mandrakoukos έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 10, 2022 7:22 pm
Ωραίο ματς στην Πυρκαλ που κρίθηκε σε δύο τρίποντα του Ηρακλή από τα 9 μετρα και στις πολλές χαμένες βολές του Αμύντα. Θα έλεγα και σε δύο διαιτητικές αποφάσεις αλλά δεν είμαι τέτοιος εγώ!
Τέλος πάντων, συνεχίζουμε και ελπίζω κάποτε να βοηθήσει και λίγο η τύχη, καθώς τουλάχιστον από ρυθμό και ένταση έχουμε στρώσει.
Κατά τα λοιπά, μεγάλο μισματς οι 2 ξένοι εναντίον μηδενός και θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι στα ίσα. Αυτά.
Θα συμφωνησω με τον φιλο μανδρακουκο!!Μου αρεσε κι εμενα το παιχνιδι,αντρικειο.Ο Ηρα το εφερε στον ρυθμο του στο β' ημιχρονο και φαινεται αυτο απο τα λιγα κλεψιματα του Αμυντα που εγκλωβιστηκε σε αργο τεμπο.Γκαθραιτ ισως ο καλυτερος ξενος της λιγκας.Ανεβηκε και ο Τειλορ στην επαναληψη,καθοριστικοτατος για εμενα και ο Λιαπης που αλλαξε την κατασταση στην 3η περιοδο.
Αμυντας οντως ειναι πιο ορθολογικος,βρισκει τα πατηματα του,περιμενω να ανεβουν επιθετικα οι Καλογεριας-Μιχαλογλου.
Στο αλλο ματσακι που εγραψα παραπανω,Κοροιβος-Μαρουσι,το εκρινε και εδω ο Αμερικανος των γηπεδουχων.Ο Λιους σεληνιαστηκε στο διαστημα 20'25' και με 11 ποντους πρωταγωνιστηκε στο καθοριστικο σερι 15-1 που διαμορφωσε το 51-42 και ουσιαστικα καθαρισε.
Μετα τον περιορισε ο Μιχαλουτσος,αλλα η ψυχολογια ειχε αλλαξει.Με Στασινο-Καμαριανο να εγκλωβιζονται στο β' ημιχρονο,το Μαρουσι βρηκε λυσεις απο Ξυδα-Θεοδωρου,αλλα ο Σταυρακουκας τελειωσε αποντος.Το σημαντικο βεβαια ειναι να μην εχει τραυματιστει σοβαρα ο γκαρντ του Αμαρουσιου.