Day 22 Valencia vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 01, 2020 6:57 pm

Tracy Mac έγραψε:
Σάβ Φεβ 01, 2020 5:37 pm

και τι σχεση εχει το σκορ σε σχεση με την αποδοση πλακα μας κανεις?
Έλα ντε, :D τι σχέση έχουν;
Είναι αυτό που λέμε ότι υπάρχουν οι νίκες σαν ήττες και οι ήττες σαν νίκες.
Πλάκα θα σας κάνω- σα να ΄χεις δίκιο.
Tracy Mac έγραψε:
τελευταια 5ετια για μενα ειναι σασα(2015-2016)-3 σεζον του τσαβι- και φετος με αρτζι-πιτινο. συνολο 5
Αφού θες αυτή την πενταετία, να μη σου χαλάσω το χατήρι. Το ρόστερ που είχατε επί Τζόρτζεβιτς ήταν επίσης χειρότερο από το περσινό/
Tracy Mac έγραψε:
ο ιαν ηταν τρομερος απενταντι στην ρεαλ, αλλα και το 1ο ματς να παιρναμε θα χαναμε μετα.
Εδώ σε ΄χασα. Να μην το παίρνατε δηλαδή αν ήταν να χάσετε τα επόμενα;
Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης;;; Αν είναι έτσι πάω πάσο. Τώρα που το σκέφτομαι, γενικότερα πάω πάσο μαζί σου, γιατί σε βλέπω να ζοχαδιάζεσαι πολύ για τα γούστα μου

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 01, 2020 9:55 pm

Καλά κι αυτό που ο Πιτινο δε διάλεξε το ροσυερ σχετικό είναι.

Τον Τόμας δεν ξέρω ποιος εισηγήθηκε την παραμονηβτου, αλλά φαντάζομαι ότι ήταν ο Πιτινο, επί ημερών του έγινε

Τον Γουαιλι τον πήραμε επί Πιτινο.

Για τον Τζόνσον, ο Καρύδας έγραψε πως ήταν εισήγηση Πιτινο, ο Κοντός πως τον ζήτησε επισταμένως κιόλας.

Ό Φριντετ όλοι ξέραμε ποιος τον ήθελε, αλλά τέλος πάντων κοτζάμ Πιτινο φαντάζομαι μπορούσε να θέσει βετο όταν και αν ρωτήθηκε. Υποψιάζομαι πάντως πως Για τον συγκεκριμένο δε ρωτήθηκε κανείς, ήταν κάψα της διοίκησης.

Πρακτικά οι επιλογές που βρήκε ο Πιτινο ήταν ο Ραις και οι δύο που πήραμε από την octagon πακέτο με το Φριντετ. Τον Ραουτινς ο Πιτινο τον έφερε και τα 30 το μήνα δεν είναι πολλά, άλλα δεν ειναι και λιγα. Να θυμισω οτο στο προφατο παρελθόν πήραμε παίκτη με 40 χιλιάρικα και για τους 4 μήνες που ήρθε, τουτέστιν 10 το μήνα και κακός δεν ήταν.

Για το κοουτσαρισμα του Ροκ, την άποψη μου την έχω πει, πρακτικά δεν υπάρχει κοουτσαρισμα, τουλάχιστον όχι όπως τονεννουμε στην Ευρώπη. ΩΣΤΟΣΟ, τα αποτελέσματα είναι καλά. Δεν ξέρω γιατί περίμεναν ορισμένοι να παίρνουμε και όλα τα ματς τύπου Βαλένθια εκτός, δεν είμαστε τέτοιου διαμετρήματος να κερδίσουμε όλα τα εκτός από την 6η θέση και κάτω και παιζουν και οι άλλοι. Έχουμε κανεινεπι Πιτινο μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκτός έδρας νίκη κι έχουμε αποφύγει ήττα τύπου Άλμπα (ρωτήστε τον ΔΓ γιατί χάσαμε επί και γιατί παίζαμε με 5 παίκτες) ή ακόμη και τύπου Αρμάνι. Διαφωνώ με τον τρόπο πουβπαιζουμε αλλά σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα δεν είναι κακά. Μην είμαστε κι αχάριστοι, σύμφωνα με τις δυνατότητες του ροσυερ παίζουμε, ίσως και λίγο καλύτερα. Να του χρεώσουμε ευθύνες για το ροσυερ ναι, για κακά αποτελέσματα βασει ροστερ όχι. Και τελος παντων ας βγαλουμε και μια διετία με τον ίδιο κόουτς. Δε βαρέθηκε η διοίκηση τα ίδια κάθε εξαμηνο;

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2019-2020”