Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Gkos

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 04, 2026 11:43 pm

Γράφει η ΝΕΜ
"Τελικά δεν το δώσαμε.
Τελικά ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν επιλέξαμε αντίπαλο. Τελικά χάνουμε-κερδίζουμε εμείς παίζουμε μόνο για την χαρά και την αγάπη του παιχνιδιού.
We, the Lunatics!!!"

G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 04, 2026 11:52 pm

ΤΕΛΙΚΑ η ΝΕΜ παρακολουθεί το Forum και τις συζητήσεις μας

Gkos

champion
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 12:14 am

Άμα παρακολουθεί τότε ένας φίλος λεει "Πριν 3 χρόνια με τον Ηρακλή το ξέχασαν;" 😂

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Απρ 05, 2026 3:20 am

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια τους αυτούς τους 6 μήνες μέχρι τώρα. Και λίγο παραπάνω στην Δόξα που ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, με τη μεγαλύτερη διάρκεια και που πέτυχε κάτι που στην αρχή της σεζόν μάλλον θα έμοιαζε με ουτοπικό. Νομίζω ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν θα περίμενε ότι θα ανέβαινε απευθείας. Πλέον έχουν μπροστά τους πάνω από 3 μήνες να κάνουν την προεργασία για να συμμετάσχει στην Α1 η ομάδα. Εξαιρετική δουλειά ο κόουτς Τερζής στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία, αν δεν συνεχίσει στην Α1 με την Λευκάδα το καλοκαίρι μάλλον θα είναι ο πιο περιζήτητος κόουτς στην αγορά!

Fournie94

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: MegaridaBC

Κυρ Απρ 05, 2026 7:52 am

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες ήταν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και τώρα πλέι αουτ κ πλει οφς.
Νομίζω ότι στα πλέι άουτς οι Σοφάδες θα διατηρηθούν στην κατηγορία και ότι η Δάφνη εκεί που έδειχνε ότι θα έχει ίσως το πιο εύκολο έργο στα πλέι άουτς , θα έχει ένα βουνό μπροστά της… άποψη μου ίσως η πλάστιγγα γέρνει λίγο προς Μαχητές μιας κ στο πρώτο εντός η Δάφνη παίζει κεκλεισμένων…οπότε κ θα παλέψουν οι Μαχητές να σπάσουν άμεσα την έδρα…εάν δεν χτυπήσει επιθετικά η Δάφνη με μεγάλα σουτ κ με τον ψηλό (Φιλιπ)με 15π+ πόντους , πιο πιθανό είναι να χάσει…κ εκεί πιθανόν να δούμε να τελείωνε η σειρά με 1-3 στα Πεύκα. Επιπλέον ισως και να χρειάζεται μια ομάδα από Θεσσαλονίκη στην εξίσωση…& του χρόνου!
Στα πλέι οφς προσωπικά βλέπω δύσκολη σειρά για τα Μέγαρα από το πουθενά , εκεί που υπολόγιζαν ή φαινόταν να έχουν μια καλή διασταύρωση νομίζω ότι χάλασε το γλυκό αρκετά…μην ξεχνάμε ότι το δίδυμο ξένων του Κόροιβου μαζί με 1-2 παιδιά ακόμα μπορούν να κάνουν ένα μπαμ μεγάλο κ να κερδίσουν όποιο παιχνίδι από το πουθενά….
Ο Βικος επίσης θα πιεστεί αρκετά αλλά επειδή δεν νομίζω να στηριχτεί κ πολύ το Λαύριο, θα περάσει διαφορετικά θα μιλάμε για την πιο fail χρονιά από όλες τις ομάδες στον Βίκο…
Τέλος Πρωτέας κ Παπάγου νομίζω ότι είναι ήδη στην επόμενη φάση, στο φ4.
Μια σημείωση, η απόδοση της Λευκάδας όλης της χρονιάς της Λευκάδας, ο πρωταθλητισμός των Μεγάρων στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος κ η τρομερή απόδοση του Παπάγου κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια…είναι αυτά που δώσανε μια μαγεία στο φετινό Πρωτάθλημα της Elite.
Πάντως πάμε σε ένα φ4 από ότι φαίνεται ο ου θα έχουμε συγκινήσεις με πολλές εκπλήξεις…και από μεριάς συμμετοχής αλλά νομίζω κ αποτελεσμάτων…
Υγεία σε όλους αθλητές & σε εμάς που απλώς ρίχνουμε μια ματιά και στα πρωταθλήματα τα πιο χαμηλά , εκεί που παίζεται το πιο απλό, πιο παραδοσιακό μπάσκετ….
Φ.

xavier

Honorary
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 9:30 am

εχουν κανει καθολου δηλωσεις της λευκαδας? θελουν να παιξουν α1?

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Κυρ Απρ 05, 2026 3:13 pm

ΦΥΣΙΚΑ συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Δόξα Λευκάδας.Κατα τα λοιπά αυτό ποιοτικά δεν ήταν Α2.Ηταν .....βαρατε βιολιτζηδες.Απο τα πρωταθλήματα που έχω παρακολουθήσει στενά νομίζω το 2013-2014 ήταν το ποιο ποιοτικό.

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Κυρ Απρ 05, 2026 8:40 pm

Συγχαρητήρια και από μένα στην αγαπημένη μου ομάδα για φέτος Δόξα Λευκάδας!
Τον coach Τερζη ούτε που τον είχα ακούσει αλλά από τα πρώτα παιχνίδια έδειξε ότι το έχει,η ομάδα του έπαιζε μπάσκετ ,στόχευε και πολλά μπράβο του γιατί το μέλλον είναι ολο δικό του...
Πολλά μπράβο βέβαια αξίζουν και στους τύπους που τον ανακάλυψαν και τον εμπιστεύτηκαν....
Λίγο πιο δίπλα στα Γιάννενα τα πράγματα φαίνονται πως δεν είναι καλά,όχι μόνο επειδή δεν κατάφεραν να κρατήσουν την Λευκάδα στα πλειοφς αλλά η εικόνα τους είναι τραγική,σαν να μην μιλάνε μεταξύ τους σαν να μην έχουν διάθεση να παλέψουν και πολύ φοβάμαι πως αν το Λαύριο είναι σε κανονική κατάσταση τότε δύσκολα το μεγάλο φαβορί θα πάει στο Final4...
Παπαγαρα ματσαρα άντεξαν στην πίεση και είναι με το ένα πόδι στο Final4!!
Τρομερη εμφάνιση από το δίδυμο Μπιλάλη - Αντερτον οδήγησαν τους στρατηγούς σε ένα ακόμη μεγάλο διπλό!!
Ξέρουμε αν τους κάτσει καμία άνοδος αν θα την δεχτούν;;;;;;;;;
Η Λευκάδα πάντως οι μανατζερς που γνωρίζω λένε πως θα παίξει κανονικά και είναι έτοιμοι από τώρα!
Φαίνεται πως ο Κοουτς Μάνταλος διαβάζει το Forum και του ζητώ συγνώμη αν τον πρόσβαλα με τα σενάρια που ανέπτυξα πριν την τελευταία αγωνιστικη!!
Μεγάλος μάγκας ο Κοουτς μόνο με έλληνες στην δεύτερη θέση!!
Πάμε και στα δικά μας τώρα!!
Φίλη της ζωής έδωσε η Δόξα στους Μαχητές που αν και τους πλήγωσαν πριν δεκα μέρες,χτες με την νίκη τους επι της Δαφνησ άφησαν το σενάριο παραμονή ζωντανό!!
Πιστεύω πως θα τα καταφέρει η ομάδα από την Θεσσαλονίκη στο πρώτο ματς την Τετάρτη να φύγει με το διπλό,είναι τεράστια ευκαιρία μιας και δεν θα έχει κόσμο η Δάφνη λόγω τιμωρίας!!
Να δω πως θα περιορίσουν τον Τιμ Ντάνκαν της κατηγορίας Παναγιώτη Φιλιππάκο!!

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 10:54 pm

Με την άνοδο και την 2η θέση τι προβλέπεται; Αν δεν μπορέσει να ανέβει όποιος την πάρει, ισχύει ότι πάει κατευθείαν για wild card και δεν θα προσφερθεί στην αμέσως επόμενη ομάδα της τελικής κατάταξης;

Μπράβο και στον κόουτς Μάνταλο σωστά που έβγαλε την ΝΕΜ δεύτερη στην κανονική περίοδο, όχι απλά χωρίς ξένους, αλλά έχοντας μάλιστα ένα ρόστερ με μόνο 2 έμπειρους (Γκρέκας, Πόζογλου) και όλοι οι υπόλοιποι παιδιά κάτω των 25 ετών, αρκετοί εκ των οποίων δεν είχαν ξαναπαίξει Α2 ή είχαν ελάχιστες παραστάσεις. Πόζογλου είναι σίγουρα μέσα στους 3 καλύτερους Έλληνες της κατηγορίας και ίσως αξίζει μια ευκαιρία σε ομάδα της Α1 του χρόνου.

Για τα play-outs το ζευγάρι Δάφνης-Μαχητών θα είναι σφαγή, νομίζω στη Δάφνη ίσως προτιμούσαν να έπαιζαν χτες κεκλεισμένων και να έχουν κόσμο την Τετάρτη. 50-50 το ζευγάρι, θεωρώ ότι για την Δάφνη πολλά θα κρίνει το αν θα καταφέρει να πάρει βοήθειες ο Φιλιππάκος από Angle-Cartwright όσον αφορά το σκοράρισμα. Οι Μαχητές με τον Νώτη μπορούν να δυσκολέψουν και να κουράσουν πολύ τον Φιλιππάκο σε άμυνα και επίθεση, μάλλον θα χρειαστούν όμως και τον Dubar έστω για ένα έχουν ένα κορμί παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Απρ 05, 2026 11:45 pm

nextplay έγραψε:
Τρομερη εμφάνιση από το δίδυμο Μπιλάλη - Αντερτον οδήγησαν τους στρατηγούς σε ένα ακόμη μεγάλο διπλό!!
Ξέρουμε αν τους κάτσει καμία άνοδος αν θα την δεχτούν;;;;;;;;;
Λογικά ναι.*

"Παπαγάρα ολεεεεε, Α1 εγώ, θέλω να σε δω, και να τρελαθώώώώ" και τα άλλα μικρή σημασία έχουν :D

*δεν έχω κάποια επίσημη πληροφόρηση βέβαια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τρί Απρ 07, 2026 2:28 pm

nextplay έγραψε:

Φίλη της ζωής έδωσε η Δόξα στους Μαχητές που αν και τους πλήγωσαν πριν δεκα μέρες,χτες με την νίκη τους επι της Δαφνησ άφησαν το σενάριο παραμονή ζωντανό!!
Πιστεύω πως θα τα καταφέρει η ομάδα από την Θεσσαλονίκη στο πρώτο ματς την Τετάρτη να φύγει με το διπλό,είναι τεράστια ευκαιρία μιας και δεν θα έχει κόσμο η Δάφνη λόγω τιμωρίας!!
Να δω πως θα περιορίσουν τον Τιμ Ντάνκαν της κατηγορίας Παναγιώτη Φιλιππάκο!!
Θεωρω παραγοντα-κλειδι για το μπρεικ και την κατασταση που θα βρεθει ο Κωνσταντινιδης.Ειναι ο παιχτης που εχει την προσωπικη φαση και το απροβλεπτο και μπορει να αποσυμφορησει τον Banks.
Yποθετω λογω ενοχλησεων δεν τον εβαλε ο Γεροφωτης στα τελευταια λεπτα με ΑΕΨ οταν εκαιγε η μπαλα,ενω απουσιαζε και με Βουλα.

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Τρί Απρ 07, 2026 5:41 pm

Νομίζω πως περισσότερο τον προφύλαξε ο Κοουτς μιας κ το ματς ήταν αδιάφορο για τους Μαχητές...
Προβλέψεις για τα αυριανά ματς!

Βικος Ιωαννίνων - Λαυριο 1
Όσο τσακισμένο και να είναι το ηθικό των ηπειρωτών νομίζω πως αύριο θα το πάρουν το ματς με το Λαύριο που θα αγωνιστεί από όσο ξέρω χωρίς τον Φοστερ..

Παπάγου - Χαλκίδα 2
Θα ρισκάρω με το διπλό οι στρατηγοί τα έδωσαν όλα στο ματς με τον Βικο δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούν να δώσουν τόση ενέργεια και σε αυτό το ματς και περιμένω επιτέλους και μια καλή εμφάνιση από την Χαλκίδα.

Μέγαρα - Κόροιβος 1
Είναι πολύ φορμαρισμένα τα Μέγαρα δεν βλέπω πολύ καλά τον Κοροιβο εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν τα Μέγαρα

Πρωτέας Βουλας - Ψυχικό 1
Ο Πρωτέας έχει βρει ρυθμό σε αντίθεση με το Ψυχικό που μετά την αναλαμπή των τριών ματς κύλισε πάλι στις μέτριες εμφανίσεις..

Σοφάδες - Νίκη Βόλου 1
Σαρωτική εμφάνιση περιμένω από τους Σοφάδες

Δάφνη - Μαχητές πεύκων 2
Θέλω να κερδίσουν οι μαχητές πάω κ με το συναίσθημα στο διπλό αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία αν θέλουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους!!

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 11:46 am

Βικος Ιωαννίνων - Λαυριο 1
Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Βίκος, δεν ξέρω αν μέχρι το Final-4 προλαβαίνουν να ανακάμψουν ψυχολογικά και αγωνιστικά, εδώ όμως έχει το προβάδισμα κόντρα στο Λαύριο που ναι μεν είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά δεν μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση σε αυτό το ζευγάρι.

Παπάγου - Χαλκίδα 2
Κι εγώ θα πάω με το διπλό εδώ πέρα καθώς το Παπάγου συχνά παίζει καλύτερα και χωρίς άγχος εκτός έδρας, και ίσως έχει σημάδια κούρασης από το ματς στα Γιάννενα. Η ΑΓΕΧ θα αντιμετωπίσει αυτό το ματς σαν τελικό αφού αν χάσει εδώ πέρα θα είναι ουσιαστικά ένα βήμα πριν τελειώσει η σεζόν πάρα πολύ νωρίς, δεν θα μου έκανε εντύπωση ωστόσο αν σε αυτή την σειρά έχουμε τουλάχιστον 2 διπλά.

ΝΕ Μεγαρίδας - Κόροιβος Αμαλιάδας 1
Σε εξαιρετική κατάσταση η ΝΕΜ που ίσως έκανε και λίγο συντήρηση δυνάμεων το περασμένο Σάββατο. Ο Κόροιβος πιστεύω θα πάρει ένα παιχνίδι σε αυτή την σειρά αλλά δύσκολα θα κάνει το break στα Μέγαρα, ειδικά από το πρώτο παιχνίδι. Κομβικό αν θα παίξει ο Davis.

Πρωτέας Βούλας - Ψυχικό 1
Αναθάρρησε ο Πρωτέας τελευταία που με την εικόνα που έχει ο Βίκος, η άνοδος δεν φαντάζει ουτοπικός στόχος στην Βούλα. Πριν το Final-4 βέβαια υπάρχει το εμπόδιο του Ψυχικού. Ωραίο ζευγάρι, αλλά η ΑΕΨ δεν με πείθει ότι μπορει να κάνει την έκπληξη. Πάντως επειδή είναι πρώτο παιχνίδι πιστεύω η νίκη του Πρωτέα θα έρθει αρκετά δύσκολα.

Σοφάδες - Νίκη Βόλου 1
Από τα 6 ζευγάρια αυτό έχει το πιο ξεκάθαρο φαβορί, ίσως και το πιο πιθανό για "σκούπα". Δεν θα έχουν προβλήματα οι Σοφάδες να πάρουν το πρώτο ματς, είναι μια κλάση ανώτεροι από την μαχητική Νίκη μεν, αλλά με έλλειψη ποιότητας δε.

Δάφνη - Μαχητές Πεύκων 1
Τεράστια ευκαιρία για τους Μαχητές να εκμεταλλευτούν ότι το ματς είναι κεκλεισμένων και ότι η Δάφνη σαν να έχει κλατάρει λίγο τελευταία. 50-50 κυριολεκτικά, η Δάφνη θεωρώ ότι έχει το προβάδισμα αν το ματς πάει σε ψηλό σκορ και βάλει τα τρίποντα, αλλιώς αν οι Μαχητές το οδηγήσουν σε χαμηλό τέμπο και κλείσουν Τζιβελέκα-Angle-Cartwright μπορούν να το πάρουν το ματς αφού ο Φιλιππάκος δεν γίνεται να βάλει 40 πόντους και να το πάρει μόνος του.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τετ Απρ 08, 2026 2:19 pm

Βικος Ιωαννίνων - Λαυριο 2
Πως τα καταφερε ο Βικος και μετα την αλλαγη Μιχελακου,εμφανιζεται χειροτερος απο αγωνιστικη σε αγωνιστικη.Τον Jones αραγε γιατι τον αφησε ο Γιαπλες στον παγκο στην 4η περιοδο και ενω η ομαδα ηθελε διακαως σκορ? Αφου λοιπον η ιδια η ομαδα δειχνει οτι ΔΕΝ το θελει,ποιος ειμαι εγω να την πιστεψω? Πονταρουμε στην καψουρα μας,τον Ορφεα !!

Παπάγου - Χαλκίδα 1
Θα παω κοντρα στους φιλτατους προλαλησαντες και θα πονταρω οχι μονο νικη Στρατηγων,αλλα και εμφατικο +15 τουλαχιστον.Ακομα και με την επιστροφη Ζακ/Γερομιχαλου εννοειται.....

Μέγαρα - Κόροιβος 2
Θα ηθελε και το αταιστο σκυλι τον Λεμπεσαρο να αγωνιστει,αλλα το Σαββατο τον ειδα παγκο με ναρθηκα στο χερι :-? .Ο Μανταλος δεν βρηκε λυσεις να περιορισει τον διαστημικο Glasper,αλλα για να γινει το μπρεικ θα πρεπει επειγοντως ο Κοροιβος να περιορισει τα παιδαριωδη λαθη απο τις επαναφορες.

Πρωτέας Βουλας - Ψυχικό 1
Για να κοντραρουν οι Σκιουροι,χρειαζονται την επιστροφη Αντωνακη που ειναι η ραχοκοκαλια της ομαδας αλλα και 'σταθερο' σκοραρισμα απο τον Ross.H φορμαρισμενη Βουλα εχει τον πρωτο λογο.

Σοφάδες - Νίκη Βόλου 1
Πιστευω δεν θα ειναι τοσο ευκολο,αναλογως το αγχος που θα εχουν να διαχειριστουν οι γηπεδουχοι.

Δάφνη - Μαχητές Πεύκων 2
Πιο ισορροπημενη ομαδα οι Μαχητες.

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Τετ Απρ 08, 2026 4:31 pm

ΜΟΥ ανέφεραν από πρωίας σήμερον ότι το Παπάγου- Χαλκίδα αφαιρέθηκε από στοιχηματισμο.
Αληθεύει;

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”