Rising Star Tournament
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 64
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν η λύση είναι η αύξηση των ομάδων ή κάποια άλλη. Δυστυχυώς, οι μεγάλοι πήρανε Ο,ΤΙ υπήρχε στην περιφέρεια και δεν έχουν καν καλές ομάδες. Ποιοτικά είναι το χειρότερο rising και από άποψη ταλέντων ας μη γελιόμαστε και μέσα σε όλα λείπει ο Άρης που θα ήταν μια καλή ομάδα, επειδή η ομάδα δεν είχε δελτία. Ειρωνεία λίγο να μην βγαίνουν τα δελτία από την ΕΟκ, για μια διοργάνωση της ΕΟΚ, έτσι;
0
ισως λεω ισως, δελτια να μην βγήκαν σους αθλητές που "αγόρασε" ο παμπλουτος Αρης απο άλλες ομάδες και δεν υπήρχε συγκατάθεση σωματείου, οπότε η τύχη τους κρίθηκε με βάση τον κανονισμό κάποιες μέρες μετά που άρχισε το ραιζιγκ.BB_Addicted έγραψε: ↑Τρί Οκτ 22, 2024 9:57 pmΔεν ξέρω αν η λύση είναι η αύξηση των ομάδων ή κάποια άλλη. Δυστυχυώς, οι μεγάλοι πήρανε Ο,ΤΙ υπήρχε στην περιφέρεια και δεν έχουν καν καλές ομάδες. Ποιοτικά είναι το χειρότερο rising και από άποψη ταλέντων ας μη γελιόμαστε και μέσα σε όλα λείπει ο Άρης που θα ήταν μια καλή ομάδα, επειδή η ομάδα δεν είχε δελτία. Ειρωνεία λίγο να μην βγαίνουν τα δελτία από την ΕΟκ, για μια διοργάνωση της ΕΟΚ, έτσι;
1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
-
- Προειδοποιήσεις:
0
εύκολα αργεί η καρτα ελευθερας αν έπαιζε στην ολλανδια (προφανώς κάπου θα έπαιζε).BB_Addicted έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2024 12:47 amΣε αυτό το πλαίσιο πχ σίγουρα δεν εμπίπτει ο Ολλανδός...
Εχει πολλή χαρτούρα και διάφορες πιστοποιήσεις για διαμονή σπουδες κλπ σε μεταγραφή εως 18
ΥΓ γενικά κάτι υπάρχει και σίγουρα μια ευθύνη υπάρχει κι εντός Αρη
ΥΓ 2 θα ανέβει σαλονικη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος απο ότι διαδίδεται, οπότε θα κάνει ταχύρυθμα σεμινάρια, ας μην ανησυχούν όλοι οι οβερ απ (όπως λέμε την αυστραλία down under)

1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
και εγώ παρακολούθησα αρκετά από τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής. συμφωνώ πως ποιοτικά νομίζω ίσως είναι το χειρότερο από την δημιουργία του.Οπως θεωρώ και οι επιλογές της ΕΟκ σε ξένες ομάδες και guest θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικές και πιο ποιοτικές. δεν ξέρω αν έχει νόημα να έρχεται ομάδα που να χάνει 30 και 40 πόντους.δεν κερδίζει κανείς
Υγ. λείπει ο Άρης.και αν θυμάμαι καλά όταν είδα τους πόντους στον αγώνα που έχασαν από χανθ έλειπαν παρά πολλοί παίκτες είτε με έλλειψη δελτίων(η εοκ από την στιγμή που είναι δικια της διοργάνωση ίσως έπρεπε να ορίσει άλλες ημερομηνιες μεταγραφών κλπ) είτε και τραυματισμών.
Υγ. λείπει ο Άρης.και αν θυμάμαι καλά όταν είδα τους πόντους στον αγώνα που έχασαν από χανθ έλειπαν παρά πολλοί παίκτες είτε με έλλειψη δελτίων(η εοκ από την στιγμή που είναι δικια της διοργάνωση ίσως έπρεπε να ορίσει άλλες ημερομηνιες μεταγραφών κλπ) είτε και τραυματισμών.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολλανδός ήταν στην Μπαρτσελόνα και έφυγε επειδή δεν ήταν αρκετά καλός, βέβαια είχε παέι με δικά του έξοδα αυτός και η οικογένεια του.polykos έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2024 1:49 amεύκολα αργεί η καρτα ελευθερας αν έπαιζε στην ολλανδια (προφανώς κάπου θα έπαιζε).BB_Addicted έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2024 12:47 amΣε αυτό το πλαίσιο πχ σίγουρα δεν εμπίπτει ο Ολλανδός...
Εχει πολλή χαρτούρα και διάφορες πιστοποιήσεις για διαμονή σπουδες κλπ σε μεταγραφή εως 18
ΥΓ γενικά κάτι υπάρχει και σίγουρα μια ευθύνη υπάρχει κι εντός Αρη
ΥΓ 2 θα ανέβει σαλονικη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος απο ότι διαδίδεται, οπότε θα κάνει ταχύρυθμα σεμινάρια, ας μην ανησυχούν όλοι οι οβερ απ (όπως λέμε την αυστραλία down under)![]()
1
1

Ioanvaz έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2024 3:06 pmκαι εγώ παρακολούθησα αρκετά από τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής. συμφωνώ πως ποιοτικά νομίζω ίσως είναι το χειρότερο από την δημιουργία του.Οπως θεωρώ και οι επιλογές της ΕΟκ σε ξένες ομάδες και guest θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικές και πιο ποιοτικές. δεν ξέρω αν έχει νόημα να έρχεται ομάδα που να χάνει 30 και 40 πόντους.δεν κερδίζει κανείς
https://www.basket.gr/webradio/mastoris ... rn/115819/
Σύμφωνα με τον προπονητή της Πάφου ,ο Κυπριοι αδερφοί θα ξαναρθουν πάντως τον Φλεβάρη.....
0
Όπως ανακοίνωσε μόλις η αναπτυξιακή ομάδα του ΑΡΗ ,ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση....
Περαστικά στο παιδί που απόταν πήγε στον ΑΡΗ έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με διάφορα θέματα,αφού όταν διαβάζουμε "γόνατο" και "σοβαρά" ο νους πάει αυτόματα σε συγκεκριμένο τραυματισμό....
(Ίσως θα έπρεπε να το γράψω σε τοπικ εθνικής εφήβων αλλά εδώ συζητούσατε για ΑΡΗ....)
Περαστικά στο παιδί που απόταν πήγε στον ΑΡΗ έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με διάφορα θέματα,αφού όταν διαβάζουμε "γόνατο" και "σοβαρά" ο νους πάει αυτόματα σε συγκεκριμένο τραυματισμό....
(Ίσως θα έπρεπε να το γράψω σε τοπικ εθνικής εφήβων αλλά εδώ συζητούσατε για ΑΡΗ....)
1
1

Μακάρι να είναι όπως τα λέει ο coach(αναφέρει ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί) αν και απο όσο τους είδα δεν είμαι αισιόδοξος.Gkos έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 27, 2024 6:27 pmIoanvaz έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2024 3:06 pmκαι εγώ παρακολούθησα αρκετά από τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής. συμφωνώ πως ποιοτικά νομίζω ίσως είναι το χειρότερο από την δημιουργία του.Οπως θεωρώ και οι επιλογές της ΕΟκ σε ξένες ομάδες και guest θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικές και πιο ποιοτικές. δεν ξέρω αν έχει νόημα να έρχεται ομάδα που να χάνει 30 και 40 πόντους.δεν κερδίζει κανείς
https://www.basket.gr/webradio/mastoris ... rn/115819/
Σύμφωνα με τον προπονητή της Πάφου ,ο Κυπριοι αδερφοί θα ξαναρθουν πάντως τον Φλεβάρη.....
0
Ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική με ματσάκια στην θεσσαλονίκη
https://risingstars.basket.gr/schedule/
συμπληρωματικά αναφέρω οτι σήμερα και αύριο έχει ANGT στην Κωνσταντινούπολη
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... me-center/
https://risingstars.basket.gr/schedule/
συμπληρωματικά αναφέρω οτι σήμερα και αύριο έχει ANGT στην Κωνσταντινούπολη
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... me-center/
1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever