Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 2139
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 08, 2022 5:54 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Τρί Μαρ 08, 2022 5:12 pm
Επειδή διαβάζω πολλά τις τελευταίες ημέρες και θέλω μια αντικειμενική άποψη. Πιστεύετε ότι το Ιβανώφειο είναι ένα γήπεδο που δυσφημεί το πρωτάθλημα ; Η λογική θα έλεγε ότι το μοναδικό γήπεδο που έχει 100% πληρότητα για 3 σερί χρόνια σε κάθε (όχι κεκλεισμένων) παιχνίδι θα ήταν διαφήμιση.

Επίσης πολλά γράφονται τελευταία για την ΕΕΑ και ότι θα αποβληθεί ο Ηρακλής από το πρωτάθλημα, να ξέρετε πως είναι μπαρούφες. Το λάθος του Ηρακλή ήταν ότι υπέγραψε ο Δρακόπουλος και πλήρωσε τον Ζάρρα. Ενώ θα έπρεπε να υπογράψει η πρόεδρος. Θα προσπαθήσουν να ρίξουν την ομάδα για αυτόν τον λόγο τις επόμενες μέρες. Ελπίζω να βάλουν μυαλό και να μην το προσπαθήσουν καν γιατί τελικά θα αποτύχουν όπως απέτυχαν και τις άλλες φορές !
Από τη στιγμή που επιτρέπετε για τις άλλες ομάδες το 50% το ίδιο θα ισχύσει και για τον Ηρακλή. Γιατί να εξαιρείται ο Ηρακλής; ναι είναι πρόβλημα αν δεν το τηρεί

1
1 Εικόνα
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Τρί Μαρ 08, 2022 6:01 pm

Ωραία άρα καταλήγουμε ότι το Ιβανώφειο δυσφημεί το πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες απόψεις είναι σεβαστές μιας και η δική μου ματιά δεν είναι αντικειμενική.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μαρ 08, 2022 6:15 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Τρί Μαρ 08, 2022 5:52 pm
Επειδή είμαι γλυκός άνθρωπος το διαγράφω το αρχικό άσχετα που έχω δίκιο. Το ύφος σου το βρίσκω μάλλον λίγο επιθετικό! Νομίζω ότι μπορώ να γράφω ότι θέλω.Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πάντα μπορουν οι μοντ να με κάνουν μπαν! Μιας και αναφέρεις για μαγαζιά το τριήμερο που μας πέρασε στις καρναβαλικές πόλεις δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο και έγινε χαμός. Κατά τα λοιπά σεβαστή η άποψη σου!
Οι απαράδεκτες συμπεριφορές του Γιαννακόπουλου στο παρελθόν και το παρόν βαραίνουν τον ίδιο, όχι τον Παναθηναϊκό. Δεν απείλησε ο Παναθηναϊκός χρήστη του Twitter, αλλά ο Γιαννακόπουλος. Αντίθετα, οι συμπεριφορές της ομάδας σου βαραίνουν την ίδια. Ο Ηρακλής είναι υπεύθυνος για την παρουσία υπεράριθμων θεατών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την πλαστογραφία του συμβολαίου του Κουζέλογλου, για την ασυνέπεια στις πληρωμές κλπ. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν μπορείς να εξισώνεις διαφορετικές καταστάσεις και συμπεριφορές.

1
1 Εικόνα
iraklisiraklis

junior

Τρί Μαρ 08, 2022 6:34 pm

BillyPao έγραψε:
iraklisiraklis έγραψε:
Τρί Μαρ 08, 2022 5:52 pm
Επειδή είμαι γλυκός άνθρωπος το διαγράφω το αρχικό άσχετα που έχω δίκιο. Το ύφος σου το βρίσκω μάλλον λίγο επιθετικό! Νομίζω ότι μπορώ να γράφω ότι θέλω.Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πάντα μπορουν οι μοντ να με κάνουν μπαν! Μιας και αναφέρεις για μαγαζιά το τριήμερο που μας πέρασε στις καρναβαλικές πόλεις δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο και έγινε χαμός. Κατά τα λοιπά σεβαστή η άποψη σου!
Οι απαράδεκτες συμπεριφορές του Γιαννακόπουλου στο παρελθόν και το παρόν βαραίνουν τον ίδιο, όχι τον Παναθηναϊκό. Δεν απείλησε ο Παναθηναϊκός χρήστη του Twitter, αλλά ο Γιαννακόπουλος. Αντίθετα, οι συμπεριφορές της ομάδας σου βαραίνουν την ίδια. Ο Ηρακλής είναι υπεύθυνος για την παρουσία υπεράριθμων θεατών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την πλαστογραφία του συμβολαίου του Κουζέλογλου, για την ασυνέπεια στις πληρωμές κλπ. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν μπορείς να εξισώνεις διαφορετικές καταστάσεις και συμπεριφορές.
Με αυτή τη λογική την πλαστογραφία την έκανε ο ιδιοκτήτης(που δεν υπάρχει πλαστογραφία, αν έχεις αποδείξεις στείλε μου Π.Μ. ) αρα γιατί να έχει συνέπειες η ομάδα;
Εντάξει πάντως το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Αντε ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει το διαμέτρημα αλλά η EUROLEAGUE δεν μπορεί να κάνει κάτι ; Αν ήμουν CEO θα έδινα διορία στον PAO μέχρι την αρχή της επόμενης σεζόν να αλλάξει ιδιοκτησία. Μα πάνω από όλα δυσφημεί την ίδια σας την ομάδα

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3546
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Μαρ 08, 2022 6:35 pm

Το Ιβανόφειο είναι απο τις πιο ωραίες έδρες όταν έχει παλμό και τηρούνται τα νόμιμα υπό κόσμιες καταστάσεις.
Τώρα οταν ο ΕΣΑΚΕ δεν επιβάλει τα καθέκαστα για καμία ομάδα , όταν οι ομαδες ψηφίζουν τρόπους/κανόνες διασφάλισης της λειτουργίας του πρωταθλήματος και οι ίδιες δεν τα τηρούν μη περιμένετε ο απλός κόσμος να ακολουθήσει τους κανόνες. Ναι στο Ιβανόφειο οι κανόνες δε λειτουργούν σωστά και τα παραδείγματα υπάρχουν. Αν θέλει ο Ηρακλής να βελτιωθεί σαν σωματείο δε θα πρέπει να κοιτάξει το παράδειγμα και την ατακα '' ναι αλλά δεν είδατε τι έγινε στο ματς του Ιωνικού" ή " δείτε τι κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, σιγά εμείς ενα πλαστό συμβόλαιο δείξαμε" . Πρέπει να αποφασίσει η ίδια τι πορεία θέλει να ακολουθήσει και η αθλητικη ιστορία θα το κρίνει.

ΥΓ. Το θεμα ελέγχου του κόβιντ εχει χαθεί απο τη παρούσα κυβέρνηση.Φοράς μάσκα σε εξωτερικό χώρο και μπαίνεις σε καφετέρεια και την βγάζεις. Δε μπορούν να μπουν ε ερασιτεχνικό γήπεδο 25- 50 ατομα που είναι η αιτία βιωσιμότητας του σωματείου και συμπαρασύρεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός από νομους που βγαίνουν για χωρητικότητες γηπέδων ΠΑΕ ή ΚΑΕ . Εδώ έφαγε πρόστιμο 50.000 ευρώ πολιτιστικός σύλλογος στη ΝΑΟΥΣΑ για ένα έθιμο και την ίδια στιγμή στην ΠΑΤΡΑ είχαμε εκαντοταπλάσιο κόσμο σε πλατείες και μαγαζιά.

Επίσης για τους δύο φίλους συνεχίστε τη συζήτηση χωρίς προσωπικές αναφορές. Ευχαριστώ.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μαρ 08, 2022 6:52 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Τρί Μαρ 08, 2022 6:34 pm
BillyPao έγραψε:

Με αυτή τη λογική την πλαστογραφία την έκανε ο ιδιοκτήτης(που δεν υπάρχει πλαστογραφία, αν έχεις αποδείξεις στείλε μου Π.Μ. ) αρα γιατί να έχει συνέπειες η ομάδα;
Εντάξει πάντως το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Αντε ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει το διαμέτρημα αλλά η EUROLEAGUE δεν μπορεί να κάνει κάτι ; Αν ήμουν CEO θα έδινα διορία στον PAO μέχρι την αρχή της επόμενης σεζόν να αλλάξει ιδιοκτησία. Μα πάνω από όλα δυσφημεί την ίδια σας την ομάδα
Μου λες δηλαδή ότι η ομάδα σου δεν έχει κάνει καμία ατασθαλία, αλλά την πολεμάνε και θέλουν να τη ρίξουν στην Α2; Ποιοι έχουν συμφέρον να κάνουν κάνουν κάτι τέτοιο;

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μαρ 11, 2022 8:17 pm

Ο Δρακόπουλος φαίνεται να έχει από πολλές μεριές λερωμένη την φωλιά του...

Αυτό που έσκασε τώρα είναι καινούργιο αλλά πιο σοβαρό από τα προηγούμενα.

Ο ΕΕΑ λέει ότι ο Δρακόπουλος χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο ασκεί διοίκηση.
Πολλοί το κάνουν για προφανείς λόγους αλλά αν όντως υπέγραψε συμβόλαιο/εξόφληση παίκτη είναι ερασιτεχνικό λάθος που ακόμα και απλή επιχείρηση να είσαι σε μπλέκει με την εφορία.

Έχουν πιάσει και άλλους για παρόμοια κατηγορία. Ας πούμε η ΕΕΑ είχε αποφανθεί ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος ήταν παρένθετο πρόσωπο και διοίκηση ασκούσε ο Γιαννακόπουλος. Η ποινή ήταν ένα πρόστιμο.

Εδώ όμως γίνεται χειρότερο γιατί όπως λένε ο Δρακόπουλος δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να ασκεί διοίκηση σε ΚΑΕ λόγω προβλήματος με το ποινικό του μητρώο(πρέπει να είναι λευκό...).

Δηλαδή αν αποδειχτεί νομικά ότι ο Δρακόπουλος ασκεί διοίκηση(γιατί ουσιαστικά όλοι ξέρουμε ότι αυτός κάνει κουμάντο) τα πράγματα είναι σκούρα.

Παρόμοια περίπτωση ήταν και της Ξάνθης στο ποδόσφαιρο. Η ΕΕΑ θεώρησε ότι στην Ξάνθη διοίκηση αντί για αυτούς που φαίνονταν ήταν οι ίδιοι που ήταν διοίκηση και του ΠΑΟΚ οπότε τιμωρήθηκαν για πολυιδιοκτησία.

Και λέω είναι πιο σοβαρό από τα προηγούμενα γιατί εδώ πέφτει πάνω στον αθλητικό νόμο, δεν είναι στο χέρι της ΕΟΚ ή του ΕΣΑΚΕ οι όποιες ποινές.

Υπάρχει όμως το εξής ανέκδοτο με την ταχύτητα της ΕΕΑ και του ΑΣΕΑΔ όπως είδαμε και από την προηγούμενη υπόθεση.
Αν ο Ηρακλής αγωνιστικά σωθεί αλλά τιμωρηθεί για αυτό με υποβιβασμό, μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση θα έρθει φθινόπωρο και ακόμα δεν θα ξέρουμε ποιος πέφτει.

1
1 Εικόνα
iraklisiraklis

junior

Παρ Μαρ 11, 2022 9:09 pm

Καλά η ΕΕΑ τώρα τα έχει βάλει με τον Ηρακλή για να δείξει ότι κάτι κάνει. Την μια δεν έδωσαν πιστοποιητικό για άκυρο θέμα και τώρα λέει κάνανε έρευνα και ανακαλύψαν ότι η πεθερά του Δρακόπουλου δεν είναι πραγματικά η πρόεδρος. Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή δηλαδή.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μαρ 11, 2022 9:47 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Παρ Μαρ 11, 2022 9:09 pm
Καλά η ΕΕΑ τώρα τα έχει βάλει με τον Ηρακλή για να δείξει ότι κάτι κάνει. Την μια δεν έδωσαν πιστοποιητικό για άκυρο θέμα και τώρα λέει κάνανε έρευνα και ανακαλύψαν ότι η πεθερά του Δρακόπουλου δεν είναι πραγματικά η πρόεδρος. Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή δηλαδή.
Όλοι το ξέρουν ότι αυτός κάνει κουμάντο όπως και ότι στον Ιωνικό κάνει ο Τσάπας, στον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιαννακόπουλος και όχι ο Μάνος Παπαδόπουλος κλπ.

Το να βάζεις κάποιον άλλο σε ρόλο αυτοφοράκια για πρόεδρο έχει πλεονεκτήματα, ακόμα περισσότερο αν αυτός ο κάποιος είναι ηλικίας που δεν μπαίνει φυλακή για χρέη και χωρίς περιουσία στο όνομα του, αλλά έχει και ρίσκα.

Όλα καλά όσο δεν μπορεί να αποδειχθεί.
Αν μπορεί να αποδειχθεί όμως μπλέκεις.

0
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 11, 2022 10:01 pm

Το νέο πρόβλημα που καλείται να λύσει η «Ένωση» έχει να κάνει με την καταγγελία τεσσάρων παικτών της από την περυσινή χρονιά, των οποίων οι διακανονισμοί δεν τηρήθηκαν. Ο λόγος για τους Γκίκα, Κατσίβελη, Χρυσικόπουλο και Μωραϊτη, οι οποίοι ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ κι αυτός με την σειρά του – βάσει των κανονισμών – έδωσε προθεσμία πέντε ημερών στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για να τακτοποιήσει τις οφειλές.
Αν δεν υπάρξει εξέλιξη μέχρι την Δευτέρα (14/03), η διοργανώτρια αρχή θα παραπέμψει τις υποθέσεις στον αθλητικό δικαστή και από την ημέρα της εξέτασής τους, η ΑΕΚ θα έχει χρονικό περιθώριο 15 ημερών, για να αποτρέψει την τιμωρία της, που συνίσταται σε αφαίρεση ενός βαθμού για κάθε αθέτηση διακανονισμού.
Το Gazzetta επικοινώνησε με την διοίκηση της «βασίλισσας», η οποία μας απάντησε ότι μέχρι την απαιτούμενη προθεσμία και οι τέσσερις περιπτώσεις θα έχουν τακτοποιηθεί.
Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Άρης, που λόγω της μείωσης των προβλεπόμενων εσόδων, κατέβαλλε τις δόσεις των Τζένκινς και Σανικίτζε, αλλά τα χρήματα δεν έφτασαν για την αντίστοιχη στον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (για συμβόλαιο που είχε την σεζόν 2016-2017), με αποτέλεσμα να πάρει προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή (18/03).

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Μαρ 11, 2022 11:18 pm

Για γέλια η κατάσταση δυστυχώς. Στον Ηρακλή κάθε βδομάδα σκάει και νέο διοικητικό πρόβλημα. Η ΑΕΚ χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά και συνεχίζει να μοιράζει κούφιες υποσχέσεις. Στον Άρη παρά την όποια προσπάθεια γίνεται, ακόμα χρωστάνε χρήματα 5 χρονιές πίσω.

Είναι απίστευτο πόσο κακοπληρώτριες ή υπεράνω νόμων νομίζουν ότι είναι μερικές ομάδες. Όσο όμως δεν λαμβάνονται δραστικά μέτρα, τόσο τέτοια φαινόμενα θα συνεχίζονται, και ταυτόχρονα κι άλλες ομάδες θα μπαίνουν στην λογική του "αφού αυτός παρανομεί και δεν τον αγγίζουν, ας αρχίσω κι εγώ τα πιστόλια, δεν είναι πιο έξυπνος από μένα".

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 11, 2022 11:47 pm

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 12, 2022 9:56 am

Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κάποιος τρόπος να διοργανωθεί μια επαγγελματική λίγκα (επαγγελματική στην πράξη) στα πρότυπα π.χ. της Euroleague ή του ΝΒΑ όπου για το πρωτάθλημα να αποφασίζουν οι ομάδες-μέτοχοι και όχι η ΕΕΑ και το ΑΣΕΑΔ? Εντάξει στην κατάσταση που είναι η Α1 και ο τρόπος που παίρνονται οι αποφάσεις, οι εγκρίσεις, οι ποινές κλπ είναι τραγικός, αλλά σε μια διοργάνωση πρότυπο θα ήταν λίγο παράλογο να αποφασίζει ο Δικαστής ποιοι θα ανέβουν, ποιοι θα υποβιβαστούν και ποιες ποινές θα επιβληθούν.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Μαρ 12, 2022 10:57 am

Η ΑΕΚ μου θυμίζει μια θεία μου που ναι μεν είχε πολύ.καλη δουλειά (διευθύντρια σε ιδιωτική κλινικη) αλλά από την άλλη νοίκιαζε σπίτι στην Εκάλη και παρίστανε τη συλλεκτρια αντικειμένων αξίας. Είχε γύρω στις 14 πιστωτικές με τις οποίες εξοφλουσε την επόμενη πιστωτική που κάλυπτε τη μεθεπόμενη κλπ. Όταν μπήκε στον Τειρεσία της έφταιγε η κυβέρνηση κι όχι ότι πλήρωνε 2500 ενοίκιο και πετάγεται.μεχρι τη Τζακάρτα να αγοράσει ένα σκαλιστό σκάκι σε πλειστηριασμο ή που όταν πήγε ο γιόκας της να σπουδάσει στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Πουτσινγκτον (μπορεί να ήταν και το Μουνινγκτον, δε θυμάμαι, κάποιος εκπαιδευτικος κολοσσός παντως), του έστειλε με φορτωτική και τα έπιπλα γιατί "δεν είναι έπιπλα αυτά που έχουν στην Αγγλία, πώς θα σπουδάσει το παιδί σε τέτοιο γραφείο ".

Αν ο κύριος Μάκης έχει στεγνώσει (που δεν είναι ντροπή) ας φτιάξει ομάδα με άλλα υλικά, άλλους στόχους, μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση, μην ταλαιπωρεί και τους παίκτες και τη λίγκα κι εμάς από Δευτέρα σε Δευτέρα για τους διακανονισμους. Γκωσαμε.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
vforvendetta85
Reactions:

Σάβ Μαρ 12, 2022 12:54 pm

Η μόνη βιώσιμη άμεση λύση είναι να γίνει ότι έκανε η la liga, να βρεθεί μια τράπεζα, ενα fund που να δανείζει χρήματα σε ομάδες με αντάλλαγμα πχ μέρος εσόδων από εισιτήρια, τηλεοπτικά κλπ. Δεν υπάρχει άλλη άμεση λύση.

Από και και πέρα είναι στο χέρι των ομάδων να αυξήσουν την πιτα εσοδων. Του Έλληνα του αρέσει το μπάσκετ, είμαστε χώρα με συμμετοχή Ελλήνων (δεν εξετάζω το αν είναι καλοί η όχι, η συμμετοχή και μόνο αρκεί για να στηρίξει η τοπική κοινωνία μια ομάδα) και με λίγα χρήματα μπορείς να έχεις μια καλή πορεία.

Μακάρι να ανεβεί το επίπεδο κάποια στιγμή γιατί μας λείπει το Ελληνικό μπάσκετ τα ΣΚ. Πιάνω τον εαυτό μου να βλέπει σε επανάληψη nba ή premier league και κάθε τι Ελληνικό παιχνίδι να μην είναι στις πρώτες μου επιλογές.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”