Καλά κι αυτό που ο Πιτινο δε διάλεξε το ροσυερ σχετικό είναι.
Τον Τόμας δεν ξέρω ποιος εισηγήθηκε την παραμονηβτου, αλλά φαντάζομαι ότι ήταν ο Πιτινο, επί ημερών του έγινε
Τον Γουαιλι τον πήραμε επί Πιτινο.
Για τον Τζόνσον, ο Καρύδας έγραψε πως ήταν εισήγηση Πιτινο, ο Κοντός πως τον ζήτησε επισταμένως κιόλας.
Ό Φριντετ όλοι ξέραμε ποιος τον ήθελε, αλλά τέλος πάντων κοτζάμ Πιτινο φαντάζομαι μπορούσε να θέσει βετο όταν και αν ρωτήθηκε. Υποψιάζομαι πάντως πως Για τον συγκεκριμένο δε ρωτήθηκε κανείς, ήταν κάψα της διοίκησης.
Πρακτικά οι επιλογές που βρήκε ο Πιτινο ήταν ο Ραις και οι δύο που πήραμε από την octagon πακέτο με το Φριντετ. Τον Ραουτινς ο Πιτινο τον έφερε και τα 30 το μήνα δεν είναι πολλά, άλλα δεν ειναι και λιγα. Να θυμισω οτο στο προφατο παρελθόν πήραμε παίκτη με 40 χιλιάρικα και για τους 4 μήνες που ήρθε, τουτέστιν 10 το μήνα και κακός δεν ήταν.
Για το κοουτσαρισμα του Ροκ, την άποψη μου την έχω πει, πρακτικά δεν υπάρχει κοουτσαρισμα, τουλάχιστον όχι όπως τονεννουμε στην Ευρώπη. ΩΣΤΟΣΟ, τα αποτελέσματα είναι καλά. Δεν ξέρω γιατί περίμεναν ορισμένοι να παίρνουμε και όλα τα ματς τύπου Βαλένθια εκτός, δεν είμαστε τέτοιου διαμετρήματος να κερδίσουμε όλα τα εκτός από την 6η θέση και κάτω και παιζουν και οι άλλοι. Έχουμε κανεινεπι Πιτινο μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκτός έδρας νίκη κι έχουμε αποφύγει ήττα τύπου Άλμπα (ρωτήστε τον ΔΓ γιατί χάσαμε επί και γιατί παίζαμε με 5 παίκτες) ή ακόμη και τύπου Αρμάνι. Διαφωνώ με τον τρόπο πουβπαιζουμε αλλά σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα δεν είναι κακά. Μην είμαστε κι αχάριστοι, σύμφωνα με τις δυνατότητες του ροσυερ παίζουμε, ίσως και λίγο καλύτερα. Να του χρεώσουμε ευθύνες για το ροσυερ ναι, για κακά αποτελέσματα βασει ροστερ όχι. Και τελος παντων ας βγαλουμε και μια διετία με τον ίδιο κόουτς. Δε βαρέθηκε η διοίκηση τα ίδια κάθε εξαμηνο;