Ωραιο το σχολιο σου,παιρνω την ασιστ γιατι ηθελα και εγω να το αναφερω.Με Ερυθραια βλεπουμε να μπαινει ο Ζουπας να τους νοικοκυρευει και ο Αμυντας να φερνει το ματσακι στα μετρα του.Τριτο δεκαλεπτο λες κ εξαφανιστηκαν απο το γηπεδο.Καποια στιγμη ξαναμπαινει ο Ζουπας,εκνευριζεται με τους συμπαιχτες του και σχεδον αντικαθιστεται απο μονος του.Τελευταιο 10λεπτο εμφανιζονται Αντριανο-Κανονιδης αλλα και ο Αβαρε που ηρθε με περγαμηνες φοβερου παστελωτη,αλλα για να βαλει 2 συνεχομενα πρεπει να εχει χτισει ουρανοξυστες προηγουμενως.Προσπερναει με 5 ο Αμυντας και τελευταια λεπτα δεχεται 11-0 και χανει.Ντοκτορ Τζεκιλ και Μιστερ Χαιντ.Ισως και εδω ερχεται η κουβεντα στον απογαλακτισμο........Αυτη την φορα λεω να κανω πραξη την απειλη μου και να δωσω το παρων στο Μετςgporgie έγραψε: ↑Παρ Φεβ 18, 2022 10:35 am
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΜΥΝΤΑΣ 1: Το ματς της χρονιάς και για τους δυο, γιατί αν νικήσει το Παγκράτι θα έχει 2-0 με τον Αμύντα και θα τον κυνηγά ανηλεώς για να ζευγαρώσουν στα πλέι άουτ. Ο Αμύντας προβληματίζει, είδα τον αγώνα στην Ερυθραία, έχει εγκλωβιστεί σε έναν τρόπο παιχνιδιού που φέρνει ήττες ή δύσκολες νίκες.

Παμε και στα προγνωστικα:
ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΑΓΡΙΝΙΟ 1
Στανταρακι.Ταλαιπωρηθηκε με κοβιντ η Καρδιτσα αλλα δεν θα εχει προβλημα να επιστρεψει στις νικες.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΜΥΝΤΑΣ 1
Ο θανατος σου η ζωη μου.Τα ειπαμε κ παραπανω για τον Αμυντα που παιζει ολη την χρονια σε αυτους τους 2 τελικους με Παγκρατι-Φιλιππο.Το ιδιο ισχυει και για το Παγκρατι που παιζει την ζωη του.
ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
Αποδυναμωμενος ο Φιλιππος μακρυα απο την εδρα του.Ευκολο 1.
ΚΑΒΑΛΑ-ΔΑΦΝΗ 1
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ 2
Ανεβασμενος ο ΓΣΕ μετα την υποτιμηση και την σφαλιαρα απο τον Φιλιππο.Δεν μπορω να ξεγραψω ετσι ευκολα το Μαρουσι αν και βρισκεται σε φαση τζετ-λανγκ μετα τις κομβικες αποχωρησεις.Επισης διακριτες ειναι οι γκριματσες δυσανασχετησης απο καποιους παιχτες για τον χρονο συμμετοχης τους.Πιστευω θα ανακατεψει την τραπουλα ο Σκαρα........
Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-ΤΡΙΤΩΝ 1
Καλες οι 50αρες αλλα καποια στιγμη πρεπει να αποδειξει ο Τριτωνας οτι μπορει να κανει και μια μεγαλη νικη.Ιδου η Ροδος......