Απαντάω καθυστερημένα λίγο αλλά πραγματικά δεν έβρισκα χρόνο!
Τώρα λίγο στο ξενύχτι,αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν!
SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Απρ 10, 2024 7:03 pm
για τον στοιχηματισμο με πιάνεις αδιαβαστο καθώς δεν ξέρω και πόσα αλλα ματς από Α2 δεν τα πρόσφεραν για ποντάρισμα. Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες.
Μάλλον δεν κατάλαβες καθόλου.
Τι μάλλον,σίγουρα...
Μετά από έναν αγώνα που έγινε στον 1ο ΓΥΡΟ και η Μύκονος(ούσα φαβορί) έχασε εκτός έδρας με ανατροπή,δεν εμφανίστηκε ξανά για ΛΑΙΒ στοιχηματισμό(prematch υπήρχαν οι αγώνες της,αλλά στο live τα όρια είναι πολύ υψηλότερα και φυσικά οι αποδόσεις άλλες),σε καμια από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα(μιλάω για τις νόμιμες,δεν λέω για Ασιατικές ή τίποτα παράνομα) ,και ναι ήταν Η ΜΟΝΗ που δεν υπήρχαν οι αγώνες της για λάιβ.
Σαφέστατος οσο δεν πάει.Δεν μπορώ να γίνω παραπάνω.
Για την ιστορία αυτός ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός κιόλας και εγώ που τον έβλεπα δεν είδα κάτι περίεργο ,παρότι ακούστηκαν..ψίθυροι!
Το καλύψαμε αυτό το θέμα και δεν επανέλθω,σου γράφω γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης!
Έτσι όπως πήγαινε το πράγμα άνετα όλοι θα πονταραν ήττα Μυκόνου, μιας και εξασφάλισε παραμονή και δεν είχε κίνητρο.
Οπως καταλαβαίνεις τότε δεν είχε εξασφαλίσει την παραμονή,βασικά την παραμονή την εξασφάλισε τελευταία αγωνιστική σου υπενθυμίζω,άμα ο Έσπερος Λαμίας είχε αντέξει 5 λεπτά ακόμα στο Κροίσος Πέρσης ,η ομάδα της Μυκόνου θα ήταν στα πλει αουτ με ΑΕΨ αντίπαλο!
Και όπως την είδα στο Σαλούν(ναι ,έκανα την χαζομάρα και πήγα παρότι το ψιλοπερίμενα το έργο,αλλά είχα πολύ καιρό να πάω και ήταν ευκαιρία-ήταν και ο πρώην μάνατζερ,νυν παράγοντας της ΕΟΚ μερικές θέσεις παραδίπλα,και...θαύμαζε τα έργα του) δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα κέρδιζε την ΑΕΨ ακόμα και με 2-0 και πλεονέκτημα έδρας...Το αντίθετο θα έλεγα!
Απο κει και πέρα και όλα αυτα να μην ίσχυαν και να είχε εξασφαλισει την παραμονή η Μύκονος και να μην είχε κανένα κίνητρο ,δεν θα δικαιολογούταν αυτή η εικόνα...
Όταν θες να εμπνέεις σεβασμό χτυπάς όλους τους αγώνες ακόμα και αδιάφορος να είσαι!
Γιατί τα αποτελέσματα σου επηρεάζουν και άλλες ομάδες!
Αλλο να χανεις στο τέλος επειδή οι αντίπαλοι το θέλουν περισσότερο,και άλλο να δέχεσαι 30ρες έχοντας πετάξει λευκή πετσέτα από το ημίχρονο!
Δεν με ενδιαφέρει αν οι παίχτες ήταν απλήρωτοι και δεν θέλανε να παίξουν,αν τα παίζανε στο στοίχημα,αν είχαν πλακωθεί μεταξύ τους,αν βρήκανε νέα ενδιαφέροντα στο νησί και παράτησαν το μπάσκετ ή αν η διοίκηση ειναι χωρισμένη σε 3 στρατόπεδα και άφησε παρατημένη την ομάδα (αυτό ακούγεται όντως) εγώ κρίνω αυτό που είδα.
Και επειδή το κουράζουμε με τα μισόλογα αυτό που έκανε η (συμπαθέστατη κατά τα άλλα) ομάδα της Μυκόνου λέγεται
ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και (σε ένα κανονικό κράτος)θα έπρεπε να κληθεί από την αρμόδια αρχή να λογοδοτήσει.
Κανένα hate,αλήθεια το λέω,καταγραφή πραγματικότητας.
Το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ παρέμεινε και μετά τις αλλαγές παικτών; Νομίζω ότι ομάδες με λιγότερο μπάτζετ ήταν στα χαρτιά καλύτερες ομάδες της Μυκόνου. Δε περίμενα να τερματίσει πρώτη εξάδα εξ αρχής, παραπλανητικό το πρώτο της σερί.
Κοίτα δεν έχω τα συμβόλαια μπροστά μου ,αλλά θαρρώ πως ναι!
Άλλωστε οι αλλαγές παικτών/προπονητών κοστίζουν εξτρά οπως θα ξέρεις...
Και ούτε ο Πένο(ασχέτως που αποδείχτηκε αστεία επιλογή και απορώ ειλικρινά με τον Σκαραφίγκα που τον εβλεπε στο Μαρούσι) ούτε(ο πρώτος έλληνας σκόρερ στην περσινή Elite League) Σταυρακούκας ,πήγαν στο νησί για 750 ευρώ και σπίτι!
παρακολουθώ τα media τους από τότε που ήταν τοπικό ΕΣΚΚ και δεν είχαν κλειστό γυμναστήριο.
Και εγώ...Κάνανε μεγάλη μάχη να το χτίσουν και μπράβο τους!
Αβάντα στα media σε κάτι που πουλάει από μόνο του δεν ξέρω πως το εννοείς.
Όταν έχεις λεφτά και αστείος θεωρείσαι και αγαπητός είσαι παντού,μέχρι και όμορφος γίνεσαι.
Φιλικά.
SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 10:19 pm
Όλες οι ομάδες είχαν περίεργα αποτελέσματα.
Πολλές είχαν αλλά το ξεχείλωσαν στο νησί.
SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 10:19 pm
Στην τελική η φετινή Α2 δεν σας άρεσε γιατί
Εμένα μου άρεσε και πολύ μαλιστα!
General for ever έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 11:33 pm
Αν η Λευκάδα έκατσε να χάσει, όπως έχει εννοηθεί...
Δεν θέλω να μειώσω την πολύ καλή πορεία της Ομάδας του Παπάγου ,αλλά πως να το πω,δεν νομίζω πως η Λευκάδα είχε καμία όρεξη να κάνει το (κοστοβόρο) ταξίδι στην Αθήνα για να παίξει με Πανιώνιο, και αυτό άλλωστε φάνηκε και από τις δηλώσεις του κόουτς Καλαμπάκου μετά το ματς.
Για την ιστορία,πριν το τζάμπολ είχε γυρίσει σε φαβορί η ομάδα του Παπάγου(μέσα στην ισχυρή έδρα της Λευκάδας),οπότε θα έλεγα πως πολλοί είχαν την ίδια σκέψη!
Αυτο δεν επηρέαζε άλλες ομάδες,οπότε κανένα θέμα.Προχωράμε...