Εμφάνιση λογικής "we take no prisoners".
Το κάναμε να φαίνεται εύκολο αλλά δεν ήταν εξαρχής.
Στα σημαντικά, ότι ενώ τα ατού της ομάδας ήταν μπλοκαρισμένα στην αρχή, βγήκαν παίκτες και τράβηξαν το σκοράρισμα, την οργάνωση όπως οι Λεκάκης, Χατζηκυριάκος, Πουλής κλπ. κρατώντας το προβάδισμα. Όταν μπήκαν στην εξίσωση, ο Ψημμίτης κλπ. έγινε ότι έγινε.
Υπεροπλία στον αέρα (ριμπάουντ), ωραίοι αυτοματισμοί. Ομάδα με φιλοσοφία και αρχές προπονητή.
Μπράβο σε όλους, εντός κι εκτός παρκέ. Πολύ δυνατή παρουσία των οργανωμένων για ακόμα ένα παιχνίδι.
Από τα πιο σημαντικά στον αθλητισμό και εν προκειμένω στο μπάσκετ είναι η ψυχολογία. Και το σε γενικές γραμμές ευνοϊκό πρόγραμμα, μας έχει βοηθήσει πολύ ώστε να πάρουμε ψυχολογία. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια ολοκαίνουργια ομάδα.
Παρ' ότι ο Ιωνικός δεν έχει παίξει κάποιο ντέρμπι έως τώρα, έχοντας αντιμετωπίσει κυρίως ομάδες που βρίσκονται από το μέσον και κάτω της βαθμολογίας, θα μας οδηγούσε να είμαστε πιο συγκρατημένοι.
Ο τρόπος ωστόσο που επικρατεί, είτε πολύ άνετα, είτε με απόδραση από έδρες που θα κάνουν ζημιές (βλ. Π. Φάληρο) είτε σε παιχνίδια που δεν έχεις καλή απόδοση για ένα ημίχρονο (50 πόντους παθητικό) και μπαίνεις στο δεύτερο και είσαι ισοπεδωτικός (19 πόντους παθητικό), γυρνώντας παιχνίδι από το -14 όπως στο Χαϊδάρι, είναι ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό που λέει πολλά.
Ντέρμπι έως τώρα δεν είχαμε, πάμε λοιπόν προσεχώς με το Μίλωνα, να μετρήσουμε δυνάμεις. Στην έδρα μας.