Μου έκανε εντύπωση που άφηνε τα τρίποντα η Ελευθερούπολη στα τελευταία 2 λεπτά και ειδικα στον Νίκου που ηταν ......φρεσκαδουρα.
Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 431
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΜΕ το δεξί λοιπον η ΨΥΧΙΚΑΡΑ παρα την ατυχία της να στερηθεί την συμμετοχη του Σταυρακουκα, ένταξε τον Νίκου στο ρόστερ ο οποίος με κρίσιμο τρίποντο συνέβαλε στη νίκη. Έκπληξη η συμμετοχή του Τάσου Αντωνάκη ο οποίος μέχρι το περασμένο Σάββατο και όλο το καλοκαίρι αμφιβάλλω αν έχει κάνει πεντε προπονήσεις.
Μου έκανε εντύπωση που άφηνε τα τρίποντα η Ελευθερούπολη στα τελευταία 2 λεπτά και ειδικα στον Νίκου που ηταν ......φρεσκαδουρα.
0
-
- Reactions: 64
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 431
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Ψυχικού .Είναι γεγονός πως η καλοκαιρινη προετοιμασία δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε λόγω τραυματισμών και cοvid έτσι ώστε να είναι όλοι μαζί και η ομάδα να βρει την χημεία της και τους αυτοματισμούς της .Θα χρειαστεί χρόνος και έτσι η προχθεσινη νίκη μπορεί να χαρακτηρισθεί διπλά σημαντική τόσο για την συγκομιδή των 2 πόντων όσο και για την
πίστωση χρόνου .Ακολουθεί ενα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς στα Μέγαρα ιδιαίτερα απαιτητικό σε μια δυσκολη εδρα.
Ιδωμεν .....
πίστωση χρόνου .Ακολουθεί ενα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς στα Μέγαρα ιδιαίτερα απαιτητικό σε μια δυσκολη εδρα.
Ιδωμεν .....
0
- kojito
- Reactions: 2697
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Δόξα Λευκάδας - Πρωτέας Βούλας 2 Θετικό δείγμα ο Πρωτέας στην πρεμιέρα. Από την άλλη Λευκάδα δεν είδαμε. Αυτό είναι ένα από τα ματς που θα έχουν σημειώσει στο καλεντάρι τους οι γηπεδούχοι, αλλά θα πάω με την ομάδα της Βούλας εδώ πέρα αφού μου φαίνεται πιο έτοιμη.
ΑΟ Μυκόνου - Ηρακλής 1 Παρόμοια κατάσταση και εδώ, με το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ο Ηρακλής ίσως έχει επηρεαστεί από το αναγκαστικό "ρεπό" της περασμένης εβδομάδας, αντιθέτως η Μύκονος δείχνει αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα περσινά λάθη και έχει ένα αρκετά πιο ορθολογικό ρόστερ.
ΓΣ Ελευθερούπολης - Νήαρ Ηστ 1 Ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Φαβορί ο ΓΣΕ αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση των Burtt-Gathwright όσον αφορά το πόσο γρήγορα θα καθαρίσει το παιχνίδι.
ΝΕ Μεγαρίδας - ΑΕ Ψυχικού 1 Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες την 1η αγωνιστική. Η ΝΕΜ δεν έχει περιθώρια να ξεκινήσει με 0/2, είναι καλύτερη από το Ψυχικό, αν και πιστεύω θα δούμε ντέρμπι τουλάχιστον για 3 δεκάλεπτα.
ΑΣ Παπάγου - Πανερυθραϊκός 1 Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στα δύο πιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας. Ελαφρύ προβάδισμα στους Στρατηγούς λόγω έδρας.
ΧΑΝΘ - Κόροιβος Αμαλιάδας 2 Αρκετά αμφίρροπο. Η πιτσιρικαρία των γηπεδούχων μπορεί να βάλει δύσκολα με την πίεση της στο έτσι κι αλλιώς περιορισμένο rotation του Μιχελάκου. Κορώνα-γράμματα, θα πάω οριακά με το διπλό.
Έσπερος Λαμίας - Ίκαροι Τρικάλων 1 Εύκολη νίκη οι Ίκαροι στην πρεμιέρα σε αντίθεση με τον Έσπερο που είναι μια ομάδα με αρκετές αλλάγες και θέλει χρόνο να δέσει. Παρ'ολα αυτά είναι το φαβορί και έστω και δύσκολα θα σπάσει το ρόδι για φέτος.
Βίκος Ιωαννίνων - Ερμής Σχηματαρίου 1 Αν παίξει ο Καββαδάς θα έχει προβάδισμα για την νίκη ο Βίκος αφού ο Ερμής δεν έχει τα κορμιά για να τον ματσάρουν.
ΑΟ Μυκόνου - Ηρακλής 1 Παρόμοια κατάσταση και εδώ, με το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ο Ηρακλής ίσως έχει επηρεαστεί από το αναγκαστικό "ρεπό" της περασμένης εβδομάδας, αντιθέτως η Μύκονος δείχνει αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα περσινά λάθη και έχει ένα αρκετά πιο ορθολογικό ρόστερ.
ΓΣ Ελευθερούπολης - Νήαρ Ηστ 1 Ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Φαβορί ο ΓΣΕ αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση των Burtt-Gathwright όσον αφορά το πόσο γρήγορα θα καθαρίσει το παιχνίδι.
ΝΕ Μεγαρίδας - ΑΕ Ψυχικού 1 Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες την 1η αγωνιστική. Η ΝΕΜ δεν έχει περιθώρια να ξεκινήσει με 0/2, είναι καλύτερη από το Ψυχικό, αν και πιστεύω θα δούμε ντέρμπι τουλάχιστον για 3 δεκάλεπτα.
ΑΣ Παπάγου - Πανερυθραϊκός 1 Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στα δύο πιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας. Ελαφρύ προβάδισμα στους Στρατηγούς λόγω έδρας.
ΧΑΝΘ - Κόροιβος Αμαλιάδας 2 Αρκετά αμφίρροπο. Η πιτσιρικαρία των γηπεδούχων μπορεί να βάλει δύσκολα με την πίεση της στο έτσι κι αλλιώς περιορισμένο rotation του Μιχελάκου. Κορώνα-γράμματα, θα πάω οριακά με το διπλό.
Έσπερος Λαμίας - Ίκαροι Τρικάλων 1 Εύκολη νίκη οι Ίκαροι στην πρεμιέρα σε αντίθεση με τον Έσπερο που είναι μια ομάδα με αρκετές αλλάγες και θέλει χρόνο να δέσει. Παρ'ολα αυτά είναι το φαβορί και έστω και δύσκολα θα σπάσει το ρόδι για φέτος.
Βίκος Ιωαννίνων - Ερμής Σχηματαρίου 1 Αν παίξει ο Καββαδάς θα έχει προβάδισμα για την νίκη ο Βίκος αφού ο Ερμής δεν έχει τα κορμιά για να τον ματσάρουν.
0
-
- Reactions: 242
- Προειδοποιήσεις:
1
Δόξα- Πρωτέας 2 Θα πάω με το μομέντουμ των φιλοξενούμενων αν και η Λευκάδα εντός είναι σκλήρό καρύδι.
Μύκονος-Ηρακλής 1 Τα δύο πρώτα φαβορί φέτος, πάμε με Ζιάγκο που δείχνει να έχει φτιάξει ένα ελκυστικό στο μάτι σύνολο.
Ελευθερούπολη-Νήαρ Ηστ 1 Άσσος από εδώ μέχρι την Ελευθερούπολη και πίσω. Θα ψάξει αλλού της νίκες που θέλει η Νήαρ.
Μεγαρίδα -Ψυχικό 1 Θα πάω με την έδρα, αλλά εκτιμώ πως δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους. Αν έλεγα πιο προγνωστικό μου μπορεί να στραβώσει, θα ήταν αυτό.
Παπάγου-Πανερυθραϊκός 1 Προβάδισμα για τους στρατηγούς λόγω έδρας και όχι μόνο. Η επιστροφή του Ζάιον στο γήπεδο που έχτισε όνομα την περσινή σεζόν.
ΧΑΝΘ-Κόροιβος 2 Πάω με το διπλό έστω και δύσκολα.
Έσπερος-Τρίκαλα 1 Δεν αποτελεί κριτήριο η νίκη των Τρικάλων στην πρεμιέρα επί της αδύναμης ΧΑΝΘ. Ο Έσπερος πάει για καλύτερα από πέρσι.
Βίκος-Ερμής Σχηματαρίου 1 Καλός ο Ερμής στο Σχηματάρι, άλλο πρόσωπο εκτός έδρας. Οπότε πάμε με την έδρα, αλλά δεν είναι από τα ματς που θα ποντάρω στο δελτίο μου.
Μύκονος-Ηρακλής 1 Τα δύο πρώτα φαβορί φέτος, πάμε με Ζιάγκο που δείχνει να έχει φτιάξει ένα ελκυστικό στο μάτι σύνολο.
Ελευθερούπολη-Νήαρ Ηστ 1 Άσσος από εδώ μέχρι την Ελευθερούπολη και πίσω. Θα ψάξει αλλού της νίκες που θέλει η Νήαρ.
Μεγαρίδα -Ψυχικό 1 Θα πάω με την έδρα, αλλά εκτιμώ πως δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους. Αν έλεγα πιο προγνωστικό μου μπορεί να στραβώσει, θα ήταν αυτό.
Παπάγου-Πανερυθραϊκός 1 Προβάδισμα για τους στρατηγούς λόγω έδρας και όχι μόνο. Η επιστροφή του Ζάιον στο γήπεδο που έχτισε όνομα την περσινή σεζόν.
ΧΑΝΘ-Κόροιβος 2 Πάω με το διπλό έστω και δύσκολα.
Έσπερος-Τρίκαλα 1 Δεν αποτελεί κριτήριο η νίκη των Τρικάλων στην πρεμιέρα επί της αδύναμης ΧΑΝΘ. Ο Έσπερος πάει για καλύτερα από πέρσι.
Βίκος-Ερμής Σχηματαρίου 1 Καλός ο Ερμής στο Σχηματάρι, άλλο πρόσωπο εκτός έδρας. Οπότε πάμε με την έδρα, αλλά δεν είναι από τα ματς που θα ποντάρω στο δελτίο μου.
0
- ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
- ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 101
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 13
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι με τέτοια ένταση σήμερα δεν μου φτάνει το υπόλοιπο Σ/Κ να ξεκουραστώ
Έχουμε και λέμε: Έναρξη του αγώνα με δυνατό ξεκίνημα από την Παπαγάρα που προηγήθηκε μέχρι 10-0 αιφνιδιάζοντας την Ερυθραία.
Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε κάπως με τον Γκρίφιν ( αποθεώθηκε στην επιστροφή του στο Σαλούν) να παίρνει εμπρός και να βάζει σημαντικά καλάθια αλλά με τον Παπάγο να κρατάει το προβάδισμα έχοντας σε πολλή καλή ημέρα τον Rice με μεγάλα τρίποντα αλλά και τον έτερο ξένο (Adams) να παίζει πολύ καλή άμυνα, να μαζεύει πολλά ριμπάουντ καί γεμίζοντας τους αντιπάλους "ψηλούς" ( η Ερυθραία έπαιξε χωρίς κλασικό 5αρι καθώς ο Βιρλας δεν έπαιξε). Καλή εμφάνιση και από τον Ηλία Καραμαλεγκο με βοήθειες στο σκορ και στην άμυνα ενώ ο Σπάρταλης (έπαιξε κανονικά για να απαντήσω και στον φίλο) έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ τον Παπάγο στη θέση 5 (αν και κανονικά 4αρι είναι).Το παλληκάρι ξέρει πολύ μπάσκετ και θα είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο ταλέντο. Γερό κορμί, καλή τεχνική και σωστές τοποθετήσεις στο ζωγραφιστό). Το ημίχρονο έκλεισε με τον Παπάγο προηγούμενο με 10 πόντους 41-31.
Ίδια εικόνα και στο 2ο ημίχρονο με το Παπάγο να κρατάει ένα μικρό προβάδισμα που κυμαινόταν στους 6,7,8 πόντους και το ημίχρονο να κλείνει με 60-51. Και στο 4 δεκάλεπτο το ματς έγινε ροντέο... Κάτι το ξύπνημα του Αθηναίου με μεγάλα τρίποντα, συνεπικουρούμενος από έναν παίκτη με το όνομα Ιωαννίδης, που δεν τον ήξερα για να είμαι ειλικρινής, (ο οποίος πρέπει να έβαλε τέσσερα τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο) και τέλος η επιθετική καθίζηση του Παπάγου (πρώτο καλάθι μετά από 3 λεπτά) με τα εύκολα λάθη, έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι...
Μάλιστα η Ερυθραία προηγήθηκε με 69-74 με 1:40 να υπολείπεται και το ματς να γέρνει προς τους φιλοξενούμενους...και ξαφνικά ένα μεγάλο τρίποντο του Rice και το καθοριστικό τρίποντο του αρχηγού και ψυχαρα Σανδραμανης έκαναν το σκορ 75-74 με 9,4 δεύτερα να απομένουν και η Ερυθραία να υποπίπτει σε επιθετικό φάουλ. Στη συνέχεια ο Αθηναίου έφαγε τεχνική ποινή για φλοπινγκ και κάπου εκεί το ματς έλαβε τέλος....
Μεγάλη νίκη στο κατάμεστο Σαλούν και κομβικό ματς για τον Παπάγο όπως είπε και ο άλλος φίλος με επόμενο ματς εκτός έδρας στο Ψυχικό (αναμένεται αρκετός κόσμος του Παπάγου εκτός έδρας αν και το ματς είναι μεσοβδόμαδα). Πρωταγωνιστές για τους νικητές Rice, Σανδραμανης, Μπαλός και σημαντικές βοήθειες από Σπαρταλη και Καραμαλέγκου. Από Ερυθραία, όπως είπαμε Αθηναίου, Ιωαννίδης και Γκρίφιν.
Και τέλος ένα σχόλιο για τη διαιτησία...Και το λέω τώρα που κέρδισε η ομάδα μου. Πολύ μέτρια και με πολλά λάθη.
Αυτά λοιπόν από εμένα και τώρα θα μου επιτρέψετε να πάω να ξεκουραστώ γιατί το ματς είχε πολλή ένταση αλλά άξιζε να ανεβείτε να το δείτε..
0