Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τελικά η απόφαση να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος ο ΣΚΑΙ, μάλλον θα πλήξει την προβολή του πρωταθλήματος. Και εντάξει, μέχρι τώρα δεν είχε καμία ιδιαίτερη δημοφιλία, αλλά τώρα που το προϊόν αναμένεται να είναι το καλύτερο των τελευταίων αρκετών ετών είναι κρίμα τα παιχνίδια να μην προβάλλονται ελεύθερα. Ουσιαστικά μόνο οι ομάδες επωφελούνται, γιατί θα πάρουν περισσότερα χρήματα από τον ΣΚΑΙ σε σχέση με όσα τους έδινε η ΕΡΤ.pan24 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 04, 2026 1:51 pmΚάπως έτσι είναι.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 04, 2026 1:35 pmΑκόμα και κάποιος –όπως εγώ για παράδειγμα– που ενδιαφέρεται μόνο για το μπάσκετ, θα πρέπει να δώσει αρκετά χρήματα. Δηλαδή γύρω στα 100 ευρώ για ετήσια συνδρομή στην Euroleague TV και (υποθέτω) τουλάχιστον άλλα τόσα στην πλατφόρμα του Αλαφούζου που θα δείχνει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μιλάω για τις "ελληνικές" τιμές, όχι για τις τιμές για συνδρομές μέσω Βουλγαρίας ή Τουρκίας (για την Euroleague TV πάντα). Και δεν βάζω καν μέσα τα παιχνίδια του BCL, ας είναι καλά τα "πειρατικά" σάιτ. Αν τώρα υπάρξει δυνατότητα για pay per view ή/και τα πιο σημαντικά παιχνίδια κάθε αγωνιστικής μεταδίδονται ελεύθερα, θα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Και στη τελική αν κάποιος δίνει 100€ για Euroleague ε δε βγαζει νόημα να δώσει άλλα τόσα μόνο για Α1.
Αν ισχύει ότι έχει βγει, ενω θα έχουμε μάλλον το πιο ποιοτικό εδώ και δεκαετίες πρωτάθλημα θα έχει ίσως τη χαμηλότερη τηλεθέαση από ποτέ.
Ακόμα και όταν ήταν στη νοβα, υπήρχαν αρκετοί που είχαν νοβα για τα υπόλοιπα οπότε έβλεπαν και κάνα ματσάκι Α1.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να έχεις Κοσμοτε ή Νόβα χρειάζεσαιpan24 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 04, 2026 1:51 pmΚάπως έτσι είναι.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 04, 2026 1:35 pmΑκόμα και κάποιος –όπως εγώ για παράδειγμα– που ενδιαφέρεται μόνο για το μπάσκετ, θα πρέπει να δώσει αρκετά χρήματα. Δηλαδή γύρω στα 100 ευρώ για ετήσια συνδρομή στην Euroleague TV και (υποθέτω) τουλάχιστον άλλα τόσα στην πλατφόρμα του Αλαφούζου που θα δείχνει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μιλάω για τις "ελληνικές" τιμές, όχι για τις τιμές για συνδρομές μέσω Βουλγαρίας ή Τουρκίας (για την Euroleague TV πάντα). Και δεν βάζω καν μέσα τα παιχνίδια του BCL, ας είναι καλά τα "πειρατικά" σάιτ. Αν τώρα υπάρξει δυνατότητα για pay per view ή/και τα πιο σημαντικά παιχνίδια κάθε αγωνιστικής μεταδίδονται ελεύθερα, θα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Και στη τελική αν κάποιος δίνει 100€ για Euroleague ε δε βγαζει νόημα να δώσει άλλα τόσα μόνο για Α1.
Αν ισχύει ότι έχει βγει, ενω θα έχουμε μάλλον το πιο ποιοτικό εδώ και δεκαετίες πρωτάθλημα θα έχει ίσως τη χαμηλότερη τηλεθέαση από ποτέ.
Ακόμα και όταν ήταν στη νοβα, υπήρχαν αρκετοί που είχαν νοβα για τα υπόλοιπα οπότε έβλεπαν και κάνα ματσάκι Α1.
100 ευρώ Euroleague και Eurocup
120 ευρώ NBA
100 ευρώ Α1
45 ευρώ για FIBA tournaments, Εθνικές ομάδες και BCL
Free έχει μείνει το Fiba Europe Cup, οι μικρές εθνικές (εκτός των Νέων και των Εφήβων που έβαλαν YouTube συνδρομή), Α2, Β' και Γ' Εθνική .
Επίσης διαβάζουμε για είσοδο της Disney, του Espn, της Amazon και άλλων πλατφορμών που ξεχνάω που θα μοιράσουν την πίτα και θα εκτοξεύσουν τα έξοδα.
Μετά έρχεται η πειρατεία ως επιλογή για πολλούς.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ήδη η Dinsey+ έχει συνεργασία με ESPN στο εξωτερικό και βλέπεις Champions League La LIga Premier League F1 κλπ
Νομίζω σε κάποια πλατδόρμα βλέπεις και ΝΒΑ
Στα δικά μας, εγώ αρνούμαι να πληρώσω άλλη συνδρομή. Κουράστηκα σε σημείο να μην ξέρω αν θα ανανεώσω και αυτές τις 3 που έχω
Νομίζω φτάνει. Δεν θα δούμε ούτε Α1 φέτος λοιπόν, λιγότερη τοξικότητα ίσως
Νομίζω σε κάποια πλατδόρμα βλέπεις και ΝΒΑ
Στα δικά μας, εγώ αρνούμαι να πληρώσω άλλη συνδρομή. Κουράστηκα σε σημείο να μην ξέρω αν θα ανανεώσω και αυτές τις 3 που έχω
Νομίζω φτάνει. Δεν θα δούμε ούτε Α1 φέτος λοιπόν, λιγότερη τοξικότητα ίσως
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο