Stoiximan Super Cup Ελλάδας 2026, 2ος ημιτελικός: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (26/9/2026, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Σεπ 27, 2026 9:05 am

Takaros έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 6:51 am
Έχω μια μεγάλη απορία!!!!πώς ο Γιαννακόπουλος άφησε τον Οσμάν να φύγει και κράτησε τον πουθενά Χουαντσο?Όλο αγκαλίτσες και φιλάκια ήταν και από μπάσκετ τίποτα!!!
Οχι ο Γιαννακόπουλος, πήραμε και προπονητή για αυτή την δουλειά, αν το πήρες χαμπάρι, τακαρε :hoho:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 27, 2026 9:08 am

Καρβουνιάρης έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:17 pm
Εντάξει, για να μη τρελαινόμαστε κιόλας, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και το πήρε ο ΠΑΟΚ γιατί ο Παναθηναϊκός είχε σοβαρές ελλείψεις και είναι ακόμα ανέτοιμη ομάδα.
Ελλείψεις , για να έχει ευκολια επιλογών ο προπονητής. Οι ξένοι όμως πάλι 6 θα είναι. Αν είχε Ναν και Ντέιβις, παλι θα κατέβαινε με 2 γκαρντ και 2 ψηλούς...
Άντε να πεις ότι θα υπήρχε σαν έξτρα λυση ο Σλούκας, αν καταφέρει να επανέλθει ολότελα....

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 27, 2026 9:10 am

TonyTonyChopper έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 12:52 am
Επειδή από ανάλυση δεν έχω ιδέα, έχει καταλάβει κάποιος ποιος θα είναι ο ρόλος του Γιαμπουσέλε; Κυρίως επιθετικά δηλαδή.
Επιθετικά, στρετσάρει απο το 4 και το 5. Τώρα με τους δυο καλύτερους παίχτες σου τραυματίες δεν είναι τόσο επιδραστικό αυτό. Όταν όμως είναι μέσα και τους δίνει space, θα δούμε πιο κλασικό μπάσκετ ζέλικο. Ακομα και με τόσες απουσίες η μπάλα πήγε προς τα μέσα. Αν έχεις το Χειζ να ποσταρει και 2 εκ των Μπαντιο-Ναν-Σισκο να μπουκαρουν και στα φτερά τουλαχιστον έναν με καλο σποτ 3ποντο, θα φανεί η συμβολή του Γιαμπου.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Κυρ Σεπ 27, 2026 9:19 am

τουλουμπα έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:56 pm
shaq7 έγραψε: ↑
Σάβ Σεπ 26, 2026 11:54 pm

το 9% του γιαμπου οποτε το διαβαζω σκαω στα γελια :roofl:
κακως
το εχει επαληθευσει ο λαλαξ και οι γιατροι :welcome:

Εικόνα
Βρε εσυ δεν τους πλασάρεις σαν γκουρού και θέσφατο όταν διαδίδουν φήμες κατά του Ολυμπιακού; Τώρα που είναι χαλαρό θεματακι του Παναθηναϊκου, κοροϊδεύεις;

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 27, 2026 9:25 am

Takaros έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 6:51 am
Έχω μια μεγάλη απορία!!!!πώς ο Γιαννακόπουλος άφησε τον Οσμάν να φύγει και κράτησε τον πουθενά Χουαντσο?Όλο αγκαλίτσες και φιλάκια ήταν και από μπάσκετ τίποτα!!!
Ο χουαντσο είναι ο καλύτερος ριμπάουντερ του Παναθηναϊκού και παίζει στο 4-5 ο Οσμάν είναι καθαρό τριάρι, εκεί παίζει ο Ντέιβις.
Ο Παναθηναϊκός είναι από τα φαβορί για την Ευρωλίγκα δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό.Αλλα το χθεσινό παιχνίδι σχολιάζουμε

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Σεπ 27, 2026 9:28 am

Ο Γιαμπουσέλε αδικείται από το πως είμαστε έχω την εντύπωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και ο ίδιος δε δείχνει να είναι ακόμα πίσω σωματικά.

Ο ρόλος του θεωρώ πως θα είναι είτε στο 5 με NHD δίπλα του όπου ο NHD θα παίζει στο ποστ και θα δημιουργεί από εκεί είτε ως παρτενέρ του Λεσόρ να ανοίγει το γήπεδο στη λογική ότι με Φρανσίσκο-Ναν στη περιφέρεια και Γιαμπου στο φτερό θα υπάρχει τεράστιοι χώροι για τον Λεσόρ.

Τώρα το όλο σύστημα βραχυκυκλώνει.
Κάτι τέτοιο και με τον Μπόνγκα όπου κανονικά ο ρόλος του θα είναι να παίζει άμυνα, να μοιράζει μπάλα σωστά και να βαράει κάνα ελεύθερο σουτ ή να μπαίνει μέσα αν βρει ανοιχτό διάδρομο. Τώρα προσπαθεί να κάνει περισσότερα από όσα χρειάζεται και του αναλογούν.

Οπότε ψυχραιμία. Και ο Ολυμπιακός που δεν είναι νέα ομάδα, αν είχε εκτός Μοντέρο-Βεζένκοφ παρόμοια εικόνα θα είχε.

Ωστόσο για τον Γιαμπουσέλε, δε ξέρω γιατί να περιμένει κάποιος ότι θα έχει μέσο όρο 15-20 πόντους.
10,8 πόντους μέσο όρο καριέρας έχει, στη Ρεάλ τις δυο τελευταίες χρονιές του είχε 9,7 και 10,5 σε περίπου 24 λεπτά και τις δυο χρονιές οπότε στατιστικά κάπου γύρω στους 10-12 πόντους πρέπει να τον περιμένουμε.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Σεπ 27, 2026 9:30 am

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:02 am
προσαγωγο και ο χουαντσο

σε καθε παιχνιδι και ενα παλουκαρι κλαταρει
ειπε ο λαλαξ οτι ηταν πολυ σκληρη η προετοιμασια του μεγαλου
Μάθαμε τελικά τι εχει; Θα λείψει την εβδομάδα που έρχεται; Σε συνδυασμό με απουσίες Ντέιβις,Φαλ θα χρειαστεί βοήθειες από Μαντζουκα, Μητογλου.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Κυρ Σεπ 27, 2026 9:35 am

Και κάπως έτσι ο άχαρος θεσμός του σούπερ καπ απέκτησε ενδιαφέρον.
TuTiS έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 1:42 am
2 παρατηρήσεις. Πρώτον, θεωρώ ότι στο τέλος έγινε κακό κοουτσάρισμα από τον Ζέλικο. Έπρεπε να σημαδέψουν ξεκάθαρα τον Καλάθη στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ και να του κάνουν φάουλ αφού έχει χειρότερα ποσοστά και από τα τρίποντα
Η πρώτη απορία μου στο ταιμ αουτ ήταν αν ο Ομπράντοβιτς θα δώσει οδηγία για φαουλ ώστε να έχει την τελευταία επίθεση δική του. Ήταν κάτι που το συνήθιζε κατά την πρώτη περίοδο στον Παναθηναϊκό.

Κ τελικά άκουσα τον σχολιαστή να λέει πως έδωσε το πινακάκι στο βοηθό του να σχεδιάσει την επίθεση :o

Οκ δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω. Αν και συνηθίζεται, μου κακοφάνηκε τη δεδομένη στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν έχει πιάσει ρυθμό ώστε να μπορεί να αντέξει διαβολοβδομάδες. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς το ~50% ευστοχία στις 36 (!) βολές αμέσως μετά το 95% με την Παρί.

Οπότε δε θα με ξαφνιάσει μια γκέλα την επόμενη εβδομάδα.

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:13 am

εγω νομιζω οτι ηταν οκ αλλα βασικη προϋπόθεση ειναι τα σεντερ σου να μην σφαλιαριζουν την μπαλα οπως ο γεωργιτσης την λασκαρη οταν τον εβαλε να κοψει το μουστακι αλλα να την μαζευουν
Αυτή τη σφαλιάρα τελικά ποιός την έκανε; Δεν έδειξαν στα ριπλέι. Απαράδεκτη κίνηση. Αφού δεν μπορείς να την πιάνεις στειλτη μακρυά έστω.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 27, 2026 10:09 am

Βασικα το να ψάχνουμε αιτίες της ήττας είναι κατά κάποιον τρόπο και λίγο «ασέβεια» στην αξία της νίκης του ΠΑΟΚ. Ο οποίος έπαιξε ψυχωμένα για 40 λεπτά, έδειξε ποσό πολύ το ήθελε και το πήρε, όντας η καλύτερη ομάδα χθες στο γήπεδο.

Seven star

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Πάτρικ Μπερκ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 27, 2026 10:35 am

Το ότι γυρνάμε και πλέον νοσταλγούμε τον Οσμάν είναι απίστευτο, ένας κατά τα άλλα μονοδιάστατος παίκτης μόνο με μπούκες χωρίς άμυνα χωρίς τίποτα άλλο , τον είδαμε και πέρυσι και προπερσι, μια χαρά ταμάμ κολάει στον ΠΑΟΚ που θα παίζει 35+ λεπτά και θα τρέχει σαν κατσίκι πάνω κάτω.

Κατά τα άλλα μια ήττα από τον ΠΑΟΚ θα κάνει περισσότερο καλό από μια ήττα από τον ΟΣΦΠ διότι αυτή την περίοδο δεν κοντραρεται θα βάλω μέσα και τις ελείψεις διότι ναι μεν με έξι ξενους θα παίζεις , αλλά αν προσθέσεις τον Σλούκας το διαβατήριο του φαλ και ναν Χέιζ αντι χουαντσο μπονγκα δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα.

Pani7.0

senior
Reactions:

Κυρ Σεπ 27, 2026 11:13 am

Θα επιστρεψουν και οι τραυματιες και θα τον βρει τον δρομο του ο ΠΑΟ.

Εγώ έχω απορία (το τονιζω απορια και όχι συγκεκαλυμμενη ελπίδα) για το πώς θα ταιριάξουν Ναν και Φρανσίσκο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Το περιμενω με ενδιαφέρον.

Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχει κενό είναι στη θεση 5. Ο Λεσορτ δεν είναι (ακόμα;) ο παλιος του εαυτός, τουλάχιστον ως προς τις αντοχές. Και το θέμα είναι οτι δεν επέστρεψε χθες. Ειχε όλο το καλοκαίρι να έρθει σε φυσικη κατασταση.
Ο Γιαμπουσέλε θα δείξει στην πορεία, με την ομάδα πλήρη, τι ρόλο θα εχει και πόσο επιδραστικός θα είναι. Ειναι ενα (μικρό) ερωτηματικό παντως.
Και ο Φαλ, ποιος ξερει πώς θα επιστρέψει και αν θα είναι σε θεση να προσφέρει.

Πιστεύω στο 5 θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης, ισως απ τους κομμενους του NBA.

Τεσπα μετά τον Γενάρη θα κρίνουμε τον ΠΑΟ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτην τη φαση.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Σεπ 27, 2026 11:29 am

kein έγραψε: ↑
Κυρ Σεπ 27, 2026 10:09 am
Βασικα το να ψάχνουμε αιτίες της ήττας είναι κατά κάποιον τρόπο και λίγο «ασέβεια» στην αξία της νίκης του ΠΑΟΚ. Ο οποίος έπαιξε ψυχωμένα για 40 λεπτά, έδειξε ποσό πολύ το ήθελε και το πήρε, όντας η καλύτερη ομάδα χθες στο γήπεδο.
Προς θεού, την άξιζε ο ΠΑΟΚ 1000% την νίκη. Απλά μου ξένισε το play από τον Ζέλικο στην τελευταία φάση αφού το σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να φάουλ στον «τουβλαδόρο» στις βολές της αντίπαλης ομάδας όπως επισήμανε και ο @Ευγενές αέριο .

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 27, 2026 11:43 am

Πολυ μεγαλη νικη του Παοκ.

Το ματς χαθηκε την περασμενη βδομαδα. Ο Ζοτς αποφασισε να αφησει εξω τον Γκραντ για να κερδισει την μαχη των ριμπαουντ οπως και ο Τρινκιερι αφησε εξω ομορουγι για Ταιρι κανοντας κινηση ματ.

Ο Γιαμπουσελε θελει πολυ δουλεια για να επανελθει στα επιπεδα προ διετιας . Εχει βαρυνει πολυ για τεσσερα και υστερει πολυ απεναντι σε ψηλα και/η αθλητικα πενταρια.
Η επανοδος του Ντειβις θα τον βοηθησει αρκετα. Αλλα πρεπει να δουλεψει την αθλητικοτητα του.

Ο Λεσορ παταει καλυτερα απο περυσι αλλα δεν προκειται μαλλον νομιζω ποτε να ξανα να δουμ πς τον κυριαρχικο ψηλο της διετιας 2022-24. Ο Αλεξαντερ που τον συζητουσαμε για 2ο-3o ψηλο εδω και δυο χρονια στον Ολυμπιακο και μας βρωμαγε τον εκανε γιογιο χθες.

Η επανοδος Σλουκας και Χειζ Ντειβις θα βαλουν τον Παο στον ισιο δρομο και ο Ναν μπορει ν του δωσει το μπουσταρισμα για εκτοξευση αλλα στους ψηλους με την πρωτη καλη ευκαιρια πρεπει να κανει ολ ιν πιστευω ο Παο

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Mood:

Κυρ Σεπ 27, 2026 11:46 am

Αυτο που θα μπορουσε να προσαψει καποιος χθες στον προπονητη ειναι γιατι δεν εβαλε τον μπονγκα μεσα για μια αμυνα. Νομιζω 4 φαουλ ειχε.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
RedEmperor

euroleague
Reactions:

Κυρ Σεπ 27, 2026 12:10 pm

Άλλο ψηλό δεν θα πάρει ο παο αν ο Φαλ μπορεί να παίξει 10 λεπτά. Δεν του δώσε σχεδόν 2 μύρια για να κάθεται. Ο Λεσορτ θέλει να παίζει 25 λεπτά. Μόνο αν βγεί κάποιος off με σοβαρό τραυματισμό θα κινηθεί για ψηλό

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”