Θα παλέψει λες ο Ολυμπιακός για την 3η θέση?kite26 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:36 pmΠολλές απουσίες όμως κι ο ΠΑΟ, χωρίς Φαλ, Σλούκα, Γκραντ. Θα παλέψει για την 2η θέση ο ΠΑΟΚ, από πίσω και ο Άρης στην 4η θέση. Δε θα περάσουν οι μεγάλοι εντός κι εκτός με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι σίγουρο. Μπράβο στον ΠΑΟΚ, δεν περίμενα ότι θα έχανε ο Παναθηναϊκός απόψε.
Stoiximan Super Cup Ελλάδας 2026, 2ος ημιτελικός: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (26/9/2026, 21:00)
Συντονιστής: Captains
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδια ναι ο ΠΑΟ ειχει απουσιες αλλα μην ξεχναμε οτι εχει 10 ξενους.Στα παιχνιδια της Ελλαδας οπου θα βρισκει αντιμετωπο τον ΠΑΟΚ θα πρεπει να αφηνει εξω 4,ισοσταθμιζεται καπως το πραγμα.Δεν θα μπορουσαν να παιξουν δηλαδη οσοι ξενοι ελειπαν αποψε ουτως η αλλως,Δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα οσο νομιζουν καποιοι.(σιγουρα εχει καλυτερο ροστερ ο ΠΑΟ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος McRae την Σάβ Σεπ 26, 2026 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν κρατούσε τον Οσμάν θα έπρεπε να φύγει ο Ντέιβις. Δεν χωράνε και οι δύοRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:31 pmΔεν ειναι μονο ο παναθηναικος κ ο ολυμπιακος ανετοιμες ομαδες ακομα, ειναι κ οι αντιπαλοι τους...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:17 pmΕντάξει, για να μη τρελαινόμαστε κιόλας, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και το πήρε ο ΠΑΟΚ γιατί ο Παναθηναϊκός είχε σοβαρές ελλείψεις και είναι ακόμα ανέτοιμη ομάδα.
Φοβερο παιχνιδι γενικα κ ο Οσμαν παικταρας.
Επισης μου εκανε εντυπωση ο Καλαθης. Ποσα κιλα μπασκετ ξερει ο τυπος.
Οντως περιεργη η αλλαγη Μπογκα με Οσμαν, που εγραψε κ ενας φιλος (βεβαια προσωπικα ειμαι φαν του Οσμαν και δεν μου αρεσει γενικα καθολου ο Μπογκα οποτε ειμαι προκατειλημμενος). Ομως εχω την εντυπωση πως ο Ζοτς εχει επενδυσει στην αμυνα κυριως, τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου δινει.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:24 pmΓιατί έτσι; Εδω και 2-3 χρόνια δεν έχω κεραία και παρακολουθώ από μια εφαρμογή που έχει όλα τα Ελληνικά Κανάλια (ενταξει, δεν ξέρω αν λείπει κανένα περιφερειακό) και το είδα όλο απροβληματιστα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:21 pm
Εγώ δεν κατάφερα να δω το τέλος από σκαι πάντως fyi
Εγώ που το έβλεπα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, μου πέταξε στο 2:30 πριν τη λήξη 502 bad getaway . Σουρρεαλιστικές καταστασεις για αγώνα μπάσκετ να φας φολα πριν τη λήξη του ματς

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μαγκες χαλαρώστε λιγο. Η 5αδα Σλουκας Ναν Ρογκα (ουσιαστικά απών ηταν) NHD Fall είναι 5αδα πλειοφ Ευρωλιγκας. Θα τον βρει ο παο το δρόμο. Ο NHD θα δώσει επιθετικη ισορροπία από τα φτερά (ο Μπόνγκα δεν απειλεί ενω ο Γιαμπου είναι βαρυς). Παραμένει για εμένα ερώτημα η θεση 5..
Ο Παοκ ρπαιξε ψυχωμένος. Απέναντι τογ ομως ήταν ο Τριποντινος, ο Μαντζουκας, ο μισός Ρογκα, ο Μωραιτης,.
Ο Γιαμπου είναι βαρυς για το 4, αλλα εξακολουθώ να πιστεύω οτι δεν μπορεί να παίξει στο 5 στην Ευρωλιγκα. Θα πρέπει να ρολαρει, να βρει ρυθμο και άνεση στις κινήσεις του στο χώρο.
Επίσης για ομαδα τοσο βασισμένη στην άμυνα, σιγουρα τα PnR που έστηνε ανελλιπώς ο Νικ με τον Αλεξάντερ μπορούσατε να τα κόψετε...
Ο Φραντζίσκο είναι σε πολυ καλη κατάσταση, αέρινες κι αυτος οπως το δικο μας το αλατάκι. Φοβερές σταυρωτών και οι δυο. Ο Γάλλος είναι πιο έμπειρος να παει να παρει την επαφή.
Απο παοκ μου αρεσε πολυ ο Αλεξάντερ. Δυο χρόνια τον λέγαμε για τριτο ψηλο στον Ολυμπιακό. Πολυ ωραιος. Αδικείται τοσα χρόνια Γιουροκαπ να μην ανεβαίνει επίπεδο.
Ο Παοκ ρπαιξε ψυχωμένος. Απέναντι τογ ομως ήταν ο Τριποντινος, ο Μαντζουκας, ο μισός Ρογκα, ο Μωραιτης,.
Ο Γιαμπου είναι βαρυς για το 4, αλλα εξακολουθώ να πιστεύω οτι δεν μπορεί να παίξει στο 5 στην Ευρωλιγκα. Θα πρέπει να ρολαρει, να βρει ρυθμο και άνεση στις κινήσεις του στο χώρο.
Επίσης για ομαδα τοσο βασισμένη στην άμυνα, σιγουρα τα PnR που έστηνε ανελλιπώς ο Νικ με τον Αλεξάντερ μπορούσατε να τα κόψετε...
Ο Φραντζίσκο είναι σε πολυ καλη κατάσταση, αέρινες κι αυτος οπως το δικο μας το αλατάκι. Φοβερές σταυρωτών και οι δυο. Ο Γάλλος είναι πιο έμπειρος να παει να παρει την επαφή.
Απο παοκ μου αρεσε πολυ ο Αλεξάντερ. Δυο χρόνια τον λέγαμε για τριτο ψηλο στον Ολυμπιακό. Πολυ ωραιος. Αδικείται τοσα χρόνια Γιουροκαπ να μην ανεβαίνει επίπεδο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
του παο του ελειπαν ναν χειζ που ειναι οι καλυτεροι του ροστερ + ο σλουκας που παρολο την ηλικια κατι θα εκανε..νομιζω δεν τιθεται συγκριση ακομα με τον παοκ ουτε στην α1..σημερα παντως δικαιοτατα το πηρε ηταν καλυτερος και εβγαζε και ωραιο μπασκετ ανα διαστηματα.
το 9% του γιαμπου οποτε το διαβαζω σκαω στα γελια
το 9% του γιαμπου οποτε το διαβαζω σκαω στα γελια
-
GreenLantern

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι τόσο εξόφθαλμο ότι δεν έχουμε δεύτερο πεντάρι. Έχει γίνει συνωστισμός στο τέσσερα, αν έπρεπε να φύγει ένας από το ρόστερ ήταν ο Χουαντσο, όχι ο υπερπαιχτης Οσμάν. Να είχαμε 2 τοπ τριάρια Οσμάν Πονγκα και 2 τοπ τεσσάρια nyd και Γιαμπουζελε. Συγγνώμη αλλά εγώ βλέπω δομικό θέμα.
Το Ρογκα Πονγκα ειναι εντελώς μονοδιάστατο, μηδέν ντρίπλα.
επίσης χάθηκε ένας τίτλος, μη το πλασάρουμε σα καμπανάκι, καμπανάκι θα ήταν να χάναμε ενα ματς πρωταθλήματος.
επίσης χάθηκε ένας τίτλος, μη το πλασάρουμε σα καμπανάκι, καμπανάκι θα ήταν να χάναμε ενα ματς πρωταθλήματος.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπονγκαρογκα παρακαλω...GreenLantern έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2026 11:54 pm
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά αφήνεις αρκετό χρόνο στον ΠΑΟΚ. Καλά τραγική η σφαλιάρα του λεσορ. Γενικά ο Παναθηναϊκός δεν πήγε καλά στα ριμπάουντ. Κι ο γιαμπου δεν μπορεί να παίξει στο 5

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο