Day 21 - Zenit St. Petersburg vs Olympiacos

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 24, 2020 2:11 am

Τον έχω νοσταλγήσει τον Μάρντι πολλές φορές. Λαλακία μας τότε που δεν τον κρατήσαμε. Στα σοβαρά το λέω. Έστω ως 7ο βρε αδελφέ.
Μέχρι και πέρσι τον θυμάμαι να βγάζει τίμιο ψωμί (για την ηλικία του)στους Γερμανογάλλους του Στρασβούργου.
Κι ο Τζαμάριο Μουν είχε καλτίλα μέσα του γι΄αυτό και κατέληξε στη Βενεζουέλα. Δεν ήταν μόνο ο Κιντέλ.
Πρώτος και καλύτερος ο ένας και μοναδικός Κάρεϊ Σκάρι. Rip κιόλας.

Τώρα για το ματς τι να πούμε: Ευτυχώς που έχω ή δουλειά ή έξοδο όταν έχει Ευρωλίγκα φέτος και ζήτημα να έχω δει 2 ή 3 ολόκληρα παιχνίδια και 2 ακόμα σπαστά πεντό- δεκάλεπτα από τα 21 ματς μέχρι τώρα.
Προτιμώ να δω Λάρκιν σε κονσέρβα τη νύχτα να σου πω. Ή κάνα επίσης καρα-καλτ Σόνι Τσίμπα να φυράνει κι άλλο το μυαλό μου. Ο Ολυμπιακός ο φετινός είναι η ομάδα παρωδία/διακωμώδηση της σύγχρονης Ευρωλίγκας. Όχι από πλευράς ρόστερ ή συγκομιδής βαθμών αλλά γιατί δεν έχει τον παραμικρό μπούσουλα, το παραμικρό σχέδιο (του στυλ έστω ¨συλλέκτης εμπειριών" ) την παραμικρή χαρά συμμετοχής που θα είχε μία Τσεντεβίτα βρε παιδί μου.
Είναι καθαρά μια διαδικασία τυπική ¨να βγει κι αυτή η χρονιά, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι". Ματαιότης Ματαιοτήτων τα πάντα Ματαιότης που μάθαμε από τον πειρατή στο κατάρτι, στο " Αστερίξ" :smile:

* Συμφωνώ με τον Ilias7 κι ας μην ξέρω τίποτε από τα της ομάδας, αλλά μου φαίνεται τεκμηριωμένο όπως το γράφει. Ο Μπόλντγουιν έχει καλό συμβόλαιο και δεν το σπάει (τις προπονήσεις με τις μπουλντόζες τις έχει ακουστά, ε;; :D ) ενώ οι Πάντερ, Κουζμίνσκας έχουν όνομα στην Ευρώπη κι όλο και κάποιος θα τους τσίμπαγε- όπερ κι εγένετο. Να μη μείνει κανείς μιλάμε. Άντε με τους μισθοφόρους που έρχονται και μας τρώνε και τις γυναίκες. Και τις δουλειές. Να παίξουν οι Έλληνες. Τι δηλαδή; Χειρότεροι είναι; :shock:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2019-2020”