν Ναν και Φρανσίσκο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το περιμενω με ενδιαφέρον.
Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχει κενό είναι στη θεση 5. Ο Λεσορτ δεν είναι (ακόμα;) ο παλιος του εαυτός, τουλάχιστον ως προς τις αντοχές. Και το θέμα είναι οτι δεν επέστρεψε χθες. Ειχε όλο το καλοκαίρι να έρθει σε φυσικη κατασταση.
Ο Γιαμπουσέλε θα δείξει στην πορεία, με την ομάδα πλήρη, τι ρόλο θα εχει και πόσο επιδραστικός θα είναι. Ειναι ενα (μικρό) ερωτηματικό παντως.
Και ο Φαλ, ποιος ξερει πώς θα επιστρέψει και αν θα είναι σε θεση να προσφέρει.
Πιστεύω στο 5 θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης, ισως απ τους κομμενους του NBA.
Τεσπα μετά τον Γενάρη θα κρίνουμε τον ΠΑΟ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτην τη φαση.
Εγώ έχω απορία (το τονιζω απορια και όχι συγκεκαλυμμενη ελπίδα) για το πώς θα ταιριάξουν Ναν και Φρανσίσκο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το περιμενω με ενδιαφέρον.
Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχει κενό είναι στη θεση 5. Ο Λεσορτ δεν είναι (ακόμα;) ο παλιος του εαυτός, τουλάχιστον ως προς τις αντοχές. Και το θέμα είναι οτι δεν επέστρεψε χθες. Ειχε όλο το καλοκαίρι να έρθει σε φυσικη κατασταση.
Ο Γιαμπουσέλε θα δείξει στην πορεία, με την ομάδα πλήρη, τι ρόλο θα εχει και πόσο επιδραστικός θα είναι. Ειναι ενα (μικρό) ερωτηματικό παντως.
Και ο Φαλ, ποιος ξερει πώς θα επιστρέψει και αν θα είναι σε θεση να προσφέρει.
Πιστεύω στο 5 θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης, ισως απ τους κομμενους του NBA.
Τεσπα μετά τον Γενάρη θα κρίνουμε τον ΠΑΟ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτην τη φαση.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ μεγαλη νικη του Παοκ.
Το ματς χαθηκε την περασμενη βδομαδα. Ο Ζοτς αποφασισε να αφησει εξω τον Γκραντ για να κερδισει την μαχη των ριμπαουντ οπως και ο Τρινκιερι αφησε εξω ομορουγι για Ταιρι κανοντας κινηση ματ.
Ο Γιαμπουσελε θελει πολυ δουλεια για να επανελθει στα επιπεδα προ διετιας . Εχει βαρυνει πολυ για τεσσερα και υστερει πολυ απεναντι σε ψηλα και/η αθλητικα πενταρια.
Η επανοδος του Ντειβις θα τον βοηθησει αρκετα. Αλλα πρεπει να δουλεψει την αθλητικοτητα του.
Ο Λεσορ παταει καλυτερα απο περυσι αλλα δεν προκειται μαλλον νομιζω ποτε να ξανα να δουμ πς τον κυριαρχικο ψηλο της διετιας 2022-24. Ο Αλεξαντερ που τον συζητουσαμε για 2ο-3o ψηλο εδω και δυο χρονια στον Ολυμπιακο και μας βρωμαγε τον εκανε γιογιο χθες.
Η επανοδος Σλουκας και Χειζ Ντειβις θα βαλουν τον Παο στον ισιο δρομο και ο Ναν μπορει ν του δωσει το μπουσταρισμα για εκτοξευση αλλα στους ψηλους με την πρωτη καλη ευκαιρια πρεπει να κανει ολ ιν πιστευω ο Παο
Το ματς χαθηκε την περασμενη βδομαδα. Ο Ζοτς αποφασισε να αφησει εξω τον Γκραντ για να κερδισει την μαχη των ριμπαουντ οπως και ο Τρινκιερι αφησε εξω ομορουγι για Ταιρι κανοντας κινηση ματ.
Ο Γιαμπουσελε θελει πολυ δουλεια για να επανελθει στα επιπεδα προ διετιας . Εχει βαρυνει πολυ για τεσσερα και υστερει πολυ απεναντι σε ψηλα και/η αθλητικα πενταρια.
Η επανοδος του Ντειβις θα τον βοηθησει αρκετα. Αλλα πρεπει να δουλεψει την αθλητικοτητα του.
Ο Λεσορ παταει καλυτερα απο περυσι αλλα δεν προκειται μαλλον νομιζω ποτε να ξανα να δουμ πς τον κυριαρχικο ψηλο της διετιας 2022-24. Ο Αλεξαντερ που τον συζητουσαμε για 2ο-3o ψηλο εδω και δυο χρονια στον Ολυμπιακο και μας βρωμαγε τον εκανε γιογιο χθες.
Η επανοδος Σλουκας και Χειζ Ντειβις θα βαλουν τον Παο στον ισιο δρομο και ο Ναν μπορει ν του δωσει το μπουσταρισμα για εκτοξευση αλλα στους ψηλους με την πρωτη καλη ευκαιρια πρεπει να κανει ολ ιν πιστευω ο Παο
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο