Διαμονή φαγητά ακτοπλοϊκά είναι στον προγραμματισμό σου;abovetherim έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 2:33 pmΜιλώντας και ρωτώντας παράγοντες ομάδων, τουλάχιστον εγώ, θα σου πω ότι είναι απείρως φθηνότερο να πας με πούλμαν στους Γαργαλιάνους, στην Πρέβεζα ή στην Πάτρα τρεις και τέσσερις φορές, από το να πληρώσεις 8 παίκτες καλούς για να μείνεις στην κατηγορία. Δεν το λέω εγώ, οι παράγοντες το λένε.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 8:14 amΜα οι περισσότερες ομάδες δεν ήθελαν να είναι στον Β όμιλο γιατί έχει τριπλάσια έξοδα. Οι οποίες ομάδες είχαν ένα αγωνιστικό μπάτζετ σε έξοδα αποστολής (άρα και δεν θα ήταν τόσο αδύναμες).
Δεν είναι πολύ λογικό να μπερδεύουμε ομίλους ορίζοντας την αδικία με αυτόν τον τρόπο.
Στο δια ταύτα θα έβαζα δύο κανόνες.
Ομάδα που έπεσε δε μπορεί να διεκδικήσει wild card εκείνη την χρονιά.
Ομάδα που πήρε wild card δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει δεύτερη για την επόμενη τετραετία.
Αλλά ξαναλέω αν δεν ξέρουμε τις αιτήσεις των υπολοίπων ομάδων δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Μπορεί οι υπόλοιπες ομάδες να μην είχαν ολοκληρωμένο φάκελο και αναγκαστικά να ανέβηκαν οι ίδιες ομάδες.
Απλά εγώ παρατήρησα ότι φέτος κάτι παίχτηκε με ομάδες της Αττικής
Οκτώ παίκτες καλούς που θα τους πεις, θα κάνουμε εξι επτά ώρες ταξίδι χωρίς ξενοδοχείο και θα πάρεις και διπλό γιατί θέλεις άνοδο, χωρίς ξενοδοχείο δύσκολα.
Επίσης άλλη η τιμή του παίκτη στην Αττική άλλη η τιμή του ίδιου παίκτη εκτός.
Ομάδες βέβαια που ήθελαν να ανέβουν πιο εύκολα ζητούσαν να μπουν σε άλλο γεωγραφικό όμιλο.
Αυτά γενικά τα γράφω. Όχι για τα παραδείγματα που αναφέρουμε.