Το Καφενείο της Α2
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 89
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- benchwarmer
- Reactions: 1546
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρωτόγνωρο δεν είναι (έχει χρησιμοποιηθεί στην Κίνα κάτι τέτοιο με τους χρόνους), αλλά νομίζω πως είναι τελείως αχρείαστο. Ή αν επιμείνουν σε κάποιον τέτοιο περιορισμό, μπορεί να εκφραστεί με πολύ πιο εύκολο τρόπο για όλους (και τη γραμματεία) από αυτό το "50 λεπτά". Πχ, στις 3 πρώτες περιόδους να μπορεί να είναι στο παρκέ ανά πάσα στιγμή μόνο ο ένας από τους δύο (30 λεπτά) και στην 4η (συν τις όποιες παρατάσεις) και οι δύο (2*10 = 20 λεπτά), σύνολο 50 πάλι.
Αλλά ξαναλέω τελείως αχρείαστο, εγώ προτιμώ δύο ξένους και ας παίζουν όσο θέλουν. Όποιοι Έλληνες είναι να παίξουν θα παίξουν και πάλι, υπάρχει άπλετος χώρος.
* Tο απολύτως θετικό πάντως θα είναι να ισχύσει αυτό που γράφτηκε για τις μεταδόσεις. Επίσημο live streaming από την ομοσπονδία όλων των αγώνων. Και θα αυξηθεί το ενδιαφέρον, και θα δούνε και οι τυφλοί
Αλλά ξαναλέω τελείως αχρείαστο, εγώ προτιμώ δύο ξένους και ας παίζουν όσο θέλουν. Όποιοι Έλληνες είναι να παίξουν θα παίξουν και πάλι, υπάρχει άπλετος χώρος.
* Tο απολύτως θετικό πάντως θα είναι να ισχύσει αυτό που γράφτηκε για τις μεταδόσεις. Επίσημο live streaming από την ομοσπονδία όλων των αγώνων. Και θα αυξηθεί το ενδιαφέρον, και θα δούνε και οι τυφλοί

3
3

- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και έτσι πάμε από τον κανένα παίκτη στο 2 παίκτες αν εφαρμοστεί, η πρόταση του @benchwarmer είναι λογική, θα μπορούσε να μπει και δεύτερος περιορισμός με μέγιστο 1 Αμερικάνο, για την παραγωγή Ελλήνων παικτών καλό θα κάνει η ενδυνάμωση του ανταγωνισμού και με 50 λεπτά από τα 200 νομίζω ότι θα συνεχίζει να υπάρχει χρόνος και για όποιον Έλληνα παίκτη μπορεί να αναδειχθεί.
0
- kojito
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Φέτος επιτρεπόταν 1 ξένος.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 12:47 pmΚαι έτσι πάμε από τον κανένα παίκτη στο 2 παίκτες αν εφαρμοστεί, η πρόταση του @benchwarmer είναι λογική, θα μπορούσε να μπει και δεύτερος περιορισμός με μέγιστο 1 Αμερικάνο, για την παραγωγή Ελλήνων παικτών καλό θα κάνει η ενδυνάμωση του ανταγωνισμού και με 50 λεπτά από τα 200 νομίζω ότι θα συνεχίζει να υπάρχει χρόνος και για όποιον Έλληνα παίκτη μπορεί να αναδειχθεί.
Η λογική λέει ότι εφ'οσον δεν υπάρχει περιορισμός στους ξένους, οι περισσότερες ομάδες θα πάνε σε Αμερικάνους και όχι Ευρωπαίους.
0
- taraboura
- Reactions: 264
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοείται αυτό σκέφτηκα και εγώ. Και περισσότερες επιλογές έχει η αγορά των Αμερικανών και πιο φθηνοί είναι. Σίγουρα θα είναι Αμερικανοί και οι 2 ξένοι για τις περισσότερες ομάδες.kojito έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 12:50 pmΦέτος επιτρεπόταν 1 ξένος.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 12:47 pmΚαι έτσι πάμε από τον κανένα παίκτη στο 2 παίκτες αν εφαρμοστεί, η πρόταση του @benchwarmer είναι λογική, θα μπορούσε να μπει και δεύτερος περιορισμός με μέγιστο 1 Αμερικάνο, για την παραγωγή Ελλήνων παικτών καλό θα κάνει η ενδυνάμωση του ανταγωνισμού και με 50 λεπτά από τα 200 νομίζω ότι θα συνεχίζει να υπάρχει χρόνος και για όποιον Έλληνα παίκτη μπορεί να αναδειχθεί.
Η λογική λέει ότι εφ'οσον δεν υπάρχει περιορισμός στους ξένους, οι περισσότερες ομάδες θα πάνε σε Αμερικάνους και όχι Ευρωπαίους.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ζήτημα είναι ότι στην Α2 ειδικά τα αθλητικά προσόντα των αμερικάνων τους δίνουν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα.iraklisiraklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 1:09 pmΑυτό που γράφει ο benchwarmer είναι σίγουρα πιο εύκολα εφαρμόσιμο.
Από κει και πέρα , σωστά ξεφεύγουμε από τους κοινοτικούς αλλά διαφωνώ με το 2. Ένας ξένος νομίζω είναι αρκετός. Πλέον τα παιδιά δεν θα βρίσκουν χώρο να πρωταγωνιστήσουν ούτε στην Α2.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Από την άλλη όμως δεν είναι κακό να ανέβει λίγο και το επίπεδο. Να βλέπουμε και κανα κάρφωμα που και που...Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 1:46 pmΤο ζήτημα είναι ότι στην Α2 ειδικά τα αθλητικά προσόντα των αμερικάνων τους δίνουν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα.iraklisiraklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 1:09 pmΑυτό που γράφει ο benchwarmer είναι σίγουρα πιο εύκολα εφαρμόσιμο.
Από κει και πέρα , σωστά ξεφεύγουμε από τους κοινοτικούς αλλά διαφωνώ με το 2. Ένας ξένος νομίζω είναι αρκετός. Πλέον τα παιδιά δεν θα βρίσκουν χώρο να πρωταγωνιστήσουν ούτε στην Α2.
0
- kojito
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάμε και λίγο πιο δίπλα, στην Πάτρα. Εκεί υπάρχει αβεβαιότητα αφού ο Βλασταράς αποχώρησε από τα διοικητικά και σήμερα υπάρχει ΓΣ για το τι μέλλει γενέσθαι. Η ομάδα πάντως πιθανότατα θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή, τώρα το αν θα κατέβει τελικά είναι άλλη κουβέντα.
Για τον πάγκο υπήρχε ένα σενάριο να πάει με Τζαμάκο πρώτο προπονητή και Χριστόπουλο GM αλλά μάλλον απομακρύνεται. Ένα όνομα που παίζει πλέον είναι του Χάρη Μαρκόπουλου, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος έχει να αναλάβει ως πρώτος από το 2017 όταν ήταν στον Κόροιβο.
Για τον πάγκο υπήρχε ένα σενάριο να πάει με Τζαμάκο πρώτο προπονητή και Χριστόπουλο GM αλλά μάλλον απομακρύνεται. Ένα όνομα που παίζει πλέον είναι του Χάρη Μαρκόπουλου, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος έχει να αναλάβει ως πρώτος από το 2017 όταν ήταν στον Κόροιβο.
0
Σύμφωνα με τον έγκυρο Σπύρο Καβαλιεράτο το πιο πιθανό σενάριο η wild card θα δοθεί στον Έσπερο Λαμίας.
Αν θυμάμαι καλά το παράβολο είναι γύρω στα 50 χιλ.. οπότε σημαίνει ότι ο Έσπερος αν επιβεβαιωθεί ο έγκυρος δημοσιογράφος θα βάλει λεφτά για μεταγραφές.
Αυτά που μαθαίνω εγώ τα λίγα έιναι η Μύκονος θα έχει τεράστιο μπάτζετ (για 500 χιλιάδες λένε).
Και ότι ο Πρωτέας με την νέα διοίκηση εκ Αμερικής στοχεύει σε παίκτες του Παπάγου με πολύ καλά νούμερα πέρυσι (νομίζω είναι ξεκάθαρο που αναφέρομαι).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Ηρακλής δεν ανέβει (το πιο πιθανό) πάλι θα δυσκολευτεί καθότι δεδομένα Πρωτέας και Μύκονος θα έχουν θεωτητικά πολύ δυνατά ρόστερ.
Αν θυμάμαι καλά το παράβολο είναι γύρω στα 50 χιλ.. οπότε σημαίνει ότι ο Έσπερος αν επιβεβαιωθεί ο έγκυρος δημοσιογράφος θα βάλει λεφτά για μεταγραφές.
Αυτά που μαθαίνω εγώ τα λίγα έιναι η Μύκονος θα έχει τεράστιο μπάτζετ (για 500 χιλιάδες λένε).
Και ότι ο Πρωτέας με την νέα διοίκηση εκ Αμερικής στοχεύει σε παίκτες του Παπάγου με πολύ καλά νούμερα πέρυσι (νομίζω είναι ξεκάθαρο που αναφέρομαι).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Ηρακλής δεν ανέβει (το πιο πιθανό) πάλι θα δυσκολευτεί καθότι δεδομένα Πρωτέας και Μύκονος θα έχουν θεωτητικά πολύ δυνατά ρόστερ.
0