yorgos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 09, 2023 2:11 am
Γύρισα κι εγώ από το γήπεδο. Εντάξει, πήγαμε και για σουβλάκια ομολογώ
Μερικές παρατηρήσεις:
1. Ο Μακκίσικ στην επίθεση δε βλεπόταν αλλά ήταν εξαιρετικός πάνω στο Γκριγκόνις. Βασικά πιο αποτελεσματικός από τον Γουόκαπ
2. Ο Ματζούκας έχει πολλά περιθώρια και φαίνεται και σοβαρό παιδί. Το μίνιμουμ θα είναι να γίνει Καϊμακόγλου. Που για τα επίπεδα του σημερινού ελληνικού μπάσκετ είναι και καλό σενάριο.
3. Γκριγκόνις σήμερα απογοήτευσε, τον ήθελα πιο επιθετικό.
4. Ο Γουίλλιαμς κάποτε ήταν κανονικότατος παίκτης ΝΒΑ. Σήμερα πια είναι γυρολόγος happy traveler, πραγματικά στον κόσμο του.
5. Τραγικός Παπαγιάννης , σε λάθος χρόνος πηδούσε, τον έσπρωξε μέχρι και ο Λούτζης.
6. Ο οποίος Λούτζης εμπνέει τόση εμπιστοσύνη στο κατέβασμα όσο και η γιαγιά μου στο τιμόνι.
7. Παπανικολάου ήταν παντούσ ήμερα κι έκανε τα πάντα.
8. Ο Λι πρέπει να μείνει για 1000 λόγους.
9. Χάιλαιτ στην καριέρα του Μποχώ ότι τραυματισε τον mvp της Ευρωλίγκας.
10. Για τον Πονίτκα ΟΚ πολεργαλείο, ψυχή, αλλά το παιδί έχει τα χειρότερα τελειώματα που έχω δει. Τρομερή κατάσταση.
11. Επιθετικά δε βλεπόταν ο Παναθηναϊκός. Στην άμυνα έχει γίνει μια σχετική δουλίτσα, αλλά ο αχταρμάς στην επίθεση είναι αποκρουστικός.
12. Πολύ κόσμος στο γήπεδο σήμερα, ίσως και 12.000 . Με φτηνότερο εισιτήριο 18€ μεσοβδόμαδα.
13. Ο Μπαρτζώκας ήμερα μπήκε στο γήπεδο χαμογελώντας στην κερκίδα και χαιρετώντας. Δε χρειάζονται αυτά.
14. Οι μαυροντυμένοι κύριοι δίπλα στο παρκέ είναι από κάποιο κρητικό γάμο; Ήταν 10 μέτρα από τους Antetokoumpo που άκουγαν όλο τον οχετό. Δεν τους έχω ξαναδεί, υποθετω θα τους είχε δώσει πρόσκληση ο κύριος Δημήτρης.
15. Ο Αγραβάνης βγάζει ενέργεια και φιλότιμο. Αλλά έχει φάσεις που κάνει μπαμ πόσο κουφιοκέφαλος είναι.