Μεγάλο ματς χθες στο Σαλούν με την ομάδα μου να παίρνει μια υπερπολύτιμη νίκη εναντίον της Δόξας Λευκάδας σε ένα ματς που ήταν do or die για τον Παπάγο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με την ομάδα μου να προηγείται με 7 πόντους (37-30) δείχνοντας να μην έχει επηρεαστεί από την ήττα από τον Πανιώνιο και την φυσιολογική κούραση από το δύσκολο ματς πριν 3 ημέρες. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μου προηγήθηκε ακόμα και με 15 πόντους (60-45) και μετά καθίζηση... Επιμέρους σκορ 4-22 (64-67). Τελικά, ένα τρίποντο χρυσάφι του Σανδραμανη, ένα καλάθι του Κοη και ένα κλέψιμο του Γκρίφιν στο Σκουλιδα (πήγε να πάρει το ματς μόνος του χθες), έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Παπάγου.
Η νίκη είναι ακόμα πιο σημαντική καθώς υπήρχαν οι απουσίες του Ματσάγγου, Τουλιατου ενώ ο Γαργαλης έσφιξε τα δόντια και έπαιξε με διάστρεμμα.
Δεύτερο ματς εντός έδρας πάντως που κάναμε τα εύκολα δύσκολα...Μετά τον Αμύντα που είχαμε πάλι διψήφια διαφορά, έτσι και χθές με τη Δόξα, δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά τη διαφορά... Ειδικά, όταν η Λευκάδα αποφάσισε να παίξει με δίδυμους πύργους (Σαχπατζίδη και Βουλαγοπουλο), η ομάδα μου κόλλησε και προχώρησε σε βιαστικές επιλογές...
Επόμενο ματς με Μύκονο, που δεν είναι από αυτά που λες ότι είναι εύκολα αλλά όπως και με Πανιώνιο, θα πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν... Στα θετικά κατά πάσα πιθανότητα, η επιστροφή Ματσάγγου