Day 22 Valencia vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 9
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Air Jordan 3D Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Ιt ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward , how much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
Αν κι εντελώς γειωμένος και γνήσιος μπασκετικός εδώ σα να μην πολυπερίμενς την ήττα. Κι όμως η Βαλένθια, έχει πολύ καλούς παίκτες και πραγματικά καλή ομάδα, ενώ η "Φοντέτα¨είναι όντως πολύ δύσκολη έδρα όπως προλόγισες.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 7:34 pmvs
![]()
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τα must win εντός έδρας παιχνίδια και τώρα ακολουθούν δυο βατά εκτός έδρας παιχνίδια με Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα που θα καθορίσουν αν μπορεί να κυνηγήσει με ρεαλιστικές πιθανότητες μια θέση στην τετράδα.
Η Βαλένθια ισοβαθμεί στην 8η θέση με την Φενέρμπαχτσε έχοντας καλύτερη πορεία από ότι πολλοί περίμεναν. Κλασσική Ισπανική ομάδα, ιδιαίτερα επικίνδυνη στο γήπεδό της και θα χρειαστεί προσοχή.
Εμένα θα μου έκανε έκπληξη αν η εικόνα του παιχνιδιού ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Όχι λόγω Παναθηναϊκού (τα έχουμε πει τα προβλήματά του μες τη βδομάδα μετά τις νίκες- τότε είναι η σωστή κριτική νομίζω) αλλά λόγω της δύναμης των Βαλενθιανο-καταλανών και δη στην έδρα τους.
Να θυμίσω ότι και στο ματς στο ΟΑΚΑ σας κόντραρε στα ίσα.
-
- Reactions: 2593
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Καλά τον ντουμπλιεβιτς μάρκαρε φίλε όχι καναν τυχαίο ! Ίσως ο καλύτερος στο ποστ ψηλός της Ευρωλίγκας . Μια χαρά ήταν ο παπαγιαννης σήμερα 10 ριμπάουντ και 1 κρίσιμη τάπα , αλλά ξαφνικά τον βάζουμε να παίζει 30 λεπτά. Η ομαδική άμυνα είναι το πρόβλημα! Και για να την βελτιώσεις τι κανεις ; Φέρνεις ραουτινς και παριστάνεις τον διαιτολόγο του Βουγιούκα. Έλεος δηλαδή ! Και μπροστά πάλι καλά που έχουμε ταλέντο γιατί η ομάδα δεν έχει ούτε μια στόχευση στην επίθεση . Ούτε μισό σύστημα , να πεις κάτσε να φθείρω λίγο τον ντουμπλιεβιτς , να χρησιμοποιήσω υπέρ μου την έλλειψη αθλητικοτητας της βαλενθια , τίποτα..
0