Για αλλού έχει βάλει πλώρη, με τη Ρεάλ να του κόβει λίγο από τη ρήτρα ώστε να κρατήσει τα δικαιώματά του για όταν γυρίσει το ΝΒΑ.
Μιλάμε για πολύ σασπένς η ιστορία. Δεν μπορώ να κρατηθώ κι έχω και δουλειά και βαριέμαι να πάω με τόση ζέστη.

Συντονιστής: Captains
Όπως έχουμε ξαναγράψει σταο νήμα αυτό οι Μίσιτς και Γουίλμπεκιν είναι οι 2 πιο λογικοί στόχοι για τη Ρεάλ κι αυτό γιατί αμφότεροι έχουν ήδη δει τον εαυτό τους εκτός της τωρινής ομάδας τους αλλά και γιατί είναι και σε θέση να πάρουν τα χοντρά λεπτά στον άσσο.
Τα δικαιώματα του Σατοράνσκι τα έχει η Μπαρτσελόνα. Πιθανότατα και του Ρούμπιο που το αποκλείω ωστόσο να αφήσει από τώρα το ΝΒΑ.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2020 11:56 amΕγω πιστευω οτι η Ρεαλ θα φερει βαρβατο γκαρντ απο ΝΒΑ στυλ ρουμπιο-σατορανσκι η στην χειροτερη καναν μπουρκε..Τον μισιτς τον βλεπω να περναει απεναντι και αυτος αν και ο λασο θα ηταν εξυπνο να παει να τον φερει για να χαλασει το καλυτερο διδυμο της ευρωλιγκας..
Βιλντοζα και ανταμς τους θεωρω λιγους για αυτο που θελει η ρεαλ,μονο σε περιπτωση που παει για 2 παικτες θα τους εβλεπα..Οποτε αν δεν μπορεσει να σπασει τα συμβολαια των μισιτς-γουιλμπεκιν αναγκαστικα πρεπει να φερει nbaer..Αυτο με τα δικαιωματα δεν το ειχα σκεφτει,πια δυσκολευει το πραγμα μιας και δεν μου ερχεται αλλος με ευρωπαικη εμπειρια(εκτος και ψησουν γουαναμεικερ)..Ο νετο ισως?και αυτος ομως δεν ειναι elite level.. Aν τωρα θελουν να ρισκαρουν με Αμερικανο εκει αλλαζουν τα πραγματα..basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2020 12:07 pmΤα δικαιώματα του Σατοράνσκι τα έχει η Μπαρτσελόνα. Πιθανότατα και του Ρούμπιο που το αποκλείω ωστόσο να αφήσει από τώρα το ΝΒΑ.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2020 11:56 amΕγω πιστευω οτι η Ρεαλ θα φερει βαρβατο γκαρντ απο ΝΒΑ στυλ ρουμπιο-σατορανσκι η στην χειροτερη καναν μπουρκε..Τον μισιτς τον βλεπω να περναει απεναντι και αυτος αν και ο λασο θα ηταν εξυπνο να παει να τον φερει για να χαλασει το καλυτερο διδυμο της ευρωλιγκας..
Το ότι η Ρεάλ θα κοιτάξει την αμερικάνικη αγορά, το έβγαλε ο Βαρλάς, ο οποίος όμως τα πάει πολύ καλά φέτος σε ότι σχετίζεται με ¨Ελληνες παίκτες/ομάδες.
Γνώμη μου είναι ότι ο Λάσο δεν θα περιμένει μέχρι τον Οκτώβρηγια να βρει τον βασικό του κοντό και θα χωθεί για παίκτη που παίζει Ευρωλίγκα (άντε και τον Ντ. Άνταμς που ψήνει επιστροφή στην Ευρώπη και δεν πιάνει και θέση ξένου).
Ο Βιλντόσα δεν μπορεί να σηκώσει ακόμα το βάρος της οργάνωσης της Ρεάλ του Λάσο. Άσε που δεν είναι καθαρός άσσος αλλά πιο πολύ combo. ΛΟγικά δεν θα απασχολήσει γιατί πέραν των άλλων ο Κερεχέτα δεν τον πουλάει, φέτος.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2020 12:18 pm
Βιλντοζα και ανταμς τους θεωρω λιγους για αυτο που θελει η ρεαλ,μονο σε περιπτωση που παει για 2 παικτες θα τους εβλεπα..Οποτε αν δεν μπορεσει να σπασει τα συμβολαια των μισιτς-γουιλμπεκιν αναγκαστικα πρεπει να φερει nbaer..Αυτο με τα δικαιωματα δεν το ειχα σκεφτει,πια δυσκολευει το πραγμα μιας και δεν μου ερχεται αλλος με ευρωπαικη εμπειρια(εκτος και ψησουν γουαναμεικερ)..Ο νετο ισως?και αυτος ομως δεν ειναι elite level.. Aν τωρα θελουν να ρισκαρουν με Αμερικανο εκει αλλαζουν τα πραγματα..