Εννοείται πως όχι, αλλά εδώ ο Ολυμπιακός απλά κάνει προπόνηση. Άλλο να χάνεις, και άλλο να χάνεις με 30 πόντους από το 1ο ημίχρονο. Και δε το λέω αυτό μόνο για τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, τα ίδια θα έλεγα και αν έπαιζε η ομάδα μου.
Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2580
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
1
1

- taraboura
- Reactions: 263
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
36-77..... Ούτε προπόνηση. Τρελό
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπιζω να μην ειδες το σημερινο.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τετ Μάιος 25, 2022 9:31 pmΤο πάλεψε το Περιστέρι ενάντια στον Ολυμπιακό, παρά το στενό rotation κι το τελικό σκορ το αδικεί, καθώς ήταν κοντά σε ολο το ματς. Επιτέλους έδειξαν λίγο πάθος κι ενέργεια τα παιδιά του ΓΣΠ,κι είδαμε κι μια σύνθετη άμυνα από τον Τόμιτς

Δεν ειναι θεμα παθους φιλε μου. Ειναι θεμα σε τι φαση ειναι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος. Οι αλλες ομαδες ειναι κανονικα μια κατηγορια κατω. Δεν ξερω ποιος ο λογος να γινεται ακομα αυτο το πρωταθλημα περα απο το να προπονει Ολυμπιακο και Παναθηναικο για την Γιουρολιγκ μεχρι να παιξουν μεταξυ τους στον τελικο.
Νεα μορφη του Πρωταθληματος, ημιεπαγγελματικο, απαραιτητα με λιγοτερους ξενους. Αν υπηρχε τροπος να μην συμμετεχουν Ολυμπιακος και Παναθηναικος θα ηταν ακομα καλυτερα, αλλα καταλαβαινω πως δεν ειναι δυνατον κατι τετοιο. Εστω με λιγοτερους ξενους θα μικραινε και καπως η διαφορα. Καπως...οχι θαυματα.
Μ αρεσει που καποιοι πανηγυριζαν για την βελτιωση, ταχα μου, του προιοντος οταν ο Ολυμπιακος ηταν στην Α2. Οτι να ναι....

Πρωταθλημα περιγελος!!!
0
- PeristeriBCfan
- Reactions: 534
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέσα ήμουν, ευτυχώς ή δυστυχώς 🥲🥲 Δεν υπήρχε περίπτωση κόντρας των 2 ομάδων,το Περιστέρι χωρις Κοζει-Γιαννοπουλο-Χρηστιδη, με 8 επαγγελματίες εκ των οποίων οι 2(Μπράουν-Αγκμπελις) με σωματικά θέματα από τραυματισμούς κι με την ζώνη 2-1-2 να μην έχει κανένα αποτέλεσμα,ε ξέφυγε το σκορ.Οταν έλειπε ο Ολυμπιακός, έπαιρναν περισσότερα λεφτά οι ομάδες κι είχαν ανεβασμένο μπάτζετ κι ποιότητα. Πχ ο Προμηθέας πέρυσι είχε τον Jerian Grant κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Χάλασαν κι κάποιοι καλοί συνδυασμοί (Πεδουλάκης-Περιστερι, Σερελης-Λαυριο κλπ) οπότε ναι είναι χαμηλό το επίπεδοHipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 9:59 pmΕλπιζω να μην ειδες το σημερινο.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τετ Μάιος 25, 2022 9:31 pmΤο πάλεψε το Περιστέρι ενάντια στον Ολυμπιακό, παρά το στενό rotation κι το τελικό σκορ το αδικεί, καθώς ήταν κοντά σε ολο το ματς. Επιτέλους έδειξαν λίγο πάθος κι ενέργεια τα παιδιά του ΓΣΠ,κι είδαμε κι μια σύνθετη άμυνα από τον Τόμιτς![]()
Δεν ειναι θεμα παθους φιλε μου. Ειναι θεμα σε τι φαση ειναι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος. Οι αλλες ομαδες ειναι κανονικα μια κατηγορια κατω. Δεν ξερω ποιος ο λογος να γινεται ακομα αυτο το πρωταθλημα περα απο το να προπονει Ολυμπιακο και Παναθηναικο για την Γιουρολιγκ μεχρι να παιξουν μεταξυ τους στον τελικο.
Νεα μορφη του Πρωταθληματος, ημιεπαγγελματικο, απαραιτητα με λιγοτερους ξενους. Αν υπηρχε τροπος να μην συμμετεχουν Ολυμπιακος και Παναθηναικος θα ηταν ακομα καλυτερα, αλλα καταλαβαινω πως δεν ειναι δυνατον κατι τετοιο. Εστω με λιγοτερους ξενους θα μικραινε και καπως η διαφορα. Καπως...οχι θαυματα.
Μ αρεσει που καποιοι πανηγυριζαν για την βελτιωση, ταχα μου, του προιοντος οταν ο Ολυμπιακος ηταν στην Α2. Οτι να ναι....![]()
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Βέβαια ισχύει και το αντίθετο. Δηλαδή ότι ούτε τώρα που ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Α1, βελτιώθηκε το πρωτάθλημα.Hipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 9:59 pmΕλπιζω να μην ειδες το σημερινο.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τετ Μάιος 25, 2022 9:31 pmΤο πάλεψε το Περιστέρι ενάντια στον Ολυμπιακό, παρά το στενό rotation κι το τελικό σκορ το αδικεί, καθώς ήταν κοντά σε ολο το ματς. Επιτέλους έδειξαν λίγο πάθος κι ενέργεια τα παιδιά του ΓΣΠ,κι είδαμε κι μια σύνθετη άμυνα από τον Τόμιτς![]()
Μ αρεσει που καποιοι πανηγυριζαν για την βελτιωση, ταχα μου, του προιοντος οταν ο Ολυμπιακος ηταν στην Α2. Οτι να ναι....
Πρωταθλημα περιγελος!!!
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα για τον RG τα ειπαμε παλια, δεν θα επανελθω. Ομως ο Σερελης ξεκινησε και φετος, αλλα μολις εφυγε ο Καρτερ, η ομαδα ηταν για να πεσει κατηγορια. Καρτερ και Ντιαλο εκαναν την διαφορα και η κοντρα της παλιας ΕΟΚ με την υποψηφια νεα, εφερε το Λαυριο πανω απ τον Προμηθεα. Να λεμε την αληθεια.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:04 pmΜέσα ήμουν, ευτυχώς ή δυστυχώς 🥲🥲 Δεν υπήρχε περίπτωση κόντρας των 2 ομάδων,το Περιστέρι χωρις Κοζει-Γιαννοπουλο-Χρηστιδη, με 8 επαγγελματίες εκ των οποίων οι 2(Μπράουν-Αγκμπελις) με σωματικά θέματα από τραυματισμούς κι με την ζώνη 2-1-2 να μην έχει κανένα αποτέλεσμα,ε ξέφυγε το σκορ.Οταν έλειπε ο Ολυμπιακός, έπαιρναν περισσότερα λεφτά οι ομάδες κι είχαν ανεβασμένο μπάτζετ κι ποιότητα. Πχ ο Προμηθέας πέρυσι είχε τον Jerian Grant κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Χάλασαν κι κάποιοι καλοί συνδυασμοί (Πεδουλάκης-Περιστερι, Σερελης-Λαυριο κλπ) οπότε ναι είναι χαμηλό το επίπεδοHipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 9:59 pm
Ελπιζω να μην ειδες το σημερινο.![]()
Μ αρεσει που καποιοι πανηγυριζαν για την βελτιωση, ταχα μου, του προιοντος οταν ο Ολυμπιακος ηταν στην Α2. Οτι να ναι....![]()
Τεσπα, αμα ανεβηκε το μπατζετ με την ελλειψη του Ολυμπιακου, να φυγει και ο Παναθηναικος να ανεβει και αλλο το μπατζετ

Να δουμε και ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα. Οταν παιζουν οι υπολοιπες ομαδες μια χαρα ειναι τα παιχνιδια. Δεν λεω πως ποιοτικα ειναι ξερω γω σαν του Ισπανικου, αλλα τουλαχιστον εχει ενα σασπενς ρε παιδι μου.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φυσικα οχι. Αν διαβαζες χωρις τα πρασινα γυαλια παλιBillyPao έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:09 pmΒέβαια ισχύει και το αντίθετο. Δηλαδή ότι ούτε τώρα που ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Α1, βελτιώθηκε το πρωτάθλημα.Hipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 9:59 pm
Ελπιζω να μην ειδες το σημερινο.![]()
Πρωταθλημα περιγελος!!!

ΥΓ καλα δεν βαζω τα ευρωπαικα παιχνιδια που παιζουν καποιες και πανε απο ηττα σε συντριβη. Ποιητικη αδεια

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
''Πράσινα γυαλιά''; Απλά ανέφερα ότι όπως ισχύει αυτό που είπες, έτσι ισχύει και το αντίθετο. Τώρα για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, δε νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι οι ξένοι, αλλά η ποιότητα των περισσότερων ομάδων. Δεν υπάρχουν χρήματα, άρα δεν υπάρχει και ποιότητα.Hipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:24 pmΦυσικα οχι. Αν διαβαζες χωρις τα πρασινα γυαλια παλιθα εβλεπες πως για μενα πρεπει να ειναι αουτ και οι δυο ή εστω με λιγοτερους ξενους (3 το πολυ να παιξει και κανενας ελληνας, δεν ξερω αν θυμασε ποιος ζηταγε και 7ο ξενο και να παιζουν οι 6). Εχουν 34 παιχνιδια τον χρονο στην Γιουρολιγκ. Και αλλα 22 φιλικα ή προπονητικα καλυτερα στην Ελλαδα. Οι αλλοι δηλαδη που παιζουν μονο 24 στο πηγαδι κατουρησαν; Για Ολυμπιακο και Παναθηναικο τα 34 ειναι λιγα ταχα μου για να εχουν ρυθμο, και για τους αλλους τα 24 (απ τα οποια στα 4 τρωνε συντριβες απο τους δυο) ειναι πολλα;
ΥΓ καλα δεν βαζω τα ευρωπαικα παιχνιδια που παιζουν καποιες και πανε απο ηττα σε συντριβη. Ποιητικη αδεια![]()

2
2

- PeristeriBCfan
- Reactions: 534
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά υπάρχει τεράστιο οικονομικό χάσμα που εδώ κ 1.5 δεκαετία δεν έχει μειωθεί ποτέ, οπότε αναπόφευκτα βλέπουμε αυτή τη μεγάλη ποιοτική διαφορά μεταξύ των ομάδων. Το επίπεδο των Ελλήνων δυστυχώς δεν είναι σε καλά επίπεδα κι αυτό στοιχίζει κ στην Λίγκα κι στην ΕθνικήHipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:14 pmΚαλα για τον RG τα ειπαμε παλια, δεν θα επανελθω. Ομως ο Σερελης ξεκινησε και φετος, αλλα μολις εφυγε ο Καρτερ, η ομαδα ηταν για να πεσει κατηγορια. Καρτερ και Ντιαλο εκαναν την διαφορα και η κοντρα της παλιας ΕΟΚ με την υποψηφια νεα, εφερε το Λαυριο πανω απ τον Προμηθεα. Να λεμε την αληθεια.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:04 pm
Μέσα ήμουν, ευτυχώς ή δυστυχώς 🥲🥲 Δεν υπήρχε περίπτωση κόντρας των 2 ομάδων,το Περιστέρι χωρις Κοζει-Γιαννοπουλο-Χρηστιδη, με 8 επαγγελματίες εκ των οποίων οι 2(Μπράουν-Αγκμπελις) με σωματικά θέματα από τραυματισμούς κι με την ζώνη 2-1-2 να μην έχει κανένα αποτέλεσμα,ε ξέφυγε το σκορ.Οταν έλειπε ο Ολυμπιακός, έπαιρναν περισσότερα λεφτά οι ομάδες κι είχαν ανεβασμένο μπάτζετ κι ποιότητα. Πχ ο Προμηθέας πέρυσι είχε τον Jerian Grant κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Χάλασαν κι κάποιοι καλοί συνδυασμοί (Πεδουλάκης-Περιστερι, Σερελης-Λαυριο κλπ) οπότε ναι είναι χαμηλό το επίπεδο
Τεσπα, αμα ανεβηκε το μπατζετ με την ελλειψη του Ολυμπιακου, να φυγει και ο Παναθηναικος να ανεβει και αλλο το μπατζετ![]()
Να δουμε και ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα. Οταν παιζουν οι υπολοιπες ομαδες μια χαρα ειναι τα παιχνιδια. Δεν λεω πως ποιοτικα ειναι ξερω γω σαν του Ισπανικου, αλλα τουλαχιστον εχει ενα σασπενς ρε παιδι μου.
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα ρε Βασιλη, αυτο για τον Ολυμπιακο γιατι το εγραψες; Μιλησα εγω πως εγινε καλυτερο το πρωταθλημα με τον Ολυμπιακο καπου;BillyPao έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:30 pm''Πράσινα γυαλιά''; Απλά ανέφερα ότι όπως ισχύει αυτό που είπες, έτσι ισχύει και το αντίθετο. Τώρα για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, δε νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι οι ξένοι, αλλά η ποιότητα των περισσότερων ομάδων. Δεν υπάρχουν χρήματα, άρα δεν υπάρχει και ποιότητα.Hipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:24 pm
Φυσικα οχι. Αν διαβαζες χωρις τα πρασινα γυαλια παλιθα εβλεπες πως για μενα πρεπει να ειναι αουτ και οι δυο ή εστω με λιγοτερους ξενους (3 το πολυ να παιξει και κανενας ελληνας, δεν ξερω αν θυμασε ποιος ζηταγε και 7ο ξενο και να παιζουν οι 6). Εχουν 34 παιχνιδια τον χρονο στην Γιουρολιγκ. Και αλλα 22 φιλικα ή προπονητικα καλυτερα στην Ελλαδα. Οι αλλοι δηλαδη που παιζουν μονο 24 στο πηγαδι κατουρησαν; Για Ολυμπιακο και Παναθηναικο τα 34 ειναι λιγα ταχα μου για να εχουν ρυθμο, και για τους αλλους τα 24 (απ τα οποια στα 4 τρωνε συντριβες απο τους δυο) ειναι πολλα;
ΥΓ καλα δεν βαζω τα ευρωπαικα παιχνιδια που παιζουν καποιες και πανε απο ηττα σε συντριβη. Ποιητικη αδεια![]()
![]()
Ποιοτητα δεν υπαρχει γιατι δεν υπαρχει παραγωγη ελληνων και δεν υπαρχει παραγωγη ελληνων γιατι παιζουν μονο οι ξενοι. Αν ηταν λιγοτεροι οι ξενοι και ημιεπαγγελματικο το πλαισιο θα ανεβαινε και η παραγωγη ελληνων και σε λιγα χρονια και το επιπεδο των ομαδων και του Πρωταθληματος.
Γιατι καλα ειναι τα μεταξωτα βρακια αλλα θελουν και επιδεξιους πωπους.
Βεβαια ξερω πως και το πρωταθλημα μπασκετ, ακολουθει το παραμυθι περι αγορας που εχει φαει και η κοινωνια ολακερη, και δεν αλλαζει ευκολα η λογικη μονο για το μπασκετ, αλλα λεμε τωρα. Στα πλαισια της κακης Α1 η κουβεντα.
ΥΓ φτασαμε στα πλαισια αυτης της επαγγελματικης Π@π@ρι@ς να παιρνει 900 τον χρονο ο Μαντζαρης και δεν εχω κατι με το παιδι. Αλλοι παιζουν Α, Β, Γ ΕΣΚΑ και ζητανε λεφτα για να παιξουν. Εχουμε ξεχασει το μπασκετ σαν παιχνιδι και το αντιμετωπιζουμε σαν μπιζνα. Οταν παλι ξαναερθει το αθλημα στην ουσια του που ειναι το παιχνιδι, θα αλλαξουν πολλα πραγματα.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Παρ Μάιος 27, 2022 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια σου Μπίλη, ο ΧίπστεράςBillyPao έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:30 pm
''Πράσινα γυαλιά''; Απλά ανέφερα ότι όπως ισχύει αυτό που είπες, έτσι ισχύει και το αντίθετο. Τώρα για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, δε νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι οι ξένοι, αλλά η ποιότητα των περισσότερων ομάδων. Δεν υπάρχουν χρήματα, άρα δεν υπάρχει και ποιότητα.![]()

Έπειτα ο άνθρωπος Γκόλντεν Στέιτ είναι, Κρις Μάλιν, Τιμ Χαρνταγούει και δε συμμαζεύεται. Δεν είναι φιλο- Ολυμπιακός.
Η αλήθεια είναι ότι αν δεις "ολυμπιακό" αρπάζεσαι. Αφού όταν είσαι κουλαριστός κι εσύ το παραδέχεσαι (ωραίος) ότι τα φοράς τα πράσινα τα γυαλιά. Να σου πω ότι ως φράση είναι έμπνευση του Φίλιππα του Συρίγου και πήγαινε στον ρέφερι τον Ζιχ ή τον Κοτλέμπα (αν θυμάμαι καλά) από το ευρωμπάσκετ του 87 και τον αγώνα κόντρα στη Σοβιετική Ένωση. Έιπα Σοβιετική και λέω να πάω να βάλω τον ύμνο της να φτιάξω τους γείτονες.

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γουοριορς βεβαια ειμαι σ αυτο το φεγγαρι. Πριν ημουν Σαν Αντονιο με Ντανκαν, Τζινομπιλι, Παρκερ και μεγαλο Ποπ τεσπα και πιο πριν Μπουλς του Τζορνταν, Πιπεν Κουκοτς κλπ κλπ και ακομα πιο παλια Λεικερς του συντροφου Καριμ, του Ματζικ του Γουορθι . Γενικα προσπαθω να ειμαι με οποιον μ αρεσει το μπασκετ που παιζει και στην Ελλαδα με την Πανιωναρα γιατι ειναι η μητρα του Ελληνικου μπασκετ, απο τοτε που δεν επαιζαν ακομα τα φραγκα πρωταγωνιστικο ρολο και γιατι ειναι εδω και πολλα χρονια η καλυτερη ακαδημια μπασκετ στην Ελλαδα. Δεν ειναι και εδω τοπικιστικο το θεμα δηλαδη, το μπασκετ ειναι πανω απο τις ομαδες για την αρρωστια μου.basket72 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:47 pmΓεια σου Μπίλη, ο ΧίπστεράςBillyPao έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:30 pm
''Πράσινα γυαλιά''; Απλά ανέφερα ότι όπως ισχύει αυτό που είπες, έτσι ισχύει και το αντίθετο. Τώρα για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, δε νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι οι ξένοι, αλλά η ποιότητα των περισσότερων ομάδων. Δεν υπάρχουν χρήματα, άρα δεν υπάρχει και ποιότητα.![]()
απλώς έκανε αναφορά στη 2ετία που έλειπε ο Ολυμπιακός από την Α1 και στην ψιλοπαραμύθα που έπαιξε ότι το πρωτάθλημα έγινε ξαφνικά ανταγωνιστικό. Δεν είπε ούτε εννοούσε ότι με την επιστροφή του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα έγινε καλύτερο. Απλώς ότι όσο χάλια ήταν τότε, τόσο χάλια είναι και τώρα.
Έπειτα ο άνθρωπος Γκόλντεν Στέιτ είναι, Κρις Μάλιν, Τιμ Χαρνταγούει και δε συμμαζεύεται. Δεν είναι φιλο- Ολυμπιακός.
Η αλήθεια είναι ότι αν δεις "ολυμπιακό" αρπάζεσαι. Αφού όταν είσαι κουλαριστός κι εσύ το παραδέχεσαι (ωραίος) ότι τα φοράς τα πράσινα τα γυαλιά. Να σου πω ότι ως φράση είναι έμπνευση του Φίλιππα του Συρίγου και πήγαινε στον ρέφερι τον Ζιχ ή τον Κοτλέμπα (αν θυμάμαι καλά) από το ευρωμπάσκετ του 87 και τον αγώνα κόντρα στη Σοβιετική Ένωση. Έιπα Σοβιετική και λέω να πάω να βάλω τον ύμνο της να φτιάξω τους γείτονες.Νατοϊκοί από κούνια, βλέπεις.
![]()
![]()

Βεβαια τιμω Χαρνταγουει, Μαλιν και Μπαρον Ντειβις μεχρι και Σπριγουελ που λεει ο λογος. Αλλα Γουοριιορς τον καιρο του ραν εν γκαν δεν πολυ γουσταρα να μαι ειλικρινης.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Με τη λογική σου, ότι δηλαδή φταίνε οι ξένοι που δε βγαίνουν νέα ταλέντα στην Α1, στην Α2 θα έπρεπε να βγαίνουν ένα σωρό νέα ταλέντα κάθε χρόνο, σωστά; Γιατί λοιπόν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο; Το βασικό πρόβλημα δεν είναι οι ξένοι, αλλά η έλλειψη χρημάτων, άρα και ποιότητας.Hipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:44 pmΕλα ρε Βασιλη, αυτο για τον Ολυμπιακο γιατι το εγραψες; Μιλησα εγω πως εγινε καλυτερο το πρωταθλημα με τον Ολυμπιακο καπου;BillyPao έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:30 pm
Ποιοτητα δεν υπαρχει γιατι δεν υπαρχει παραγωγη ελληνων και δεν υπαρχει παραγωγη ελληνων γιατι παιζουν μονο οι ξενοι. Αν ηταν λιγοτεροι οι ξενοι και ημιεπαγγελματικο το πλαισιο θα ανεβαινε και η παραγωγη ελληνων και σε λιγα χρονια και το επιπεδο των ομαδων και του Πρωταθληματος.
Γιατι καλα ειναι τα μεταξωτα βρακια αλλα θελουν και επιδεξιους πωπους.
Βεβαια ξερω πως και το πρωταθλημα μπασκετ, ακολουθει το παραμυθι περι αγορας που εχει φαει και η κοινωνια ολακερη, και δεν αλλαζει ευκολα η λογικη μονο για το μπασκετ, αλλα λεμε τωρα. Στα πλαισια της κακης Α1 η κουβεντα.
ΥΓ φτασαμε στα πλαισια αυτης της επαγγελματικης Π@π@ρι@ς να παιρνει 900 τον χρονο ο Μαντζαρης και δεν εχω κατι με το παιδι. Αλλοι παιζουν Α, Β, Γ ΕΣΚΑ και ζητανε λεφτα για να παιξουν. Εχουμε ξεχασει το μπασκετ σαν παιχνιδι και το αντιμετωπιζουμε σαν μπιζνα. Οταν παλι ξαναερθει το αθλημα στην ουσια του που ειναι το παιχνιδι, θα αλλαξουν πολλα πραγματα.
0
Eίμαι σίγουρος ότι είσαι με το καλό μπάσκετ και συμφωνώ και για τον Πάνιωνιο, χωρίς να ξέρω πολλά περί Ακαδημίων που λες.Hipster έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 11:03 pm
Γουοριορς βεβαια ειμαι σ αυτο το φεγγαρι. Πριν ημουν Σαν Αντονιο με Ντανκαν, Τζινομπιλι, Παρκερ και μεγαλο Ποπ τεσπα και πιο πριν Μπουλς του Τζορνταν, Πιπεν Κουκοτς κλπ κλπ και ακομα πιο παλια Λεικερς του συντροφου Καριμ, του Ματζικ του Γουορθι . Γενικα προσπαθω να ειμαι με οποιον μ αρεσει το μπασκετ που παιζει και στην Ελλαδα με την Πανιωναρα γιατι ειναι η μητρα του Ελληνικου μπασκετ, απο τοτε που δεν επαιζαν ακομα τα φραγκα πρωταγωνιστικο ρολο και γιατι ειναι εδω και πολλα χρονια η καλυτερη ακαδημια μπασκετ στην Ελλαδα. Δεν ειναι και εδω τοπικιστικο το θεμα δηλαδη, το μπασκετ ειναι πανω απο τις ομαδες για την αρρωστια μου.
Βεβαια τιμω Χαρνταγουει, Μαλιν και Μπαρον Ντειβις μεχρι και Σπριγουελ που λεει ο λογος. Αλλα Γουοριιορς τον καιρο του ραν εν γκαν δεν πολυ γουσταρα να μαι ειλικρινης.
Εγώ εσχάτως είμαι με Σέλτικς (μικρός ούτε να τους δω, λόγω τριφυλιού, Λατρεία για Λέικερς, και μου την έδινε που είχαν μίνιμουμ 3 λευκούς στην πεντάδα- ότι να 'ναι κριτήρια, ξέρω, ξέρω). Κάτι παραπάνω έπρεπε να είχαν κάνει με τόσο καλή ομάδα επί Στίβενς (στον πάγκο).
Οι Γκόλντεν στο μεταξύ είχαν και τότε διαολεμένη περιφέρεια. Στους ψηλούς κάποια φάση πέρασε κι ο γνωστός μας Ρόνι Σεικέλι που τα καλοκαίρια εκείνα γινόταν σήριαλ για το αν θα παίξει στην Πανάθα.