Α2 - Αγωνιστική Περίοδος 2022-2023

Συντονιστής: Captains

Γιαννης

a1greece
Reactions: 435
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 24, 2023 6:41 pm

ΝΑΙ ΝΑΙ σωστά. Τον γλωσοφαγαμε τον Αίαντα μετά τις νίκες επί του Αμαρουσίου και του Ηρακλέους. Τον τοποθετούσαμε προς την 8αδα και έκανε στραβοτιμονια.
Δεν το έχω δει το β ημιχρονο του Ψυχικου ακομα. Αλλά θα το δω μέχρι το βράδυ.
Σχεδόν το απόλυτο στις προβλέψεις σου προχτες. Βγάλε και τις αυριανές με το ΨΥΧΙΚΟ άσσο και θα τα πιάσεις όλα αύριο!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1596
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Παρ Φεβ 24, 2023 11:33 pm

Γιαννης έγραψε:
Παρ Φεβ 24, 2023 6:41 pm
ΝΑΙ ΝΑΙ σωστά. Τον γλωσοφαγαμε τον Αίαντα μετά τις νίκες επί του Αμαρουσίου και του Ηρακλέους. Τον τοποθετούσαμε προς την 8αδα και έκανε στραβοτιμονια.
Δεν το έχω δει το β ημιχρονο του Ψυχικου ακομα. Αλλά θα το δω μέχρι το βράδυ.
Σχεδόν το απόλυτο στις προβλέψεις σου προχτες. Βγάλε και τις αυριανές με το ΨΥΧΙΚΟ άσσο και θα τα πιάσεις όλα αύριο!!!
Εκτος του παιχταρα που εφυγε εσπευμενα για Αμερικα,ατυχησαν και με τον τραυματισμο του Καλογιαννιδη.Πανω που επεστρεψε ο Παπαδοπουλος.Βεβαια ο Αμυντας επαιξε χωρις Αντριανο-Λιακοπουλο,μεγαλο 2πλο.Οπως εγραψες εχουμε ''new Marshall in town'' :obey:

Ψυχικαρα δεν το συζηταω,ασσος καραμπινατος :wave:

0
mandrakoukos

junior
Reactions: 65
Αγαπημένη ομάδα: Amuntas

Σάβ Φεβ 25, 2023 9:58 pm

Γιαννης έγραψε:
Παρ Φεβ 24, 2023 3:55 pm
ΤΟ θερμό ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ του mandrakoukou στον νεοαποκτηθεντα Αμερικανό παίχτη του Αμύντα έπιασε τόπο. Και ο τελευταίος τον ανταμοιψε με σούπερ τριπονταρα στο προχθεσινο ματς με τον Εύοσμο!!!!
Καλοσώρισμα μόνο; Την αφίσα του θα κρεμάσω πάνω από το κρεβάτι! :obey:

0
Γιαννης

a1greece

Σάβ Φεβ 25, 2023 10:06 pm

Ε ΝΑΙ αφού σου τα λέω δύο χρόνια. Είχες μουλαρώσει στο δε θέλω ξένους.
Θα παίζουν και οι νεαροί και ο ξένος για τα δύσκολα. Και θα γίνει η δουλειά.

1
1 Εικόνα
Γιαννης

a1greece

Κυρ Φεβ 26, 2023 11:05 am

ΜΟΛΙΣ είδα " κονσερβα" τον χτεσινό αγώνα Ψυχικό - Τριτων . Πήρε κεφάλι στο σκορ το Ψυχικό από την αρχή και διατήρησε διαφορά σε όλο τον αγώνα από 5 - 18 πόντους. Λίγο πριν το τέλος μειωθηκε η διαφορά στους 5 ,6 αλλά αυξήθηκε άμεσα.
ΜΟΥ άρεσε πολύ η συγκέντρωση του ΑΜΒΡΑΖΗ και του ΟΚΕΚΟΥΟΓΕΝ. Ο Τρίτων δεν είχε βέβαια τα κορμιά να αντιμετωπίσει τον Οκεκουογεν.
Ο Τρίτων δεν μου φαίνεται ότι θα κάνει δεύτερο γύρο σαν τον πρώτο. Και δεν τον βλέπω τετράδα.

0
mandrakoukos

junior

Κυρ Φεβ 26, 2023 12:49 pm

Γιαννης έγραψε:
Σάβ Φεβ 25, 2023 10:06 pm
Ε ΝΑΙ αφού σου τα λέω δύο χρόνια. Είχες μουλαρώσει στο δε θέλω ξένους.
Θα παίζουν και οι νεαροί και ο ξένος για τα δύσκολα. Και θα γίνει η δουλειά.
Κοίταξε, αναγνωρίζω ότι η προσθήκη ενός ποιοτικού ξένου αναβαθμίζει το θέαμα, ίσως κιόλας να βοηθά και τους νεαρούς να βελτιωθουν.
Αυτό που φοβάμαι είναι μην ο ένας, που ήδη έγινε δύο (πράγμα με το οποίο διαφωνώ σφόδρα) γίνει τρεις, τέσσερις κλπ. Να βάλω και κάνα δυο κοινοτικούς; Και καταντήσει η Α2 σαν την Α1.
Σου τα έχω ξαναπεί.

0
mandrakoukos

junior

Κυρ Φεβ 26, 2023 12:52 pm

Και για να συμπληρώσω, βλέπω ήδη πόσο απελευθερωθηκε ο Καλογεριας απ' όταν ήλθε ο Τζόνσον. Μη χαθεί ο Δόξας μόνο..

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Κυρ Φεβ 26, 2023 12:58 pm

Αν θυμάμαι σωστά η προσθήκη ξένων είναι Ευρωπαικη οδηγία που στην Ελλάδα η εοκ σωστά η λαθος περιορισε στον έναν.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να δω με τίποτα πάνω από 2 ανά ομάδα και προτιμώ να βλέπω έναν ποιοτικό ξένο στο ρόλο ηγέτη μιας ομάδας πάρα έναν 40+

Γενικα το φορματ της Α2 πάει να θυμίσει Α1 την προ Μπόσμαν εποχή

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Γιαννης

a1greece

Κυρ Φεβ 26, 2023 2:43 pm

ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ όχι παραπάνω . Και εγώ δεν θέλω παραπάνω. Να ανέβει το επίπεδο γιατί όπως και να γίνει η Α 2 δεν είναι ούτε Β εθνικη ούτε Γ εθνική.
Να πάει κάποιος φίλαθλος σε αγώνα Α2 και να δει κάτι. Όχι αυτά που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Το 2017,2018, κλπ
Και στο μέλλον αν βγάλει η παραγωγική διαδικασία ταλέντα αξιόλογα να κοπούν οι ξένοι.

1
1 Εικόνα
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Κυρ Φεβ 26, 2023 3:24 pm

Αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές θυμίζουν εποχές Βασιλακόπουλου.

0
Γιαννης

a1greece

Κυρ Φεβ 26, 2023 3:54 pm

ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ στα παιχνίδια του Ηρακλέους με Σχηματαρι και Ελευθερουπολη ?

0
marousara

senior
Reactions: 34

Κυρ Φεβ 26, 2023 11:47 pm

Ναι Γιάννη έτσι λένε στον Ηρακλή(πάντως με το Σχηματάρι ο Ηρακλής αυτοκτόνησε πολλές φορές, δικό του ματς ήταν) και τους απείλησαν ότι αν βγάλουν ανακοίνωση θα τους παραπέμψουν στην επιτροπή δεοντολογίας όπως το Αγρίνιο για την ανακοίνωση για τον αγώνα της Καβάλας. Πάντως κι ο Τρικούπης που έβγαλε ανακοίνωση και ζητούσε έμμεσα να πάρει το ματς στα χαρτιά όπως την διάβασα εγώ την ανακοίνωση μια χαρά θα ξαναπάει Φιλαδέλφεια. Στα κλασικά θέματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι διαιτητές καίνε τον Ηρακλή στον αγώνα με την Ελευθερούπολη οπότε Ηρακλής και Μαρούσι όπως όλα δείχνουν θα ξαναπαίξουν σύντομα κεκλεισμένων για πολλοστή φορά φέτος . Αφού εκτός έδρας δεν έχουμε ακόμα κεκλεισμένων 😂😂 το άλλο Σάββατο ο εξαιρετικός φετος Παπάγου κόντρα στο Μαρούσι σε έναν αγώνα που ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα για πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Με βάση την αγωνιστική φόρμα του Παπάγου σίγουρα θα είναι φαβορί αλλά σε ντέρμπι με πολύ κόσμο και από το Μαρούσι η λογική λέει ότι θα κριθεί σε λεπτομέρειες.Αν και όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα αν εξαιρέσεις Φεα και Καβάλα όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι ανταγωνιστικές .

1
1 Εικόνα
Γιαννης

a1greece

Δευ Φεβ 27, 2023 12:37 am

ΤΩΡΑ έβγαλε και η Ελευθερουπολη ανακοίνωση για τον προχθεσινο αγώνα στο Ιβανοφειο.

0
jamorant

Reactions: 0
Αγαπημένος παίκτης: jamorant
Αγαπημένη ομάδα: Aris
Αγαπημένη ομάδα: aris

Δευ Μαρ 06, 2023 1:57 pm

Μεγαλη εντυπωση μου εκανε η μεγαλη σε εκταση διαφορα της νικης του Ψυχικου μεσα στην Ερυθραια.
Η ομαδα του Δημητρη Χουχουλη ειχε δειξει οτι σε σημαντικα ματς (βλεπε Ηρακλη και Κοροιβο) μετα την προσθηκη του Παππα ειχε βρει τον τροπο να παιρνει αυτα τα σημαντικα παιχνιδια.Παρολα αυτα η διαφορα στο παιχνιδι με το ψυχικο ξεφυγε απο το πρωτο 5λεπτο με τους Σεγκου και Αθανασουλα να κανουν πραγματικα οτι θελουν.
Το πρωταθλημα εχει παρει φωτια και στην στην κορυφη αλλα και στην ουρα.
Ελευθερουπολη ,Ερυθραια και Μαρουσι παραμενουν τα μεγαλα φαβορι για την πρωτη 3αδα.

0
Γιαννης

a1greece

Δευ Μαρ 06, 2023 4:38 pm

" Π Ο Τ Ε Ξ Α Ν Α "
ΗΤΑΝ επανάληψη του περσινού αγώνα στο ίδιο γήπεδο. Και πέρσι 30 πόντους πήγε η διαφορά . Έχει και την προιστορια μαζί του το Ψυχικό. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο γήπεδο αυτό.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”