gspara έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:34 pm
Eιναι η Εσπεραρα η πιο hustle και overachievement ομαδα των Εθνικων Κατηγοριων?Προσωπικη αποψη ΝΑΙ!
Κυριολεκτικα στραγγαλιστικος ο τροπος που κυριαρχησε της σοκαρισμενης Ελευσινας.Δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση του Βουλγαρη,παρακολουθωντας στο μισο μετρο τους μετριοκακους 3ποντους σουτερ Βλαδιτση-Δημου να τα παστελωνουν στεγνα!Και η νικη μαλιστα ηρθε με τον ποιοτικοτερο σκορερ της ομαδας,Λαζαρη,σε ασφαιρη μερα.
Απολαυστικος ο τροπος που συμμετεχει ο παγκος σε καθε φαση.Ακομα και ο Γκαγκα στην φαση που εκλεψε/καρφωσε ο Βλαδιτσης,μπηκε στο γηπεδο πανηγυριζοντας σαν μικρο παιδακι!!
MVP της αγωνιστικης ο ραγδαια βελτιωμενος Πετρος Ραγκος !!
Hats off σε Αντωνη Μαντζαρη !!
Οι σταχυοφοροι δινουν την εντυπωση οτι βρισκονται σε αδιεξοδο.Οκ ειναι (σχεδον) εντελως καινουρια ομαδα, αλλα φαινεται οτι υπαρχει θεμα πνευματικο/ψυχολογικο.Ακομα και στην μοναδικη νικη επι του Φαληρου, εχανε με ευκολια διψηφιες διαφορες και στο φιναλε εδειξε τις κλασσικες αυτοκτονικες τασεις...
Θεωρώ πολύ δύσκολο ακόμα ο Παλαιοχωρίτης και ο Αγγελόπουλος να μπουν στα παπούτσια του Νίκου και του Ντακούλια, ειδικά τόσο γρήγορα. Βασικά δεν νομίζω ότι θα το πετύχουν κιόλας στο 100 τοις εκατό γιατί είναι και διαφορετικοί παίκτες.
Ο Αγγελόπουλος με απογοήτευσε με το Φάληρο με τις 0/4 στο τέλος από τη γραμμή με την εμπειρία που έχει, ένα παιδάκι 15 χρονών να βάζαμε να τις εκτελέσει, 1/4 θα την έβαζε.
Για την ομάδα επίσης πολύ πολύ σημαντική και η αποχώρηση Μακρή από τη θέση "4", που επίσης δεν αντικαταστάθηκε αντίστοιχα.
Συνολικά, περιμένω περισσότερα από Κυριλή στα γκαρντ και νομίζω ότι η καλύτερη μεταγραφή για την ώρα είναι ο Νίκος Φίλιππας. Αλλά δεν γίνεται να περιμένουμε από ένα παιδί 20 χρονών να τραβήξει την ομάδα.
Τέλος, οι 58 πόντοι για μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό μπορεί να είναι και αρνητικόρ ρεκόρ στα τρία χρόνια του Βούλγαρη στον πάγκο.
Υ.Γ. Επαγγελματική νίκη από Δάφνη, δεν έβλεπα τίποτε άλλο εκτός από διπλό. Ομάδα που ξέρει να παίρνει τέτοια ματς, απόρησα που το είδες άσσο...
Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι είναι ο όμιλος που όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Πολύ αμφίρροπος. Θα γίνει σφαγή στο τέλος αν και νομίζω τελικάπως ΟΦΗ, Φάληρο, Πανελευσινιακός, Παγκράτι, Φανάρια είναι οι ομάδες που θα παλέψουν στα πλέι άουτ. Σίγουρα θα έχουμε αλλαγές-ενισχύσεις στη μεταγραφική περίοδο.