26η Αγωνιστική | Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Baader

 junior
Reactions: 29
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 17, 2014 11:23 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Kareem Abdul-Jabbar
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 23, 2020 2:29 pm

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 22:00 η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι γίνεται κατ'εξαίρεση Δευτέρα ενώ η υπόλοιπη αγωνιστική θα γίνει Πέμπτη και Παρασκευή, κατόπιν αιτήματος της Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για άλλα -εξωμπασκετικά- δρώμενα στο τέλος της εβδομάδας.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 19-6, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση με 14-11 και χρειάζεται νίκες για να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση. Δύσκολα, πάντως, μπορεί να στοχεύει σε νίκη σε αυτό το παιχνίδι που έχει αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Για τη Ρεάλ θα μείνει σίγουρα εκτός ο Άντονι Ράντολφ που έχει τραυματιστεί στο δάχτυλο, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τους Τζέφρι Τέιλορ, Σέρχιο Γιουλ και Φελίπε Ρέγιες που έμειναν εκτός στο τελευταίο παιχνίδι. Για τον Παναθηναϊκό, πάλι, το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρξουν απουσίες καθώς αναμένεται να επιστρέψει και ο Τζέικομπ Ουάιλι που έμεινε εκτός στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, την επομένη των Χριστουγέννων, η Ρεάλ είχε περάσει με σχετική ευκολία από το ΟΑΚΑ κερδίζοντας 75-87 με εξαιρετική εμφάνιση από τον Ράντολφ.

FB_IMG_1582570869111.jpg
FB_IMG_1582570869111.jpg (9.54 KiB) Προβλήθηκε 7976 φορές


0
Άβαταρ μέλους
Baader

 junior
Reactions: 29
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 17, 2014 11:23 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Kareem Abdul-Jabbar
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 24, 2020 10:43 pm

48-41 το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Έχει αποχωρήσει τραυματίας ο Τζόρνταν Μίκι.

0
Steph_30

 
Reactions: 9
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: Τετ Ιαν 08, 2020 11:40 pm
Τοποθεσία: Athens
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Air Jordan 3D Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 24, 2020 11:38 pm

Τι επιεικώς άθλια ομάδα έχουμε σε άμυνα και επίθεση?? Τρίποντο και άγιος ο Θεός.... Ούτε προπονητή ούτε παίκτες έχουμε...Ούτε ο κόσμος ασχολείται πλέον με το Μεντράνο. Καλύτερα να μη μπούμε καν στα Play-off...γιατί να ξαναυποστούμε άλλα 3 παιχνίδια σαν το σημερινό? Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

1
1 Εικόνα
Ιt ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward , how much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
Άβαταρ μέλους
Baader

 junior
Reactions: 29
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 17, 2014 11:23 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Kareem Abdul-Jabbar
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 24, 2020 11:41 pm

Steph_30 έγραψε:
Δευ Φεβ 24, 2020 11:38 pm
Τι επιεικώς άθλια ομάδα έχουμε σε άμυνα και επίθεση?? Τρίποντο και άγιος ο Θεός.... Ούτε προπονητή ούτε παίκτες έχουμε...Ούτε ο κόσμος ασχολείται πλέον με το Μεντράνο. Καλύτερα να μη μπούμε καν στα Play-off...γιατί να ξαναυποστούμε άλλα 3 παιχνίδια σαν το σημερινό? Δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Αγαπητέ, ας προσέχουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς

0
villiskabas

 nba
Reactions: 532
Δημοσιεύσεις: 2235
Εγγραφή: Τετ Αύγ 05, 2015 9:17 pm
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 24, 2020 11:50 pm

ομαδα 3 δεκαλεπτων..οποιος αρχισει τα αν καταφερουμε και πιασουμε αποδοση σε ολο τον αγωνα θα μπορουμε να κοντραρουμε τις δυνατες ομαδες ειναι γελασμενος...ειναι φανερο οτι οι μεγαλες ομαδες μας παιζουν στο ρελαντι και στο τελος πατανε γκαζι και ειναι σαν να βλεπεις λαμποργκινι με πολο....

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Δημοσιεύσεις: 3219
Εγγραφή: Τρί Δεκ 31, 2019 2:28 pm
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 12:08 am

ενταξει λογικο αποτελεσμα. τεραστια διαφορα κλασης. μια σοφτ ομαδα σαν και εμας δεν μπορει να κανει τετοιες νικες. και ολο αυτο μας επηρεαζει την ψυχολογια. δεν μπορεις να παιξεις αμυνα οποτε καποια στιγμη ξενερωνεις και στην επιθεση και δεν βαζεις τιποτα.

καθε χρονο μα καθε χρονο μας λειπουν 2 πραγματα. 1 ψηλος κτηνος να μπορει να τα βγαλει περα με ολους και ενα ακομα γκαρντ να μπαινει μεσα σαν τον λαπροβιτολα να μας βαζει σε ταξη οταν ολοι ειναι περα βρεχει.

ε δεν προκειται ποτε να το κανουμε αυτο γιατι οργανωση και σχεδιασμος δεν υπαρχει σε αυτη την ομαδα.

0
djibriliant

 euroleague
Reactions: 106
Δημοσιεύσεις: 1090
Εγγραφή: Δευ Ιουν 04, 2012 6:09 pm
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 12:48 am

Θεωρώ οτι αυτή την στιγμή εχουμε πετάξει λευκή πετσέτα, ολοι στην ομαδα περιμενουν να τελειωσει η χρονια, καποιοι για να φύγουν καποιοι αλλοι για να επαναλάβουν τα φετινά λαθη το καλοκαιρι(που ηταν αναλογα με τα περσινα) και παει λέγοντας...

0
JohnnyPao

 champion
Reactions: 2449
Δημοσιεύσεις: 5874
Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 25, 2020 1:10 am

Είναι να σε πιάνει θλίψη.. Απορούσα μέχρι και τις αρχές του 4ου δεκαλέπτου πως είμασταν τοσο κοντά στο σκορ με το μπάσκετ που παίζαμε . 20 ποντοι διαφορα με τον Μεϊρι στο τελος . Δηλαδη αν η ρεαλ ειχε τους μικι , ραντολφ , τειλορ και κοζερ σημερα ποσο θα έληγε το ματς ?

Εγω θεωρω πως για την εικονα αυτή είναι υπεύθυνος ο πιτινο . Ο ανθρωπος είναι εμμονικος με συγκεκριμένους παικτες . Για να μας δειξει τι ωραια σιλουέτα εφτιαξε στον ιαν τον αφησε τοσιν ωρα μεσα στο παρκε και φυσικα οποτε εμπαινε ο ιαν , η ρεαλ επαιρνε τις διαφορες . Δεν καταλαβαίνω τι του εχει κανει ο μητογλου και δεν τον βαζει να παίζει . Και φυσικα η άλλη του εμπάθεια ο τομας που και να αποβληθεί με 5 φαουλ ο ρικ θα βρει τροπο να τον κρατησει στο παιχνιδι.

Στο τελος ο Λασο εβαλε τον τομπκινς στο 3 και το ματσακι τελειωσε με συνοπτικες διαδικασιες . Θα μπορουσε βεβαια να βαλει εκει παπαγιαννη στο 5 , μπεντιλ στο 4 , μητογλου στο 3 , ΑΛΛΑ οχιιι ο ρικ δεν θα προσαρμοστεί σε κανενα ματς και για κανεναν λογο !!!

Ο νικ ποσες φορες γλιστράει ανα ματς αραγε ? Και πως γινεται ο καμπατσο να κανει κάθε φορα ότι γουσταρει ενώ τον μαρκαρει ο καλαθης η αμυντικαρα ?Ενώ ο νικ όταν τον μαρκαρει ο καμπατσο χανει το μυαλο του ?

Ο φριντετ οκ δεν εχει την ικανοτητα να παιξει αμυνα , λογω σωματος κλπ.. Πιστευω όμως ο πιο ανίκανος αμυντικα της ομαδας είναι ξεκάθαρα ο ντεσον που εχει μηδενικο αμυντικο iq πραγματικα , δεκάδες λαθη ανα ματς.


Και τελος για την επιθεση , συστημα δεν βγαινει ουτε με παράκληση , αντε με εξαίρεση τα 2-3 που βγαινουν για τον φριντετ που είναι κάθε φορα τα ιδια.

Συνολικα οι παικτες μας παιζουν χειροτερα από ότι μπορουν , φαινεται πως τα εχουν παρατησει , πως δεν πιστευουν ότι μπορουν να νικησουν και συνολικα η εικονα της ομαδας είναι κακη , χτίστηκε τελειως λαθος το καλοκαιρι (ευθυνη πεδουλακη) , δεν κανει καμια διορθωτικη κινηση τωρα και φυσικα ακομα κι από αυτό το ροστερ ο πιτινο δεν μπορει να παρει το 100%. Δεν ξερω ποσο χειροτερα θα είμασταν με πεδουλακη , τουλάχιστον πλεον ξερουμε τι μπορουν να κανουν και οι 2 προπονητες κι ευελπιστώ να παμε για άλλα το καλοκαιρι.. Οκ τον ρικ δεν το βολεύει το συγκεκριμένο συνολο , παιζει αλλου είδους μπάσκετ . Δεκτο 1 Ας κανει όπως ο ζοτς να παει με ροτεισιον 7-8 παικτων , να παιζουν μονο οσοι είναι συγκεντρωμένοι στο 100% και βγαζουν σκληραδα ! αλλα δεν μπορει να μου λεει για σκληραδα και να αφηνει τοσο στο παρκε τους τομας , βουγιουκα κλπ !! Λεμε θα τα παιξει ο καλαθης αν δεν μεγαλωσει το ροτεισιον , ωραια γιατι δεν τον εβγαλε στα τελευταια 6 λεπτα αφου το ματς ειχε κριθεί ? Γιατι εφερε τον ραουτινς ?

Εχω ξεχασει πως είναι να νικας σοβαρη ομαδα.

ΥΓ. Αν χασουμε από τον ολυμπιακο την τριτη δυσκολεύουν παρα πολύ τα πραγματα για 8αδα
ΥΓ1. Τουλάχιστον για πρωτη φορα ηταν ειλικρινής ο ρικ στη σημερινή του δηλωση μετα τον αγωνα

0
damienjohn

 
Reactions: 0
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Δευ Φεβ 10, 2020 5:29 am
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 4:29 am

Η εικόνα απογοητεύει. Η ομάδα σήκωσε λευκή πετσέτα με την απόφαση να μην ενισχυθεί, έστω και την ύστατη ώρα. Η άμυνα, δυστυχώς, δεν διορθώνεται. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, ακόμη και ο Ρικ δείχνει να μην το πιστεύει πλέον.

Θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι, με αυτήν την εικόνα, ο Παναθηναϊκός θα το καταφέρει και αυτό: Να μείνει εκτός οκτάδας από ομάδες που χάνουν χρυσές ευκαιρίες να τον πλησιάσουν και, εκτός των άλλων, παίζουν και μεταξύ τους, οπότε δεν θα παίρνουν βαθμούς ταυτόχρονα.

Εάν μείνουμε εκτός οκτάδας, να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά. Πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί η οκτάδα.

Εκτός κι αν γίνει το μη αναμενόμενο - πλέον - και κερδίσουμε στο ντέρμπυ. Εκεί θα αλλάξει κάπως το μομέντουμ. Αλλά ξεκάθαρα, έως εκεί. Δεν πάει παραπάνω.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1714
Δημοσιεύσεις: 11937
Εγγραφή: Παρ Σεπ 07, 2007 2:50 pm
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 9:29 am

Τίποτα που να μας προκαλέσει εντύπωση απο χθες.
Η μάλλον,προσωπικά,με ξάφνιασε το γεγονός πως μέχρι το 30 ο Παναθηναικος ήταν μεσα στο παιχνίδι,περιμενα χειρότερα πράγματα,ωστόσο και η Ρεάλ πήγε το χθεσινό ματς στο ρελαντί,οπότε δεν είναι να πεις πως κάναμε κάποια ιδιαίτερα καλή εμφάνιση,αν συνυπολογίσουμε και τις απουσίες και την κόπωση της Ρεάλ,μια σοβαρή ομάδα θα μπορούσε να τις βάλει πραγματικά ζορικα χθες.

Κάθε ματς με κάνει και απορώ πως γίνεται,στη συγκεκριμένη περιφερειακή γραμμή,ο Πιτινο να διέκρινε πως αυτό που λείπει ειναι ένας παίκτης τύπου Ραουτινς.Δεν θυμαμαι χειρότερη αμυντική περιφέρεια όσα χρόνια βλέπω μπάσκετ.

H ομάδα δύσκολα θα καταφέρει κάτι φέτος.
Υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα στην ψυχολογία της ομάδας,και ο Πιτίνο ενώ περσυ είχε πετύχει το να εμπνεύσει τους παίκτες και συνολικά τον σύλλογο,με αποτέλεσμα η ομάδα για ένα τρίμηνο να παίζει στα κόκκινα,φέτος δεν το έχει καταφέρει,και πιστεύω πως οι σχέσεις του με τους παίκτες δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο(φαίνεται και απο τις δηλώσεις Ρικ και τη σύγκριση με την περσινή ομάδα κλπ).
Το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνουμε κουτσά στραβά στην 8άδα και να έρθει ένα ακόμα sweep.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

 champion
Reactions: 4308
Δημοσιεύσεις: 11275
Εγγραφή: Τρί Οκτ 20, 2009 1:55 am
Τοποθεσία: Αβάνα
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 9:46 am

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2020 9:29 am
Τίποτα που να μας προκαλέσει εντύπωση απο χθες.
Η μάλλον,προσωπικά,με ξάφνιασε το γεγονός πως μέχρι το 30 ο Παναθηναικος ήταν μεσα στο παιχνίδι,περιμενα χειρότερα πράγματα,ωστόσο και η Ρεάλ πήγε το χθεσινό ματς στο ρελαντί,οπότε δεν είναι να πεις πως κάναμε κάποια ιδιαίτερα καλή εμφάνιση,αν συνυπολογίσουμε και τις απουσίες και την κόπωση της Ρεάλ,μια σοβαρή ομάδα θα μπορούσε να τις βάλει πραγματικά ζορικα χθες.

Κάθε ματς με κάνει και απορώ πως γίνεται,στη συγκεκριμένη περιφερειακή γραμμή,ο Πιτινο να διέκρινε πως αυτό που λείπει ειναι ένας παίκτης τύπου Ραουτινς.Δεν θυμαμαι χειρότερη αμυντική περιφέρεια όσα χρόνια βλέπω μπάσκετ.

H ομάδα δύσκολα θα καταφέρει κάτι φέτος.
Υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα στην ψυχολογία της ομάδας,και ο Πιτίνο ενώ περσυ είχε πετύχει το να εμπνεύσει τους παίκτες και συνολικά τον σύλλογο,με αποτέλεσμα η ομάδα για ένα τρίμηνο να παίζει στα κόκκινα,φέτος δεν το έχει καταφέρει,και πιστεύω πως οι σχέσεις του με τους παίκτες δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο(φαίνεται και απο τις δηλώσεις Ρικ και τη σύγκριση με την περσινή ομάδα κλπ).
Το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνουμε κουτσά στραβά στην 8άδα και να έρθει ένα ακόμα sweep.
Συμφωνώ, για μένα θετικό το ότι μέχρι το 30' ήμασταν αντγωνιστικοί, δε μας το είχα (είχα παίξει τα μαλλιά μου στο Ταβάρες +16.5 και διαφορά πάνω από 8π). Για το Ράουτινς γράφτηκε ότι ο πατέρας του είναι κολλητός του Πιτίνο ασπό τότε που σχολίαζαν τα ματς παρέα, είναι κι αυτό ένα προσόν.

Όπως και να έχει, ένα ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη δεν είναι ενδεικτικό για συμπεράσματα, και πολύ αντισταθήκαμε αν με ρωτάτε. Για το Βουγιούκα, και λίγο χρησιμοποιείται. Απέναντι στη Μπαρτσελόνα έπαιξε πολύ λίγο και ήταν ο καλύτερος, ακόμη και πίσω. Και είναι και το μόνο πεντάρι που μπορεί να τραβήξει τον Ταβάρες λίγο έξω.

Οι ευθύνες του ΠΕδούλακη στο recruiting είναι ο Ράις. Άντε, εντός των στενών ορίων ότι συνολικά έπρεπε να κοστίζουν όσο μια τυρόπιτα και να είναι της octagon, και οι Μπέντιλ και Μπράουν. Ας δει ο πρόεδρος γιατί πήρε τον Φριντέτ με μια περιουσία, ο Ρικ γιατί πήρε τον Ουάιλι που τον έθαψε μετά, γιατί ανανέωσε τον Τόμας και γιατί έφερε το Ράουτινς. Ο Γκιστ εχθές πάντως έγραψε μια μεγάλη αλήθεια στο τουίτερ:
"Αν είχε στηριχθεί ο προπονητής και η ομάδα του 2012-13 ο Παναθηναϊκός θα είχε πάει σε 2-3 Φ4. Αλλάζοντας προπονητή και παίκτες κάθε τρεις και λίγο δεν είναι δυνατόν να χτίσεις τίποτε". Εμείς ξηλώνουμε όποιον χάσει από τον Ολυμπιακό και υπογράφουμε όποιον δει ο πρόεδρος στο γιουτούμπ ή όποιον του κάνει για να πικαρει τους Αφούς. Θυμίζω ότι από ατυχία δεν έχουμε το Μάντζαρη με 1εκ το χρόνο αυτή τη στιγμή...

Δε θεωρώ ότι θα μείνουμε εκτός οκτάδας. Η δε ομάδα που μας ταιριάζει περισσότερο είναι η Εφές. Απέναντι σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα με τη φροντ λάιν που έχουν δεν υπάρχει εντελώς καμία ελπίδα. ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι δεν έχει νόημα να τις μελετάμε καν διότι αποκλείεται να βγούμε ψηλότερα από 6η θέση. Λογικά 7οι θα βγούμε, που είναι και αυτό που περιμέναμε στην αρχή της σαιζόν. Δε μας βρίσκω χάλια, απλά δεν έχουμε κάνει υπέρβαση, η ομάδα είναι τόσο κακή όσο την περιμέναμε, απλά δεν είχαμε τραυματισμούς όπως άλλοι και ως εκ τούτου παίξαμε περίπου ανάλογα με τις δυνατότητες του (κακώς δομημένου) ρόστερ.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
golitog7

 nba
Reactions: 1844
Δημοσιεύσεις: 2351
Εγγραφή: Τρί Απρ 11, 2017 12:18 pm
Τοποθεσία: Munich
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 25, 2020 10:35 am

Εγώ νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολική η κριτική που γίνεται στον ΠΑΟ. Οκ, περνάει ένα είδος ντεφορμαρίσματος αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Όλες οι ομάδες έχουν και τα πάνω τους και τα κάτω τους. Επίσης χθες, παρ όλο που ήταν κακός και στις δύο πλευρές του παρκέ, κατάφερε και έμεινε κοντά στο σκορ στα 3/4 του παιχνιδιού. Αυτό έχει και θετική ανάγνωση όχι μόνο αρνητική.

Επίσης, αν είχε έστω και λίγες πιθανότητες να διεκδικήσει κάτι, του έκοψαν τον αέρα του διαιτητές. Τους φύσαγες και έδιναν φάουλ. Δε λέω ότι θα το έπαιρνε ο ΠΑΟ αλλά όταν σε μια έτσι κι αλλιώς προβληματική άμυνα απαγορεύεις το σκληρό παιχνίδι είναι καταδικασμένη.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

 champion
Reactions: 4308
Δημοσιεύσεις: 11275
Εγγραφή: Τρί Οκτ 20, 2009 1:55 am
Τοποθεσία: Αβάνα
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 11:54 am

Για άλλη μια φορά πάντως τα φάουλ του Ράουτινς ήταν αστεία. Του είπαν ότι για να παίζει δε μας αρκεί το σουτ του, αλλά θα πρέπει να εξολοθρεύει κόσμο και το πήρε πατριωτικά, σε κάθε σκριν κάνει φάουλ. Τέλος πάντων, κάτι θα προσφέρει κι αυτός αλλά σε αυτή τη φάση μάλλον είναι πιο χρήσιμος ο Παππάς.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 12:25 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2020 9:46 am
......
Για το Ράουτινς γράφτηκε ότι ο πατέρας του είναι κολλητός του Πιτίνο ασπό τότε που σχολίαζαν τα ματς παρέα, είναι κι αυτό ένα προσόν. .....

Γράφτηκε όντως τέτοιο πράγμα; Εντάξει μιλάμε για άλλο λέβελ. Μπαλίτσα παίζει ο Πιτίνο(ς).

*Χθες δε λέει και πολλά ότι ήταν κοντά στο σκορ ο Παναθηναϊκός. Η Ρεάλ έπαιζε χωρίς 4+ 1 (Μίκι) παίκτες. Οκ βάθος στον πάγκο, πλούσια ομάδα και τα τοιαύτα, αλλά μιλάμε για 5 απουσίες...
Αν ήταν άλλος στη θέση του Ρικ (Άστλει- Never gonna give you up :P ) θα είχαμε πρωτοσέλιδα περί στήριξης :D

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Δημοσιεύσεις: 3219
Εγγραφή: Τρί Δεκ 31, 2019 2:28 pm
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 12:36 pm

παντως για να λεμε και την αληθεια δεν το εχτισε το ροστερ ο αρτζι αλλα ο πιτινο με τον ΔΓ. μονο ραις εφερε ο αρτζι που ηταν και η καλυτερη μας μεταγραφη παραδοξως. του αρτζι πιο πολυ του τα χωνω γιατι δεχτηκε να γυρισει στην ομαδα μετα απο αυτα που του εκαναν, ενω ηταν σιγουρο οτι ακομα και στις νικες θα τον εβριζαν και φυσικα στην 1η στραβη θα εφευγε.

πηγε και εκλεισε ο γερος τον ουαιλι μην χασουμε το κελεπουρι, ανανεωσε ιαν και φερανε φριντετ(καλη επιλογη αλλα πολλα λεφτα) και τζονσον(αν ειναι δυνατον να χαλας τοσα λεφτα για 2ο 3αρι ενω δεν εχεις 5αρι).

η ομαδα ηταν πολυ καλυτερη με αρτζι στον παγκο. απλως δεν ηταν ροστερ του, τον εβριζαν σε οτι και αν εκανε και φυσικα εχασε 3 ματς στον 1 ποντο για διαφορετικους λογους το καθενα. με βιλερμπαν γιατι εχασαν 15 βολες, με αρμανι γιατι τα εβαζαν ολα και μαρκαρισμενοι και φυσικα με αλμπα που τον εφαγαν παικτες και προεδρος.

εντελως λαθος η προσληψη του. δεν τον ηθελα καθολου το καλοκαιρι δεν μας αξιζει. και φυσικα ολα αυτα γυρναν μπουμερανγκ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2019-2020”