Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την ομάδα.
Ό,τι και να πω για την ομάδα μου, θα είναι λίγο...Αν κανείς έλεγε στην αρχή του πρωταθλήματος ότι θα πριν τελειώσει ο Α' γύρος θα είχε κάνει 3 εκτός έδρας νίκες και μάλιστα με καλές ομάδες (Δόξα Λευκάδας, Ελευθερούπολη και Βίκος Ιωαννίνων), σίγουρα θα τον περνούσαν τουλάχιστον για αφελή...Παρά τον πολύ μικρό Μ.Ο ηλικίας - ίσως το μικρότερο στην κατηγορία - μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στη πίεση των εκτός έδρας αγώνων, ακόμα και όταν το ματς πάει να στραβώσει. Από την άλλη θα πει κανείς ότι στο Σαλούν, που είναι και η δύναμη μας με τον κόσμο, έχουμε κάνει ήδη 3 ήττες αλλά με αντιπάλους κλάσεις ανώτερους (Μύκονος και Μέγαρα), με μοναδική εκτός προγράμματος ίσως με τον Πρωτέα Βούλας.
Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα, η νίκη έχει διπλό όφελος καθώς δεν αποκλείονται οι ισοβαθμίες στο τέλος της χρονιάς σε ένα τόσο απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Επιπλέον, αυτή έγινε και χωρίς τον Σπάρταλη που δίνει ανάσες και χρήσιμες βοήθειες στη θέση 5. MVP ο Μπαλός που ίσως κάνει την καλύτερη χρονιά του στον Παπάγο στην 3η του χρονιά (όχι συνεχόμενες). Ο Μπιλάλης δεν σκόραρε όπως τις προηγούμενες φορές αλλά μοίρασε 11 νομίζω ασίστ, ο Καραμαλέγκος μετά από αρκετό καιρό έκανε μια μεστή εμφάνιση με κρίσιμα τρίποντα ενώ ο αρχηγός Σανδραμάνης ήταν πάντα εκεί σε άμυνα και επίθεση. Όσον αφορά τους ξένους, σίγουρα ο Ράϊς πιστώνεται το buzzer beater αλλά η γνώμη μου είναι ότι κάποιες φορές υπερβάλλει λίγο στα σουτ, αν και χθες έδειξε αρκετά ομαδικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την παρουσία στου ακόμα πιο ουσιαστική. Ο έτερος Αμερικανός, ο Άνταμς, είναι αυτό που λέμε παίκτης ομάδας. Πάντα μετρημένος στις επιλογές, βοηθά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ειδικά, στην άμυνα είναι πάρα πολύ καλός και προσφέρει απίστευτη βοήθεια στα ριμπάουντ (χθες κατέβασε 10-12 ριμπάουντ) ενώ είναι και από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας. Άφησα για το τέλος, τον παίκτη αποκάλυψη για φέτος του Παπάγου...Τον Νίκο Τουλιάτο. Ο πιτσιρικάς είναι το τρανταχτό παράδειγμα του παίκτη που θέλει να δουλέψει και να γίνει καλύτερος μέσα από τη δουλειά του και μόνο. Πέρσι, είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αλλά φέτος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Καρακώστας από τα μαλλιά. Μπράβο στο παιδί και να συνεχίσει έτσι.
Επόμενος αγώνας με την ΧΑΝΘ εκτός έδρας πάλι.