Δεν νομίζω να πάνε για 5αριTracy Mac έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2020 11:37 amo κλαβερ θα μεινει στο 3-4. ισπανος ειναι, γενικα πολυ χρησιμος σε αρκετες δουλειες (καλο σουτακι, καλο ριμπαουντ, καλη αμυνα, εξυπνος με αντιλιψη κλπ) και δεν νομιζω να στοιχιζει και πολλα πλεον. και ειναι και ο ριμπας ακομα για 3ος ασσος.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 8:07 pmΤο ότι μπήκα στο τοπικ μεταγραφών της μπαρτσελονα για να δω παλι τον Σαρας να κράζει τον Καλαθη με ξεπερναει..
Βρε σαρας ασε να πέσει και τιποτα κάτω, δεν ειναι ανάγκη οποτε βλεπεις το ονομα καλαθη να παίρνεις το φτυάρι.. Ειμαι σίγουρος πως μπορεις να συνεισφέρεις πολυ πιο εποικοδομητικά στη κουβεντα!!
Στο μεταξυ το
Καλαθης , Ερτελ
Χιγκινς , Κουρικ(?)
Αμπρινες , Χαγκα
Μιροτιτς , Οριολα
Ντειβις , ΣΕΝΤΕΡ
Είναι ροστεραρα απο τις λίγες!! Τα μονα μου ερωτηματικά το τι προκειται να κανουν με τους Κλαβερ και Τομιτς που δεν χρειάζονται θεωρω , το τι θα γινει με τον Κουρικ και τελος αν φυγουν αυτοί.. ποιοι θα ερθουν.
ο τομιτς θα μεινει με μικρο συμβολαιο για 2ο-3ο σεντερ και τελος θα παρουν και αλλον εναν ψηλο στυλ χαντερ, για αλλαγες στα σκριν, rim protection, ταχυτητα, αθλητικοτητα κλπ.
ο χανγκα θα παιζει στο 2-3. δεν ειναι ασσος. με το ζορι την κατεβαζει και ουτε οργανωτης και ουτε δημιουργος ειναι. θα εχουν καλαθη-ερτελ και θα βαλουν χανγκα ασσο βρε SARAS? μεχρι και αμπρινες και χιγκινς ειναι πολυ καλυτερη στο 1 απο οτι ο χανγκα.
Με Μίροτιτς, Οριόλα, Ντέιβις, Τόμιτς και λίγο Κλαβέρ στο 4 κλείνει το 4-5.
Αν πάρουν θα είναι κάποιος που γενικά δεν θα μπαίνει 12αδα όπως ο Πουστοβόι, η 12αδα λογικά θα είναι οι 9 του Johnypay + Τόμιτς, Ρίμπας, Κλαβέρ.
Ο Ντέιβις είναι mobile ψηλός που μπορεί να παίξει με αλλαγές ενώ τέτοιος είναι και ο Οριόλα