Α2 - Αγωνιστική περίοδος 2023-24
Συντονιστής: Captains
Σαν φιλος του Χαριλάου Τρικουπη είμαι πολύ στεναχωρημένος που η ομάδα μου πλήρωσε τις αστοχίες της χρονιάς και έπεσε κατηγορία.
Είμαι ομως ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ που ομαδες σαν τη Μύκονο υπάρχουν στη κατηγορία. Είναι ξεκαθαρο ποσό «μορφωμενοι» (άλλη είναι η έκφραση) ήταν στα τελευταία παιχνίδια.
Ομάδα που δεν έχει καμια θέση σε καμια εθνική κατηγορία!!!
Είμαι ομως ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ που ομαδες σαν τη Μύκονο υπάρχουν στη κατηγορία. Είναι ξεκαθαρο ποσό «μορφωμενοι» (άλλη είναι η έκφραση) ήταν στα τελευταία παιχνίδια.
Ομάδα που δεν έχει καμια θέση σε καμια εθνική κατηγορία!!!
2
2

Πρώην BOOM DIZZLE
- ssoulliss
- Reactions: 732
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στα παιδιά που γράφουν και μας κατατοπίζουν σχετικά με το πρωτάθλημα. Λίγο που έχω δει μπορώ να πω, πως μου έκανε καλή εντύπωση σε σχέση με παλαιότερες σεζόν.
- Βοήθησαν τελικά οι 2 ξένοι; Θα πρέπει να απελευθερωθεί ο χρόνος συμμετοχής τους;
- Προσπαθώ να καταλάβω το σύστημα από εδώ και κάτω και πραγματικά μου φαίνεται ψιλοαδιανόητο ο πρώτος να μην ανεβαίνει απ'ευθείας. Επίσης, αληθεύει κάτι που διάβασα, ότι στα ημιτελικά θα παίξει ο νικητής του ζευγαριού 1-8 με τον νικητή του 2-7;

- Βοήθησαν τελικά οι 2 ξένοι; Θα πρέπει να απελευθερωθεί ο χρόνος συμμετοχής τους;
- Προσπαθώ να καταλάβω το σύστημα από εδώ και κάτω και πραγματικά μου φαίνεται ψιλοαδιανόητο ο πρώτος να μην ανεβαίνει απ'ευθείας. Επίσης, αληθεύει κάτι που διάβασα, ότι στα ημιτελικά θα παίξει ο νικητής του ζευγαριού 1-8 με τον νικητή του 2-7;

0
- kojito
- Reactions: 2705
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά είμαι υπέρ του μέτρου των 2 ξένων. Συμβαίνει στα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη στην 2η κατηγορία, και έχει βοηθήσει τις ομάδες να βρουν λαβράκια (Segu πέρσι στο Ψυχικό, Bryant σε Ερμή/Μίλωνα φέτος, Gathwright σε ΓΣΕ κτλ). Τον μόνο περιορισμό παραπάνω που ίσως θα έβαζα είναι ηλικιακό, ώστε να μην υπάρχουν βετεράνοι τύπου Burtt. Τώρα για το επιχείρημα "ναι, αλλά κόβουν χρόνο από τους Έλληνες", η αλήθεια είναι ότι είμαι της άποψης ότι αν οι Έλληνες είναι καλοί και δουλεύουν, χρόνο θα βρουν. Αλλά γενικότερα έχει πέσει το επίπεδο στους Έλληνες στην κατηγορία σε σχέση με 10-15 χρόνια πριν.ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Απρ 06, 2024 6:49 pmΜπράβο στα παιδιά που γράφουν και μας κατατοπίζουν σχετικά με το πρωτάθλημα. Λίγο που έχω δει μπορώ να πω, πως μου έκανε καλή εντύπωση σε σχέση με παλαιότερες σεζόν.
- Προσπαθώ να καταλάβω το σύστημα από εδώ και κάτω και πραγματικά μου φαίνεται ψιλοαδιανόητο ο πρώτος να μην ανεβαίνει απ'ευθείας. Επίσης, αληθεύει κάτι που διάβασα, ότι στα ημιτελικά θα παίξει ο νικητής του ζευγαριού 1-8 με τον νικητή του 2-7;![]()
![]()
Ναι, στα ημιτελικά (μορφή Final-4) παίζει ο νικητής του 1-8 με τον νικητή του 2-7. Όποιος κερδίσει ανεβαίνει Basket League, όποιος ηττηθεί θα έχει άλλη μια ευκαιρία κόντρα στον νικητή του 3-6/4-5.
1
1

-
- Reactions: 13
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τέλος λοιπόν της κανονικής περιόδου με αποτελέσματα που δημιούργησαν εντύπωση και ανακατατάξεις στην τελική βαθμολογία.
Φυσικά, η νίκη του Αίαντα μέσα στην Μύκονο και μάλιστα με τόση μεγάλη διαφορά, είναι σίγουρο ότι δημιούργησε εύλογες απορίες και υποψίες.... Δεν ξέρω εάν η Μύκονος έχει ρίξει λευκή πετσέτα αλλά σίγουρα αυτή η καθίζηση στον δεύτερο γύρο, δεν δικαιολογείται.
Από την άλλη, ο Αμύντας δυστυχώς πλήρωσε τις άστοχες επιλογές του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς...Με πρώτη από όλη την απόλυση του Κουρή που έδειξε στο σύντομο διάστημα που είναι στον Μίλωνα γιατί είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας.... Αμφίρροπο το ζευγάρι Ψυχικό - Έσπερος ενώ θεωρώ ότι ο Πανερυθραϊκός θα επικρατήσει του Αίαντα...
Τέλος, όσον αφορά την ομάδα μου, τον Παπάγο, έκανε το χρέος της νικώντας τον Χαρίλαο Τρικούπη στέλνοντας του στη Β Εθνική... Για να είμαι ειλικρινής, θεωρούσα ότι θα ήμασταν στα play out αλλά όλα τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν ιδανικά για εμάς (νίκη Αίαντα, Ερμή και ήττα Εσπέρου) και βρεθήκαμε στην 9 θέση και στα play in με αντίπαλο την Μύκονο εντός έδρας...Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και τώρα ότι προκύψει μόνο κέρδος θα είναι...
Όσο για τη νέα χρονιά, προβλέπω ριζικές αλλαγές σε επίπεδο παικτών ανάλογα με τη παραμονή ή όχι του προπονητικού team....
Να είμαστε καλά και του χρόνου βλέπουμε..
Φυσικά, η νίκη του Αίαντα μέσα στην Μύκονο και μάλιστα με τόση μεγάλη διαφορά, είναι σίγουρο ότι δημιούργησε εύλογες απορίες και υποψίες.... Δεν ξέρω εάν η Μύκονος έχει ρίξει λευκή πετσέτα αλλά σίγουρα αυτή η καθίζηση στον δεύτερο γύρο, δεν δικαιολογείται.
Από την άλλη, ο Αμύντας δυστυχώς πλήρωσε τις άστοχες επιλογές του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς...Με πρώτη από όλη την απόλυση του Κουρή που έδειξε στο σύντομο διάστημα που είναι στον Μίλωνα γιατί είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας.... Αμφίρροπο το ζευγάρι Ψυχικό - Έσπερος ενώ θεωρώ ότι ο Πανερυθραϊκός θα επικρατήσει του Αίαντα...
Τέλος, όσον αφορά την ομάδα μου, τον Παπάγο, έκανε το χρέος της νικώντας τον Χαρίλαο Τρικούπη στέλνοντας του στη Β Εθνική... Για να είμαι ειλικρινής, θεωρούσα ότι θα ήμασταν στα play out αλλά όλα τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν ιδανικά για εμάς (νίκη Αίαντα, Ερμή και ήττα Εσπέρου) και βρεθήκαμε στην 9 θέση και στα play in με αντίπαλο την Μύκονο εντός έδρας...Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και τώρα ότι προκύψει μόνο κέρδος θα είναι...
Όσο για τη νέα χρονιά, προβλέπω ριζικές αλλαγές σε επίπεδο παικτών ανάλογα με τη παραμονή ή όχι του προπονητικού team....
Να είμαστε καλά και του χρόνου βλέπουμε..
0
- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Με βάση την εικόνα του όλη την σεζόν, μάλλον δίκαια υποβιβάστηκε ο Άμυντας. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος ήταν η μοναδική ομάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα δίχως εκτός έδρας νίκη. Ο Χ. Τρικούπης έχασε αρκετά ματς με μικρές διαφορές (πρόχειρα θυμάμαι με Πανιώνιο και Ψυχικό τελευταία), που του στοίχισαν. Δεν θεωρώ ότι είναι χειρότερη ομάδα από τον Αίαντα, ο οποίος στο μεγαλύτερο κομμάτι φέτος ήταν κακός, αλλά πήρε μια δεύτερη ευκαιρία χάρη σε εκείνο το καλό δίμηνο που έκανε όταν ήρθε η αλλαγή προπονητή. Ελπίζω πάντως η ομάδα του Μεσολογγίου να μην επιστρέψει στα τοπικά με αφορμή τον υποβιβασμό, αλλά να κατέβει στην Β' Εθνική του χρόνου.General for ever έγραψε: ↑Σάβ Απρ 06, 2024 8:32 pmΤέλος λοιπόν της κανονικής περιόδου με αποτελέσματα που δημιούργησαν εντύπωση και ανακατατάξεις στην τελική
Ο Πανερυθραϊκός είναι καλύτερη ομάδα του Αίαντα και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κερδίσει. Στο ζευγάρι Έσπερος - Ψυχικό σημαντική παράμετρος όμως είναι ότι το Ψυχικό προηγείται με 2-0 νίκες, οπότε έχει 3 ευκαιρίες ουσιαστικά να κάνει μια νίκη και να σώσει την χρονιά, κάτι που 3-4 μήνες φαινόταν πολύ δύσκολο. Ο Έσπερος δηλαδή από εκεί που θεωρητικά σήμερα θα μπορούσε να είχε αποφύγει τα play-outs με κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων, πλέον μπαίνει σε αυτά με το χειρότερο δυνατό ματσάρισμα.
0
-
- Reactions: 65
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως είναι δίκαιο, ωστόσο έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες που στοιχησαν ήττες στο καλάθι με Αίαντα και Εσπερο.kojito έγραψε: ↑Σάβ Απρ 06, 2024 9:15 pmΜε βάση την εικόνα του όλη την σεζόν, μάλλον δίκαια υποβιβάστηκε ο Άμυντας. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος ήταν η μοναδική ομάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα δίχως εκτός έδρας νίκη.
Ο Έσπερος δηλαδή από εκεί που θεωρητικά σήμερα θα μπορούσε να είχε αποφύγει τα play-outs με κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων, πλέον μπαίνει σε αυτά με το χειρότερο δυνατό ματσάρισμα.
Κι επειδή με τον τελευταίο ήταν κατά τη γνώμη μου σκανδαλώδης ο τρόπος, περιμένω από το Ψυχικό να κάνει το καθήκον του!
1
1

-
- Reactions: 433
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΦΙΛΕ mandrakoukos ομάδες σαν τον Αμύντα ανακαμπτουν.Το έχουμε ξαναδεί στο παρελθον.Είναι προφανές όμως οτι στην Α2 έχουν εισελθει ΝΕΟΠΛΟΥΤΕΣ και ΑΒΡΕΧΤΕΣ με ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ παράγοντες ομαδες .Δικαιολογούνται όμως γιατί το ποιο απροσπέλαστο εμπόδιο που συνάντησαν στην διαδρομή τους είναι η Αρετσού Καλαμαριάς ( με όλο τον σεβασμό στο βορεοελλαδιτικο σωματείο ).
1
1

- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως είναι και ευκαιρία για την ομάδα σας τώρα να κάνετε μια επανεκκίνηση, φτιάχνοντας ένα πιο νεανικό ρόστερ. Υπάρχει άλλωστε και το εφηβικό που παραδοσιακά είναι από τις "καλές" ομάδες της ΕΣΚΑ και έχει βγάλει αρκετά παιδιά που παίζουν σε Α2 ή Β' Εθνική. Αργά ή γρήγορα πάντως θα τον βρείτε τον δρόμο και θα γυρίσετε στην κατηγορία.mandrakoukos έγραψε: ↑Σάβ Απρ 06, 2024 9:35 pmΊσως είναι δίκαιο, ωστόσο έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες που στοιχησαν ήττες στο καλάθι με Αίαντα και Εσπερο.kojito έγραψε: ↑Σάβ Απρ 06, 2024 9:15 pmΜε βάση την εικόνα του όλη την σεζόν, μάλλον δίκαια υποβιβάστηκε ο Άμυντας. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος ήταν η μοναδική ομάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα δίχως εκτός έδρας νίκη.
Ο Έσπερος δηλαδή από εκεί που θεωρητικά σήμερα θα μπορούσε να είχε αποφύγει τα play-outs με κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων, πλέον μπαίνει σε αυτά με το χειρότερο δυνατό ματσάρισμα.
Κι επειδή με τον τελευταίο ήταν κατά τη γνώμη μου σκανδαλώδης ο τρόπος, περιμένω από το Ψυχικό να κάνει το καθήκον του!
0