Ολοσωστος! Συμφωνώ 100% σε όλα…γενικά οι προτάσεις του Παναθηναϊκού δεν ήταν κακές, το αντίθετο, αλλά το timing είναι εντελώς λάθος…αυτές τις προτάσεις όπως είπες τις κάνεις πριν κλείσεις το τουρνουά και όχι μετά…έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές και έτσι δεν αφήνεις σε κανέναν περιθώριο να πει κάτι…τώρα όπως έγινε βγαίνει προς τα έξω ότι κάνω ότι θέλω όπως το θέλω και αν σας αρέσει…pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:44 pmΕκεί πάλι θα φωνάζαμε γιατί 30 είναι η πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα με την Μπάγερν.
Το πρόβλημα είναι ότι εκεί που μπήκε το Π.Γιαννακόπουλος δεν αφήνει καμία ημερομηνία ελεύθερη στον ΕΣΑΚΕ σε συνδυασμό με την έναρξη της Ευρωλίγκας(30/9) και την λήξη του Ευρωμπάσκετ(14/9).
Αν γινόταν 15-16/9 δεν θα μπορούσαμε γιατί θα έπρεπε 18/9 να είμαστε στην Αυστραλία.
26-27/9 που το έβαλαν λέμε δεν προλαβαίνουμε να έχουμε γυρίσει.
Ε από εκεί και πέρα η μόνη λύση είναι πλήρης αλλαγή format και ημερομηνιών αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν θα γινόταν αποκλειστικά και μόνο για να βολέψουν ένα φιλικό τουρνουά που διοργανώνει μια από τις ομάδες.
Η μόνη λύση θα ήταν αν το Π.Γιαννακόπουλος τελείωνε 20/9 δηλαδή ξεκίναγε 15/9 ή 16/9(έτσι κι αλλιώς και στις τωρινές ημερομηνίες όσοι προχωρήσουν μακριά στο ευρωμπάσκετ δεν θα παίξουν, θα έχουν άδεια τότε) ώστε να έχουμε γυρίσει και να μπορούμε να παίξουμε 26-27/9 ή άντε να πήγαινε και το σουπερ καπ μια μέρα μετά δηλαδή 27-28/9.
Αλλά όταν διοργανώθηκε το Π.Γιαννακόπουλος είτε κανένας δεν σκέφτηκε να αφήσει ημερομηνίες ελεύθερες για το super cup είτε το είδαν ότι δεν βγαίνει αλλά δεν τους ένοιαξε.
Πολλά μπορούν να γίνουν και η πρόταση που κάναμε δεν ήταν κακή αλλά αυτά γίνονται πριν οχι κατόπιν εορτής.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:35 pm
Στις άλλες χώρες μια χαρά γίνεται το σουπερ καπ αφού ξεκινήσει η σεζόν, όπως και στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο. Τι πειράζει να γίνει αφού ξεκινήσει η γιουρολιγκ? Αντιθέτως ένα pre-season τουρνουά της γιουρολιγκ δεν μπορεί να γίνει αφού ξεκινήσει η σεζόν, λολ. Τεσπα θα πληρώσουμε τα 20 χιλιάρικα και τέλος, εγώ το προτιμώ που δεν συμμετέχουμε, μακάρι να φύγουμε κι απτο πρωτάθλημα.
Είναι διαφορετικό να πας να πεις "παιδιά σκεφτόμαστε να κάνουμε αυτό τότε, ας συζητήσουμε πως μπορεί να χωρέσει και το σουπερ καπ" και διαφορετικά να πας ενω έχεις κανονίσει και να πεις "αλλάξτε το φορμάτ και τις ημερομηνίες της διοργάνωσης αλλιώς δεν κατεβαίνω έχω φιλικά στην Αυστραλία".
Super Cup Ελλάδας
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Εγώ δεν θέλω ούτε απεριόριστους ξένους (σε καμία περίπτωση), ούτε να μην παίζουν οι παίχτες στην εθνική, ίσα ίσα το καταδικάζω πάντα και δήλωσα κι ολας πως προτιμώ την επιστολή των παιχτών του παο παρά την απειλή για αποχή των παιχτών του οσφπ προ 5ετιας. Από το πρωτάθλημα δεν θέλω να φύγει η ομάδα επειδή συμφέρει καλύτερα ένα άλλο, αλλά επειδή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει κάποια προβλήματα που δεν επιτρέπεται να αναφέρω αλλά εν ολίγοις νιώθω πως αδικείται η ομάδα μου.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:42 pmΑπορώ πάντως με κίνδυνο να κάνω ...flame post, θέλουμε απεριόριστους ξένους, να φύγουμε από στην Ελλάδα, να μην παίζουν οι παίκτες στην Εθνική. Υπάρχει κάποιος λόγος να υποστηρίζουμε Ολυμπιακό η Παναθηναϊκό και όχι π.χ Ρεάλ;
Το όλο θέμα είναι ότι ο ΕΣΑΚΕ είναι μια ένωση μελών, τι σόι ένωση είναι αυτή που κάθε μέλος κοιτάει μόνο το συμφέρον του; να καταργήσουμε και την κεντρική διαχείριση αν είναι.
Από εκεί και πέρα το σουπερ καπ μου φαίνεται εντελώς αδιάφορος θεσμός και αν έλεγε ο παο πως δεν συμμετέχουμε ακόμα και το τουρνουά στην Αυστραλία να μην υπήρχε, πάλι δεν θα είχα θέμα. Τέλος, ξαναλέω πως η πρόταση του παο για το σουπερ καπ μου φαίνεται πολύ καλή και πως αναβαθμίζει το θεσμό + ότι είναι επικερδής για όλους. Δεν συμφωνούν οι άλλες πλευρές, κανένα πρόβλημα, αποχωρούμε, πληρώνουμε το πρόστιμο και τελειώνει η υπόθεση. Καλά κάνουν στον παο και ιεραρχών το τουρνουά στην Αυστραλία από το σούπερ καπ.
ΥΓ. Όχι ότι η ΚΑΕ ΠΑΟ είναι άμοιρη ευθυνών για τη παντελή απουσία συνεννόησης στην Α1, αλλά όταν βλέπεις πως οι απέναντι μπλοκάρουν το Φαιναλ 4 στην Αθήνα γιατί να νοιαστεις κι εσύ για το σουπερ καπ? Εγώ τις υπόλοιπες ομάδες λυπάμαι, όχι τους αιώνιους.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:44 pmΓενικά πολύ πιο ενδιαφέρον το τουρνουά από το Σούπερ Καπ. Από όλες τις κατσαπλιές του ΔΠΓ νομίζω το να μην κατέβουμε στο Σούπερ Καπ γιατί θέλει να κάνει σοβαρό τουρνουά στην Αυστραλία είναι πολύ δεκτό.
Τα οφέλη από το τουρνουά στην Αυστραλία: Διεθνές τουρνουά, εμπορικά οφέλη. Οι χορηγοί και το brand της ομάδας έχουν μεγαλύτερη έκθεση σε σχέση με ένα εγχώριο event που δεν παρακολουθεί σχεδόν κανείς. Λεφτά να πάει η ομάδα στην Κίνα, Έλληνες στην Αυστραλία μπορούν να δουν από κοντά ομάδες Ευρωλίγκας κλπ κλπ
Τα οφέλη από του Σούπερ Καπ: κάτι μούφα bragging rights και τέλος.
Είναι εύκολη η απόφαση νομίζω.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ρε συ οι ΚΑΕ είναι ιδιωτικές εταιρείες με στόχο το κέρδος, δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης στο δίλημμα σούπερ καπ ή τουρνουά στην Αυστραλία. Από τη στιγμή που το πρόγραμμα επιτρέπει τη συμμετοχή μόνο σε ένα από τα δύο, η επιλογή για τον Παο είναι απλούστατη. Από εκεί και πέρα κάναμε μια αντιπρόταση μπας και... δεν σας άρεσε και τελειώνει εκεί η ιστορία, δεν σας είπε κανείς να το δεχθείτε με το ζόρι, ούτε σας απειλησαμε.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:50 pmΟλοσωστος! Συμφωνώ 100% σε όλα…γενικά οι προτάσεις του Παναθηναϊκού δεν ήταν κακές, το αντίθετο, αλλά το timing είναι εντελώς λάθος…αυτές τις προτάσεις όπως είπες τις κάνεις πριν κλείσεις το τουρνουά και όχι μετά…έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές και έτσι δεν αφήνεις σε κανέναν περιθώριο να πει κάτι…τώρα όπως έγινε βγαίνει προς τα έξω ότι κάνω ότι θέλω όπως το θέλω και αν σας αρέσει…pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:44 pm
Εκεί πάλι θα φωνάζαμε γιατί 30 είναι η πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα με την Μπάγερν.
Το πρόβλημα είναι ότι εκεί που μπήκε το Π.Γιαννακόπουλος δεν αφήνει καμία ημερομηνία ελεύθερη στον ΕΣΑΚΕ σε συνδυασμό με την έναρξη της Ευρωλίγκας(30/9) και την λήξη του Ευρωμπάσκετ(14/9).
Αν γινόταν 15-16/9 δεν θα μπορούσαμε γιατί θα έπρεπε 18/9 να είμαστε στην Αυστραλία.
26-27/9 που το έβαλαν λέμε δεν προλαβαίνουμε να έχουμε γυρίσει.
Ε από εκεί και πέρα η μόνη λύση είναι πλήρης αλλαγή format και ημερομηνιών αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν θα γινόταν αποκλειστικά και μόνο για να βολέψουν ένα φιλικό τουρνουά που διοργανώνει μια από τις ομάδες.
Η μόνη λύση θα ήταν αν το Π.Γιαννακόπουλος τελείωνε 20/9 δηλαδή ξεκίναγε 15/9 ή 16/9(έτσι κι αλλιώς και στις τωρινές ημερομηνίες όσοι προχωρήσουν μακριά στο ευρωμπάσκετ δεν θα παίξουν, θα έχουν άδεια τότε) ώστε να έχουμε γυρίσει και να μπορούμε να παίξουμε 26-27/9 ή άντε να πήγαινε και το σουπερ καπ μια μέρα μετά δηλαδή 27-28/9.
Αλλά όταν διοργανώθηκε το Π.Γιαννακόπουλος είτε κανένας δεν σκέφτηκε να αφήσει ημερομηνίες ελεύθερες για το super cup είτε το είδαν ότι δεν βγαίνει αλλά δεν τους ένοιαξε.
Πολλά μπορούν να γίνουν και η πρόταση που κάναμε δεν ήταν κακή αλλά αυτά γίνονται πριν οχι κατόπιν εορτής.
Είναι διαφορετικό να πας να πεις "παιδιά σκεφτόμαστε να κάνουμε αυτό τότε, ας συζητήσουμε πως μπορεί να χωρέσει και το σουπερ καπ" και διαφορετικά να πας ενω έχεις κανονίσει και να πεις "αλλάξτε το φορμάτ και τις ημερομηνίες της διοργάνωσης αλλιώς δεν κατεβαίνω έχω φιλικά στην Αυστραλία".
Πάντως η πρόταση του παο εμένα μου φαίνεται συμφέρουσα για τον οσφπ και το Ελληνικό μπάσκετ αλλά προφανώς οι αφοί λένε όχι μόνο και μόνο για το μένος που έχουν.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σουπερ καπ δεν παυει να ειναι μια επισημη διοργανωση. Ολες οι επισημες διοργανωσεις θα επρεπε ειναι πιο σημαντικες απο οποιοδηποτε διεθνες ή μη φιλικο τουρνουα. Σε αυτο δεννθα κρινω ποιος φταιει αλλα δεν παυω να αναπολω τα παιχνιδια της δεκαετιας του 90 που ως μικρό παιδι στηνόμουν στην τηλεοραση(λιγο μακρια η κυπρος να με παει ο πατερας μου) να δω τον Πανιωνιο, το Παπαγου, τον απολλωνα πατρας να εχουν παικταραδες και καθε παιχνιδι να μπορουσε να εξελιχθει σε ντερμπι περα απο τα ντερμπι των 3 +2 μεγαλων του ελληνικου μπασκετ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:44 pmΓενικά πολύ πιο ενδιαφέρον το τουρνουά από το Σούπερ Καπ. Από όλες τις κατσαπλιές του ΔΠΓ νομίζω το να μην κατέβουμε στο Σούπερ Καπ γιατί θέλει να κάνει σοβαρό τουρνουά στην Αυστραλία είναι πολύ δεκτό.
Τα οφέλη από το τουρνουά στην Αυστραλία: Διεθνές τουρνουά, εμπορικά οφέλη. Οι χορηγοί και το brand της ομάδας έχουν μεγαλύτερη έκθεση σε σχέση με ένα εγχώριο event που δεν παρακολουθεί σχεδόν κανείς. Λεφτά να πάει η ομάδα στην Κίνα, Έλληνες στην Αυστραλία μπορούν να δουν από κοντά ομάδες Ευρωλίγκας κλπ κλπ
Τα οφέλη από του Σούπερ Καπ: κάτι μούφα bragging rights και τέλος.
Είναι εύκολη η απόφαση νομίζω.
Πλεον εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε καλυτερα ενα τουρνουα φιλικων παιχνιδιων απο ενα τουρνουα με τις 4 καλυτερες ομαδες της περασμενης σεζον. Εγω θα το πω καταντια πουνκαθε χρονο γινεται και χειροτερη.
Δεν θα διαφωνησω στο οτι οπως ειναι το σουπερ καπ καθε χρονο πιο πολυ αξια εχει τον Παο να παει να παιξει στην αυστραλια ωστε να μεγαλωσει το μπραντ του και να εχει πολλα περισσοτερα εσοδα.
Το οτι δεν δεχονται ομως οι αλλες ομαδες να αλλαξουν ημερομηνιες ή να αλλαξουν ολο το συστημα τελευταια στιγμη για να εξυπηρετησουν μια ομάδα ειναι το απολυτα λογικο και φυσιολογικο .
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σου εξήγησα πως γίνεται η σωστή δουλειά όπως το ίδιο είπε και o φίλος pan24 που το βλέπει πολύ σωστά και λογικά. Οκ δεν θέλεις να την ακούσεις, οπότε πάμε παρακάτω...για το μένος που ανέφερες των Αφων ειλικρινά μην το αναλύσουμε από που προκύπτει γιατί θα φάμε ωραιότατα bans...JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:56 pmΡε συ οι ΚΑΕ είναι ιδιωτικές εταιρείες με στόχο το κέρδος, δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης στο δίλημμα σούπερ καπ ή τουρνουά στην Αυστραλία. Από τη στιγμή που το πρόγραμμα επιτρέπει τη συμμετοχή μόνο σε ένα από τα δύο, η επιλογή για τον Παο είναι απλούστατη. Από εκεί και πέρα κάναμε μια αντιπρόταση μπας και... δεν σας άρεσε και τελειώνει εκεί η ιστορία, δεν σας είπε κανείς να το δεχθείτε με το ζόρι, ούτε σας απειλησαμε.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 7:50 pm
Ολοσωστος! Συμφωνώ 100% σε όλα…γενικά οι προτάσεις του Παναθηναϊκού δεν ήταν κακές, το αντίθετο, αλλά το timing είναι εντελώς λάθος…αυτές τις προτάσεις όπως είπες τις κάνεις πριν κλείσεις το τουρνουά και όχι μετά…έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές και έτσι δεν αφήνεις σε κανέναν περιθώριο να πει κάτι…τώρα όπως έγινε βγαίνει προς τα έξω ότι κάνω ότι θέλω όπως το θέλω και αν σας αρέσει…
Πάντως η πρόταση του παο εμένα μου φαίνεται συμφέρουσα για τον οσφπ και το Ελληνικό μπάσκετ αλλά προφανώς οι αφοί λένε όχι μόνο και μόνο για το μένος που έχουν.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο παο ηξερε οτι βαζοντας τα φιλικα δεν θα μπορουσε να παρει μερος στο σουπερ καπ και δεν τον ενοιαζε..
της πλακας ειναι το σουπερ καπ στην αυστραλια τουλαχιστον θα βγαλουν λεφτα..οποτε αφου μονο ενα προστιμο 20χιλ ειναι να φανε καλα κανουν..
απο την αλλη καλα κανει και ο εσακε και ο ολυμπιακος,δεν γινεται να σου ρχεται ο παο τελευταια στιγμη επειδη ετσι τον βολευει και να τα αλλαζεις για κατι που ο ιδιος υποτιμησε τοσο..σιγα μην παιζουμε μεσα στις διαβολοβδομαδες τα σουπερ καπ επειδη ο παο ετρεχε στις αυστραλιες.Το μονο που προσφερε το σουπερ καπ ηταν ενα δυνατο φιλικο(η εχθρικο αφου παιζαμε οι αιωνιοι) ωστε να παρουν μπρος οι ομαδες πριν την ευρωλιγκα..
win win ειναι για ολους η φαση δεν βλεπω λογο αναλυσης..
της πλακας ειναι το σουπερ καπ στην αυστραλια τουλαχιστον θα βγαλουν λεφτα..οποτε αφου μονο ενα προστιμο 20χιλ ειναι να φανε καλα κανουν..
απο την αλλη καλα κανει και ο εσακε και ο ολυμπιακος,δεν γινεται να σου ρχεται ο παο τελευταια στιγμη επειδη ετσι τον βολευει και να τα αλλαζεις για κατι που ο ιδιος υποτιμησε τοσο..σιγα μην παιζουμε μεσα στις διαβολοβδομαδες τα σουπερ καπ επειδη ο παο ετρεχε στις αυστραλιες.Το μονο που προσφερε το σουπερ καπ ηταν ενα δυνατο φιλικο(η εχθρικο αφου παιζαμε οι αιωνιοι) ωστε να παρουν μπρος οι ομαδες πριν την ευρωλιγκα..
win win ειναι για ολους η φαση δεν βλεπω λογο αναλυσης..
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παίρνεις πόντους κάθε μέρα
Συμφωνώ απόλυτα, δεν χρειάζεται να κάνουν όλοι κωλοτούμπες για μία ομάδα.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 8:01 pmΤο οτι δεν δεχονται ομως οι αλλες ομαδες να αλλαξουν ημερομηνιες ή να αλλαξουν ολο το συστημα τελευταια στιγμη για να εξυπηρετησουν μια ομάδα ειναι το απολυτα λογικο και φυσιολογικο .

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ερτ παντως βλεπω να χει το μεγαλυτερο προβλημα..εχει δωσει τοσα λεφτα για να χει να δειξει και 2 ματς που θα χουν μεσα τους αιωνιους..Μη συμμετεχοντας ο παο σιγουρα θα μειωσει τα εσοδα της ερτ αρκετα..Αυτη δεν εχει καποια ρητρα ετσι στα κουτουρου δινει τα λεφτα της?Εκτος και αν εκει πανε τα 20χιλ που μου φαινονται λιγα για κατι τετοιο.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρεαλιστικά μιλώντας πόσα κέρδη θα έχει η Ερτ από ένα ματς που είναι και στα όρια του αδιάφορου για αρκετό κόσμο?? Λίγοι θα το έβλεπαν έτσι και αλλιώς, λίγοι θα το δουν και τώρα, έστω ακόμα πιο λίγοι...δεν αλλάζει δηλαδή δραματικά κάτι...shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 8:16 pmΗ ερτ παντως βλεπω να χει το μεγαλυτερο προβλημα..εχει δωσει τοσα λεφτα για να χει να δειξει και 2 ματς που θα χουν μεσα τους αιωνιους..Μη συμμετεχοντας ο παο σιγουρα θα μειωσει τα εσοδα της ερτ αρκετα..Αυτη δεν εχει καποια ρητρα ετσι στα κουτουρου δινει τα λεφτα της?Εκτος και αν εκει πανε τα 20χιλ που μου φαινονται λιγα για κατι τετοιο.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ΕΡΤ δεν έχει λόγο τυπικά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ξεχωριστή συμφωνία για το super cup, λογικά είναι μέρος της συμφωνίας για την κεντρική διαχείριση.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 8:16 pmΗ ερτ παντως βλεπω να χει το μεγαλυτερο προβλημα..εχει δωσει τοσα λεφτα για να χει να δειξει και 2 ματς που θα χουν μεσα τους αιωνιους..Μη συμμετεχοντας ο παο σιγουρα θα μειωσει τα εσοδα της ερτ αρκετα..Αυτη δεν εχει καποια ρητρα ετσι στα κουτουρου δινει τα λεφτα της?Εκτος και αν εκει πανε τα 20χιλ που μου φαινονται λιγα για κατι τετοιο.
Εκεί θεωρητικά δεν μπορεί να ξέρει ποιες ομάδες θα περάσουν οπότε αν γίνουν τα παιχνίδια δεν μπορεί να πει κάτι.
Θα μπορούσε πιθανώς να πει αν ακυρωνόταν ή μετά από κάποια αλλαγή του format τα παιχνίδια ήταν λιγότερα.
Αλλά μεταξύ μας κιόλας κανείς δεν πιστεύει ότι η ΕΡΤ παίρνει πίσω τα λεφτά που δίνει στην Α1. Ένα είδος κρατικής ενίσχυσης στο πρωτάθλημα είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι θέμα "κωλοτούμπας". Ο ΕΣΑΚΕ υποτίθεται ότι υπάρχει για να εξυπηρετεί και να διευκολύνει τις ομάδες δηλαδή τα μέλη του, αλλά προφανώς δεν τον ενδιέφερε να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό αλλάζοντας τις ημερομηνίες. Βέβαια ήδη ο ΕΣΑΚΕ είναι εχθρικός προς τον Παναθηναϊκό, οπότε αυτό που έγινε ήταν αναμενόμενο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 8:10 pmΠαίρνεις πόντους κάθε μέρα![]()
Συμφωνώ απόλυτα, δεν χρειάζεται να κάνουν όλοι κωλοτούμπες για μία ομάδα.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 8:01 pmΤο οτι δεν δεχονται ομως οι αλλες ομαδες να αλλαξουν ημερομηνιες ή να αλλαξουν ολο το συστημα τελευταια στιγμη για να εξυπηρετησουν μια ομάδα ειναι το απολυτα λογικο και φυσιολογικο .
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα ο ΕΣΑΚΕ είναι τα μέλη του.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 8:56 pmΔεν είναι θέμα "κωλοτούμπας". Ο ΕΣΑΚΕ υποτίθεται ότι υπάρχει για να εξυπηρετεί και να διευκολύνει τις ομάδες δηλαδή τα μέλη του, αλλά προφανώς δεν τον ενδιέφερε να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό αλλάζοντας τις ημερομηνίες. Βέβαια ήδη ο ΕΣΑΚΕ είναι εχθρικός προς τον Παναθηναϊκό, οπότε αυτό που έγινε ήταν αναμενόμενο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 8:10 pm
Παίρνεις πόντους κάθε μέρα![]()
Συμφωνώ απόλυτα, δεν χρειάζεται να κάνουν όλοι κωλοτούμπες για μία ομάδα.
Είναι όπως τότε στην Ευρωλίγκα που κατηγορούσαν τον Μπερτομέου για διάφορες αποφάσεις ενω οι αποφάσεις παίρνονταν από ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων-μελών.
Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία μεταξύ των 13 ομάδων της Α1 που είναι τα μέλη του ΕΣΑΚΕ και αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή η πρόταση του Παναθηναϊκού.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ακριβώς το ίδιο έγραψα, ότι ο ΕΣΑΚΕ υποτίθεται ότι πρέπει να διευκολύνει να μέλη του αλλά δεν το έκανε.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 9:17 pmΜα ο ΕΣΑΚΕ είναι τα μέλη του.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 30, 2025 8:56 pm
Δεν είναι θέμα "κωλοτούμπας". Ο ΕΣΑΚΕ υποτίθεται ότι υπάρχει για να εξυπηρετεί και να διευκολύνει τις ομάδες δηλαδή τα μέλη του, αλλά προφανώς δεν τον ενδιέφερε να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό αλλάζοντας τις ημερομηνίες. Βέβαια ήδη ο ΕΣΑΚΕ είναι εχθρικός προς τον Παναθηναϊκό, οπότε αυτό που έγινε ήταν αναμενόμενο.
Είναι όπως τότε στην Ευρωλίγκα που κατηγορούσαν τον Μπερτομέου για διάφορες αποφάσεις ενω οι αποφάσεις παίρνονταν από ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων-μελών.
Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία μεταξύ των 13 ομάδων της Α1 που είναι τα μέλη του ΕΣΑΚΕ και αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή η πρόταση του Παναθηναϊκού.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο