Κι στο βίντεο ο δράστης θυμίζει σαν κορμοστασιά τον Γκαγκαλουδη, κι η διακοπή συμβολαίου του με το Μαρούσι δεν είχε ιδιαίτερα λογική...
Κρίμα .....
Συντονιστής: Captains
Δεν ξέρω τι εννοείς και δεν θέλω να τον υπερασπιστώ, απλώς αναρωτιέμαι σε τι οικονομική κατάσταση μπορεί να είναι για να φτάσει να κλέβει τους συμπαίκτες του, πραγματικά είναι λίγο πρωτόγνωρο.taraboura έγραψε: ↑Δευ Ιαν 24, 2022 6:29 am
Καμία έκπληξη αυτή η εξέλιξη..... Κάρμα ή μάλλον λογική εξέλιξη... Πρέπει να τιμωρηθεί με το σκληρότερο τρόπο ο συγκεκριμένος γιατί έχει κάνει ήδη πάρα πολλά επί δεκαετίες. Δυστυχώς ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία ήταν κυρίαρχα στοιχεία σε αυτή τη χώρα ανέκαθεν...
Εγώ απορώ πως δεν τον έβαλαν άμεσα φυλακή μετά από αυτό.
Πράγματι, άκουσα ότι είχε σοβαρά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα. Εγώ προσωπικά ίσα ίσα παλιά του είχα μεγάλη συμπάθεια, τόσο σαν χαρακτήρα όσο και σαν παίκτη, δυστυχώς όμως μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσαν καθόλου όσα άκουγα. Έπαιξε το παιχνίδι κάποιων πολύ βρώμικων ανθρώπων του χώρου και ζημίωσε κάποιους άλλους αθώους πολίτες με διαπόμπευση και ανθρωποφαγία για να εξυπηρετήσει τα "αφεντικά" του. Τώρα βρίσκεται αυτός υπό την απειλή ανθρωποφαγίας, αν μου συνέβαινε εμένα αυτό θα το ονόμαζα κάρμα. Μοιραία, ο δρόμος που πήρε τον οδήγησε στον απόλυτο πάτο αυτή τη στιγμή και ίσως είναι μια ευκαιρία για αυτόν αυτό που συνέβη να αναλογιστεί τι έχει κάνει λάθος και να διορθώσει τη ρότα του έστω και καθυστερημένα.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 24, 2022 1:37 pmΔεν ξέρω τι εννοείς και δεν θέλω να τον υπερασπιστώ, απλώς αναρωτιέμαι σε τι οικονομική κατάσταση μπορεί να είναι για να φτάσει να κλέβει τους συμπαίκτες του, πραγματικά είναι λίγο πρωτόγνωρο.taraboura έγραψε: ↑Δευ Ιαν 24, 2022 6:29 am
Καμία έκπληξη αυτή η εξέλιξη..... Κάρμα ή μάλλον λογική εξέλιξη... Πρέπει να τιμωρηθεί με το σκληρότερο τρόπο ο συγκεκριμένος γιατί έχει κάνει ήδη πάρα πολλά επί δεκαετίες. Δυστυχώς ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία ήταν κυρίαρχα στοιχεία σε αυτή τη χώρα ανέκαθεν...
Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια. Σε οσο χαλια οικονομικη κατασταση και να εισαι δεν κλεβεις αυτους που ματωνουν μαζι με εσενα και παλευουν μαζι με εσενα χειμωνα καλοκαιρι. ΖΗΤΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ αλλα δεν ΚΛΕΒΕΙΣ.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 24, 2022 1:37 pmΔεν ξέρω τι εννοείς και δεν θέλω να τον υπερασπιστώ, απλώς αναρωτιέμαι σε τι οικονομική κατάσταση μπορεί να είναι για να φτάσει να κλέβει τους συμπαίκτες του, πραγματικά είναι λίγο πρωτόγνωρο.taraboura έγραψε: ↑Δευ Ιαν 24, 2022 6:29 am
Θα μπορούσα να αναφέρω και συγκεκριμένα όμως δεν είμαι αρμόδιος να τον σταυρώσω δημόσια, από τη στιγμή που δεν με έχει θίξει εμένα προσωπικά. Αυτό που μπορώ να αναφέρω μόνο είναι ότι από φίλο εμπλεκόμενο στο χώρο του μπάσκετ έμαθα ότι συκοφάντησε με το χειρότερο τρόπο παράγοντες πρώην ομάδων του, δίχως να τον ενδιαφέρει μάλιστα το αντίκτυπο στη ζωή των οικογενειών τους (και μάλιστα έμαθα ότι υπήρξε και σοβαρό αντίκτυπο) επειδή έτσι τον κατεύθυναν (πιθανότατα και να τον χειρίστηκαν ψυχολογικά) ανταγωνιστές τους σε επιχειρηματικές υποθέσεις. Από αυτό που άκουσα και μετά μου δημιουργήθηκε αρνητική εντύπωση για αυτόν ενώ των συμπαθούσα. Αλλά τονίζω επειδή δεν έχω ιδία γνώση δεν μπορώ να ξέρω πόσες από αυτές τις κουβέντες ευσταθούν, όμως επειδή γενικά είναι των υπερβολών στις εκφράσεις και τις συμπεριφορές πιθανόν να στέκουν. Πάντως κυρίαρχο συναίσθημα που ένοιωσα βλέποντας αυτό το βίντεο ήταν θλίψη.glenrice90 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 24, 2022 5:42 pmΘα μπορούσες να εξηγήσεις επιγραμματικά που αναφέρεσαι για όσους δεν έχουμε ιδέα; Σαν Ολυμπιακός μου ήταν μακράν ο πιο αντιπαθητικός Έλληνας μπασκετμπολιστας αλλά για τους προφανείς λόγους, αλλά μέχρι εκεί. Οπότε ειμαι όντως περίεργος.
Αυτό ακριβώς ρε παιδιά, μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, αποκλείεται να μην βρίσκονταν 1-2 άνθρωποι του χώρου έστω να του δώσουν χέρι βοήθειας. Ίσως είχε και ψυχολογικό θέμα δεν ξέρω. Δεν τον είχα για κλέφτη σίγουρα πάντως, ως προς αυτό το κομμάτι νομίζω όλοι πέσαμε από τα σύννεφα...reignman έγραψε: ↑Δευ Ιαν 24, 2022 5:54 pmΔεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια. Σε οσο χαλια οικονομικη κατασταση και να εισαι δεν κλεβεις αυτους που ματωνουν μαζι με εσενα και παλευουν μαζι με εσενα χειμωνα καλοκαιρι. ΖΗΤΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ αλλα δεν ΚΛΕΒΕΙΣ.
Ξεκινας απο την διοικηση και μετα κανεις μια κουβεντα με τους συμμαχητες σου. Το να τσουρνεβεις τα λεφτα τους απο τα μπουφαν τους ειναι η απολυτη ξεφτιλα και ντροπη χωρις καμια απολυτως δικαιολογια. Ειδικα οταν εχουν περασει απο τα χερια σου καλα συμβολαια επι χρονια.
Η κλικα Ελληνων μπασκετμπολιστων-δημοσιογραφων ειναι απ τα χειροτερα στοιχεια του ελληνικου μπασκετ.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 27, 2022 6:32 pmΑν είναι λοιπόν ο συγκεκριμμένος, είναι ένας ακόμη παίκτης (δυστυχώς υπάρχουν και άλλοι) που τύγχανε μεγάλης αβάντας από το δημοσιογραφικό συνάφι, του στυλ "Πες και εσύ Γιάννη", " Τι ωραία τα λες Γιάννη" κλπ. Πρέπει να είχε κληθεί σε συγκεκριμμένες εκπομπές περισσότερες φορές από ότι συνάδελφοι του που είχαν μεγαλύτερη καριέρα. Για αυτό ίσως έπεσε και σιωπητήριο μόλις λύθηκε το συμβόλαιο του.
Τεράστιο είναι το πρόβλημα αυτό, είναι ένα είδος διαφθοράς αντίστοιχο με τους πολιτικούς ρεπόρτερ και τα κόμματα.
Δηλαδή η γραμματεία εκτός των άλλων θα κρατάει κιτάπια για το χρόνο των ξένων παικτών. Και μετά θα ενημερώνει ποιους; Τους διαιτητές; Ποια θα είναι η ποινή αν κάποια ομάδα ξεπεράσει το χρόνο; Μηδενισμός;Αν μία ομάδα έχει έναν ξένο στο ρόστερ της αυτός θα μπορεί να παίζει ακόμη και στα 40 λεπτά ενός αγώνα. Αν όμως διαθέτει δύο ξένους η συνολική χρονική συμμετοχή και των δύο ανά αγώνα δεν θα μπορεί να ξεπερνάει τα 50 αγωνιστικά λεπτά.