Β' Εθνική-1ος Όμιλος 2024/25
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2697
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι νόημα είχε η αλλαγή Λιόγα με Ζαβού δύο μέρες πριν το κρισιμότερο ματς της σεζόν; Έτσι κι αλλιώς ο Λιόγας ήταν αυτός που άλλαξε άρδην την εικόνα της Δάφνης τους τελευταίους 3 μήνες.
Και μιας και πιάσαμε τα των προπονητών, να πούμε ότι στο Παλαιό Φάληρο θα έχουμε πιθανότατα επιστροφή Σορώτου ο οποίος δεν ανανέωσε με τον Πανελλήνιο.
Και μιας και πιάσαμε τα των προπονητών, να πούμε ότι στο Παλαιό Φάληρο θα έχουμε πιθανότατα επιστροφή Σορώτου ο οποίος δεν ανανέωσε με τον Πανελλήνιο.
1
1

Η Δάφνη έχασε το ματς στο τέλος λόγω της αποβολής με φάουλ του Τοπαλι. Φώναζε από πέρυσι η απουσία ενός δεύτερου χειριστή διπλα στον Τζιβελεκα και μοιραία όλες οι επιθέσεις της Δάφνης στο τελευταίο 3λεπτο ήταν βοήθα Παναγιά. Έχασε ένα ελεύθερο τρίποντο από τη γωνία λόγω κούρασης συν ένα λάθος του που κατέληξε σε κλέψιμο και καλάθι στον αιφνιδιασμό.
Αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι γιατί δεν έμπαινε καθόλου φετος ο Μουστοπουλος στα κρίσιμα λεπτά. Παρόλο που δεν τοσο μυώδης και ψηλος όσο το άλλο παληκάρι (μου διαφεύγει το όνομα) έχει πολυ καλύτερες κινήσεις στο ποστ, είναι δυνατός, πιο γρηγορος και τελειώνει φάσεις με πικ εν ρολ.
Αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι γιατί δεν έμπαινε καθόλου φετος ο Μουστοπουλος στα κρίσιμα λεπτά. Παρόλο που δεν τοσο μυώδης και ψηλος όσο το άλλο παληκάρι (μου διαφεύγει το όνομα) έχει πολυ καλύτερες κινήσεις στο ποστ, είναι δυνατός, πιο γρηγορος και τελειώνει φάσεις με πικ εν ρολ.
1
1

- gspara
- Reactions: 1542
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Παπανικολαου εννοεις και ειναι ευλογη η απορια σου,την ειχα κι εγω.Ενας τραυματισμος(νομιζω ωμο) τον ειχε παει πισω τον Μουστο,αλλα ειναι γεγονος οτι φετος αδικηθηκε με τοσο αναιτιο παρκαρισμα.Ο Λιογας καθιερωσε σχημα με Μουστοπουλο-Γιουσι αλλα στα κρισιμα λεπτα που αναφερεις προτιμουσε(?) τον Παπανικολαου,προφανως λογω εμπειριας.Τα χρονια ομως τα ατιμα εχουν περασει.......chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 11, 2025 1:55 pm
1
1

- James K R
- Reactions: 357
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως όχι και τόσο σχετικό, διότι θα αφορά την επόμενη σεζόν. Στο Παλαιό Φάληρο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επιστρέφει μετά από 18 χρόνια ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α1 το 2003 (άλλο αν δεν αγωνίστηκε τελικά).
Ναι, καλά καταλάβατε, το όνομα είναι Κώστας Σορώτος!
0
Youtube channel : https://www.youtube.com/channel/UCHp31 ... Q/featured
- gspara
- Reactions: 1542
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Αργησες χαρακτηριστικα JamesJames K R έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 11, 2025 8:51 pmΊσως όχι και τόσο σχετικό, διότι θα αφορά την επόμενη σεζόν. Στο Παλαιό Φάληρο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επιστρέφει μετά από 18 χρόνια ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α1 το 2003 (άλλο αν δεν αγωνίστηκε τελικά).

Toν ειδα σημερα τον κοουτς στο Ακαδημια-Δαφνη μαζι με Λιβανο.Να τον φερει αραγε μαζι του στο Μπεφον????
1
1

- James K R
- Reactions: 357
- Προειδοποιήσεις:
0