Ο αγαπημένος μου όμιλος ως Βορειοελλαδίτης!
Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και σίγουρα δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί απ ότι φαίνεται. Ποιο μπροστά φαίνεται να είναι ο Λευκιππος , Μακεδονικός, Γέφυρα, Χανθ και Μαχητές Πεύκων αλλά ειλικρινά δεν ξέρω ποια πραγματικά από αυτες τις ομαδες έχει πόθο την άνοδο.
Δεν θα μου κάνει βέβαια καμία έκπληξη αν δω καμία ΔΕΚΑ στην τετράδα.
Η δικιά μου άποψη για τις ομαδες όσο έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα είναι η εξής:
Μακεδονικός: Ομάδα που κράτησε τον πρώτο σκόρερ της από περσυ τον Αμπραρα συν τους δυο Φλιατιδες και ενισχύθηκε σημαντικά με Χατζημιχαηλιδη, Γαλανίδη και Τσαλακερη. Πιστεύω στην τετράδα θα βρίσκεται αυτή η ομάδα. Η μόνη μου ένταση είναι κατά ποσό διοικητικά η συγκεκριμένη ομάδα θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.
Λευκιππος: Ακούω συνέχεια πως είναι το φαβορί αλλα εμένα μου μοιάζει αρκετά αποδυναμωμένος από περσυ καθώς έχασε δυο βασικά γρανάζια του (Μανακα και Μαυρογιαννη) και σίγουρα έκανε προσθήκες αλλα κατ εμε όχι της αξίας της περσινής. Βέβαια το γεγονός ότι είναι μια επαρχιακή ομάδα με έδρα την καθιστά σίγουρα φαβορί για τριαδα φέτος.
Γέφυρα: Περίεργη η κατάσταση εκεί, αρνήθηκαν την άνοδο αλλα βλέπω πως κάνουν ένα αρκετά δυνατό σύνολο με τις προσθήκες των Κουτουξιδη, Σιωπή αλλα και φυσικά του Χρυσοπουλου να ξεχωρίζουν.
Πιστεύω στόχο πεντάδα έχουν οι συγκεκριμένοι και πολύ πιθανόν να το πετύχουν.
Μαχητές πεύκων: Ομάδα που κράτησε κάποια παιδιά από περσυ όπως Γεωργίου , Παπασαβογλου κλπ όμως έχασε και πολλούς. Ερωτηματικό καθώς ακόμα περίμενω από αυτούς μια δυο μεταγραφές ποιότητας για να θεωρηθεί ομάδα τετράδας. Σίγουρα όμως είναι μια ομάδα με υγειή διοίκηση κι αυτό μετράει.
ΧΑΝΘ: Δυνάμωσε φέτος αρκετά σε σχέση με περσυ καθώς απέκτησε τον πολύπειρο Μπροζο αλλά και τον Βλάσιο από το Μεσολόγγι και φαίνεται να έκανε ενα ξεκαθάρισμα από το άχρηστο παιδομάζωμα που έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος σίγουρα η άνετη παραμονή.
ΔΕΚΑ: Ομάδα του κλασικού μοντέλου συνδιασμος παικτών από τις ακαδημίες συν 2-3 έμπειρους. Θα βασιστεί στον ίδιο τρόπο λειτουργίας με περσυ με τις προσθήκες Τουλούπη και Σουτζοπουλο να ξεχωρίζουν. Περιμένουμε και από τον Λιοτοπουλο να πάρει πολύ χρόνο φέτος.
ΑΟ Πολύγυρου: Δεν με εντυπωσιάζουν οι προσθήκες πλην του Μανδαλακη που θα κουβαλήσει πάλι φέτος , με έναν προπονητή ερωτηματικό καθώς δεν το έχουμε ξαναδεί σε αυτήν την κατηγορία. Στόχος σίγουρα η παραμονη
Ευκαρπία: Ομάδα που θα βασιστεί σε ένα νεανικό σύνολο όπως φαίνεται αλλά με καλούς νέους παίκτες. Απέκτησε Μπαδη , Μουρατίδη και κράτησε και 3 παίκτες από περσυ με έναν τελείως καινούργιο στην κατηγορία προπονητή. Στόχος σίγουρα η παραμονή.
Ερμής Λαγκάδα: Μεγάλο ερωτηματικό. Δεν έχει ανακοινώσει πολλούς παίκτες και σίγουρα φέτος δεν θα είναι ο Ερμής που ξέραμε τοσα χρόνια. Στόχος η παραμονή.
Πανσερραϊκός: Πανω κάτω τα ίδια με περσυ, με την προσθήκη Μάντζιου από τα Γιάννενα στη θέση 5 να ξεχωρίζει. Ξέρει κανείς αν κράτησε τον πρώτο της περσινό σκρορερ Στεφανιδη; Δεν έχω δει κάποια ενημέρωση. Στόχος σίγουρα η παραμονή.
Σταυρουπολη: Δεν έχει ανακοινώσει ούτε μεταγραφη ούτε παραμονή μέχρι στιγμής. Με Νίκου στο τιμόνι. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν δω τη μισή και πάνω περσινή Ευκαρπία ντυμένη στα χρώματα της Σταυρουπολης φέτος. Στόχος σίγουρα η παραμονή.
Γενικό συμπέρασμα πως απ όλες τις ομάδες περιμένουμε επιπλέον προσθήκες για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το ερχόμενο πρωτάθλημα. Όμιλος με πολλά ερωτηματικά θεωρώ αλλά και πολλές εκπλήξεις μπροστά.
Ότι νεότερο έχω για μεταγραφή θα το γράφω.