ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 8:21 pm
Πολύ "γεροντίλα" μαζεύει η Armani. Δεν λέω όλοι τους είναι έκαστος στο είδος του, αλλά τα καλά τους χρόνια είναι πίσω. One and done τους βλέπω για του χρόνου. Είναι μεγάλο ρίσκο, να έχεις στον κορμό σου, ειδικά αν έρθει και ο Datome, μέσο όρο ηλικίας πάνω από τα 30-31.
Ίσως ο Messina να προτιμά τους έμπειρους καθότι νίωθει πιο ασφαλής, εντός παρκέ. Θα δούμε προσεχώς τι θα γίνει τελικά.
Υ.Γ. Ο Scola έμεινε;
Ο Σκόλα δεν θα συνεχίσει στην Αρμάνι. Δεν ξέρω αν θα πάει στην ομάδα της καρδιάς του εκεί κάπου στην Άλαβα....
Τους Ντατόμε, Ντιλέινι δεν θα τους έλεγα μεγάλους στα 32 και 31 τους αντίστοιχα. Έχουν αλλάξει πια οι ηλικιακοί συσχετισμοί. Τα 30 που λέγαμε παλιά- βάλτε τα κάπου στα 33-34. Ούτε όμως τον Χάινς στα 34 θα τον πω μεγάλο. Εξηγούμαι: Παίκτες με τα αθλητικά προσόντα αλλά και την ψυχή του Χάινς, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού την τελευταία δεκαετία -μην πω εικοσαετία.
Επιπλέον δεν έχει τραυματισμούς που να τον κρατάνε "πίσω¨
Θα είναι εκεί για την επόμενη 2 ετία ο Κάιλ.
Σίγουρα πάντως, η Αρμάνι φτιάχνει ομάδα μιας χρήσης. Εκεί υπάρχει θέμα. Αλλά μπρος στις "φάπες" που τρώει κάθε χρόνο η Χ-Αρμάνι, ποιος θα χαλαστεί αν τον πρώτο χρόνο μπει 8δα και παλέψει στα ίσα για το φαίναλ φορ και του χρόνου τα καταφέρει και μπει κιόλας με ελπίδες να κάνει κάνα θαύμα ο Κάιλ και να συνεχίσει με το μοναδικό του χούι. Να σηκώνει ευρωλίγκες σε κάθε ομάδα που πάει. Και μάλιστα σε ομάδες που έχουν να σηκώσουν κούπα πάνω 10-15 χρόνια. Οκ η Αρκούδα είχε κοντά στα 10. Ο Ολυμπιακός είχε τα πιο πολλά.
* Ο Αρμάνι ΔΕΝ είναι ο πλουσιότερος Ιταλός όπως κάπου πήρε το μάτι μου. Πρέπει να είναι από 5ος εώς 7ος, (κοντά πάντως με τον αειθαλή λόβερ μπόι, Σίλβιο Μπερλουσκόνι) δεν το έχω σίγουρο, γιατί μες την πανδημία όλοι αυτοί οι μεγιστάνες στον τομέα μόδας και ειδών πολυτελείας (με πρώτον και καλύτερο τον Μπερνάρ Αρνό, τον πλουσιότερο Ευρωπαίο) έχασαν τα μαλλιοκέφαλά τους. Δις ντόλαρς μιλάμε.
Πρώτος Ιταλός και με διαφορά είναι ο Φερρέρο (σοκολατάκια :smile: να μην ξεχάσετε να τον ενισχύσετε).