Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2024-2025

Συντονιστής: Captains

abovetherim

senior
Reactions: 241
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: Παρ Αύγ 10, 2018 5:42 pm
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 17, 2025 4:13 pm

kojito έγραψε:
Παρ Ιαν 17, 2025 3:30 pm
Μύκονος - Πρωτέας Βούλας 1 Ανώμαλη προσγείωση στο Ιβανώφειο για την Μύκονο. Πιο εύκολο το έργο όμως εδώ, μπορεί να ξεσπάσει πάνω στην φιλότιμη και πάντα επικίνδυνη ωστόσο ομάδα του Πρωτέα.

ΓΣ Ελευθερούπολης - Ηρακλής 2 Θα βοηθήσουν αρκετά τον ΓΣΕ οι προσθήκες που έκανε, που πήρε και νίκη χρυσάφι στην Καισαριανή. Ντέρμπι εδώ πέρα, όμως ο Γηραιός με τον Μαρκόπουλο στον πάγκο παίζει καλά και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη κόντρα στην Μύκονο, και θέλει εδώ το διπλό ώστε να κεφαλαιοπήσει τον θρίαμβο του αυτό.

ΝΕ Μεγαρίδας - Νήαρ Ηστ 1 Συνεχίζει ακάθεκτη η ΝΕΜ που πέρασε και από το Ψυχικό. Δεν θα έχει προβλήματα κόντρα στην Νήαρ Ηστ, με στόχο να συνδυάσει ουσία και θέαμα.

Παπάγου - Ψυχικό 1 Σημαντικό και για τους δύο. Οι μεν Στρατηγοί το θέλουν για να διατηρήσουν απόσταση ασφαλείας από τις χαμηλές θέσεις, το μεν Ψυχικό για να μην χάσει την επαφή του με την τετράδα. Οριακό ματς, αν δεν είναι αποδεκατισμένοι στο 5 οι γηπεδούχοι πάλι ίσως έχουν ένα προβάδισμα.

ΧΑΝΘ - Πανερυθραϊκός 1 Νίκη ανάσα για τον Πανερυθραϊκό την περασμένη εβδομάδα. Θα πάω με το μεγαλύτερο κίνητρο εδώ πέρα αφού σε περίπτωση νέας ήττας μάλλον η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη πλέον για την ΧΑΝΘ.

Έσπερος Λαμίας - Κόροιβος Αμαλιάδας 1 Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην Λαμία, από την οποία μέσα σε 20 μέρες αποχώρησαν 3 βασικά κομμάτια του ρόστερ (Παπαντωνίου-Χουχούμης-Φιτζπάτρικ) και είναι σε κακή κατάσταση με αποκορύφωμα την σχεδόν 30αρα στα Τρίκαλα. Και αυτή όμως έχει ένα "πρέπει" για αύριο, αφού οφείλει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια αν δεν θέλει να μπλέξει κι άλλο.

Ερμής Σχηματαρίου - Ίκαροι Τρικάλων 1 Δύσκολο να χάσει δεύτερο σερί παιχνίδι στο γήπεδο του ο Ερμής.

Δόξα Λευκάδας - Βίκος Ιωαννίνων 2 Έδειξε τα δόντια του στο Σχηματάρι ο Βίκος, που παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερος. Ενισχυμένη στους ψηλούς με Λεγκίκα η Δόξα (αφού η χρονιά δεν γινόταν να βγει με 2,5 ψηλούς μετά την αποχώρηση Ματαλιωτάκη), όμως θα πάω με την φόρμα του Βίκου.
Με το ρεκόρ που έγραψες την περασμένη εβδομάδα, θα παίξω ότι έδωσες με κλειστά μάτια!!!!! :D :D

Ας βάλω τα δικά μου τώρα.

Μύκονος-Πρωτέας Β. 1
Ελευθερούπολη-Ηρακλής 2
Μεγαρίδα-Νήαρ Ηστ 1
Παπάγου-Ψυχικό 2 (το ίδιο εύκολα και άσσος)
ΧΑΝΘ-Πανερυθραϊκός 2
Έσπερος Λαμίας-Κόροιβος 1
Ερμής -Ίκαροι 1
Δόξα Λευκάδας-Βίκος 1

0
Gkos

 champion
Reactions: 482
Δημοσιεύσεις: 8986
Εγγραφή: Τετ Ιαν 29, 2014 3:27 am
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιαν 19, 2025 11:00 pm

Πίστευα οτι ο Σλέιτερ έσωσε την θεση του μετά τις τελευταίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον,θα μετακομίσει και αυτός στα μαγευτικά Ιωάννινα και θα τον αντικαταστήσει ο γνώριμος στο ελληνικο κοινό και πρώτο πρώτο όνομα που ειχε ακουστεί το καλοκαίρι για ΑΟ Μυκόνου ,Κριστιάν Μπράντφορντ!

Ο Βίκος από την άλλη είναι σε συνεχή άνοδο ,κέρδισε σήμερα στην Λευκάδα σε μια roller coaster αναμέτρηση ,έφτασε τα 4 νικηφόρα αποτελέσματα και μπορεί να αρχισει να ονειρέυεται και για παραπάνω αφού πλέον απέχει μόλις 3 νίκες από τα play off ώστε να διεδικήσει εκεί τον στόχο που είχε όταν χτιζόταν το καλοκαίρι ....

Σε άλλα νέα ,το Ψυχικό δεν λέει να σηκώσει κεφάλι , 6η ήττα στα τελευταία 7 ,με το Σαλούν να αποδεικνύεται απόρθητο και πάλι στην περίπτωση του...
Ήμουν γήπεδο ,δεν θέλω να κάνω κάποιον σχολιασμό γιατί έγιναν διάφορα(τόσο εντός όσο και εκτός ), πάντως δεν το περίμενα να γυρίσει (όπως γύρισε) το ματσάκι...
Το ερχόμενο Σαββάτο η ΑΕΨ φιλοξενεί την ΧΑΝΘ(που και αυτή έχασε στο νήμα απο Ερυθραία) και το ροζ φύλλο είναι εκ των ουκ άνευ γιατί αλλιώς....

Ο Ηρακλής συνεχίζει το ανέβασμα του ,πέρασε και από την Καβάλα απέναντι στην ενισχυμένη Ελευθερούπολη ,και όσο και αν δεν φαινόταν αρχικά ,αμφότεροι οι ξένοι του δείχνουν πολύ αξιόπιστοι!
Τώρα περιμένει την Μεγαρίδα στο σπίτι του στο τηλεοπτικό της αγωνιστικής!

Η οποία Μεγαρίδα συνέχισε τις επαγγελματικές νίκες(έχοντας και τις απουσίες Τσούκα Τόλια), η Μύκονος έδειξε πως περνάει κάμψη αλλά κρατάει ακόμα ενα ροζ φύλλο,τα Τρίκαλα έχουν βαλθεί να διαψεύσουν πολλούς ,ενώ στο Σχηματάρι κρατάνε ότι γέμισαν το γήπεδο με παιδάκια(οποιος δεν έχει δει πως κέρδισαν τα Τρίκαλα ας κάνει ενα κοπο)!

Ντέρμπι μεγάλο είχαμε και στην Λαμία(βασικά μονο ο Ηρακλής κέρδισε ψιλοεύκολα αυτό το ΣΚ) με τον Έσπερο των μεγάλων αλλαγών να χάνει στο νήμα(παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε και αυτός) και να βρίσκεται σε δεινή θέση!


Η Βαθμολογία (σε 18 αγώνες):

1.Μύκονος 34 (16-2)
2.Μεγαρίδα 33 (15-3)
3.Ηρακλής 30 (12-6)
4.Κόροιβος Αμαλιάδας 29 (11-7)
5.Ψυχικό 28 (10-8)
6.Δόξα Λευκάδας 28 (10-8)
--------------------------------------------
7.Πρωτέας Βούλας 27 (9-9)
8.Πανερυθραϊκός 27 (9-9)
9.Ερμής Σχηματαρίου 27 (9-9)
10.Trikala Basket 26 (8-10)
--------------------------------------------
11.Ελευθερούπολη 26 (8-10)
12.Παπάγου 25 (7-11)
13.Vikos Φalcons  25 (7-11)
14.Έσπερος Λαμίας 23 (5-13)
--------------------------------------------
15.Νήαρ Ήστ 23 (4-14)
16.ΧΑΝΘ 22 (4-14)

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Δημοσιεύσεις: 7927
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 20, 2007 10:25 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:10 pm

Πρωτέας Βούλας - ΓΣ Ελευθερούπολης 1 Πατάει καλά το τελευταίο διάστημα ο ΓΣΕ, σε αντίθεση με τον Πρωτέα που όλη την χρονιά είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Ωστόσο στο Γεννηματάς έχει το προβάδισμα.

Ηρακλής - ΝΕ Μεγαρίδας 1 Με διπλό η ΝΕΜ κλειδώνει την δυάδα ουσιαστικά, με άσσο ο Ηρακλής μπορεί να βάλει φωτιά στην κορυφή, ειδικά αν καλύψει και την διαφορά. Ίσως οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας τον τελευταίο ένα μήνα και κάτι περίπου, πιστεύω όμως σε ένα καυτό (ας ελπίσουμε σε κόσμια πλαίσια) Ιβανώφειο ο Ηρακλής μετά την Μύκονο μπορεί να λυγίσει και την ΝΕΜ.

Νήαρ Ηστ - Παπάγου 1 Γειτονικό ντέρμπι. Σε λίγο καλύτερη μοίρα πλέον οι Στρατηγοί μετά την νίκη κόντρα στην ΑΕΨ. Η Νήαρ έχει σημαδέψει συγκεκριμένα παιχνίδια στην έδρα της αν θέλει να αποφύγει μια από τις δύο τελευταίες θέσεις, και αυτό είναι σίγουρα ένα από αυτά. Πάμε με το κίνητρο λοιπόν.

Ψυχικό - ΧΑΝΘ 1 Πολύ ντεφορμέ το Ψυχικό το τελευταιό διάστημα. Ευκαιρία όμως εδώ να βάλει φρένο στον κατήφορο κόντρα στην φιλότιμη αλλά αδύναμη ΧΑΝΘ.

Πανερυθραϊκός - Έσπερος Λαμίας 1 Μπήκε πλέον σε τροχιά play-offs ο Πανερυθραϊκός και σήμερα μπορεί ακόμα και να αγγίξει την εξάδα. Σε κακή κατάσταση ο Έσπερος που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, θα κοντράρει σίγουρα τον Πανερυθραϊκό αλλά δύσκολα θα φύγει με το διπλό.

Βίκος Ιωαννίνων - Ίκαροι Τρικάλων 1 Και ο Βίκος έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματα του, και οι μεταγραφές που έκανε θα τον βοηθήσουν αρκετά στην μάχη αποφυγής των play-outs. Είναι το φαβορί λοιπόν και με νίκη θα κάνει το πολύτιμο 2-0 φέτος κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων.

Δόξα Λευκάδας - Μύκονος 2 Επικίνδυνη έξοδος για την Μύκονο. Αν εκμεταλλευτεί το ποσοτικό (και ποιοτικό) πλεονέκτημα της στο ζωγραφιστό και κλείσει καλά τους Madden και Smith, μπορεί να φύγει με το πολύτιμο διπλό στις αποσκευές της.

Κόροιβος - Ερμής Σχηματαρίου 1 Αρκετά δυνατός και πειστικός στο γήπεδο του ο Κόροιβος σε γενικές γραμμές, που πατάει καλά εντός τετράδας πλέον. Ο Ερμής έκανε δύο πολύ κακές ήττες στο Σχηματάρι, θέλει να ανακάμψει αύριο, αλλά μάλλον είναι το αουτσάιντερ οπότε πάμε με Κόροιβο.

0
abovetherim

senior
Reactions: 241
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: Παρ Αύγ 10, 2018 5:42 pm
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 25, 2025 1:26 pm

Πρωτέας B. - Ελευθερούπολη 1 (με την έδρα)
Ηρακλής - Μεγαρίδα 2 (δυνάμωσαν πολύ οι φιλοξενούμενοι, ιδιαίτερο ματς ωστόσο. Αυτή τη στιγμή ο Μάνταλος έχει το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας θεωρώ)
Νήαρ Ηστ - Παπάγου 2 (από τα τελευταία χαρτιά της Νήαρ, αλλά νομίζω και οι άλλοι θέλουν να γλιτώσουν τα πλέι άουτ)
Ψυχικό - ΧΑΝΘ 1 (οτιδήποτε άλλο, τεράστια έκπληξη)
Πανερυθραϊκός - Έσπερος Λαμίας 1 (με την έδρα και εδώ)
Βίκος - Τρικάλα 2 (πιστεύω το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής)
Δόξα Λ. - Μύκονος 2 (σε κάμψη μου δείχνει η ομάδα του Ζιάγκου τελευταία)
Κόροιβος - Ερμής 2 (πολύ απρόβλεπτοι οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα τους προτιμήσω)

1
1 Εικόνα
Gkos

 champion
Reactions: 482
Δημοσιεύσεις: 8986
Εγγραφή: Τετ Ιαν 29, 2014 3:27 am
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 25, 2025 6:12 pm

Ευχαριστούμε για την ΜΑΤΣΑΡΑ που μας χάρισαν ο Ηρακλής και η Μεγαρίδα και έφερε στα σπίτια μας το Action24.

Ακόμα μια νίκη για την Μεγαρίδα(η 12η) που συνεχίζει το σερί της και να δούμε που θα το πάει.

Η αναμέτρηση κρίθηκε ξεκάθαρα στην επιπολαιότητα του Στόουν να μην δώσει πάσα στο 73-73 και να κάνει κάτι που δεν είναι στο ρεπερτόριο του με συνέπεια να μην δώσει προβάδισμα στην ομάδα του (μετά απο 34 λεπτά) και να πάει στις βολές ο Γερομιχαλός.

Συγκινητικός και καυτός ο Παπαρέγκας
(ο μόνος που έβρισκε στόχο από τα 6.75)αλλά το MVP θα καταλήξει στον Βίκτορ που με τα επιθετικά ριμπ και τα καλάθια του κράτησε τα Μέγαρα μπροστά στο σκορ όταν ο γηραιός πίεζε για την προσπέραση!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Δημοσιεύσεις: 7927
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 20, 2007 10:25 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιαν 26, 2025 3:41 pm

Πρόωρος τελικός παραμονής και για τους δύο το ΧΑΝΘ - Νήαρ Ηστ την επόμενη εβδομάδα. Σε πολύ δεινή θέση ειδικά η ομάδα της Καισαριανής που είχε χάσει και στον πρώτο γύρο από την ΧΑΝΘ, οπότε σε περίπτωση νέας ήττας η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη μετά.

Σημαντικό ματς και το Έσπερος - Ψυχικό, με την ομάδα της Λαμίας να βρίσκεται μόλις μία νίκη πάνω από ΧΑΝΘ και Νήαρ. Με την άνοδο Πανερυθραϊκού και Βίκου το τελευταίο διάστημα, καθώς και τις πολύτιμες νίκες που αργά αλλά σταθερά μαζεύει το Παπάγου, έχει ανοίξει η ψαλίδα του Εσπέρου με τις ομάδες που κυνηγάει, οπότε ο ρεαλιστικός στόχος που έχει πλέον νομίζω είναι να τερματίσει πάνω από ΧΑΝΘ και Νήαρ Ηστ, μήπως σώσει μετά την κατηγορία στα play outs στα οποία πιθανότατα θα μπει με μειονέκτημα.

0
zoistick

 
Reactions: 3
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 16, 2024 4:33 pm
Τοποθεσία: Περαμα
Αγαπημένη ομάδα: Δόξα Λευκάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιαν 26, 2025 4:04 pm

Στο Ιβανώφειο πάλι κουνούσαν την μπασκέτα όταν εκτελούσε βολές η ΝΕΜ!
Σε αυτές τις περιπτώσεις, πιστεύω ότι το σωστό είναι να επαναλαμβάνεται η βολή μέχρι να μπει (όπως με τα laser).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μετά τις αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων, εκτιμώ ότι ο Βίκος θα έρθει 4ος ενώ η Δόξα Λευκάδας (αν δεν ενισχυθεί στους ψηλούς - παρά την προσθήκη του ηρωικού Λεγκίκα) θα είναι στα play-out...

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Δημοσιεύσεις: 7927
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 20, 2007 10:25 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 01, 2025 3:01 pm

Παπάγου - Ηρακλής 2 Επικίνδυνη έξοδος για τον Ηρακλή σε μια έδρα που μπορεί να προκαλέσει ζημιές ακόμα και στους μεγάλους της κατηγορίας. Ο Γηραιός ωστόσο είναι σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία, ενδέχεται να ντεμπουτάρει και ο Καββαδάς, οπότε είναι σίγουρα το φαβορί.

ΧΑΝΘ - Νήαρ Ηστ 1 Ο θάνατος σου η ζωή μου αυτό το ματς. Σε λίγο καλύτερη μοίρα η ΧΑΝΘ που είχε νικήσει και στην Καισαριανή στον πρώτο γύρο. Μπορεί να ντουμπλάρει λοιπόν τις νίκες εδώ και να συνεχίζει να ελπίζει μετά.

Έσπερος Λαμίας - Ψυχικό 1 Ίσως οι δύο πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας το τελευταίο δίμηνο και αναβίωση των περσινών play-outs. Το Ψυχικό επανήλθε στις επιτυχίες την περασμένη εβδομάδα, αν και νομίζω ότι μάλλον δεν θα είναι στην τετράδα στο τέλος. Θα πάω με το κίνητρο εδώ, αφού ο Έσπερος καίγεται για την νίκη πολύ παραπάνω.

Ερμής Σχηματαρίου - Πανερυθραϊκός 2 Περίεργο παιχνίδι, ανοικτό και στα δύο αποτελέσματα. Έχω ένα προαίσθημα πάντως ότι οριακά στο τέλος θα χαμογελάσει ο Πανερυθραϊκός.

Ίκαροι Τρικάλων - Κόροιβος Αμαλιάδας 1 Εντυπωσιακή και φέτος η δουλειά που γίνεται στον Κόροιβο, που έχει βάλει πλώρη για την τετράδα. Δυνατό παιχνίδι, με τα Τρίκαλα να θέλουν να αξιοποιήσουν την πάντα δυνατή έδρα τους, ώστε να ξεφύγουν ίσως κι άλλο από τους διώκτες τους.

Μύκονος - Βίκος Ιωαννίνων 1 Άρχισε να ρολάρει ο Βίκος που δεν αποκλείεται να προλάβει και την εξάδα στο τέλος, αν και κόντρα στην Μύκονο στο νησί έχει ελάχιστες ελπίδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν κιόλας να επιστρέψουν στις πειστικές εμφανίσεις.

ΓΣ Ελευθερούπολης - Δόξα Λευκάδας 1 Μετά τον Λεγκίκα πήρε και Καματερό η Δόξα, και γέμισε το κενό που υπήρχε στην ρακέτα. Ωραίο ματς, νομίζω ο ΓΣΕ θα βρει τον τρόπο να πάρει το ροζ φύλλο.

ΝΕ Μεγαρίδας - Πρωτέας Βούλας 1 Μέγα αουτσάιντερ ο φιλότιμος Πρωτέας, ίσως προβάλει αντίσταση για 2-3 δεκάλεπτα, αλλά οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη της ΝΕΜ θα είναι μεγάλη έκπληξη.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3270
Δημοσιεύσεις: 8559
Εγγραφή: Τρί Σεπ 21, 2010 2:36 am
Τοποθεσία: Arizona
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 01, 2025 7:29 pm

Τι φανταστικό τελείωμα το Έσπερος-Ψυχικό. :shock:

Μεγάλα σουτ και από τις 2 ομάδες. Τελικός νικητής ο Εσπερος με μια ψυχωμένη νίκη.




0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Δημοσιεύσεις: 7927
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 20, 2007 10:25 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 08, 2025 11:44 am

Πρωτέας Βούλας - Παπάγου 1 Ωραίο ματς, αν δεν προσέξει ο Πρωτέας μπορεί να την πάθει από το Παπάγου και να μείνει πολύ πίσω στην μάχη της τετράδας. Ωστόσο θα είναι υποψιασμένος και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα πάρει την νίκη.

Ηρακλής - ΧΑΝΘ 1 Το πιο στάνταρ της αγωνιστικής. Σε πολύ καλό φεγγάρι ο Γηραιός, η ΧΑΝΘ έκανε την νίκη που ήθελε με την Νήαρ οπότε και οι δύο μάλλον στρέφουν την προσοχή τους περισσότερο στην συνέχεια.

Ψυχικό - Ερμής Σχηματαρίου 1 Ματς με φόντο την τετράδα και αυτό, αφού ο Ερμής αν ηττηθεί μάλλον μένει εκτός κούρσας στην συνέχεια. Το Ψυχικό έχασε κυριολεκτικά στο πάρα ένα το διπλό-χρυσάφι στην Λαμία, αλλά σήμερα μπορεί να ανακάμψει κόντρα στον Ερμή που ναι μεν με τον Πανερυθραϊκό ήταν εξαιρετικός, αλλά μακριά από την Βοιωτία δείχνει άλλο πρόσωπο συνήθως.

Πανερυθραϊκός - Ίκαροι Τρικάλων 2 Μια νίκη διαφορά οι δύο ομάδες. Ειδικά οι γηπεδούχοι δίνουν την εντύπωση ότι όσο εύκολα μπορούν να διεκδικήσουν ένα πολύ καλό πλασάρισμα στα play-offs, τόσο εύκολα μπορούν να βρεθούν και στην ζώνη των play-outs. Κάτι με τρώει πάντως να πάω οριακά με τα Τρίκαλα, αναμένοντας τον παίκτη-αποκάλυψη της φετινής ομάδας Πουλιανίτη να κάνει άλλο ένα μεγάλο ματς.

Νήαρ Ηστ - Έσπερος Λαμίας 1 Τελικός για την Νήαρ το ματς αυτό αφού αν χάσει μάλλον θα πρέπει να κάνει από τώρα τα πλάνα της για του χρόνου σε χαμηλότερη κατηγορία. Ο Έσπερος βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογία με τον τρόπο που πήρε την νίκη κόντρα στο Ψυχικό, αλλά πάμε με το κίνητρο επιβίωσης.

Δόξα Λευκάδας - ΝΕ Μεγαρίδας 2 Επικίνδυνη έξοδος για την ΝΕΜ. Η Δόξα είναι ενισχυμένη στους ψηλούς και θα μπορέσει να κοντράρει την ομάδα του Μάνταλου, αλλά τον τελευταίο ένα-ενάμιση μήνα έχει κάνει μια κοιλιά, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους. Συνεπώς αναμένουμε ντέρμπι με μικρό προβάδισμα στην ΝΕΜ.

Μύκονος - ΓΣ Ελευθερούπολης ΑΝΑΒΟΛΗ, αλλά άσσος όταν γίνει.

Βίκος Ιωαννίνων - Κόροιβος Αμαλιάδας 1 Με την φόρα που έχει πάρει ο Βίκος δεν αποκλείεται να προλάβει και τα play-offs στο τέλος. Ωραίο ματς, πολύ πιθανόν να πάει και σε υψηλό σκορ, κι εδώ οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί.

0
abovetherim

senior
Reactions: 241
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: Παρ Αύγ 10, 2018 5:42 pm
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 08, 2025 12:54 pm

Πρωτέας Βούλας - Παπάγου 1 (θυμάμαι τι είχε κάνει ο Αβάρε στο ματς του πρώτου γύρου)
Ηρακλής - ΧΑΝΘ 1 (στανταράκι)
Ψυχικό - Ερμής Σχηματαρίου 1 (το θέλουν περισσότερο)
Πανερυθραϊκός - Τρίκαλα 1 (σε καλύτερο φεγγάρι τα Τρίκαλα, αλλά θα πάω με την έδρα)
Νήαρ Ηστ - Έσπερος Λαμίας 1 (και το 2πλο εύκολα μπορεί να έρθει)
Δόξα Λευκάδας - Μεγαρίδα 2 (προβλέπω να μεγαλώνει το σερί)
Βίκος-Κόροιβος 1 (με την έδρα)
Μύκονος - Ελευθερούπολη άσσος όταν γίνει

0
Γιαννης

 a1greece
Reactions: 431
Δημοσιεύσεις: 951
Εγγραφή: Τρί Αύγ 25, 2020 3:56 pm
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 11, 2025 12:35 am

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ τα είπε ο Χολαργός για τους Πατρινούς διαιτητές.Επειδη Πατρινοι-Μεσηνιοι θα οριστούν το Σάββατο στον αγώνα Κοροίβου - Πανερυθραϊκού αν θεος φυλάξει παίξουν υπέρ της γηπεδούχου 90-10 ,η Ερυθραία θα έχει ανάλογη αντίδραση ?

0
abovetherim

senior
Reactions: 241
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: Παρ Αύγ 10, 2018 5:42 pm
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 14, 2025 4:24 pm

ΧΑΝΘ-Πρωτέας Βούλας 1 (πολύ αμφίρροπο ματς, κλείνω προς τον άσσο λόγω της καλής εμφάνισης στο Ιβανώφειο και του ότι ο Πρωτέας μακριά από τη Βούλα χάνει πολύ. Αλλά και το 2 δεν θα με εκπλήξει)
Έσπερος Λαμίας-Ηρακλής 2 (κακή ήττα του Γηραιού με ΧΑΝΘ που τον "ξυπνά", δυστυχώς για τον Έσπερο)
Ερμής Σχημ.-Νήαρ Ηστ 1 (νομίζω έδρα εδώ)
Ίκαροι Τρικάλων-Ψυχικό 2 (πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Θα πάρω Ρεμεντέλα, αλλά κι εδώ, ο άσσος δεν θα αποτελέσει έκπληξη)
Κόροιβος-Πανερυθραϊκός 1 (άλλο ενα αμφίρροπο ματς. Πάω με την έδρα)
Παπάγου-Δόξα Λευκάδας 1 (το θέλει περισσότερο η ομάδα του Καρακώστα νομίζω για να αρχίσει να αποφεύγει τις περιπέτειες)
Ελευθερούπολη-Βίκος Ιωαννίνων 2 (θα το τολμήσω το διπλό, πιστεύω στον Κουρή)
Μεγαρίδα-Μύκονος 2 (εδώ μας θέλω... Μέχρι την Τρίτη ίσως κάνω edit σε νέο ποστ, αλλά είναι ματς πρόκληση και για τους δύο. Θα πάρω Ζιάγκο)

0
polykos

 nba
Reactions: 779
Δημοσιεύσεις: 2147
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 21, 2009 12:09 am
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 15, 2025 8:52 am

ΧΑΝΘ-Πρωτέας Βούλας 1
Έσπερος Λαμίας-Ηρακλής 1
Ερμής Σχημ.-Νήαρ Ηστ 1
Ίκαροι Τρικάλων-Ψυχικό 1
Κόροιβος-Πανερυθραϊκός 1
Παπάγου-Δόξα Λευκάδας 1
Ελευθερούπολη-Βίκος Ιωαννίνων 2
Μεγαρίδα-Μύκονος 2

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Γιαννης

 a1greece
Reactions: 431
Δημοσιεύσεις: 951
Εγγραφή: Τρί Αύγ 25, 2020 3:56 pm
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 16, 2025 4:59 pm

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ρε Θοδωρή η μεταγραφή αεροδρομίου που έγραψες τις προάλλες; Τελειώνουν οι μεταγραφές σε λίγες μέρες.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”